11 trin til at starte en telemarketingvirksomhed hjemmefra

At sidde hjemme og tjene penge kan være det bedste alternativ for mange. Selvom der er mange virksomheder, du kan starte hjemmefra, kan ikke alle give dig de nødvendige doser penge og tilfredsstillelse. Imidlertid adskiller online hjemmevirksomhedens telemarketingtjeneste sig fra andre almindelige hjemmevirksomheder.

Sfæren af ​​telemarketingtjenester giver dig mulighed for at vise din kommunikationsstil på den mest fantastiske måde. Du skal overbevise kunderne om forskellige produkter og tjenester over telefonen. Kort sagt kan hele konceptet også dække marketingaktiviteter, salg og undersøgelser. Et minimalt pengebeløb gør denne forretning endnu mere gunstig med hensyn til store afkast.

En omhyggelig læsning af denne artikel vil give dig en bedre forståelse af, hvordan du starter din egen online telemarketing -tjenestervirksomhed, mens du hviler komfortabelt derhjemme.

Skridt til at starte en telemarketingvirksomhed hjemmefra

Få lidt erfaring på forhånd

Tillid til din stemme er en af ​​de vigtigste faktorer, der kan bringe din telemarketingvirksomhed til nye højder af anerkendelse. Derfor er den eneste kilde til at få den attraktive og effektive vibration i din stemme at opnå en tidligere oplevelse. For at gøre dette kan du ansøge om et job i et callcenter og udføre pligten som en agent eller vejleder der.

Sørg for at have den gnist i dine kommunikationsevner, der giver lytteren en følelse af empati, forståelse og fascination. Du kan også bruge din erhvervserfaring til at vænne sig til udgående salgsmetoder samt til at håndtere indgående opkald fra kunder.

tip

Hvis du har drømmen om at specialisere dig i en bestemt sektor, såsom industriprodukter og finansielle tjenester, hvor du vil levere dine telemarketingtjenester, så få nok viden om markedet.

Genkend dine kunder

Identificering af din kundeliste er et vigtigt skridt, der tager din virksomhed til sin bedste side.

Først skal du beslutte, om du vil interagere med virksomheder, der betjener kunder, eller om du vil følge forretningens motto.

For det andet , kend dine styrker i forbindelse med en individuel markedssektor. For eksempel, hvis du tidligere har arbejdet utrætteligt for et trådløst kommunikationsfirma, kan du have moral til at henvende dig til netop den erhvervssektor med dine telemarketingtjenester.

For det tredje er det kritisk ikke at slå sig ned i travlt med ethvert forretningsforetagende. I stedet bør du altid levere dine telemarketingtjenester til en virksomhed, der matcher din virksomheds markedsprofil. Vær opfindsom, når du beskriver dine ideer til virksomheder, og forklar detaljeret, hvorfor du leverer de bedste kampagneresultater.

Endelig kan du også prøve de callcentre, der er til stede i virksomhederne, for at give dem stabile outsourcede tjenester, som kan bruges, når der opstår behov for særlig ekspertise.

Overvej at oprette et godt opkaldssystem

Et praktisk opkaldssystem giver dine opkaldsprocesser mulighed for at flyde problemfrit uden mange afbrydelser. Nogle af de nemmeste måder at sikre et metodisk opkaldssystem til telemarketingtjenester er: –

  • Køb eller få telefonlinjer og opkaldstelefoner fra netværks- og udstyrsudbydere. Indstil også en databasetilstand til at spore opkald og andre resultater.
  • Køb eller lej et callcenter i en selvindstillet boks, software og server, der ubesværet giver en desktop-grænseflade, der fremskynder dine opkaldshåndteringsteknikker og resulterer i nøjagtig organisatorisk rapportering.

Giv en juridisk ramme for din virksomhed

I dag ser det ud til, at alle er frustrerede over svindel, der sker næsten overalt. Som sådan bliver en juridisk ramme en nødvendighed for varig vækst og vedligeholdelse af din virksomhed. At kende love og regler for telemarketing kan være et ideelt skridt for at komme ind i den sikre juridiske zone.

Derudover kan du få et lovligt tryk til din virksomhed ved at indsende en ansøgningsskema til statslig eller lokal virksomhedslicens. Lovene er imidlertid forskellige fra stat til stat. Derfor er det bedre at tænke et skridt fremad, mens du planlægger en juridisk ramme for din online telemarketing -tjenester i hjemmet.

tip

Hvis du er amerikansk statsborger, skal du føje Phone Consumer Protection Act fra 1991 til din ordbog. Den amerikanske forretningsadministration er altid behjælpelig med at give dig indgående kendskab til reglerne vedrørende telemarketing og andre lignende karrierefelter.

Invester i reklame

Telemarketingvirksomheden er blot en forkortet version af kundeinteresser i den. Lidt mangel på dette kan få dig ingen steder. Derfor er de bedste former for reklame, der kan give din virksomhed store forhåbninger

Sociale medier

Som det mest moderne og bredt kendte teknologiske værktøj kan sociale medier aldrig mangle under overskriften effektiv reklame. Du skal bare klassificere de platforme, der kan få dine budskaber videre til målgrupperne på den enkleste måde.

Twitter kan for eksempel være et mættende udtryk for sociale medier, hvor du kan Tweet, Retweet og dele om din telemarketingvirksomhed.

Internet side

Oprettelse af et websted til din telemarketingvirksomhed er afgørende. Til dette kan du enten ansætte en ekspert webstedsdesigner eller stole på en gratis webstedsbygger. Men inkluder følgende sektioner på din virksomheds websted: –

  • Forretningsprincipper
  • De positive sider ved din virksomhed
  • Yderligere funktioner som mulighed for live chat
  • Kontakt information
  • Om os

Telefonopkald

Få dine kunder til at kende den ideelle repræsentant for din virksomhed, det vil sige, at telefonen er den øverste idé om marketing. Det er endnu bedre end at sende e -mails, der normalt går tabt i de lange rækker af e -mails, man modtager i løbet af dagen. Et opkald er altid beregnet til at formidle de korrekte oplysninger uden forvirring.

opsummerer

Efter at have hentet en god idé om, hvordan du driver din private telemarketing -tjenester, skal du fokusere på tre ting: –

  • Fremtrædende lyttekraft
  • Bedre tilrettelæggelse af arbejdet
  • Kundevenlig tilgang

Når du summerer alt dette sammen med skarpe strategier og ægte intentioner, vil din virksomhed helt sikkert flyve højt.