12 fordele og ulemper ved at være webdesigner

Den mest værdifulde valuta i dag er ikke guld, sølv eller din yndlingsvaluta. Det er information. Alle vil have det og bruger internettet til at få det. Derfor er det at være webdesigner et karrierevalg, som mange overvejer lige nu. Det er et job, der er i konstant efterspørgsel, fordi verden bliver mere forbundet hver dag. Virksomheder søger altid at opdatere eller forny deres udseende. På den anden side stirrer webdesignere også på computerskærme og mobile enheder hele dagen lang, og det har visse øjen- og sundhedsrisici forbundet med praksis.

Overvejer du at blive webdesigner? Så er det nogle af de vigtigste punkter, du skal overveje, når du analyserer en jobmulighed inden for dette karrierefelt.

Hvad er fordelene ved at være webdesigner?

1. Det er let at arbejde på egen hånd.

Der er kun en håndfuld karrierer, der tilbyder legitime muligheder for fagfolk at blive hjemme. Webdesign er en af ​​dem. Hvis du ikke er en stor fan af 9-5 daglige grind [eller 8-5, hvis du er tvunget til at spise en 1 times gratis frokost], så er det at arbejde som freelance webdesigner måske den rigtige løsning for dig. Du skal stadig opfylde visse forpligtelser for dine kunder, men du vil have meget mere frihed til at arbejde, når du vil.

2. Du er ikke altid begrænset til et standardkontor.

Selvom du vælger en traditionel arbejdsgiver som webdesigner, virker det, at meget af dit arbejde er på en computer, til din fordel. Så længe der er en internetforbindelse, kan du arbejde. Det betyder, at du kan oprette en butik på din lokale kaffebar, lokale bibliotek eller endda telekommuterer, hvis din chef tillader det. Du behøver ikke at blive på en kabine gård for at indbetale en lønseddel.

3. Mange webdesignere tjener en konkurrencedygtig løn.

I USA var medianårslønnen for webdesignere lidt over $ 63.000. Dette gør det muligt for nogle familier at holde den ene forælder hjemme, mens den anden arbejder, hvis de ønsker det, da det er over median national indkomst. For enlige arbejdstagere, der lige er begyndt i deres karriere, kan denne type muligheder hjælpe dig med at opbygge kredit, leve komfortabelt og forberede dig på fremtiden uden megen økonomisk bekymring.

4. Du er ikke begrænset til en bestemt branche.

Webdesignere kan foretage ethvert forretningsprojekt i stort set enhver branche i dag. De bedste muligheder har en tendens til at være videnskab, regering, teknologi eller generelle salgstjenester, men alt fra byggeri til en personlig blog kan blive til noget, du kan arbejde med. Dette begrænser den gentagne kedsomhed, der kan opstå i mange andre karrieremuligheder i dagens hurtige verden.

5. Der er store jobmuligheder.

I 2026 forventes 20% jobvækst i denne branche. Hvis du er arbejdsløs eller underbeskæftiget lige nu, så er det det rigtige tidspunkt at overveje en ændring på dette område.

6. Du kan modtage øjeblikkelig feedback.

Selvom du ikke modtager supplerende e -mails eller beskeder om dit websted, kan du fortælle, om du har gjort et godt stykke arbejde, bare ud fra det niveau af besøgsengagement, du ser på webstedet. Når du skriver kode, får du øjeblikkelig feedback om, hvor godt dit design kan yde. På denne måde kan det være ganske givende at være webdesigner.

Hvad er ulemperne ved at være webdesigner?

1. Du sidder i lange perioder.

Webdesignere er tvunget til at være foran en computerskærm, når de arbejder. Dette skaber unikke niveauer af træthed, især i øjne, ryg og nakke, hvilket faktisk kan føre til langsigtede sundhedsproblemer. Visse beskyttelser, som farvede briller, nakke- og rygstrækninger og træningscykler under skrivebordet kan på en eller anden måde holde dette i skak, men ikke 100%. Selv stående skriveborde er en mulighed, der kan reducere, men ikke fjerne, disse sundhedsrisici.

2. Du kan arbejde længe.

Hvis du arbejder online for en klient, er det meget sandsynligt, at du bliver bedt om at bruge flere timer, end du gerne vil. Internetarbejde har en tendens til at være mindre tålmodig med den kreative proces end på andre karrierefelter, så forvent at arbejde et par overarbejde, inklusive nætter og weekender, når du starter. Hvis du ikke er disciplineret med dit arbejde, kan du let finde dig selv i arbejde 7 dage om ugen.

3. Du er aldrig rigtig færdig med din uddannelse.

Fordi internettet altid udvikler sig og teknologier altid forbedres, afslutter du aldrig rigtig din uddannelse, når du forfølger en karriere som webdesigner. Du skal holde øje med brugeroplevelsestendenser, vide, hvilke værditilbud der skal inkluderes i dine designs, og forstå, hvordan kodningsopdateringer kan påvirke tilgængeligheden af ​​dit websted.

4. Multitasking er noget, der altid sker.

I modsætning til andre job arbejder de fleste webdesignere ikke rigtig på et projekt ad gangen. Du kommer til at jonglere med flere projekter på én gang, især hvis du vil tjene en rimelig løn, mens du arbejder alene. Det betyder, at du skal fokusere på hvert projekt og holde dem adskilt fra hinanden, men være i stand til at skifte gear til enhver tid.

5. Det er svært at sige, om du virkelig gør en forskel.

Hvis du er socialrådgiver, ved du, at du hjælper familier. Når du er pedel, gør du en forskel ved at skabe et sanitært miljø. Webudvikling er imidlertid en af ​​de karrierer, hvor du virkelig ikke ved, om du skaber positiv forandring for nogen. På nogle punkter får det jobbet til tider til at føles næsten fjollet eller trivielt.

6. Du kan blive tvunget til at arbejde med virkelig kedeligt indhold.

Det kan være sjovt at oprette spilwebsteder, men hvad med de tidspunkter, hvor du skal tale om legeringsprocessen for moderne aluminium? Moderne webdesign gør mere end at få dig til at arbejde med ting, du ikke kan lide. Det kan virkelig være kedeligt, men arbejdet skal stadig udføres.

Når man overvejer fordele og ulemper ved at være designer, er der også personlige spørgsmål at overveje. Har du udstyret til at arbejde hjemmefra? Er der webdesignfirmaer, der ansætter i dit område? Sammenlign disse svar med disse nøglepunkter, og du får en klarere idé om, hvorvidt dette er en karriere for dig.

Er du en webdesigner? Hvilket råd vil du give til nogen, der overvejer at vove sig til denne karrieremulighed for første gang? Vi vil meget gerne høre om nogle af dine egne personlige oplevelser.