Sådan tjener du penge med TikTok i 2022 (7 enkle måder)

TikTok er bogstaveligt talt eksploderet på den sociale mediescene. Det gik fra at være en sjov app designet til børn til en app, der i øjeblikket bruges af titusinder af mennesker i alle aldre rundt om i verden.

Zhang Yiming, en 38-årig softwareingeniør fra Kina, grundlagde oprindeligt appens moderselskab, ByteDance. Han omdøbte det derefter til Douyin i Kina i december 2016.

Inden længe tog TikTok (tidligere musical.ly) fart rundt om i verden. I øjeblikket er der omkring 689 millioner månedlige brugere af TikTok, hvilket gør det til en af ​​de største sociale medieplatforme.

Nu hvor TikTok US har modtaget 1 milliard dollar i finansiering til sin Creator Fund og er mere end 50 milliarder dollars værd, skal du være enig i, at oprettelse af indhold på TikTok ikke længere er en spøg.

TikTok finansiering

Du har en utrolig mulighed for at tjene mange penge online med TikTok.

Og du behøver ikke at være marketingmedarbejder eller have specifik teknisk viden. At tjene penge med videodelingsplatformen er meget enklere.

Du kan oprette gratis livevideoer til et bredt publikum, opfordre seerne til at donere og tjene penge på sponsorater med kendte mærker. Eller du kan promovere dit eget mærke og dine produkter.

Sådan tjener du penge på TikTok.

Lad os tale detaljeret om de bedste måder at tjene penge på TikTok.

1. Modtag din betaling via TikTok Creators Fund.

TikTok Creator Fund er, hvordan TikTok understøtter og belønner innovative skabere på sin platform. Det er appens seneste skridt at gøre det til en adgangsplatform til brugergenereret indhold.

Ligesom andre platforme er TikTok Creator Fund ikke afhængig af annoncemodellen. I stedet vokser mængden af ​​din fond sammen med din kanal og dit indhold. Det afhænger også af faktorer som visninger af live -konti, dine seeres område og mere.

Og da indholdsengagement på TikTok er dynamisk og ændrer sig fra dag til dag, ændres dine midler også dagligt.

Du skal opfylde et par krav for at deltage i programmet, herunder:

  • Du skal være 18 år eller ældre.
  • Har mindst 10K autentiske følgere.
  • Få mindst 100.000 autentiske videovisninger i de sidste 30 dage.
  • Baseret i USA, Storbritannien, Tyskland, Italien, Frankrig og Spanien.
  • Du skal sende originalt indhold, der er i overensstemmelse med TikTok -fællesskabets retningslinjer.

Du skal også have en Pro -konto for at ansøge om Creators Fund -programmet.

Du kan ansøge om programmet ved at gå til dine kontoindstillinger, derefter klikke på indstillingen Pro -konto og derefter på “TikTok Creator Fund”.

TikTok Creators Fund

Hvis du har modtaget en betaling, vises den i betjeningspanelet for skabere, cirka tre dage efter, at dine videovisninger er samlet.

Skabernes fondskontrolpanel

Og du kan overføre dine midler (mindst $ 10) til PayPal eller Zelle 30 dage efter, at måneden er slut.

På trods af alt det buzz omkring showet hjælper det dog ikke TikTokers med at tjene en kæmpe portion penge.

For eksempel var Anika, en TikTok -skaber med over seks millioner visninger og en million likes, kun i stand til at få omkring $ 200 på cirka fem måneder.

TikTok Creator Fund kan hjælpe dig med at tjene penge nok til at bruge på julegaver, der ligner pengeindtjeningsapps, men det vil næppe være nok til at gøre et indhug i din universitetsgæld.

Det er ikke at sige, at du ikke kan tjene mange penge gennem TikTok. Det kan du helt sikkert. Du kan samarbejde med sponsorer, promovere mærker, modtage virtuelle gaver og mere. Dette bringer os til det næste punkt.

