Start en bagerforretning hjemmefra

Det er ikke let at starte en bagerforretning hjemmefra. Du skal behandle virksomheden seriøst og også overholde alle love, der påvirker din virksomhed, for at den får succes.

Du skal overveje mange ting, når du starter en hjemmebagvirksomhed.

_________

#Forretningsplan

En hjemmebaseret bagerforretning kræver meget planlægning. Forretningsplanlægning indeholder oplysninger om opstartsomkostninger, omkostningsanalyser, planlægning af dine operationelle krav og oprettelse af en tidsplan for at guide din virksomhed. Du skal også planlægge dine marketing- og promotionstrategier.

Du skal også estimere den tid, det vil tage dig at begynde at tjene penge. Sæt dine mål og visionserklæring, når du formulerer forretningsplanen.

#BonusTip:    For at bestille eller administrere flere klienter skal du planlægge mere om layoutet på din BUsiness Inside. Med korrekt ledelse kan bageriarbejdere gå gennem en voksende linje og tage vagtordrer, mens ansatte i huset kan pakke og pakke de enkle anmodninger.

__

#Målgruppe

Det er meget vigtigt at identificere dit målmarked. Når du har identificeret dit målmarked, er det let at målrette din reklame- og marketingindsats i overensstemmelse hermed. Prøv at sælge dine produkter til dem, som du identificerer som gode kunder. I tilfælde af en bagerforretning vil dit målmarked omfatte drenge og piger, der kan lide at spise kager og tærter, du kan også levere kager og tærter i lokale butikker.

Hvis du bor i et område med en stor ældre befolkning, skal du opfylde deres krav. Du kan også overveje at specialisere dig i forskellige etniske kager, hvis du bor i et område fyldt med immigranter.

#BonusTip – Ved at målrette mod naboinstitutioner    kan du få gentagne ordrer. De bruges ofte til at afgive en ordre ved arrangementer, så ved at give dem en god rabat, kan du få de samme kunder i hjørne, der kommer ind for de samme ordrer hver uge.

__

# Undersøg markedet og skilt dig ud fra mængden

Du skal undersøge markedet, før du starter virksomheden. Dette hjælper dig med at forstå arten af ​​den konkurrence, du vil møde, og også lære den type bageriprodukter at kende, der er populære på markedet. Du skal planlægge et hack, der får din bagerforretning til at skille sig ud fra resten på markedet.

Det kan relateres til kvaliteten af ​​de produkter, du bager og serverer, atmosfæren i dit hjemmebageri, dine forretningskompetencer, kundeservice osv. Uanset hvad du vælger, skal det være autentisk, så dit bageri er forskelligt fra de andre. Du skal tilbyde bagværk, der er nyt, forskelligt i smagen eller specielt på en eller anden måde. Dette er noget, der kan give dig en fordel i forhold til dine konkurrenter.

#BonusTip:    Der er ingen specifik regel for at promovere din virksomhed, men tilbud har en stor attraktion for kunderne. Start med at promovere din bagerforretning med en daglig aftale. Daglige tilbud er, når du samarbejder med et andet websted eller en lokal avis.

__

# Hvor sælges dine produkter

For at få et vellykket hjemmebageri skal du beslutte, hvor du vil sælge dine produkter. Du skal stille dine produkter til rådighed for dine kunder. Du bør afsætte en plads i dit hjem til at vise dine produkter og give kunderne mulighed for at se på dem og beslutte, hvad de vil købe.

Du kan også bede lokale butikker om at sælge dine bagværk, hvis de er interesserede. Du kan også sælge dine produkter online ved at linke til madleveringsvirksomheder og deres websteder. Hvis du vælger en lokal butik, skal du vælge en, der er tæt på en skole eller et universitet, så dine produkter bliver populære hos de unge drenge og piger, der er en del af din potentielle kundebase.  

#BonusTip:   Som bager -ejer  kan du overveje at involvere dig i dit samfund ved at sponsorere en lokal velgørende organisation ved at levere bagværk. Tilbyde dit arbejde til en lokal catwalk i bytte for reklamer i brochuren. Gennem dette kan du få mere bevidsthed.

__

#Lager dit bageri

Sørg for at have det nødvendige udstyr og forsyninger. Du kan købe en masse brugt udstyr fra genbrugsbutikker, det hjælper med at reducere dine første opstartsomkostninger.

