Bedste guide til at oprette dit slogan og virksomhedsslogan (eksempler)

Det er meget udfordrende at skabe et slogan for erhvervslivet i dag. Det er fordi, der er mange kendetegn, som et forretningsslogan skal indeholde. Det skal være meget iørefaldende, mindeværdigt og bæredygtigt i en længere periode. Det skal kommunikere formålet med at drive forretning, og hvad virksomheden står for. 

Der er mange virksomheder, der har haft succes takket være deres iørefaldende slogans. De fleste store virksomheder er kendt for deres slogans.

For eksempel er “gør det” et Nike -slogan. Det repræsenterer, hvad der er virksomhedskulturen og forretningssansen bag dit motto. Mottoet er meget kort og let at huske. Få kunden til at gøre noget.

At skabe et nyt slogan for en ny virksomhed er ikke en let opgave, men ikke engang en tidskrævende opgave. Det tager cirka en time at komme med et forretningsslogan og cirka en uge at færdiggøre det. Det kan lyde let at oprette et slogan, men det er en vanskelig proces. Efter oprettelsen af ​​en tagline bør dens kompatibilitet med markedet ses i en uge eller to. Hvis det virker, er det fint, men hvis det ikke gør det, skal det prøves igen. Slagord fører generelt til en virksomheds vækst i et hurtigt tempo, hvis det skabes efter lang tid og ikke kun natten over. 

Guide til valg af det rigtige forretningsslogan

Kendetegn ved et godt slogan

Slogans spiller en vigtig rolle for at bestemme og anerkende virksomhedens brand, men slogans skal vælges med omhu. Hvert slogan skal indeholde nogle karakteristika og egenskaber for at blive en succes. 

Vær forsigtig med sloganets længde :

taglinens længde skal tages i betragtning, når du opretter den. Det er meget svært at huske lange slagord, og derfor bør skaberen fokusere på at skabe korte slagord, da de let kan huskes. For eksempel er Nikes slogan “Bare gør det.” Det er kortvarigt og let at huske. 

nike logo med slogan

Overvej slagordets bæredygtighed :

da markedsmiljøet er meget dynamisk. Det bliver ved med at ændre sig fra tid til anden. Derfor bør sloganet ikke inkorporere eller integrere noget, der vil blive forældet i fremtiden.

Det skal blive på markedet i længere tid. For eksempel er Adidas motto “Impossible is nothing.”

adidas logo med slogan

Bevar konsistensen:

Efter at have færdiggjort en perfekt iørefaldende tagline, skulle den blive forretningens hjørnesten i reklame- og marketingkampagne og tagline. Beskeden bør ikke fortyndes ved at tilføje en ekstra sætning.

Det er fordi det vil føre til forvirring blandt kunderne ved at gå igennem forskellige slagord på meget kort tid. 

sony logo med slogan

Fokus på at gøre det anderledes:

Tagline bør oprettes ved at identificere virksomhedens unikke salgsforslag. De bør fokusere på at oprette din slagord også meget anderledes.

Det hjælper dem med at engagere kunderne til at identificere, hvad virksomheden og deres produkt handler om. De tiltrækker din tagline og får dermed en stigning i markedet for dine produkter. 

fedex logo med slogan

Gør det tidløst:

sloganet bør ikke skabes med din levetid i tankerne. De skal gøres til at stå tidstesten.

Slagordene skal være kompatible med skiftende teknologi og tilføje nye produktlinjer. De skal ikke ændres igen og igen. De skal skabes for lang levetid. 

intel logo med slogan

Sørg for, at du er alene:

Mottoet bør ikke indeholde nogen form for mystik. Sloganet skal informere kunderne om virksomheden uden behov for yderligere oplysninger. De skal fortælle folk præcis, hvad de får, når de melder sig ind.

For eksempel fortæller “Bedste sted for tegnefilm” på tegneserienetværket folk præcis, hvad de får, når de stiller ind. 

nokia logo med slogan

Overvej målmarkedet:

Inden du opretter et slogan, skal du analysere markedet. Det skal overvejes, om kunderne er lokale, internationale eller nationale. Dette skyldes, at lokale slogans vil skabe et problem for turister, da de ikke vil være i stand til at forstå dem.

Hvis virksomheden skal ekspandere til international virksomhed, bør konvertering eller oversættelse af sloganet til et andet sprog ikke ændre betydningen af ​​sloganet helt. Det skal afspejle den samme betydning, som det havde før. For eksempel den nye Philadelphia -slagord “PHL: Here For The Making”

3m logo med slogan

Få information:

det er meget hårdt arbejde at være kreativ. Det kan reduceres ved at tage meninger fra tilhængerne.

Du kan tage Facebook og Twitter i betragtning for at organisere en slogan -konkurrence med et bestemt hashtag for at spore posterne. Nogle gratis slogangeneratorværktøjer kan også overvejes til at lave iørefaldende slogans. 

cocacola logo med slogan

Start med logoet:

det er meget vigtigt for en virksomhed at have et firmalogo. Hvis nogen virksomhed ikke har deres logo, skal de gå med det først. Det er fordi logoet og sloganet går side om side. Tagline fungerer sammen med logoet for at promovere virksomhedens brand.

