11 fordele og ulemper ved selvstændig virksomhed

At arbejde hjemmefra er drømmen for mange arbejdere i dag. Hjemmekontoret erstatter pendlen, så folk kan arbejde i deres eget tempo. Inden man leder efter en sådan mulighed, ville det være klogt at overveje fordele og ulemper ved selvstændig virksomhed.

Hvad er fordelene ved selvstændig virksomhed?

1. Du kan indstille dine egne timer.

Når man er selvstændig, går man på arbejde, når man vil arbejde. Kunder kan fastsætte deadlines, men du bestemmer, hvilke klienter der får arbejde. Dette giver dig mulighed for at have fleksibilitet i din tidsplan hele dagen.

2. Du indstiller din egen betalingsrate.

Hvis du ønsker at få betalt $ 100 pr. Time for de tjenester, du leverer, kan du anmode om denne sats. Selvfølgelig er der ingen garanti for, at du bliver ansat, men du har en chance for at tjene det, du synes, du er værd frem for, hvad en arbejdsgiver siger, at du er værd.

3. Du har mulighed for at spare penge.

Der er mange måder at spare penge på, hvis du er selvstændig. Det starter med rejse- og rejseudgifter. Du kan spise derhjemme i stedet for at spise ude regelmæssigt. Du kan drikke din egen kaffe. Desuden har alle dine kontorudgifter potentiale til at være skattemæssige afskrivninger, hvilket reducerer dit samlede overskud og skatteforpligtelser.

4. Du har mulighed for at forfølge noget, du elsker.

Et fokus på selvstændig virksomhed giver dig mulighed for at forfølge noget, som du brænder for. Fokus skifter fra at tjene en løn til at tjene en løn ved at gøre noget, du elsker at gøre. Som en bonus tjener de, der er selvstændige, mere end deres traditionelt ansatte.

5. Der er stadig fordele, du kan få adgang til.

Grupper af freelancere er gået sammen om at oprette sygesikringsforeninger, så du kan få adgang til en plan af høj kvalitet uden at skulle betale en lille formue. Der er også 401k muligheder for selvstændig beskæftigelse. Selvfølgelig vil du ikke have arbejdsgivermatchen, men enhver virksomhed, der matcher midler, der tildeles, kan reducere dine nuværende skatteforpligtelser.

6. Du behøver ikke begrunde den fri, du har brug for.

Hvis du vil tage en mental sundhedsdag, kan du gøre det, når du er selvstændig. Du behøver aldrig at “bede om tilladelse” fra en chef, fordi du gerne vil væk fra din arbejdsbyrde i et døgn. Hvis du har en langvarig sygdom, har du ikke brug for nogen form for orlov for at vende tilbage til arbejdet. Det fungerer, når det er klart og ikke, når det ikke er det.

Hvad er ulemperne ved selvstændig virksomhed?

1. Betal en højere effektiv skattesats.

Skatter for selvstændige erhvervsdrivende er en standard på 15% af al indtjening i USA. Dem, der er selvstændige, skal også betale arbejdsgiverens andel af skatter, der opkræves af regeringen, såsom Medicare eller Social Security. Dette kan resultere i en effektiv skattesats på mindst 23%.

2. Nedetid er lig med ulønnet tid.

Hvis du har en udstyrsfejl på dit hjemmekontor, og du ikke kan arbejde hjemmefra, tjener du ikke penge, før problemet er løst. Denne regel gælder også for sygedage, ferier og andre fridage, du kan få brug for.

3. Du betales kun for indsendt arbejde.

Selvstændig virksomhed er forskellig fra telearbejde, fordi det generelt forekommer ved kontrakt. Det betyder, at de kun betaler dig for de leverancer, du foretager. Tid brugt på at indsamle ressourcer, sende beskeder og andre administrative opgaver bør indgå i de endelige omkostningstilbud, og ikke alle selvstændige husker at gøre det.

4. Du konkurrerer med andre, der gør nøjagtig det samme.

Der er altid nogen, der er villige til at arbejde længere tid end dig. Eller arbejde for en billigere pris. Når du er selvstændig, er der altid pres på dig om at yde dit bedste, så en anden ikke tager din plads.

5. Det kan blive en ensom oplevelse, hvis du ikke er forsigtig.

At arbejde hjemmefra, være selvstændig, tager dig af de sociale medier, som en formel arbejdsplads giver. Du kan undgå denne isolation lidt ved at arbejde i kooperative lokationer, caféer og andre hangouts, men i sidste ende er det at være selvstændig i bund og grund dig mod resten af ​​verden.

Fordele og ulemper ved selvstændig virksomhed viser, at det kan være et gavnligt setup for dem med iværksætterånd eller et ønske om at slippe af med det daglige. Så længe negativerne anerkendes, og der udvikles en handlingsplan for dem, kan det være en meget givende oplevelse.