Sådan starter du en cateringvirksomhed hjemmefra

Hvis du kan lide at være vært for fester for din familie og venner, holde dig opdateret om madtrends og have en iværksætterånd, så bør du overveje at starte en hjemmebaseret cateringvirksomhed. Du kan starte i det små med relativt lave overheadomkostninger og opbygge din virksomhed, efterhånden som du begynder at skaffe flere kunder.

Men bare fordi du er en god kok eller bager, betyder det ikke, at du med succes kan drive en cateringvirksomhed. Du skal tage nogle skridt for at få succes.

Undersøge

Det første trin i lanceringen af ​​en cateringvirksomhed er at undersøge markedet og finde ud af, hvem der ellers tilbyder cateringtjenester i dit område. Du bør konsultere menuen, listen over tjenester, priser og dine konkurrenters kunder. Besøg også deres websteder for at lære om deres unikke salgsfordele.

Succesfulde cateringfirmaer sælger ikke kun mad, men de sælger også bekvemmelighed, overkommelige priser, unikke menuer eller virksomhedsstil og førsteklasses service. Folk, der køber catering, kan købe mad fra en række lokale leverandører, de leder generelt efter et overskud, når de handler, din cateringvirksomhed bør tilbyde dem den fortjeneste.

Hvis du ønsker at tilbyde hjemmeforplejningstjenester til private fester, skal du give det til dine venner og lave en kort undersøgelse. Giv din feedback om cateringtjenester, spørg dem om, hvorfor de hyrede bestemte leverandører, hvad de kunne lide ved sælgerne, og hvad de leder efter, når de ansætter den næste sælger.

Vælg din cateringniche

Du skal ordne din catering -niche, før du starter. Tænk på den mad, du kan lide at tilberede, catering, ligesom enhver anden virksomhed, bør være baseret på ægte interesse og lidenskab. Du kan fokusere på forskellige typer mad, mens du udvikler din cateringvirksomhed. Du kan fokusere på at forberede frokoster eller måltider i brunch-stil, f.eks. Sandwich, quiche, kager, salater og andre fødevarer, der generelt serveres hele dagen.

Du kan også fokusere på en bryllupsreception eller måltider til særlige arrangementer, dessert- og forretter og cocktails. Kunder ansætter i stigende grad cateringudbydere for at skabe en festlig og trendy atmosfære ved kun at servere forretter, nogle gange ledsaget af specialcocktails tilberedt af udbyderen.

Opret en menu

Opret en menu for at bestemme, hvor meget køkkenplads du skal bruge, hvilke apparater du skal installere og den fortjeneste, du kan få fra virksomheden. Prøv at have en række forskellige ting på din menu, der passer til forskellige smag.

Selvom du er specialiseret i en slags mad eller køkken, skal du sørge for, at din menu appellerer til mange smag. Overvej at tilbyde vegetarisk mad til kunder, der ikke spiser ikke-vegetariske produkter. Prøv at holde din menu til en håndterbar størrelse, da den mad, du er tryg ved at lave mad med, skal være lavet med ingredienser, som du let kan få.

Smag tallerkenerne

Når du har besluttet dig for en menu, skal du holde en fest med familie og venner for at prøve deres retter. Du bør gøre dette, før du starter virksomheden, da dette vil hjælpe dig med at få ærlig feedback på din mad og andre cateringtjenester.

Foretag ændringer af dine retter, indtil du er overbevist om, at de er lækre og populære blandt mængden. Øv dig til perfektion, sørg for at kende teknikkerne, tilberedningstiderne og hvordan du præsenterer dine tjenester, inden du starter virksomheden.

Sikre din plads og forsyninger

Love i de fleste stater tillader dig ikke at drive en cateringvirksomhed fra dit hjemmekøkken. Find en ideel lejeplads til at drive din cateringvirksomhed. Du skal operere fra et erhvervskøkken, når du begynder at udvide forretningen, lede efter en permanent plads med madlavnings- og opbevaringsfaciliteter. Basér dit udstyrskøb på din menu, hvis de fleste af dine menupunkter er bagt, skal du installere mindst to ovne; på den anden side, hvis du spiser en masse stegte madvarer, skal du købe mere end en frituregryde.

Installer flere dræn for at gøre dit job mere effektivt. Dette bliver vigtigere, når du ansætter. Køb alle gryder, pander og andre køkkenredskaber, du skal bruge til at forberede dine menupunkter. Du skal også købe tallerkener, sølvtøj, glasvarer, særlige displaybakker og andre redskaber. Du bør købe disse varer i bulk fra en grossist for at få dem til en økonomisk pris.

Køb et køretøj til transport af mad

Køb et køretøj som en varevogn for at levere mad og andet udstyr til dine kundesider. Køretøjet skal have tilstrækkelig plads til at opbevare mad, sengetøj og tallerkener. Du kan købe et køretøj til at starte med og beslutte at købe mere, når din virksomhed udvides.

Rekruttering

Beslut den type personale, du skal bruge til at hjælpe dig med madlavning, levering og service. Du kan også vælge et vikarbureau på forhånd, indtil du udvikler din virksomhed. Beslut også hvilken type uniform du vil have servicepersonalet til at bære. Træn dine medarbejdere i at levere den type service, du vil tilbyde dine kunder.

En bedre løsning ville være at ansætte erfarne og uddannede medarbejdere, der har deltaget i et kursus om cateringydelser eller tidligere har arbejdet for et andet cateringfirma. De bør kende alle de teknikker og manerer, der er relateret til cateringtjenester, især hvis du betjener virksomhedskunder.

Markedsfør din virksomhed

Du skal markedsføre din virksomhed for at gøre den populær blandt mennesker. Brug penge på at køre annoncer i lokale aviser, før du overhovedet planlægger at starte. Du kan også afholde smagsarrangementer for at sprede budskabet om din virksomhed. Du bør indsende dine virksomhedsoplysninger til bryllupswebsteder og bede de mest populære lokale bryllupssteder om henvisninger til potentielle kunder.

Mund til mund er en af ​​de bedste måder at markedsføre nye cateringvirksomheder på. Markedsfør også din virksomhed på populære sociale medier og opbyg et websted for at øge din webtilstedeværelse og nå online -mængden.

Så det er de få trin, du skal tage for at oprette din hjemmeforretning. Husk at gennemgå alle love om distribution af mad og alkohol, der kan påvirke din virksomhed, indhent alle nødvendige tilladelser og licenser. Opret en effektiv forretningsplan, før du begynder, og analyser opstartsomkostninger og andre operationelle krav.

Angiv et navn til din virksomhed, der lyder nyt og moderne for mennesker. Oplad dine kunder baseret på størrelsen af ​​fester og receptioner, menu, type tjenester osv. Betal mere fra virksomhedskunder, der er villige til at betale mere. Giv kvalitetsmad og service til dine kunder for at gøre din virksomhed populær og succesrig.