Et slogan fungerer normalt ikke uden et logo. Du skabte en mulighed for virksomheden, hvis taglines er oprettet på basis af tagline. Begge unikke og kreativitet på samme tid tillader en bedre vækst i forretningen ved hjælp af integrationen af ​​de to som et slutprodukt.

Også de bedste mærker skifter mærke fra tid til anden. Den lille virksomhed kan også gøre det samme hvert femte år.

olympus logo med slogan

Giv den den tid, den har brug for:

virksomheden bør bruge tilstrækkelig tid på at søge efter en god virksomheds slogan, ekstra tid til at generere ideer til indledende undersøgelser og lidt mere tid til kunder til at gennemgå og redigere.

Hvis det også sker ved kontrakt, skal den begrænsede tid gives, ellers vil det resultere i et enormt spild af tid. Det er ikke en let opgave at skabe et nyt slogan.

Det tager cirka en time at oprette det, så før man ansætter en ekspert til at oprette det, skal deres arbejde verificeres for at bevare tilliden mellem dem.

Canon -logo med slogan

Hold det simpelt:

Da det kun tager sekunder for kunderne at blive imponeret over ethvert produkt, bør enhver virksomhed fokusere på dets enkelhed. Slagord må ikke overstige én sætning.

De bør kun indeholde begrænsede ord og kan undertiden være en sætning. For eksempel gør det. Ikke enkelt, men nok motto. For eksempel, hvis Las Vegas havde forsøgt at bruge “Uanset hvad du gør, mens du er i Vegas, bliver i Vegas” i stedet for “Hvad der sker her, bliver her.”

Ford logo med slogan

Gør det sjovt hvis det er muligt:

mottoet bør bære humor, uanset hvor du går. Når det kommer til at gøre en slagord sjov, kan du tage den tilgang til at injicere en vittighed eller to. Det er noget, en skaber kan adoptere, når han opretter en tagline.

Hvis personen ikke gør det sjovt, skal de droppe ideen og gå med det næstbedste alternativ. For eksempel henleder General Electrics slogan “fantasi i aktion” opmærksomheden på sit brand med et simpelt, men kraftfuldt logo, der hylder menneskelig fantasi og innovation. 

avis logo med slogan

Være ærlig:

virksomheden skal vise ærlighed i sit arbejde og opfylde, hvad den virkelig lover gennem sit motto.

Hvis ikke, bliver de nødt til at foretage ændringer i deres motto. Virksomheden bør holde sig væk fra slogans, der indeholder ordet som det bedste eller andet. Det skyldes, at denne type sprog ikke kun er standard og kedelig, det er svært at finde ud af, om det er sandt.

“Happiest place on earth” er Disneyland -mottoet, der definerer mottoetes ærlighed. Det er fordi det passer med virksomhedens indhold og dets drift. 

disneyland logo med slogan

Liste over eksisterende kreative virksomhedsslogans

Der er mange kreative slogans fra forskellige virksomheder, der får dem til at skille sig ud fra mængden. Nogle af dem er følgende:

 • Walmart: spar penge. Lev bedre.
 • Reebok – jeg er, hvad jeg er
 • Nike gør det bare
 • Adidas – Umuligt er ingenting
 • Levis: kvalitet går aldrig af mode
 • IBM: løsninger til en smart planet
 • Sony: skab tro
 • IMAX: tænk stort
 • Kodak: del øjeblikke. Del livet.
 • FedEx: når der ikke er nogen i morgen
 • Disneyland: det lykkeligste sted i verden
burger king logo med slogan
dupont -logo med slogan
intel logo med slogan
kfc logo med slogan
nikon -logo med slogan
tesco -logo med slogan

Skridt til at finde et slogan 

 For at skabe et fængende slogan inden for en begrænset periode, er der et par trin, der skal følges for at skabe det. 

Trin 1: Saml teamet til tagline

Det er nødvendigt at involvere alle virksomhedens interessenter, især personalet, for at skabe et stort slogan for virksomheden. Det er ikke nødvendigt at inddrage hele kontoret. Du skal bare bruge nogle kreative og innovative interessenter og især interessenten.

Det vil være meget svært at fordreje sloganet i henhold til alle berørte meninger og ideer. Derfor bør det første skridt være at opbygge et team, der skal omfatte

 • Nogle medarbejdere, der kender virksomhedskulturen i detaljer
 • Anvendelige ledere, der kender de fremtidige mål og forretningsområder.
 • Kreative og gode tekstforfattere
 • Medlemmer af marketingteamet, herunder brand- og PR -teams

Resten af ​​personalet vil dele sig i to grupper for at fungere som tester A eller B efter at have afsluttet to slagord i slutningen. Der vil blive fastsat en dato for mødet med de ansatte, der beslutter at arbejde med mottoet. 

Trin 2: Forklar virksomhedens formål og dets karakter.