2. Modtag donationer til dine liveudsendelser.

En af de mange måder at tjene penge på Tiktok er ved at modtage donationer fra dine følgere / seere. Det fungerer på samme måde som Twitch, hvor dets fans donerer kontanter for at sætte pris på dets livestream.

Som skaber kan du aktivere Live Gifting under livestreamen på TikTok, få præmier i realtid og trække dine belønninger tilbage via PayPal.

Her er dog et lille twist.

I stedet for kontanter har TikTok forskellige in-app-valutaer, som seerne skal købe, før de giver dem til deres foretrukne påvirkere.

Du kan finde valutaerne under fanen Indstillinger >> Balance >> Opfyldning.

TikTok -valutaer i appen

Det næste trin er at bytte disse mønter til virtuelle belønninger.

Hver belønning kommer med masser af spændende muligheder. De har også forskellige værdier og kræver et andet antal mønter.

Her er en liste over de belønninger, du kan få i bytte for in-app-mønter:

TikTok gaver

(Billede)

Bemærk, at kun brugere på 18 år (eller myndighedsalderen i din jurisdiktion) eller ældre kan sende eller modtage disse belønninger.

Seere kan også sende klistermærker direkte under livestreamen uden at købe mønterne.

Dette er nogle af de klistermærker, du kan modtage:

TikTok belønninger

Hvis dine seere nu kan lide dit indhold, kan de begynde at sende dig gaver under din LIVE -udsendelse. Gaverne vises på din skærm, så alle kan se dem.

TikTok -gaver vises på skærmen

(Billede)

Uanset hvor lille gaven kan virke, er det rart at have nogen til at skrive til dig for at anerkende dit arbejde.

Glem ikke at sige tak hver gang du modtager en gave til at få kontakt med dit publikum. Hvis dine fans føler sig værdsat for din gestus, vil de sandsynligvis sprede budskabet og hjælpe dig med at øge din popularitet.

Selv et enkelt og oprigtigt “tak” er nok.

TikTok Live Stream -besked

(Billede)

I slutningen af ​​din udsendelse vil du kunne se det samlede antal gaver, du har modtaget. Du kan nemt se din saldo på fanen “Balance” i dit kontoindstillingsområde.

Du vil blive tildelt “Diamonds” (virtuel kredit) i bytte for gaver baseret på din popularitet. De vil også tage højde for mængden og typen af ​​gaver. Generelt er en diamant lig med 50% af en mønt.

Endelig kan du som skaber bytte disse diamanter til ægte valuta.

Det virker måske ikke som mange penge i starten. Men jo flere donorer du har, jo flere gaver får du, hvilket kan være et betydeligt beløb.

3. Partner med sponsorer og mærker.

På grund af sin popularitet er mærker og annoncører villige til at betale skaberne mange penge for at promovere deres produkter på TikTok.

De fleste mærker kontakter skabere via deres agenter, især hvis skaberen allerede er viral på TikTok.

Men der er en måde, skabere også kan tjene penge direkte på annoncører: via TikTok Creator Marketplace.

TikTok er det eneste sociale netværk, der tilbyder et integreret program til indholdsskabere.

Creator Marketplace er en officiel samarbejdsplatform for mærker og skabere på TikTok. Det gør det muligt for innovative indholdsskabere at indgå partnerskab med mærker til betalte kampagner.

Skab opmærksomhed og tiltræk kunder til mærket ved at nævne dem eller bruge produktet i din video. Og så betaler de dig i bytte for dine sponsorerede indlæg.

TikTok brand promotion

(Billede)

Creator Marketplace giver mærker mulighed for at søge efter skabere og se deres profil, antal følgere, publikumsdemografi, væsentlige engagementmetrics og mere.

TikTok Creator Marketplace

(Billede)

TikTok Creator -demografi

(Billede)

Desværre har skabere ingen måde at søge efter mærker, som de kan finde passende mærker at samarbejde med. I øjeblikket er der kun en mærkevariant tilgængelig.

