Sådan starter du en online crowdfundingvirksomhed

Virksomheder og startups i disse dage er begyndt at vælge en ny måde at rejse midler til deres projekt, som er kendt som crowdfunding. Med et sådant arrangement sender folk penge til en virksomhed, så de kan starte deres plan. Ideen er at bruge mængden af ​​mængden til at etablere et nyt firma eller en virksomhed eller måske enhver social årsag. Hvis du planlægger at åbne din egen virksomhed, er dette det bedste tidspunkt at diversificere dit domæne og få crowdfunding.

Du kan starte din crowdfundingvirksomhed online og tjene penge, fordi folk deltager i online crowdfunding mere end enhver anden form for crowdfunding.

Her er nogle tips og ideer, du skal huske på.

Trin: 1 Vælg din niche

Dit crowdfunding -websted skal tage højde for en valgt niche for at komme ind på et specifikt marked. Det tilrådes altid, at du starter virksomheden lille for let at vinde terræn og derefter sprede dine vinger. Nogle af de populære nicher, der kan tilgodeses, er nævnt nedenfor:

  • Kollektiv finansiering til projekter eller sociale årsager
  • Crowdfunding til startups
  • Crowdfunding til uafhængige film

Disse er nogle af nicherne, og de er meget efterspurgte på markedet og kan hjælpe dig med at vinde popularitet enormt.

#BonusTip:   Før du gør noget, De første trin er, bør du studere meget om crowdfunding og lave lidt research om det. Hvad er din virksomheds karakter, og analyserer projektet det samme for den rigtige målgruppe? Tilstrækkeligt publikum betyder tilstrækkelig baggrund.

____

Trin: 2 Unikt incitamentsprogram

De mennesker, der vil investere og donere penge til projekterne på dit websted, forventer noget til gengæld. Afkast kan være både monetære og ikke-monetære. Selvom egenkapital og aktier er et direkte økonomisk incitament for investoren, kan du for visse projekter som film eller bøger overveje en særlig omtale side for hver af dem og også et forudbestillingsprogram for dem. At give væk varer er også effektivt og fremmer også indirekte projektet.

#BonusTip:   Succesen for din kampagne afhænger i høj grad af den crowdfunding -platform, du har valgt. Der er mange platforme, og hver har visse fordele og ulemper.

____

Trin: 3 Kampagnens ægthed

Husk, at crowdfunding er for virksomheder, der er ægte og har et eller andet mål at nå. Folk vil investere deres hårdt tjente penge, så det skal bemærkes, at hvert af de projekter, der er angivet på dit websted, er ægte. Der er forskellige svindlere, der kan tilmelde dig dit websted, indsamle pengene og forsvinde. Disse projekter vil forringe dit ry på markedet.

Derfor bør du kontrollere alle de dokumenter, de har, og ægtheden af ​​deres hovedformål, før du viser et projekt på dit crowdfundingsite.

#BonusTip:    Vær forberedt på dit banebrydende websted, der er lydhørt nok til finansiering. Design det bedste websted eller destinationsside. Indtil din kampagneside går live, lad dette websted være dit centrale knudepunkt for alle dine operationer. Dette er et vigtigt skridt .

____

Trin: 4 Lav kommission

I begyndelsen af ​​virksomheden anbefales det, at du holder provisionen lav for dig selv. Prøv at samle flere projekter og en respektabel forbrugerbase, før du tænker på store overskud. At holde engagement lavt vil tiltrække flere mennesker til webstedet.

Når det først er blevet populært, kan du øge provisionen, eller du kan endda gå efter forskellige andre indtægtsgenereringsmetoder. At holde barren lav i de første par dage vil sikre, at ideen om en crowd search-onlinebutik tiltrækker folk, der besøger butikken med deres forespørgsler eller forslag.

#Bonustip:     klar til at forbinde med kundernes følelser. Følelser skaber forbindelse og forbindelse skaber entusiasme. Så crowdfunding handler om at fange den personlige ånd i kampagnen – en sammenhæng mellem budskab og følelser er vigtig.

____

Trin: 5 Tilbyd noget ekstra!

