12 fordele og ulemper ved at eje en virksomhed

At eje en virksomhed er en drøm, som mange mennesker deler. Der er nogle unikke udfordringer, der følger med at drive virksomhed, men der er også store belønninger, der kan opleves. Det er ikke let at eje en virksomhed, især når man starter, så der er nogle fordele og ulemper at overveje, inden man finder sin første klient. Her er nogle af de vigtigste punkter at overveje.

Hvad er fordelene ved at have en virksomhed?

1. Du kan indstille dine egne timer og regler.

Når du ejer en virksomhed, har du kontrollen. Hvis du ikke vil åbne før kl. M., Du kan få det til at ske. Vil du holde en fridag? Få det til at ske. Selvom forskellige tidsplaner og regler vil gøre visse kunder ubehagelige, vil folk, hvis deres varer eller tjenester ønskes, tilpasse sig deres egne skemaer, så de passer til deres behov.

2. Du kan inkludere din familie.

George Murphy er freelance annoncør, der bor i Seattle [navn ændret efter hans anmodning]. Hun arbejder fuld tid online og betjener kunder fra Singapore til London og har fire børn derhjemme. “Hvis jeg ikke ejer min virksomhed, arbejder jeg måske ikke,” siger han ofte. “Omkostningerne ved at passe børn til 4 børn ville æde hele min indkomst op. Ved at arbejde hjemme kan jeg inkludere børn i alt, hvad jeg laver. ” Familien kan også arbejde for din virksomhed, hvilket gør det let at finde et par par hænder, når det er nødvendigt.

3. Du kan virkelig tjene det, du virkelig er værd.

Selvom alle virksomheder starter med en lille indkomst på $ 0, er det op til ejeren, hvordan virksomheden vokser. Det kan være langsomt eller hurtigt, fokus på massemarkedsføring eller nichemarketing, og selv individuelle prispunkter kan indstilles. Ikke alle virksomheder vokser i samme hastighed, men generelt er de fleste virksomhedsejere i stand til at vokse deres forretning for endelig at føle, at de tjener, hvad deres lidenskaber og oplevelser virkelig er værd.

4. Du kan annullere alle dine udgifter.

I modsætning til personlig indkomst fra en traditionel arbejdsgiver er der flere forskellige udgifter, der kan afskrives, når du ejer din virksomhed. Fra rejseomkostninger til frokoster og udstyr, disse kan alle reducere dine samlede indkomstforpligtelser, mens de stadig nyder godt af købet. Kilometertal aflysninger er særligt vigtige, da $ 0,55 per mile kan tilføje hurtigt som et standardiseret fradrag.

5. Du kan stadig spare til pension.

At eje din egen virksomhed betyder ikke, at du ikke kan drage fordel af de skattefordelagtige pensionistprogrammer, som din arbejdsgiver tilbyder. Selvstændige 401k-planer giver f.eks. Virksomhedsejere mulighed for at omdirigere $ 18.000 af deres løn til planen i 2015 og få arbejdsgiveren til at bidrage med ikke-valgfrie bidrag svarende til 50% selvstændig beskatning og personlige bidrag. Hvis der er ekstra penge, kan der også ydes bidrag til IRA, herunder Roth -bidrag, hvis indkomstniveauet er kvalificeret.

6. Du har mulighed for at følge dine lidenskaber.

Mange job elimineres af nødvendighed. Når det kommer til at eje en virksomhed, selvom det bare er en sideforretning, designer de fleste mennesker noget, der giver dem mulighed for at forfølge noget, de brænder for. Når folk elsker det, de laver, bliver den passion et naturligt marketingpunkt, der tiltrækker andre og giver virksomheden mulighed for at vokse.

Hvad er ulemperne ved at eje en virksomhed?

1. Der er mange timer at arbejde på.

Når du har din egen virksomhed, er du dybest set 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, hver dag. Det bliver meget svært at adskille dit personlige liv fra dit arbejdsliv. Mange mennesker siger, at de er gode til at opretholde adskillelse, men når du har en udløbet kontrakt, der lurer, bliver det det eneste, du skal tænke på. Meget snart begynder disse fridage at forsvinde fuldstændigt.

2. Nedbrud kan være utrolig dyre.

Hvis du arbejder online, og der er en internetafbrydelse i dit hjem, så er du uden held. Gå til et andet sted, der har internetadgang, eller vent på, at problemet er løst. Hvis du ikke arbejder, tjener du ikke penge. Hvis det skete hos en traditionel arbejdsgiver, er det mere sandsynligt, at du får en pause, mens problemet er løst.

3. Du er forpligtet til at købe alt, hvad du har brug for.

Hvis du er forfatter, skal du bruge en computer. Du bliver nødt til at betale for elektricitet, måske naturgas, og glem ikke vand og kloak. Der er også forsikring at købe og andre tilhørende omkostninger, der reducerer din bundlinje. Du kan indstille priser til at opveje nogle af disse omkostninger, men bundlinjen er denne: Du skal betale for det, du har brug for.

4. Der er dobbeltbeskatning.

For folk, der ejer deres egen virksomhed i USA og modtager løn fra den forretning, er der en dobbelt skat, som de skal betale af deres indkomst. Selvstændige erhvervsdrivende skal betale arbejdsgiveren og medarbejderen socialsikringen og Medicare-skat. Det er en uventet 7% af personlig indkomst, der forsvinder, hvilket ofte er en overraskelse, det første år, at skatter indgives.

5. Anslåede skattebetalinger er også et stort problem.

USA har også det, der er kendt som et “pay-as-you-go” skattesystem. Med andre ord, hvis du tjener penge, så skylder du penge. Hvis en virksomhedsejer har mere end $ 1.000 i skat, der skal betales i slutningen af ​​året, kræves der estimerede betalinger i hvert efterfølgende år, opdelt i 4 kvartalsvise betalinger. Hvis du forventer at skylde $ 3.000, skal årets skattebetaling ikke kun forfalde den 15. april, men også den første kvartalsvise betaling for næste år, hvilket ville være omkring $ 800.

6. Der er flere niveauer af bureaukrati, der skal styres.

For den gennemsnitlige virksomhed skal der indhentes en lokal virksomhedslicens og en formular til godkendelse af moms. Hvis virksomheden er inden for bygrænser, skal du muligvis købe en bylicens og opkræve en separat byomsætningsafgift. Amter og stater kan også have separate licenser, der skal indhentes, især hos specialvirksomheder som entreprenører, blikkenslagere eller restaurationsfolk. Hver licens har fornyelsesfrister, inspektioner og regler om, hvornår de indsamlede skatter skal indgives. For en person kan dette være en enorm hovedpine.

Fordele og ulemper ved at eje en virksomhed indebærer, hvordan man driver den mest effektivt. Hvis du er en organiseret person, der ikke har noget imod at beskæftige sig med dobbeltbeskatningsspørgsmål, så er dette en fantastisk mulighed for at tjene nogle penge. Ellers kan arbejde med en traditionel arbejdsgiver være en bedre måde at tjene, hvad du synes, de er værd.