Men før du samarbejder med mærker, skal du opfylde specifikke kvalifikationskriterier (baseret på alder, videoindhold, antal tilhængere og engagement). Du skal også først skifte til en skaberkonto.

Når du har opfyldt alle disse krav, inviterer TikTok dig til at deltage eller ansøge.

Når du har tilsluttet dig Creator Marketplace, skal du gå til dine indstillinger, klikke på “Creator Tools” og derefter “TikTok Creator Marketplace”. Det er her, du kan administrere din skaberprofil. Sørg for at redigere din profil og indstille din sats, så sponsorerede videoer bliver bemærket af mærker.

Når du først er blevet berømt, kan du tjene et betydeligt beløb for dit indhold.

Det er svært at forudsige den potentielle indtjening, men berømte skabere tjener mellem $ 500 og $ 20.000 pr. Video.

Husk dog, at TikTok ikke tillader dig at acceptere brandbetalinger direkte på sin platform. Du skal organisere betalingerne direkte.

Når du når et bestemt niveau, er det ikke den eneste platform, hvor du vil tjene penge. Nogle særligt berømte TikTok -stjerner er på internettet og samarbejder også med mærker på Instagram.

4. Administrer påvirkere.

TikTok er en af ​​de største stigende platforme for influencers. Og der er mange influencers, der er villige til at skabe gode jingles og lever af mærker.

Men ikke alle ønsker at blive virale på Internettet. Du kan være kamerasky eller bare være på vagt over for den undersøgelse, der er en integreret del af at være berømt. Hvis det er dig, kan du tjene penge på at administrere influencer -kampagner.

En af de bedste måder at gøre dette på er at blive mellemmand mellem mærker og påvirkere. Dit job vil være at styre forholdet mellem mærker og influencers samt mæglere eller agenter.

Han vil stå for alle aftaler, aktiviteter, handler, forhandlinger og betalinger. Du skal også sørge for, at alle opfylder deres del af kontrakten.

Dit job er at kunne klare alle disse opgaver uden hikke. Og i sidste ende kan du nyde et servicegebyr baseret på aftaler, du indgår mellem skabere og mærker.

Udover det kan du starte dit eget TikTok -bureau, hvor du også kan hjælpe skabere med at forme deres karriere. Som agentur vil du også administrere dine kunstners offentlige profil og personlighed og redde dem fra at tage et forkert skridt.

Sådan kan du komme i gang med dit eget influencer -bureau:

Planlæg og opret dit websted.

Start med at lave en forretningsplan og opbyg dit websted for at se professionelt ud inden for dit felt. Dit websted skal være professionelt og moderne på samme tid. Hele virksomheden med influencer marketing er trods alt meget på mode.

Du bør også angive den type influencers, du arbejder med, og hvad du har i vente for både skabere og mærker.

Og vigtigst af alt, få officielle rettigheder til at oprette dit bureau for at beskytte dit privatliv og juridiske rettigheder.

Spejderpåvirkere i forskellige nicher.

Når du er færdig med at legalisere dit bureau, er det tid til at søge efter påvirkere i forskellige nicher. Grunden til at du har brug for skabere i forskellige brancher er at tage højde for forskellige mærker. De fleste mærker foretrækker naturligvis skabere på deres centrale demografi.

For eksempel, hvis et sportsmærke henvender sig til dig, vil de foretrække at arbejde med en influencer i fitness- eller sportsnichen.

Heldigvis kan du søge efter påvirkere fra forskellige nicher ved hjælp af TikToks influencer -søgeværktøjer.

Tag fx InfluenceGrid.

Værktøjet hjælper dig med at opdage forskellige kunstnere efter deres land, emne, niche, engagement, antal tilhængere, gennemsnitlige videovisninger osv.

Liste over TikTok -påvirkere

(Billede)

TikToks værktøj i appen, TikTok Creator Marketplace, er også et godt sted at søge efter relevante skabere.

Endelig vil du måske lave en liste over påvirkere, der angiver din niche på dit websted.

