Onenote vs Evernote

To foretrukne værktøjer til at tage noter og gemme oplysninger er OneNote og Evernote. I årenes løb har begge platforme foretaget drastiske ændringer i, hvad de kan, og hvordan de kan gøre det. Det er derfor, OneNote vs Evernote -sammenligningen er så vigtig at gennemgå. Nøglepunkterne fra denne diskussion kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken platform der opfylder de fleste af dine behov lige nu.

OneNote kan fungere alene, men dens fulde funktionalitet kommer, når den kombineres med Office. Du kan forme noter med punkter, der kan udtrækkes fra Outlook eller integrere tabeller, der blev oprettet i Excel. Det gør det lettere at samarbejde, organisere og distribuere information. Ansøgningen kan downloades gratis. For dem, der har et abonnement på Office eller Microsoft, har de allerede denne applikation.

Evernote tilbyder en kombination af gratis og premium produktivitetsfunktioner. Fra 2016 tillader gratisplanen ikke længere notater at blive sendt til Evernote, som var en af ​​dens mest populære funktioner. Plus -planen koster $ 34,99 om året og tillader 1 GB nye uploads om måneden. Det vil synkronisere oplysningerne på tværs af alle dine enheder og give de andre Evernote -fordele. Premium-abonnementet koster 69,99 dollar om året og giver mulighed for 10 GB uploads om måneden sammen med flere medier med ét klik.

I OneNote vs Evernote -debatten, hvilken kan være den bedste løsning til dine specifikke behov? Dette er nogle af de yderligere vigtige punkter, der skal overvejes.

Hvad kan man forvente med OneNote

OneNote har forbedret muligheden for sin gratis app til at være et værktøj på tværs af platforme. Det fungerer bedst, når du bruger Windows som operativsystem, men webversionerne af OneNote fungerer godt med iOS-, Android- og Mac -systemer. Det har åbnet dette værktøj for flere brugere, så præferencen til operativsystemet eller platformen er ikke længere det er en afgørende faktor.

Tidligere var den fulde version af OneNote kun tilgængelig ved køb af et abonnement på MS365 eller Microsoft Office -pakken med produkter. Disse begrænsninger blev helt fjernet fra 2016, så du kan bruge alle funktionerne i dette værktøj gratis i dag.

Det betyder, at alle brugere har adgang til disse funktioner, der engang blev betragtet som en premium -mulighed.

  • Adgangskodebeskyttelse.
  • Muligheden for at se tidligere versioner af noter.
  • Lyd- og videooptagelser.
  • Vedhæftede filer.
  • Isætning af notesbog.
  • Lydsøgning.

Der er en premium -version af OneNote, der tilbyder fordelen ved opbevaring af bærbare computere uden for Microsofts OneDrive. Medmindre brugere foretrækker at undgå OneDrive af en eller anden grund, er den gratis version af OneNote velegnet til alle at bruge.

Forbedringer inkluderer indsættelse af bedre form, bedre søgemuligheder, lydnoter, Force Touch og inkludering af one-touch-noter på nogle mobile enheder.

Er der problemer med OneNote?

Microsoft har muligvis grundigt opdateret OneNote, men det er ikke til at komme uden om, at Windows -brugere stadig ser de største fordele. Indlejrede noter kan f.eks. Ikke skjules i Mac -versionen af ​​OneNote. Mobilapplikationer har begrænset funktionalitet i forhold til den desktopversion, der bruges til Windows -operativsystemet.

Imidlertid er det meget lettere at komme ind på OneNote, end det plejede at være fra et platformsperspektiv. Noter kan mailes til hinanden, selv i den gratis download, som ikke længere er tilgængelig med Evernote. Det fungerer med Lens, der findes i Office, så du kan inkludere fotos, dokumenter eller whiteboardnoter i OneNote. Trimmerfunktionen er også blevet forbedret, hvilket eliminerer behovet for at skifte til et andet vindue for valg af bærbar computer.

Hvad kan man forvente med Evernote

Evernote har skubbet funktionaliteten af ​​sine mobilapps i de sidste par år. Mens dets Mac- og Windows -apps er forblevet relativt de samme, er der givet håndskriftsstøtte til iOS- og Android -brugere. Android-appen har en widget, der kan tilpasses, der giver mulighed for enkle noter, der er taget med et dobbelt tryk, mens iOS modtog 3-D touch-understøttelse, notelæsning og Spotlight-notatsøgning.

Evernote har også inkluderet en funktion kaldet “Web Clipper”. Dette gør det lettere for brugerne at indsamle webartikler til at gemme og læse senere. Det gør platformen mere egnet til at gemme oplysninger ud over at tage noter, hvilket giver flere muligheder for brug.

På samme tid har redesignet af platformen, der fandt sted i 2016, gjort webapplikationen mindre funktionel end tidligere. Det er lettere at bruge, men du har færre muligheder. I webklienten kan brugerne ikke sortere noter efter deres tags eller vælge flere tags på én gang som i desktopklienten.

