Liste over de 22 mest berømte logoer og mærker i verden

Liste over de 22 mest berømte logoer og mærker i verden

Logo Wars betyder mærkegenkendelse

Et virksomheds logo er dets symbol på mærkegenkendelse og salgsattribut. De fleste af de mest kendte og mest økonomisk succesrige virksomheder i USA og verden har et let genkendeligt logo, der lader alle vide, hvem de er, hvad de gør og er et vigtigt marketingværktøj.

At vælge det rigtige logo og vide, hvornår det skal ændres eller ændres, kan være nøglen til enhver virksomheds succes i den moderne verden af ​​sociale medier og øjeblikkelige nyheder, der altid ledsages af annoncer.

Logo -krige har været i gang mellem rivaler i den samme forretning i over hundrede år. Nogle virksomheder har haft succes med at holde deres logo intakt i hele virksomhedens levetid. De fleste succesrige virksomheder har foretaget subtile og til tider dramatiske ændringer i deres logo for at følge med i en forandret markedsplads og skiftende demografi af kultur, stil og forbrugernes efterspørgsel.

Bare et par af de lettere at genkende logokrige er McDonald’s versus Burger King, Pepsi versus Coke, Hasbro versus Mattel, General Motors versus Ford, Pizza Hut versus Domino’s, Apple versus Microsoft og Universal Studios versus Warner Brothers.

Der er ingen sikker opskrift på, hvornår du skal ændre dit logo. Ingen logoændringer alene er en garanti for øget omsætning.

Du skal huske, at dit logo er den måde, din kunde kender til din virksomhed. Logo design er en seriøs forretning på flere milliarder dollars. Farveskemaet, den visuelle appel, form og dimensioner spiller en subtil rolle i at holde din virksomhed i tankerne hos kunderne.

At ændre logoer og vide, hvornår man skal ændre, er delvidenskab og delfølelse eller kunst. De fleste store, langlivede virksomheder, der tjener penge, bruger små formuer på undersøgelser, der undersøger de effekter, logoændringer har på produktets tiltrækningskraft for en repræsentativ befolkning på markedet for deres produkt. Denne test før forhindring forhindrer virksomheder i at foretage et logoændring, der vil påvirke deres brandgenkendelse, image og vigtigst af alt deres salg negativt.

Logo wars er virksomheders måde at sige, at de er bedre end deres konkurrenter, at de er mere økonomisk sikre og yder bedre service end deres direkte konkurrenter. Derfor er logoer så let genkendelige. Virksomheder investerer formuer i at promovere logoet, og alle annoncer fokuserer på logoet som en vigtig metode til at udvikle mærkegenkendelse.

Det menneskelige sind er en meget subtil receptor. Den mindste ændring i form, farve, størrelse eller design kan medføre store ændringer i kundeloyalitet og salg. Kultur er ekstremt vigtig i logodesign og mærkegenkendelse. Det, der fungerer i USA, er ikke det, der fungerer i Kina.

Logokrige har eksisteret i over hundrede år og vil fortsat være en vigtig faktor for at drive forretning gennem brandgenkendelse, fordi folk husker billeder bedre end tusind ord. Det rigtige logo betyder flere kunder og flere penge.