Her er et eksempel på et influencer -websted:

Eksempel på influencer -websted

Du er muligvis ikke i første omgang i stand til at søge efter berømte berømtheder og påvirkere. Så begynd at samarbejde med mikro-influencers og arbejd på at opbygge din karriere og hjælpe dem med at blive virale på TikTok.

Når du får mere erfaring og bygger succesrige karrierer, kan du opnå større rækkevidde ved at tilføje flere skabere til dit netværk.

Udvid dit team.

Der er ingen grund til, at du gør alting selv.

Hvis du tror, ​​du kan gøre din plan mere effektiv end at nå ud til mærker og skabere, skal du bare ansætte nogen til at gøre det for dig.

Der er mange ting, der skal gøres, herunder webstedsdesign, oprettelse af indhold, håndtering af juridiske dokumenter og mere. Det betyder, at du skal ansætte en leder, revisor, marketingfolk og webudvikler.

Tøv ikke med at ansætte de bedst mulige muligheder for relevante stillinger. Et godt team er nøglen til at opbygge og udvikle en succesrig virksomhed.

Diversificer dine influencer -platforme.

En af de bedste ting ved at oprette et influencer marketingbureau er, at du ikke behøver at holde dig til én platform. Ud over TikTok fungerer influencer marketingkampagner på samme måde på andre sociale netværk som Instagram, Snapchat og YouTube.

Mærker leder efter relevante influencers, og influencers promoverer deres produkt eller brand til gengæld. Naturligvis vil dit job som TikTok -konsulent forblive det samme, mere eller mindre.

Og du vil bemærke, at størstedelen af ​​TikTok -påvirkere allerede har en betydelig tilstedeværelse på andre sociale medieplatforme.

Så når du har erhvervet en gruppe TikTok -påvirkere, kan du også få dem til at promovere mærker på forskellige kanaler. Dette vil hjælpe dig med at vokse og diversificere din indkomststrøm.

Og hvis du ser på alle de store influencer marketingbureauer, markedsfører de alle deres netværk af influencers til TikTok, YouTube, Snapchat, Instagram og mere.

Her er et eksempel fra Fanbytes, et af de største influencerbureauer:

Influencer Marketing Network

5. Sælg dine egne produkter på TikTok.

Du kan generere indkomst fra din TikTok -kanal ved at sælge varer eller andre produkter på platformen. Det er en anden selvbærende indkomstmodel, der ligner at bygge dit indflydelsesbureau.

At bringe dine produkter til TikTok betyder adgang til et mangfoldigt publikum, der primært består af Gen Z og millennials. Og når de kombineres, har disse generationer en købekraft på omkring 150 milliarder dollars alene i USA.

Dette er et utroligt potentiale at udnytte.

Først og fremmest skal du præsentere dine produkter for så mange seere som muligt.

En måde at gøre dette på er gennem TikTok’s Hashtag Challenge Plus.

Konceptet ligner brugergenereret indhold, hvilket inkluderer at bede dit publikum om at oprette og dele indhold med dit produkt. Den eneste tilføjelse er købs -hashtag, der giver interesserede købere mulighed for at købe produktet i selve appen.

TikTok opretter også en indkøbslandingsside til dig, der er rettet til potentielle købere efter at have klikket på hashtagget. Hashtagget vises også på opdagelsessiden og hjælper dig med at generere mere trækkraft.

Kroger, et amerikansk detailmærke, var det første mærke, der prøvede Hashtag Challenge.

De forbandt fire påvirkere for at tilskynde flere og flere TikTok -brugere til at dele deres soveværelsesmakeover -videoer ledsaget af hashtagget #TransformUrDorm.

Kampagnen endte med at generere mere end 477 millisekunder eller visninger n video og hundredtusinder af UGC -videooprettelser.

TikTok Hashtag -kampagne

(Billede)

Kroger oprettede endda en indkøbsmærkeside, hvor brugerne endda kunne opdage og købe deres produkter i appen.

