11 trin til at starte en hjemmecomputerreparationsvirksomhed

Personlige og forretningsmæssige computere er blevet almindelige. Kendskabet til computerreparation, når det går galt, er imidlertid ikke så udbredt. At starte en computerreparationsvirksomhed giver dig mulighed for at tjene til livets ophold og samtidig levere værdifuld service til virksomheder og private kunder, der ikke er i stand til at reparere deres pc -problemer på egen hånd.

Certificering er ikke udtrykkeligt påkrævet for at starte en computerreparationsvirksomhed, men det giver dig troværdighed, der ellers kan være vanskelig at opnå.

Efterhånden som computere bliver vigtigere for forskellige typer virksomheder rundt om i verden, bliver serviceindustrien, der vokser omkring computere, et fristende sted for iværksættere at starte deres egen virksomhed.

Det er ikke rentabelt for små virksomheder at have en computertekniker på lønningslisten. Bestem den bedste måde at starte en computerreparationsvirksomhed på, og udnyt derefter en voksende del af serviceindustrien.

Start din hjemmecomputerreparationsvirksomhed

Erfaring

Du kan få erfaring og professionelt ry ved at arbejde som reparationstekniker for et eksisterende computerreparationsfirma. Du kan også tilbyde hjælp til reparation af dine venner og familiens computere.

At arbejde for et andet firma hjælper dig ikke kun med at få betydelig reparationserfaring, det hjælper dig også med at forstå, hvordan du driver en computerreparationsvirksomhed, og hvad dens fordele og ulemper er. Når du er klar til at åbne din egen virksomhed, kan du gøre det på egen hånd.

Indstilling af priser   

Du bør analysere konkurrencen i dit område for at finde ud af, hvad de opkræver i timen. Basér din timepris på, hvad din konkurrent laver.

Undgå at fastsætte en særlig lav sats for at prøve at få nye forretninger, fordi opkrævning af en lav sats kan underminere din konkurrence, men du bliver nødt til at arbejde mange flere timer bare for at få lige resultater, og dine kunder vil forvente den lave sats permanent. En sats, der er i det samme område som din konkurrence om at se ud og være konkurrencedygtig.

Type tjenester

Overvej de reparationstjenester, du vil levere. Beslut, om du vil tilbyde generel hardwareopgradering og -reparation, fjernelse af virus, datagendannelse og andre tjenester.

Du bør også tænke over de operativsystemer, du vil arbejde med, da der er betydelige forskelle mellem computere, der kører forskellige operativsystemer.

Beliggenhed

Find et passende sted til din virksomhed. Du vil have en slags let tilgængelig butiksfacade, hvor folk kan aflevere og hente udstyr, hvor du kan sælge udstyr for ekstra indkomst, og hvor kunder kan komme og diskutere forretninger med dig. Din virksomhed vil se mere professionel ud, hvis du investerer i at leje udstillingslokaler.

Hold et værelse i dit hus, der kan rumme alt udstyr og også et kontorlokale, hvorfra du kan udføre ledelses- og administrationsopgaver.

Valg af klienter

Du skal vælge den type klienter, du foretrækker at arbejde med. Nogle computerreparationsvirksomheder fokuserer på at hjælpe virksomhedskunder med at administrere deres computere, mens andre fokuserer mere på privatkunder.

Hvis du ønsker at sælge og reparere computere i dit lokalsamfund og fortsat er en enkeltmandsvirksomhed, kan boligkunder måske passe bedst til dig. De reagerer generelt bedre på annoncering og marketing end ejere af små virksomheder.

Også boligarbejde er mindre krævende, og markedet er stort. Men privatkunder vil være mere budgetbevidste end virksomhedsejere. At identificere dine kunder på forhånd hjælper dig med at målrette din annoncering og marketing mod disse kunder.  

Marketing

Annoncer for din virksomhed, opret et websted med oplysninger om dine tjenester, gebyrer og certificeringer. Opret brochurer og annoncér i lokale aviser og blade. Tilbyd rabatter ved første besøg for at tilskynde potentielle kunder til at komme til dig med udstyrsrelaterede problemer.

Opret en reklameflyer og visitkort designet til at nå din målgruppe. Distribuer dine brochurer ved at gå dør til dør til hjem eller virksomheder og andre steder, hvor du kan henvende dig til potentielle kunder, såsom skoler, universiteter, uddannelsestimer osv.

Brug mund til mund til at promovere din virksomhed i dit område. Brug populære sociale medieplatforme til at nå et stort antal kunder.

Registrer kunderne

Opret et regneark eller en database med kundeoplysninger, så du let kan henvise til tidligere computerproblemer, så almindelige kunder kan forsøge at finde en underliggende årsag. Tag notater om dine kunder, så du let kan huske dem, hvis de vender tilbage.

Hold dine færdigheder opdaterede

Teknikere kan let falde i fælden med at tro, at de kan tilegne sig nye færdigheder i farten eller efter at have læst en manual hurtigt. Men hvis du ikke deltager i løbende uddannelse, kan dit vidensgrundlag blive forældet.

Du skal finde tid til at se, hvad der er nyt på markedet. Hold dig opdateret om nye teknologier, software og deres fordele og ulemper. Du vil ikke være i stand til at få nye kunder, hvis din viden og dine færdigheder bliver forældede – det er denne forretnings karakter.

Tilpas dit arbejdsområde   

Organiser dit hjemmekontor med engagement. Du skal bruge et rent, dedikeret arbejdsområde med plads til et reparationsbænkområde til dine værktøjer og let tilgængelige hylder og opbevaringsbeholdere.

Området behøver ikke at være for stort til at starte med, men det skal kunne rumme mindst to tårn -pc’er og skærme. En ombygget garage er et yndet område for mange teknikere.

Rekruttering af medarbejdere

Du skal være smart med at ansætte. Din første ansættelse vil gøre hovedindtrykket af din virksomhed med dine kunder, du vælger dine kandidater baseret på deres tekniske færdigheder og certificeringer. Din medarbejder bør være velbevandret i både teknisk erfaring og interpersonelle færdigheder. Tjek deres baggrund, inden de ansættes.

Kort sagt er det de trin, du skal tage for at starte en computerreparationsvirksomhed. Du har et stort marked at målrette mod i denne forretning. Få alle licenser og tilladelser, før du starter virksomheden.

Formuler en forretningsplan, der hjælper dig med at organisere din virksomhed effektivt. Giv kvalitetsservice til dine kunder, start langsomt og opbyg virksomheden gradvist med tålmodighed.