Der er mange populære websteder, der også tilbyder disse tjenester. Dit mål er at skille sig ud fra dem alle. For at gøre det skal du tilbyde dine kunder noget ekstra! Du kan oprette en platform, hvor de mennesker, der ejer projektet, kan kommunikere eller interagere direkte med deres investorer.

Realtidskommunikation er vigtig i disse dage, og du kan gøre det til din USP. Derudover kan du tilføje funktioner, hvorigennem virksomheder kan sælge deres kommende produkter eller en særlig forudbestillingsversion til deres investorer og andre mennesker, der besøger webstedet.

#BonusTip:    Inden du gennemfører din finansieringskampagne, bør du være mere bekymret over dens unikke karakter. Kampagnens formål skal fremstå specielt eller unikt. Det skal indeholde et element af innovation, behov eller knaphed på ethvert marked. At tingene vil skabe en følelse af behov.

____

Trin: 6 websted

Det websted, du har, skal have et tema og udseende, der vækker tillid og sikkerhed. Folk vil ikke engang investere en krone, hvis webstedet, der er vært for nogle af projekterne, er et kedeligt udseende websted. Så kontakt en professionel webdesigner, der guider dig til, hvordan du designer og konfigurerer webstedets layout.

Sørg for, at webstedet er optimeret til mobilvisning, fordi folk i disse dage foretrækker at surfe på internettet gennem deres telefoner det meste af tiden.

#BonusTip:  Alle elsker sociale medier. Sociale netværk er et af dine mest effektive våben til crowdfunding. Kom i gang med så mange sociale medieplatforme, som du kan administrere. Det er bedre, hvis du går med Facebook. Selv hundrede følgere kan bringe dig tættere på dit mål.

____

Trin: 7 Betaling

Et crowdfunding -websted handler om penge. Folk vil investere deres penge og foretage betaling på dit websted for ethvert valgt projekt. Betalingsmetoder skal være meget sikre for at sikre, at folk ikke har problemer med at bruge deres kredit- eller betalingskort. Hjemmesiden skal have detaljer om hvert af projekterne, så folk er tydelige, inden de beslutter sig for at investere pengene.

Korrekt formuleret webindhold og relevant information om hvert af projekterne og relaterede billeder er vigtigt for at få folks tillid.

#BonusTip:    Vær forberedt på at lave mere innovation i din marketingplan. E -mailmarketing stimulerer i høj grad marketing. Folk elsker at læse e -mails. Du kan promovere dit indhold, kommende begivenheder eller ethvert særtilbud via e -mailmarketing.

____

Trin: 8 Marketing

Opbyg buzz omkring dit crowdfunding -websted for at få flere projekter og flere webstedinvestorer. Gør den rigtige markedsføring og kampagner for at få mest muligt ud af din virksomhed. Ansæt en SEO -ekspert til at drive mere websitetrafik, de vil målrette mod søgeord med relevante blogindlæg og give webstedet mulighed for at rangere højere på forskellige søgemaskiner.

Åbn konti på sociale medier med dit firmanavn og opdater jævnligt tilhængere om din virksomhed og forskelligt salgsfremmende indhold. Dette vil holde dit brand på toppen, når folk hører eller tænker på noget crowdfunding -relateret. Send også reklamemails, så folk kan besøge dit websted direkte fra deres postkasse.

#BonusTip:  Bortset fra dette kan du vælge andre platforme til Crowdfunding. Populære crowdfunding -platforme som Kickstarter har fået deres apps til at fungere open source på Android- og iOS -enheder for at hjælpe iværksættere eller kampagneskabere.

____

Crowdfunding er en ædel virksomhed og kræver enorm ærlighed fra ejerens side for at sikre, at hver krone, der investeres af mennesker, går til de respektive projekter uden nogen hindring. Dediker dig selv fuldstændigt og vær tålmodig, fordi sådan en virksomhed tager tid at få succes. Men hvis du følger de ovennævnte tips, er succes uundgåelig, det er vigtigt, at du forbliver tro mod den grundlæggende idé og prøver hårdere at nå målene!