TikTok Hashtag Telt

(Billede)

Oprettelse af en UGC -kampagne vil sandsynligvis vække større tillid til din målgruppe end almindelige annoncer, hvilket tvinger dem til at købe dit produkt.

Hvis du har et e -handelswebsted, kan du også tilføje dit webstedslink i din bio.

Hvis du ikke har et specifikt produkt at sælge, kan du endda oprette dine egne varer og sælge det til dine dedikerede fans. Det kan være hvad som helst, t-shirts, krus, sweatshirts osv.

Ideen kan gøre underværker, især hvis du allerede har en voksende følge på platformen.

Med TikToks kommende partnerskab med Teespring behøver du ikke engang bekymre dig om design-, fremstillings-, ressource- og forsendelsesprocessen.

Samarbejdet med Teespring vil endda give dine seere mulighed for at købe dine varer i selve TikTok -appen.

Indtil da kan du gå til andre print-on-demand (POD) platforme på internettet, hvis du vil sælge dine egne varer på TikTok.

Her er nogle af de POD -platforme, du kan bruge, hvis du vil sælge dine varer:

  • ShopBase
  • Trykt
  • Oberlo

Disse platforme hjælper dig med at dække alle dele af processen, herunder drop shipping, udskrivning, fremstilling og mere.

6. Dyrk og salg TikTok -konti.

At ændre konti på sociale medier er ikke en ny måde at tjene penge på.

Mange mennesker gør det allerede på sociale medier som YouTube, Instagram, Twitter og Snapchat.

Du bliver nødt til at oprette en konto ved at få et betydeligt antal TikTok -følgere og løbende engagement. Og når du har ramt et specifikt nummer, kan du nå ud til mærkerne og folk, der muligvis har brug for en profil i den niche.

Jeg foreslår, at du opretter din konto omkring et bestemt emne, da de er lettere at sælge. Mærker, der ikke er villige til at vokse deres profil fra bunden, kan let overtage. Og dine seere er muligvis ikke engang klar over købet.

For eksempel, hvis du opretter en profil baseret på mode, kan ethvert mærke relateret til mode købe den. Annoncering for disse nicheprofiler er også lettere end generiske profiler med almindelige danse og skitser.

Mærker eller folk, der leder efter nicheprofiler, vil naturligvis søge efter bestemte udtryk, som kan føre dem til din side.

Du kan også oprette et websted til annoncering af dine profiler og kontakte interesserede købere. Eller du kan sælge dem på tredjeparts markedspladser som Fameswap.

Dette er nogle af de TikTok -profiler, der er til salg:

Salg af TikTok -profiler

Ved at se på denne liste kan du trække den omtrentlige salgspris ud fra antallet af følgere. Jo højere antallet af følgere er, jo mere kan du tjene.

Der kan dog være flere variabler involveret ud over tilhængertallet.

Selvom der ikke er nogen officiel information om dette, er det her, hvad du kan gøre ved at ændre TikTok -profiler:

  • 1-13k følgere = ~ $ 100
  • 13-50k følgere = ~ $ 100- $ 500
  • 50-100k = ~ $ 500- $ 1000
  • 100-500k = ~ $ 1k-5k
  • 500k-1M + = ~ $ 1k-30k

7. Start din egen musik eller kunstneriske karriere.

Hvis du vil vise dit talent frem og få opmærksomheden fra et troværdigt talentbureau, er TikTok stedet at være.

Den sociale medieplatform kan være et springbræt til enorm international berømmelse og anerkendelse.

Tænk på Addison Rae.

Hun har klaret sig godt på alle andre platforme, endnu bedre end TikTok, og er nu et kendt navn i USA. Influencer blev også inviteret af den kendte talkshow-vært Jimmy Fallon og fik endda for nylig sit eget show. Fra Netflix.

TikTok -influencer image

(Billede)

Og ikke nok med det, hans nyligt udgivne sang tog nr. 10 på de seneste New Music Friday- og Pop Rising -numre på Shopify. Og hvis den seneste Forbes -rapport er et grundlag, tjener hun omkring $ 5 millioner om året.

