12 fordele og ulemper ved lønudbetaling

Der er flere måder, hvorpå medarbejderne kan modtage kompensation for udførte opgaver. En af de mest populære metoder er ved at betale en løn. Sammenlignet med stykkeprisløn, timeløn og andre godkendte kompensationsmuligheder er her fordele og ulemper ved lønløn at overveje.

Hvad er fordelene ved lønudbetaling?

1. Omkostningerne er relativt stabile til budgetmæssige formål.

Når medarbejdere modtager løn, er der en defineret budgetomkostning pr. Person. Der vil ikke nødvendigvis være overarbejde eller andre ekstra arbejdsudgifter, hvis dine arbejdsopgaver kræver et længere tids engagement.

2. Lønning er lettere at behandle.

Funktionærer modtager typisk den samme kompensation, uanset deres timer. Dette eliminerer behovet for at markere et ur eller holde styr på din tid, hvilket muliggør en enklere lønproces.

3. Har et velrenommeret ry.

Medarbejdere, der tjener en levende løn i bytte for en løn, er stolte over at opnå denne status. Det fungerer som en karriere milepæl og fremmer en dybere forbindelse med din arbejdsgiver.

4. Giver arbejdsgivere og ansatte mere fleksibilitet.

I stedet for at have stive tilstedeværelsespolitikker, sygedage og andre produktivitetsregler, giver lønninger arbejdsgivere og medarbejdere en vis fleksibilitet i deres planlægning. En sygedag kan undgås ved at bruge “komp -tid” eller ved at ændre en planlagt dag til en ny tidsplan for at undgå at bruge fordele. Skiftetimer kan også justeres for at imødekomme lægeaftaler, lærerkonferencer og andre familieansvar.

5. At betale løn gør det muligt for medarbejderne at planlægge deres egen økonomi.

Når du ved, hvor meget din lønseddel kommer til at være, så bliver det lettere at budgettere til dine egne økonomiske behov. Dette gør det meget lettere at planlægge pensionering, collegeudgifter eller andre almindelige husholdningsudgifter, der starter i dag.

6. En tidlig lukkedag betyder en fuld lønningsdag.

Hvis computere er slukket, og alle bliver sendt hjem, modtager timearbejdere et forår i deres løn. Dem, der har en løn, kan gå hjem uden den samme nedsættelse.

Hvad er ulemperne ved lønudbetaling?

1. Timekvivalenten til lønnen kan være mindre end mindstelønnen.

Hvis han arbejder 80 timer med løn og det, der svarer til 40 timer på løn, er $ 14 / time, tjener funktionæren kun $ 7,00 pr. Time for det arbejde, han har udført. Det er under minimumstimelønnen i USA, så den lønnede arbejder ville miste penge.

2. Overtid og feriepenge er generelt udelukket.

Selvom funktionærer typisk modtager feriebonusser og andre lønincitamenter, kan overarbejde og ferie generelt ikke gøres gældende. Timetimer og feriearbejdere kan muligvis tjene 3 gange deres normale løn. En funktionær ville blive betalt det samme uanset hvad.

3. Arbejdsgiverne vil generelt vælge den mest kvalificerede medarbejder med de laveste lønkrav.

Hvis to medarbejdere har de samme kvalifikationer til det samme job, vil arbejdsgiveren generelt ansætte den person, der er villig til at acceptere det mindste beløb. Selvom produktiviteten kan være af lidt lavere kvalitet, vil omkostningsbesparelserne fra den lavere løn gøre op med det.

4. Nogle gange kan andre fordele indgå i grundlønpakken.

En arbejdsgiver kan også have sygesikring eller andre fordele inkluderet i det endelige løntal. I USA ville det betyde, at en lønpakke på $ 50.000 faktisk kun kunne give en løncheckløn på $ 35.000 til medarbejderen. Det omvendte kan også være sandt. En løn på $ 75.000 kunne tilbydes for at kompensere for den generelle mangel på fordele.

5. Løn er ofte baseret på retfærdighed frem for kompleksitet.

Mange arbejdsgivere afgiver et løntilbud, der er baseret på, hvad andre ansatte normalt tjener. Selvom jobbet er det mest komplekse på teamet, vil bekymringer om egenkapital reducere løntilbuddet, selvom kompleksiteten af ​​jobbet skaber en forhandlingsmulighed.

6. Mange funktionærer får kun løn en eller to gange om måneden.

Timearbejdere kan få løn ugentligt i nogle brancher. Ved lønudbetaling fordeles det normalt kun en eller to gange om måneden. Det betyder, at funktionærer skal være skattemæssigt ansvarlige med deres budget for at opretholde økonomisk sundhed.

Fordele og ulemper ved lønudbetaling kan hjælpe både arbejdsgivere og ansatte, når alle disse vigtige punkter behandles. Overvej hver af disse, før du indtager en lønnet stilling eller opretter en, så du kan opleve de positive aspekter ved dette emne.