Top 20 lektioner fra hjemme iværksættere, der byggede imperier

Den iværksættervisionærs rejse er fyldt med oplysende øvelser og tests. Så længe du fokuserer på dem, kan disse øvelser tage din virksomhed til det næste niveau. Når du starter din egen virksomhed, vil ingen afsløre for dig, hvad du kan og ikke kan. Du har lov til at oprette din egen sti.

Det kan være befriende, men også overvældende. Hver ny forretnings visionær har svært ved at overleve. Faktisk er det ekstraordinært at vinde, men overraskende er det bedre at vinde med andres møder.

Så kvinder når gradvist ud til andre kvinder for at få formaninger om den mest kompetente metode til at drive deres virksomheder. Det er alt andet end svært at se på de rigeste mennesker i verden og undre sig over deres præstationer. De kan købe forskellige huse og køretøjer og ekstravagancer, som de fleste af os bare kan drømme om.

Nogle gange kan disse rigdom erhverves, men de fleste tycoons og tycoons er uafhængige. Disse riges riger dukker ikke bare op af ingenting; det virker og er drevet hele livet. Det vidunderlige er, at de fleste af disse supereffektive mennesker deler forskellige former i praksis.

Disse fælles møder hjalp med at forme disse iværksættervisionærers liv og styrede dem mod ekstrem budgettering:

_________

1. Beregn din tid ved at angive et prisskilt.

Din tid er det bedste aktiv, og en ting kan du ikke få tilbage. For at køre i den bedste dimension skal du forstå tidens fulde tyngdekraft. Det er vigtigt at organisere dit liv og din virksomhed på en måde, der stemmer overens med det, du sætter mest pris på.

Selvom det er kritisk at skynde sig og skynde sig og se på, hvad der skal komme, er det lige så vigtigt at tillade dig selv at leve i nuet og afsætte muligheden for at give tilbage. Det indebærer at være klar over, hvad det er, der giver liv til agtelse, og hvad der er værdien af ​​din tid.

———-

2. Bliv nysgerrig.

“Hold dig til det, du ved” er en streng tankegang i mange forretningskredse. Efter at have levet med det i lang tid, er jeg kommet til at acceptere det stik modsatte. Hvis du holder dit sind åbent for nye tanker og fanger nysgerrighed, åbner du dørene. Ved at præsentere dig selv for et stort antal organisationer og artikler udvides din titel. På den anden side viser det sig, at hvis du generelt har lukkere på, er dit synspunkt for overdrevent snævert, og du går glip af lovende muligheder.

———-

3. Behersk dine tanker og følelser.

Mange af mine øvelser stammer fra skuffelser, vanskeligheder og slag. Selvom de var pinlige, byggede de mindfulness til at udvikle. De tvang mig til at lægge energi i at få mine tanker og følelser til at gå i opfyldelse. Jeg plejede at miste min tålmodighed meget. Hvis du er en visionær virksomhed med spredte refleksioner og trætte følelser, vil du reagere forkert på hver fastball, der kastes i din retning, hvilket fører til flere uheld, flere hits og rod i hver cyklus.

At blive den tavse manager, der foretager et entydigt træk, mens andre bliver lidenskabelige bare ved at trykke på en snyde, giver dig fordelen ved at være offline. Start med at registrere dine mål konsekvent. Invester energi isoleret med dine overvejelser, og se hvad du selv overvejer. Bliv ved med at gå tilbage til det, du har brug for i dit liv.

———-

4. Hav selvtillid, instinkt og vision.

Mit ordsprog er: “For at stole på det og opnå det, skal jeg se det, tro det, lugte det og smage det.” Dette kræver en fornyet holdning. Overvej et barns vitalitet: fed, vild, skamløs, motiverende og utrættelig. De fleste iværksættere mister den “start” af selvtillid efter et par tilbageslag og ser skuffelse som uundgåelig. Dette er dog det vigtigste tidspunkt at håndtere genopbygning af din hjerne for at vinde, så du kan rotere og drage fordel af din skuffelse og bevæge dig fremad.

