Sådan starter du en blomsterhandlervirksomhed hjemmefra

En blomsterhandler er en af ​​de få detailbutikker, som du med succes kan åbne i dit hjem. Du kan kontakte langt de fleste af dine kunder via telefon eller via deres websted. Hvis du er interesseret i at starte en blomsterbutik, er det første trin at lære mere om blomsterhandlerforretningen.

Du skal være dygtig til at lave blomstermotiver, have stærke mellemmenneskelige færdigheder og en god forretningssans for at starte en blomsterbutik. Inden du starter virksomheden, skal du udvikle din plan, mission og forretningsstruktur.

Lær mere om blomsterhandlervirksomheden

Du skal besidde en blomsterhandlers naturlige evner. Blomsterhandlere elsker ikke kun at arbejde med blomster og planter, men de har også øje for detaljer og kreativ flair. Du skal være i god fysisk form og have gode hænder. Du skal også have gode interpersonelle færdigheder, du bliver nødt til at håndtere dine kunder effektivt, når de kommer for at købe blomster.

Du skal også være i stand til at håndtere situationer med høj stress, såsom bryllups- og begravelsesblomsterarrangementer, hvor følelser er tæt på overfladen. Du skal være diplomatisk, hjælpsom og praktisk i vanskelige situationer.

Lær handelen med en blomsterhandler

Du kan lære en blomsterhandlers handel ved at gennemgå et community college -program eller ved at lære med en blomsterhandler. Nogle community colleges har blomsterdesignprogrammer, der er certificeret. Du kan arbejde med en blomsterhandler, mens du går på college og få mest muligt ud af din uddannelse. Du vil lære mere effektivt, mens du arbejder som blomsterhandler, fordi du vil lære at håndtere pres første hånd, du vil også lære omkostningsbesparende foranstaltninger og blomsterdesignhemmeligheder, som du ikke finder i community college -programmer.

Hvis du arbejder med blomsterdesign, vil du holde dig opdateret om de nyeste tendenser i blomsterindustrien i modsætning til en person, hvis engagement har været begrænset til den akademiske verden.

Plads

Du skal oprette et område i dit hjem for at starte virksomheden. Der skal være en separat indgang fra hovedindgangen til dit hus. Du skal have let adgang til en vandkilde, f.eks. En vask eller et stort badekar. Der skal være plads nok til at rumme arbejdsbordet i bordhøjde og en køler.

Der bør også være et lille område til at vise stykker silke og fotos af dit arbejde. Du skal også opbevare din blomsterbeholdning ved en fast temperatur, dine blomster kan visne eller rynke, hvis temperaturen er for høj eller for lav.

Opgaver, du skal udføre i virksomheden

Hvis du har en blomsterforretning, der drives fra dit hjem, skal du begynde at arbejde tidligt om morgenen kl. 4:30 og arbejde til slutningen af ​​dagen, 5: 00-5: 30, og din butik vil forblive åben til kl. mindst 6 dage om ugen. Du bør planlægge i forvejen for travle sæsoner, f.eks. Månederne omkring Valentinsdag og mors dag, og også for de langsomme sæsoner fra januar til august.

Du skal også ansætte medarbejdere, der er veluddannede, fordi kundeservice er afgørende for at drive en succesrig virksomhed. Andre job omfatter at skaffe det nødvendige udstyr, der er nødvendigt for din blomsterhandlervirksomhed, modtagelse og levering af ordrer og administration af dine medarbejdere.

Undersøg markedet   

Du skal undersøge markedet og finde ud af, hvem dine potentielle kunder vil være, deres blomsterkøbsvaner og de produkter, de sandsynligvis vil købe. Prøv at indsamle så mange oplysninger som muligt om dine kunder. Tænk på den rolle, blomster sandsynligvis vil spille i dine kunders liv. Vil de sandsynligvis købe blomster til syge eller døende mennesker?

Eller til fællesskabsarrangementer, festligheder eller fødselsdage. Tænk på den rolle, blomster vil spille i drift af virksomheder i dit samfund, uanset om branchens ledere i dit område regelmæssigt inkluderer blomsterarrangementer i deres lobbyer eller konferencer. Undersøgelsen vil også hjælpe dig med at lære mere om dine konkurrenter, som omfatter blomsterhandlere online og offline. Find ud af, hvordan dine konkurrenter når dine målmarkeder, og tænk på, hvordan du kan nå forskellige kunder eller konkurrere direkte med eksisterende butikker.

Opdag hullerne på markedet, de måder, dine konkurrenter ikke kan opfylde behovene på det lokale markedsgrundlag, og tænk over, hvordan din virksomhed kan opfylde disse behov. Find ud af, hvilke grossister du kan købe det nødvendige udstyr og forsyninger fra i bulk og til en billigere pris.

Forretningsplan

Skriv en forretningsplan, inden du starter. Skriv din virksomheds operationelle krav ned, og udarbejd en tidsplan. En forretningsplan hjælper dig også med at ansøge om et lån; Jo tydeligere du er om din forretningsmission, jo mere præcist kan du målrette din markedsføring, beholdning og design.

Udfør også omkostningsanalyse baseret på dit budget, mens du planlægger virksomheden. Beslut dig om forretningsstrukturen, om det vil være en enkeltmandsvirksomhed eller et aktieselskab eller et selskab.

Marketing

Design effektive marketingstrategier for at gøre din virksomhed succesrig. Kør annoncer i lokale aviser, distribuer brochurer i dit område, inden virksomheden lanceres for at øge spændingen blandt din potentielle kundebase. Brug mund til mund til at sprede positive anmeldelser om din virksomhed.

Brug marketing på populære sociale medieplatforme, og opret også et websted for at maksimere din kundeinteraktion og også nå online -mængden. Du kan også bruge webstedet til at vise dine blomstermotiver, dette vil hjælpe med at tiltrække kunder.

Derfor kan en blomsterhandlervirksomhed i hjemmet være et vellykket foretagende, hvis du følger ovenstående trin. Blomster er efterspurgte hele året, de er nødvendige til dekoration i hjem, forskellige lejligheder, hoteller og restauranter, haver i uddannelsesinstitutioner osv. Køb det nødvendige udstyr som saks, blomstertape, blomsterhandler wire til en overkommelig pris for at gøre din forretning. indbringende.

Din virksomhed skal levere kundeservice på højt niveau og også skabe unikke blomstermotiver for at skille sig ud fra resten på markedet. Overhold alle lovkrav, når du starter virksomheden, og indhent alle tilladelser og licenser. Start langsomt og opbyg din virksomhed gradvist med tålmodighed.