Windows-applikationen har set relativt lidt ændring, men Mac-applikationen indeholder tastaturgenveje og en delt skærmvisning, som nogle brugere kan finde nyttige.

Er der problemer med Evernote?

I juli 2015 trådte Evernote CEO Phil Libin tilbage. I september 2015 oplevede virksomheden et stort afsked. De lukkede endda tre af deres globale kontorer. Nogle understøtninger var også færdige. Samtidig er priserne skudt i vejret på platformen. I 2016 blev Plus -planen prissat til $ 25 pr. År, og Premium -planen blev prissat til $ 50 pr. År. Fordelene ved hver præmieplan er de samme.

Med Evernote Premium betyder det, at du kan søge efter dine vedhæftede filer, scanne visitkort, kommentere PDF -filer og bruge programmets præsentationstilstand. I Evernote Plus har brugerne adgang til offline notebooks til mobilapps, PIN -beskyttelse for adgang og mulighed for at beskære websider, billeder eller PDF -filer.

Brugere skal abonnere på Evernote Plus for at videresende e -mails til platformen.

Hvad adskiller OneNote fra Evernote?

I OneNote vs Evernote -debatten er der store forskelle mellem disse to platforme, der skal tages i betragtning. På trods af de mange opdateringer, begge platforme har modtaget siden deres første introduktion, er disse forskelle forblevet.

1. Grænseflade

OneNote har fornemmelsen af ​​at bruge en digitaliseret papirbog. Det har sektioner og tags, som du kan bruge.

Evernote føles mere som et arkivskab, der kræver en enkel notatgrænseflade, men bedre mærkningsmuligheder til langtidsopbevaring.

2.

Give format til OneNote giver brugerne mulighed for at oprette skabelonside. Du kan placere elementer hvor som helst på siden, herunder billeder. Talrige menupunkter er inkluderet, hvilket skaber en stejlere indlæringskurve sammenlignet med Evernote, men højere fleksibilitet.

Evernote tilbyder brugerne noter med rig tekst, der inkluderer tjeklister, fremhævninger og andre former for formatering. Det kan endda bruges som tekstbehandler i klemme. Interfacet er strømlinet og let at bruge, især til grundlæggende noter, og derfor er det så attraktivt, selv med prisstigninger.

3. Mobil interface

OneNote har forbedret sin mobile grænseflade på alle platforme, men enhver mobil enhed er stadig ringere end Microsofts desktopversion. Du har gratis adgang til dine bærbare computere uden dataforbindelse, og platformadgang inkluderer Android, iOS og Mac.

Evernote giver adgang til bærbare computere uden en dataforbindelse, men kun på en betalt plan. Du har adgang til flere formateringsværktøjer til dine noter sammenlignet med OneNote, tilføjede påmindelser og hurtige links til deling af noter. Det giver det samme niveau af adgang til applikationen på forskellige operativsystemer med mere fleksibilitet.

4. Integration

OneNote er et overlegen produkt til dem, der kan lide at bruge Microsoft -produkter. Det integreres meget godt i Office -pakken. Windows -genveje kan bruges til at oprette sticky notes eller sende screenshots til platformen.

Evernote giver en mere “generel” integration. Det fungerer som en platformuafhængig, men brugerne kan oprette deres egen grad af genveje og fleksibilitet over tid.

5. Trim The

Informationslagring er blevet forbedret i OneNote, hvilket gør det lettere at registrere og hente websider til datalagring. Dette giver dig mulighed for at oprette din egen personlige database med oplysninger, der kan refereres til når som helst.

Evernote tilbyder den samme klipoplevelse, men værktøjet er meget lettere at bruge. Som en ekstra bonus kan brugernes Google -søgninger indeholde personlige Evernote -noter, der er blevet gemt.

På grund af disse vigtige forskelle bliver OneNote vs Evernote -diskussioner en diskussion af den ene eller den anden frem for et scenario af begge. Forskellene er stærke nok til, at den ene mulighed er bedre end den anden for de fleste brugere.

Hvad er bedre: OneNote vs Evernote?

Hvis prisen ikke er en del af beslutningen, tilbyder Evernote mere funktionalitet og fleksibilitet.

Den omkostningseffektivitet, OneNote tilbyder i sin gratis version, kan dog ikke nægtes. Mange af de mest populære funktioner, der var en del af den gratis Evernote -oplevelse, er nu tilgængelige i OneNote, mens Evernote på samme tid har flyttet disse funktioner til sine betalte planer.

På samme tid finder alle, der ikke bruger Windows, OneNotes funktionalitet og fleksibilitet noget begrænset. Evernote står ikke over for de samme begrænsninger.

Bundlinjen i OneNote vs Evernote -debatten kommer ned på dette: individuel præference. Nogle brugere er mere komfortable med OneNote -grænsefladen og kommandofunktionerne. Andre foretrækker Evernote -brugeroplevelsen. Det vil sandsynligvis være den afgørende faktor mellem disse to platforme.