———-

5. Giv domænemagere magt.

Skab en situation, hvor både du og alle i din gruppe kan opnå alt uden undtagelse, som de til enhver tid har haft brug for. Da iværksættere kæmper mod os, føler vi os ofte utrygge og bange for, at andre vil “tage” vores kunder. Du vil dog aldrig tiltrække de bedste “domænebyggerne” i verden til at arbejde i din forening, hvis du ikke skaber en situation, hvor de kan trives nær dig. Når du med sikkerhed begynder at styre din organisation, på en måde, der betjener din gruppe og kunder, har du mulighed for at udnytte den bedste kapacitet og opbygge et ægte domæne, der vil stå tidstesten.

———-

6. Kom væk fra den slagne vej.

En af de første fejl i mit erhverv var at give min forretning energi med meget tid og individuel vitalitet. Jeg lavede et verdensbillede, hvor jeg var den eneste motor, der kørte skibet. Med denne holdning endte jeg hurtigt med at arbejde syv dage syv dage, hvilket var uholdbart og usædvanligt svært at kopiere.

I dag er mine organisationer drevet af autoritet, mennesker og rammer. Indsprøjtning af disse tre forskrifter i din handlingsplan kan ændre sjov for udvikling og varige præstationer.

———-

7. Slip, før du føler dig klar.

Hvis du holder dig til det punkt, hvor din artikel eller administration føles fejlfri, vil en anden fra nu af udføre en højere opgave med at hjælpe dine kunder med at løse deres problemer. Godkend din virksomheds tankegang ved at skubbe hurtigt, strømline et lille møde med betalende kunder og justere, så dit svar er ekstraordinært for dem efter et stykke tid.

———-

8. Sæt mål

De satte sig mål. Målsætningerne er i princippet usædvanligt grundlæggende. Du skal simpelthen lave en drøm om, hvor du skal være, og arbejde effektivt for at komme dertil. Alligevel sætter 80 procent af verdens skøreste mennesker mål, kontrasterende, og kun 12 procent af dem i nød. Mål har en stor effekt på dit liv: de bevæger dig, støtter dig, betaler dig og hjælper dig med bedre at planlægge og udføre dine aktiviteter. De tager drømmene og gør dem til en væsentlig og gennemførlig ramme.

Fokuser på at fastsætte og opnå små inkrementelle mål frem for at forsøge at starte en virksomhed, og form på et splitsekund din vision om, hvordan organisationen skal være i de kommende år. At definere rimelige mål og resultater er en bemærkelsesværdig del

———-

9. Kom i gang nu, du behøver ikke bekymre dig om finansiering.

Vær forsigtig, når du skal udrette noget vigtigt, men sig, at du ikke kan, før du samler penge ind til at støtte tankegangen. For det meste betyder det, at du er mere forelsket i at være kæmpestor end at opnå noget nyttigt.

———-

10. Vær forbeholdt tanker og ideer

Den enkleste metode til at vide, om nogen er en visionær for første gang, er det punkt, hvor de er skjult om deres tanker. Jeg reagerer ikke på folk, der anmoder om, at jeg underskriver en NDA. Ægte forretnings visionære indser, at smart tænkning er dårlig, og at præstation kommer fra flittigt arbejde, ikke et glimt af glans.

———-

11. Kend din plan, dit produkt og din idé

Den anden store fejl, som jeg ser iværksættere begå, er at oprette en artikel til en klient, de ikke kender godt. Derfor opfordrer jeg generelt iværksættere til selv at lave en vare; under alle omstændigheder garanterer du, at du har fremstillet noget til en kunde, som du kender personligt. De fleste af de fantastiske teknologiske organisationer i det foregående årti (Facebook, Twitter, Slack, Snapchat) blev bearbejdet af forfattere, der skabte elementer, som de skulle bruge.

———-

12. Skrab din egen Tickle.

Fortsæt med at tage hånd om et problem, du har. Noget, der er dyrebart for dig, ikke en plettet markedsmulighed, for når det bliver hårdt, hvis du bare jagter dollars eller en vilkårlig markedsmulighed, har du ikke evnen til at have styrken, energien ., blive hos hende.