Hvis virksomheden er lille eller bare starter sin virksomhed, vil folk ikke kunne vide meget om virksomheden uden hjælp fra det beskrivende slogan. Hvis din tagline indeholder en uklar beskrivelse, kan du ikke tiltrække kunder til den.

Dette vil blive gjort ved hjælp af teammedlemmer til at beslutte, hvad de kan gøre anderledes end andre for at få din virksomheds slogan til at fungere. 

Trin 3: Bestem motivet bag taglinen

Da alle medarbejdere eller ansatte kender virksomhedens kultur, skal de finde noget, der hjælper kunderne med at kommunikere deres forretningsområde og produkter og tjenester. Grundlæggende er det en kendsgerning, at kunderne kun husker de slogans, der skaber en følelse eller følelse i dem.

Mottoet skal være noget, der ophidser eller gør kunden glad. Mottoet bør repræsentere en omsorgsfuld eller specifik stemning, der vil forblive hos dem for evigt. Det skal være direkte relateret til virksomhedens mærke.

Tilføjelse af følelsesmæssig stemning til beskeden vil hjælpe kunderne med at etablere en personlig forbindelse med virksomheden og dens produkter. Hvis de har den forkerte følelse, vil dette have en omvendt indvirkning på virksomhedens mærke. 

Trin 4: Skriv alle udvalgte slogans, og vælg de to bedste

Med planlægningen udført, kommer nu den sværeste del. Det hænger sammen med at skabe et iørefaldende slogan for virksomheden. Det er relateret til oprettelsen af ​​nogle slogans og flere iterationer af sloganideer.

Alle kan få 30 til 40 minutter til at oprette et slogan og dele det med andre. De bør ikke give nogen dårlige ideer på dette tidspunkt. 

Trin 5: Prøv det bedste mellem de to

Kørsel af test A eller B er meget enkel, da du skal vælge den bedste blandt de få slagordindstillinger. Det gøres ved hjælp af andre, der tager hjælp fra hele virksomheden via posten, betalte undersøgelser, nuværende kunder osv.

Denne quiz vil være baseret på to muligheder, og du vil teste dem mod hinanden for at se, hvilken der er mere iørefaldende og specifik. Det højeste eller mest stemmede motto vil blive valgt. 

Efter at have overvejet forretningssucces ud fra et slogan, bliver det klart, at virksomheder og andre virksomheder skal finde på et nyt slogan, efter at det har været brugt i et årti, og mærket er blevet etableret. 

Korrekt sloganstatistik

At finde det rigtige slogan til din virksomhed er ikke en let opgave. Du skal følge et par trin, og det indeholder mange funktioner. Hvert slogan bør vælges ud fra de statistikker, der skal gennemgås, inden der træffes beslutning om et slogan. Mottoet bør baseres på de egenskaber, der blev forklaret ovenfor. Nogle af statistikkerne er givet nedenfor:

-78% af forbrugerne mener, at virksomheder bør fokusere på personligt tilpasset indhold til udvikling af et slogan.

-90% af forbrugerne forventer, at deres oplevelse med et mærke er ens på alle platforme og enheder.

-De rigtige ord kan forbedre læsertallet med 40% ved at gøre dem lettere at læse og visuelt tiltalende. 

-Farve er det første, hjernen i mærket opfatter ifølge 40% af mennesker. 

-Det tager 5 til 7 indtryk for en forbruger at genkende ethvert slogan.

-Vores hjerne behandler billeder 60.000 gange hurtigere, end den behandler ord.

-77% af forbrugerne foretager et køb baseret på brandets slogan. 

-72% af de bedste mærker er navngivet med opfundne ord eller akronymer. 

-82% af investorerne mener, at brandstyrke og navnegenkendelse bliver relativt vigtigere. 

-71% af forbrugerne siger, at sociale medier gør det afgørende at vælge et navn, der er tilgængeligt på flere platforme. 

konklusion 

Der er mange grunde til, at der laves slogans. Dette omfatter lancering af et nyt produkt eller en ny service eller nogle finder en måde at rebrande eller puste nyt liv i et allerede falmende mærke. 

Det kan også fungere som en skaderegulator, hvis mærket står over for en eller anden form for problem eller problem. Hvis virksomheden har et logo, bør virksomheden forsøge at integrere sloganet med det. Det bør være baseret på de ord og budskaber, der bruges i logoet på dine designelementer.

Tagline bør være baseret på virksomhedens kerne og dens tilbud. Det er ikke baseret på nogen hårde og hurtige regler. Der er ingen regel om længden af ​​lemmaet. Men det skal være så kort som et ord eller to. Tænk for eksempel på at småt er et meget attraktivt slogan. Det kan endda være en lang sætning eller endda to, men i sjældne tilfælde.

Når du vælger ordene til mottoet a. Vælg altid enkle og letforståelige ord. Det indeholder ikke hårde ord, som folk ikke forstår, og det tager et par minutter at identificere dets betydning. De skal øjeblikkeligt have et komplet billede af det budskab, som virksomheden ønsker at formidle gennem sloganet.

Mottoet bør også indeholde nogle følelser. Det skal få kunderne til at føle og tænke noget.