Sådan starter du fotograferingsvirksomhed online

Var du den eneste person i din jævnaldrende gruppe, der stod bag linsen, hver gang en af ​​dine venner havde et fantastisk profilbillede til deres sociale medieprofil? Var det dig, der havde klikket på fotos i hele galleriet ved et nyligt fotoshow? Elsker du mere at se gennem dit kameras okular end dine egne øjne? Tja, hvis svaret på disse spørgsmål er “ja”, betyder det ikke nødvendigvis, at du tager det som et fuldtidsyrke.

Vent, hvis du har færdighederne og en ægte smag for kunst, hvorfor så ikke udnytte det som en forretningsmulighed og vokse hurtigt i feltet. At starte en online fotograferingsvirksomhed kan være din ting, det giver dig mulighed for at arbejde i en bredere horisont og sikre, at dit objektivs magi når verden.

Der er dog visse trin, der skal tages for at starte en online fotoforretning. Vi har hver af dem angivet nedenfor. Tag et kig


Trin: 1 Vælg en bestemt type fotografering, du vil arbejde med

Vælg først en bestemt type fotografering, som du vil tage til dine kunder. Selvom du kan lave forskellige former for fotografering, er det vigtigt at have en bestemt målgenre, der tiltrækker folk til tjenesten. Hvis det er grunden til at tjene penge, er det specialiserede tilbud uundgåeligt for virksomhedens succes.

Nogle af typerne til fotografering er: bryllups- og forlovelsesfotografering, naturfotografering, portrætfotografering, dyrelivsfotografering og eventfotografering.

# Bonustip: find din passion først. At have en DLSR er ikke nok til at starte en fotografivirksomhed. Du skal kende forskellige teknikker til at tage billeder . Dette er den indledende fase for at starte virksomheden.

Trin: 2 konkurrentanalyse

Når du har valgt den genre af fotografering, du vil levere til klienter, skal du sørge for at undersøge ordentligt på de forskellige konkurrenter på markedet. At forstå, hvilken kvalitet af fotografering du giver dine kunder, er afgørende, så du kan designe dine leverancer med variation og unikhed. Fotografering er en kunstart, og det er vigtigt at være unik, så folk har grund til at starte en ny virksomhed frem for en allerede populær tjenesteudbyder.

Angiv det bedste aspekt af hver af de bedste fotografer i branchen, og prøv at få færdighederne til at indarbejde det i dine tilbud. En anden fordel ved grundig forskning er, at du kan få en idé om kundegrundlaget og også hvordan de får kunder og opererer på vgariou8s sociale medier eller online platforme.

# Bonustip: Hvem er de eksisterende spillere på markedet? Hvilken slags service tilbyder de ? Find svaret på disse spørgsmål, og du får plads nok til at stå foran kunderne.

Trin: 3 Lav en forretningsplan

Det er vigtigt at have en idé om de mål, du har for onlinefotografvirksomheden. En sådan plan vil udvikle sig over tid, men det vil hjælpe i den indledende periode at have en realistisk idé om indkomst og udgifter. Pris er nøglen til succes, og det er vigtigt at foretage en sammenligning og fastsætte en pris, der gør retfærdighed for den indsats, du lægger i et projekt. Kunder kan ofte forsøge at sænke dig og bede om en lavere pris, men det er vigtigt at forstå, at et kvalitetsprojekt ikke kan opnås med utilstrækkelig betaling for indsats.

Få denne besked højt og tydeligt til klienterne, det vil også betyde, at du bemyndiger hele fotograferfællesskabet ved at vise, at jobbet kræver en monumental indsats og fortjener at blive betalt i overensstemmelse hermed.

# Bonustip: Hvorfor starter jeg denne forretning? Hvem bliver kunderne? Hvem tjente denne service mig ? Det er de vigtigste ting at vide. Alle disse vigtige spørgsmål vil blive dækket i forretningsplanen. Så lav en god plan.

Trin: 4 færdigheder er afgørende, ikke udstyr.

Hver fotograf ønsker det bedste og mest moderne udstyr til at fange øjeblikke. Det er vigtigt, at du forstår, at nyt udstyr fortsat vil blive vist på markedet, og at hvis du fortsætter med at bruge penge, vil det simpelthen øge omkostningerne ved virksomheden. Alt du behøver er et 20-24 megapixel kamera og grundlæggende udstyr til at hjælpe kameraet.

Alt andet i den indledende fase af en virksomhed vil kun føre til en meningsløs investering. Du har altid mulighed for at leje linser baseret på krav, prøv at sænke købsomkostningerne ved at leje i stedet.

# Bonustip: Alle fotografer har lignende gear, men kun en ting, der adskiller dem, er dygtighed. Forskellig viden, forskellige færdigheder har forskellige og kreative resultater. så invester mere i Skill.

Trin: 5 Fantastisk portefølje

En portefølje er afgørende for at vise kunderne, hvad du er i stand til. Opret en portefølje i stil med de bedste klik på dine yndlingsfotografer, og inkorporer din stil, så folk kan forstå klassen i dit arbejde. Dette vil imponere mennesker og hjælpe dig med at blive ansat af flere kunder, da de ville vide, at porteføljen er noget, der er skabt ud fra et kunstners perspektiv uden pres eller krav fra klienten.

Bonustip begynd at lave en kreativ portefølje og upload den til forskellige websteder som Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Behance osv. Gennem dette får du mere opmærksomhed i dit arbejde.

Trin: 6 Få et imponerende websted

Design et websted, der tjener formålet og informerer folk om din virksomhed. Fyld ikke hjemmesiden med fotos, et eller to er fint, men hovedvægten bør være at sælge din fotograferingstjeneste ved hjælp af opfordring til handling-indholdet på siden.

# Bonustip: Et fantastisk websted kan hjælpe dig med at opnå en imponerende fortjeneste. Vær tydelig og skarp i din fotograferingsportefølje. Du kan dele dine egne værker på websteder, der ligner 500px.

Trin: 7 Marketing

Vedtag online marketingmetoder for at nå dine potentielle kunder ved hjælp af SEO og sådanne digitale marketingaktiviteter. Sociale medieprofiler skal være attraktive, så folk kan kommunikere og løse deres spørgsmål om din virksomhed. E -mailmarketing og blogging hjælper også med at drive trafik til din online fotograferingsvirksomhed.

Offline marketing eller lokal marketing er afgørende for, at en virksomhed kan vokse hurtigt i sine tidlige dage. Folk i dit lokale netværk, såsom venner, familie og bekendte, kan gå langt i retning af at få kunder. Mund til mund kan hjælpe en virksomhed med at vokse hurtigere end nogen anden marketingteknik. Brug netværket klogt til at blive ved med at få kunder, så din virksomhed kan bære de forskellige driftsomkostninger, og du også kan tjene et godt levebrød.

Der er et utal af muligheder, der kan bruges til at vokse en succesfuld online fotoforretning. I betragtning af at Internettet har en bred rækkevidde, vil dets korrekte anvendelse og konstante forbedring af marketingplanen give din virksomhed mulighed for at gå videre og generere overskud. Din færdighed kan tjene til livets ophold, gribe chancen og gøre dig til professionel inden for branchen.      

#bonus Tip: Marketing er en sjæl i Evey Business. Begynd at dele dine kvalitetsværker i et andet medie. Du kan organisere et velgørenhedsarrangement og skabe opsigt for det.

Der er enorme måder at vokse din virksomhed på. Men nogle virker og nogle gør ikke. Marketingideer afhænger af situationen og forretningen. Her er de gennemprøvede ideer til at vokse din fotoforretning til et nyt niveau. Læs infografikken for mere inspiration.