Nogle af de nødvendige ting, du skal købe, er en flok pander, spatler, blandeskåle, skeer, elektrisk mixer, ovn, komfur og køleskab. Sørg for at have alle disse væsentlige ting, før du begynder.

#BonusTip:    Vær fleksibel med hensyn til pris og forfremmelse. Vær ikke bange for at oprette tilbud til fuld pris for at afsløre spændende bagværk, der går langt ud over deres normale pris. Gennem dette kan du få plads til dine elskede klienters sind.

__

#Søg leverandører

For at sikre, at dit bageri fungerer gnidningsløst, skal du have pålidelige leverandører til dine bageartikler og ingredienser. Du bør undersøge og sammenligne priserne på forskellige udbydere for at sikre, at du får en rimelig handel. Køb ingredienser i løs vægt fra en pålidelig grossist, det vil gøre det billigere.

Husk ikke at ofre kvalitet for at købe billige ingredienser. At spare penge på køb af ingredienser vil også være en fordel for dig i begyndelsen, når du har mindre kapital at arbejde med.

#BonusTip: Bliv   aktiv på  sociale netværk  . Ligesom friske bagerier lægger friske råvarer ud hver dag, bør den samme regel følges for fotos på Facebook. Kvaliteten af ​​billederne vil også afspejle kvaliteten af ​​produkterne i din butik, så sørg for, at billederne er i top.

__

#Et lagerområde i dit hjem

For at lave friske bagværk skal du have et opbevaringssystem til at opbevare dine forsyninger. Dette er et afgørende element i din virksomhed. Uden et ordentligt opbevaringssystem kan forsyninger forringes og blive forurenet, og dette vil påvirke kvaliteten af ​​færdige produkter, hvilket gør dem uønskede for kunderne.

For eksempel skal du have et stort køleskab til at opbevare alle mejeriprodukter som mælk, fløde, smør osv. Du skal også opbevare de æg, du skal bruge til bagning. Derudover har du også brug for et sikkert område for at holde alle dine færdige produkter i korrekt stand og forhindre dem i at blive beskadiget.

#BonusTip:    Kend fra konkurrenter er en god måde at finde ud af om de nyeste trends. Netværk med konkurrerende bageejere holder de kreative juicer flydende. Det er også en god mulighed for at udforske, hvad der fungerer og har fungeret godt for andre.

__

#Reklame og markedsføring af dine produkter

Du skal bruge penge på reklame for at gøre din virksomhed populær blandt mennesker. Du skal konkurrere med et stort antal bagerier, og du har ikke råd til at blive efterladt i reklame og marketing. Du kan investere i professionelle reklamevirksomheder til dette formål.

Den indsats, du lægger i reklame, vil afspejles i den succesrate, du opnår i din virksomhed. Du kan prøve mund til mund -teknik til at markedsføre dine produkter, tiltrække første kunder til at sprede positive nyheder om din virksomhed. Sæt bannere op i dit område inden lanceringen, og opret også en side dedikeret til virksomheden på populære sociale medier. Du kan også oprette dit eget websted ved hjælp af en professionel for at øge din webtilstedeværelse og nå online -mængden.

#BonusTip: Værtsarrangementer     og klasser på dit bageri viser din ekspertise og giver dig også ansigt til ansigt muligheder for at konvertere fans til kunder. Gennem dette kan du få dine fremtidige kunder og færdigheder til kreative produkter.

Derfor er det ikke så svært at starte en bagerforretning hjemmefra, du skal følge ovenstående trin for at oprette den og sikre, at den fungerer gnidningsløst. Gennemgå alle lovligheder, inden du starter virksomheden, attester dit køkken, erhverv licenserne og udfør alt papirarbejde. Ansæt erfarne og uddannede bagere til at arbejde i din virksomhed, med fokus på at specialisere sig i forskellige typer kager eller tærter. Gå aldrig på kompromis med kvaliteten af ​​dine produkter og pris dem i henhold til de ingredienser, der har været nødvendige for at lave dem, og se også på købekraften hos de mennesker, der bor i dit område. Vær tålmodig og udvikl din virksomhed gradvist, administrer og markedsfør den effektivt.