Og hun er ikke alene.

TikTok kan tage æren for mere end et par teenagersucceshistorier som Addison.

Den vækstbane, der kan opnås fra sociale medieplatforme som TikTok, er utrolig.

Du kan starte en hvilken som helst karriere gennem TikTok. Du kan vise dit talent for madlavning eller bagning, sang, skuespil, komedie -geni og mere.

Dit indhold kan ses af en producent eller en lige så vigtig, som kan hjælpe dig med at få et job, der ændrer livet.

Og at blive bemærket af en fremtrædende er ikke engang så vigtig. Du kan bare blive berømt og begynde at tjene på egen hånd, uden at et bureau leder efter dig.

Start med at blive viral på TikTok, og planlæg derefter din overgang til andre platforme som YouTube og Instagram. Derefter kan du begynde at udgive dit indhold på tværs af flere forretninger og derved øge dit publikum og dine indtægtskilder endnu mere.

Nu har du tre vigtige ting, du har brug for for at blive en berømthedskunstner: en relevant publikumsbase, digitale udgivelsesmedier og en almindelig indkomststrøm.

Hvordan vokser du din TikTok -profil?

Det vigtigste skridt for at tjene store penge med TikTok er at blive viral på platformen.

Uanset hvilken indtægtsmodel du planlægger at bruge (medmindre du åbner dit influencer -bureau), skal du først vokse din publikumsbase. Jo flere seere du har, jo mere indkomst kan du tjene.

Her er en hurtig oversigt over måder at blive viral på:

  • Udnyt trending hashtags – Hvis du bruger trendende hashtags med dit indhold, kan din historie nå ud til millioner af brugere rundt om i verden.
  • Samarbejd med en berømt skaber: Bliv berømt i første omgang ved at samarbejde med en populær skaber, og hold derefter seerne hooked med indhold af høj kvalitet. Selv en af ​​nutidens hotteste influencers, Dixie D’Amelio, steg oprindeligt i rækken på grund af hendes allerede virale søster Charli D’Amelio.
  • Hold dig konsekvent: Følgerne begynder i starten at følge dig, når de ser, at dit indhold stemmer overens med deres interesser. Men intet vil forhindre dem i at følge dig, hvis du ændrer emnet for dit indhold midtvejs.
  • Fokuser på videoens kvalitet – du har 60 sekunder til at oprette forbindelse til dit publikum og fange deres opmærksomhed gennem videoen; Du har ikke råd til at spare på videokvalitet. Overvej at bruge de bedste videoredigeringsværktøjer til at oprette TikTok-videoer i høj kvalitet.
  • Brug viral baggrundsmusik: TikTok kan tage æren for at få mange sange til at blive virale. Og nogle af disse videoer med virale sange vises på andre platforme som YouTube og Instagram. Så du vil sandsynligvis nå et bredere publikum ved at bruge viral musik i dine videoer end lyd i appen.
  • Opret videotutorials – Mens mange tiktokere vinder frem med sjove skitser og korte læbesynkroniseringsvideoer, kan du skille dig ud ved at levere noget mere værdifuldt med videotutorials. For eksempel, hvis du er en teknisk entusiast, kan du vise dine seere, hvordan TikTok -algoritmen fungerer. Eller det kan være en simpel tutorial om hårklippning.

Hvis du også ønsker at bruge TikTok til at blive skaber på fuld tid og tjene rigtige penge, kan du prøve disse tips.

Oversigt.

TikTok er det hotteste sociale mediesite lige nu, og alle, der vil være berømte, uploader det der. Videodelingsappen i kort form er et kæmpe hit hos millennials og giver dig mulighed for at dele dine færdigheder med verden.

Når man ser på succeshistorierne, der kommer fra platformen, virker det som et sted for almindelige mennesker at blive sensationer natten over.

Din kan være den næste succeshistorie for platformen.