———-

13. Vær tilpasningsdygtig

Et af de vigtigste aspekter ved at starte en virksomhed er at være omstillingsparat. Stil ind med kunder, se oplysninger, og udfør cyklusser og forbedringer efter behov. I nogle tilfælde kan det være begrænset for dig at have en ufleksibel forretningsform eller strategi. Tænk på dens effektivitet som en høj, ikke en sti, bare spil!

———-

14. At være en virksomhed Visionær tager travlt

Det, jeg er kommet til at indse, og hvad du også vil indse, er, at det er hurtigt at være forretningsmand. Plus, her er gnidningen: Nogle gange overvejer vi at blive en tvangsarbejder eller tilføje masser af ting til vores liv. Hustle er en demo i centrum, det er ikke gratis for alle. Hustle handler om at trække og udvide. Det er ikke bundet til at opnå mere, det er bundet til at koncentrere sig om de ting, du skal gøre, med det ultimative mål at booste din virksomhed. Skub den rigtige vej.

———-

15. Gentag ikke, hvad andre gjorde

Det mest grove tilsyn, jeg ser uerfarne iværksættere, er at replikere eller gøre det samme som egentlige iværksættere og vente på sammenlignende resultater. Hvad førstegangsvirksomhedsvisionærer ikke forstår, er, at verden ikke er et tomrum, og at der er mere i bunden, end man kan se. Der er gået betydeligt mere kræfter i at opnå den præstation, de ser ved første øjekast, og der er ingen certificering af, at en bestemt strategi eller procedure er effektiv for alle.

———-

16. Gæld er en rimelig mulighed.

Det er alarmerende at stå over for forpligtelser, især når din tankegang bestemt ikke er et spil uden tvivl, men næsten alle på denne liste fik et gennembrud før eller siden for at etablere tidlig styrke. Så længe du har en aftale om at returnere den, kan obligationen være et rentabelt instrument.

———-

17. Invester i dig selv.

Du skal lægge ressourcer i dig selv, før du investerer ressourcer i noget andet, og koncentrerer dig om at forbedre dine færdigheder, instruktion og erfaring. Uden eget initiativ har du ikke mulighed for at opbygge en virksomhed, for slet ikke at tale om at støtte en.

———-

18. Se på, hvad der skal komme.

Disse smarte iværksættere kom ikke ind på et marked, der eksisterede tidligere; de lavede nye, eller de satsede på, hvordan de nuværende markeder ville komme videre. Teknikker med fokus på fremtiden vinder helt sikkert over dem, der er fokuseret på nuet.

———-

19. Blokpessimisme

  • Manglende viden: Folk, der ikke forstår forretning, tror måske, at det er svært at blive en visionær virksomhed.
  • Ønske: Nogle mennesker er ligeglade med, at andre lykkes.
  • Dread: Når chancen for, at det lykkes, bør naysayers overveje deres egne livsbeslutninger. De kan ikke lide det, de finder.
  • Løsrivelse: nogle mennesker forstår ikke, at de kan ændre deres eget liv.

Individer som dette vil påvirke dig negativt. I tilfælde af at du skal vedtage en konstruktiv strategi for erhvervslivet, kan du ikke tåle at være omgivet af sådanne mennesker.

Final

Det er normalt at finde ud af om iværksættervisionærer, der brugte den rigdom, de producerede ved at bruge en tidligere virksomhed til at bygge en spirende ny virksomhed, eller om forberedte iværksættere, der overtog en årtier gammel virksomhed og omdannede den til noget nyt. Disse historier er motiverende på deres egen måde; Men for mig er det også meget spændende at opdage folk, der startede med ingenting.

Iværksættere kan have en ydmyg oprindelse, så længe de er villige til at spænde sig, fokusere på deres tanker og risikere noget vigtigt for at se, at disse tanker skrider frem og bliver til virkelighed. Udnyt motivationen til de enorme sejre, der er gået forud for dig, og giv ikke mangel på penge eller oplev en chance, der forhindrer dig i at følge dine fantasier