12 fordele og ulemper ved et Ltd -selskab

Et kommanditselskab er den struktur, der forener et børsnoteret selskab, f.eks. En plc, og et partnerskab, enkeltmandsvirksomhed eller ejer. Det giver virksomheden lidt mere vægt for investorerne, så der er større tillid til den ekstreme, mens der stadig er visse risici, som direktører eller ejere skal være villige til at tage for at fortsætte med at vokse. Er dette den rigtige struktur for din virksomhed? Her er de vigtigste fordele og ulemper ved et ltd -selskab, der skal overvejes, inden de indleverer papirerne for at få dette til at ske.

Fordelene ved et Ltd -selskab

1. Der er flere muligheder for at modtage investeringskapital.

Det skyldes, at indtægterne fra et aktieselskab generelt er mere forudsigelige end virksomheder, der er struktureret omkring en person eller et partnerskab. Investorer kan også lide det faktum, at et kommanditselskabs forpligtelser er begrænset til ejerandele, så der er lidt mere økonomisk sikkerhed for dem, der ønsker at diversificere deres porteføljer.

2. Lageroverførsel er meget lettere.

Når du arbejder som individ eller gennem et partnerskab, kan værdiansættelse af aktier være en meget kompliceret beregning. Værdien af ​​virksomheden tages ikke kun i betragtning, men der er også svedens egenkapital og andre talenter og færdigheder, som nogen bringer. I en begrænset struktur er værdien pr. Aktie meget lettere at bestemme, fordi den er baseret på virksomhedens økonomi, så det er en let overførsel.

3. Udbytte beskattes med en lavere sats.

Skatter på selvstændig virksomhed er altid en grim overraskelse. Når du arbejder i en virksomhed, der er struktureret omkring en person eller et partnerskab, kan disse skatter trække en stor del af din personlige nettoindkomst fra. Når du har udbyttebærende aktier i et aktieselskab, er disse udbytter ikke omfattet af national forsikring og beskattes derfor med en lavere sats.

4. Virksomhedsoverskud kan også beskattes med en lavere sats.

Dette er et vigtigt punkt at overveje, hvis din plan er at beholde nogle af de overskud, din virksomhed tjener. Ved at investere for at skabe strukturen i et kommanditselskab, vil du kunne sænke din skattesats, når du beholder indtjeningen, så du kan beholde mere af den indkomst, du har tjent.

5. Det giver din virksomhed en vis sikkerhed nu og i fremtiden.

Når du har brug for et lån for at fortsætte driften, har et pengeinstitut mulighed for at skabe mere sikkerhed for sig selv ved at være en fordringshaver på sine aktiver. Dette er ikke nødvendigvis tilfældet i andre forretningsstrukturer. Dette giver dit kommanditselskab mulighed for potentielt at få adgang til flere kreditlinjer eller større kreditlinjer, hvilket giver dig mulighed for at drage fordel af en mulighed, der kommer din vej.

6. Et kommanditselskab giver dit brand yderligere status.

Folk tager det mere alvorligt, når de ansøger om at blive et selskab. Når du er selvstændig erhvervsdrivende som enkeltmandsvirksomhed eller ejer, så ses du som en selvstændig, der muligvis ikke kan varetage et “traditionelt” job. Et partnerskab ser lidt bedre ud, men at handle med dem betragtes som risikabelt. Status for at blive et aktieselskab eliminerer disse to problemer.

Ulemperne ved et Ltd -selskab

1. Der er stadig noget personligt ansvar i et kommanditselskab.

På grund af denne struktur vil de fleste finansielle institutioner have et vist niveau af personlig sikkerhed, før de udsteder kredit. De vil måske også gerne tilbyde en personlig garanti, hvis der ikke er mange forretningsmæssige aktiver til rådighed. Det betyder, at direktørerne i virksomheden forbliver personligt ansvarlige for mindst en del af virksomhedens gæld i tilfælde af det uventede. Der er stadig en adskillelse mellem dig og virksomheden, men ikke så meget som andre forretningsstrukturer tillader.

2. Der er flere regler, der skal følges.

Direktører i et aktieselskab skal indsende specifikke dokumenter i løbet af året, der informerer om virksomhedens status. Undladelse af at gøre dette til tiden kan udsætte virksomheden for økonomiske sanktioner. Hvis det besluttes, at direktørerne ikke med vilje har frigivet dokumenterne af en eller anden grund, kan der pålægges de ansvarlige strafferetlige anklager. Denne overgang kan være meget vanskelig at foretage, især i de tidlige dage af kommanditselskabet.

3. Regnskabsgebyrer er normalt højere.

På grund af de omfattende rapporteringskrav for et kommanditselskab, bør der lægges større vægt på nøjagtigheden af ​​virksomhedens bøger. For at imødekomme dokumentationskrav ansætter mange kommanditselskaber eksterne revisorer for at sikre, at de kan opfylde deres rapporteringskrav. Dette øger exitomkostninger. Selvom regnskabet foretages internt, skal der bruges mere tid på at sikre, at alt er i orden.

4. Der er mindre privatliv for virksomheden.

At blive et kommanditselskab betyder, at mange af de beslutninger, du ville træffe bag lukkede døre, er tilgængelige for offentlig gennemgang. Dine konti, strategier og beslutninger opbevares i det offentlige register, så alle, der ønsker at gennemgå dem, kan få adgang til dem. Dette inkluderer endda din konkurrence i din specifikke branche. Nogle af disse oplysninger kan være begrænsede, men ikke alle, så forvent mindre privatliv under denne type struktur.

5. Personlig økonomi kan blive en stor hovedpine.

Når du vil foretage en tilbagetrækning fra din virksomhed, efter at den er offentliggjort, kan processen være lidt vanskelig at gennemføre. Dette skyldes de skattemæssige komplikationer, der følger af denne beslutning. Du skal holde din privatøkonomi helt adskilt fra din virksomheds økonomi, og dette kan være et potentielt problem, hvis du personligt har investeret meget af det, du har i forretningen, for at gøre det til det, det er i dag.

6. Du skal vise, at du virkelig er selvstændig.

På grund af fordelene ved at danne et kommanditselskab har nogle taget det på sig at danne en sådan struktur som en måde at skjule det faktum, at de bare er en medarbejder. Du skal have arbejdsmetoder, der kan hjælpe dig med at bevise, at du er en ægte selvstændig, før denne struktur er godkendt. Føj dette til de administrative forpligtelser, du vil have, og det kan tage noget tid at danne dit kommanditselskab fuldt ud.

Fordele og ulemper ved et aktieselskab viser, at det generelt er et positivt skridt i udviklingen af ​​en virksomhed. Proaktiv planlægning kan være påkrævet for at sikre, at ulemperne kontrolleres tilstrækkeligt, men ellers er det noget enhver virksomhedsejer bør overveje at omfatte denne proces.