9 Bedste alternativer til konstant kontakt fra 2022 Klassificeret og anmeldt

På trods af at det har eksisteret i lang tid, er e -mailmarketing stadig en vigtig del af virksomhedens succes i dag. Derfor er det kritisk, at du har det rigtige værktøj til jobbet.

Konstant kontakt er et populært valg, når det kommer til e -mailmarkedsføringssoftware, men du har måske opdaget, at det ikke er den bedste løsning for dig. Eller måske leder du efter en forandring. Uanset din grund er der masser af virkelig fede værktøjer, der er værd at undersøge.

Men før vi dykker ned i de bedste Constant Contact -alternativer, lad os se, hvad Constant Contact er, både det gode og det dårlige.

Hvad er konstant kontakt?

Konstant kontakt er et af de ældste e -mailmarkedsføringsværktøjer – virksomheden har eksisteret siden 1995.

Constant Contact’s målgruppe består typisk af små virksomheder, nonprofitorganisationer og freelancere. I de senere år har de udvidet deres tilbud til at gå ud over e -mail og blive en marketingplatform med et formværktøj og webstedsbygger til at hjælpe dig med at nå et bredere publikum.

Konstant kontakt er et populært valg for virksomheder, især i event management industrien, på grund af dets niche event management funktioner. Selve værktøjet er let at bruge og tilbyder et massivt sæt integrationer. De har også fremragende levering priser.

Men hvis du leder efter alternativer til konstant kontakt, er du sandsynligvis klar over dens begrænsninger. De sædvanlige klager vedrører generelt de begrænsede automatiserings- og tilpasningsfunktioner og den lidt højere pris end gennemsnittet.

Inden vi hopper ind, lad os se på, hvad Constant Contact fik rigtigt, og de ulemper, der kan give dig lyst til at skifte til et andet e -mail -værktøj.

Fordele ved konstant kontakt

 • Høj leveringsgrad
 • Let at bruge drag and drop editor
 • Stort udvalg af gratis tilpassbare e -mail -skabeloner
 • Niche -funktioner til undersøgelser og event management
 • Gratis webstedsbygger
 • Over 500 integrationer, der spænder over alle typer industrier

Ulemper ved konstant kontakt

 • Begrænset automatisering (kun autoresponders) og optimeringsfunktioner (a / b -test kun for emnelinjer)
 • Begrænset kontaktledelse
 • Ingen RSS -e -mail -funktion
 • Begrænsede rapporter (grundlæggende e -mail -metrics)
 • Registreringsformularer og destinationssider er grundlæggende og vanskelige at tilpasse.
 • Dyrt for hvad det tilbyder

Uanset om du desperat leder efter et nyt e -mailmarkedsføringsværktøj, fordi konstant kontakt bare ikke gør det for dig, eller du bare dypper tæerne for at se, hvad der ellers er derude, har jeg rundet 9 alternativer til konstant kontakt op som du bør overveje. og hvordan de sammenligner med hensyn til funktioner og priser.

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder affiliate links, som jeg modtager en lille provision uden omkostninger for dig, hvis du beslutter dig for at købe en betalt plan. Dette er dog de bedste værktøjer, som jeg helt anbefaler, når det kommer til e -mailmarketing og Constant Contact -alternativer. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik i sidefoden.

Hvad er de bedste alternativer til konstant kontakt?

Her er mine bedste valg til de bedste Constant Contact -alternativer.

1. HubSpot e -mailmarketing

HubSpot e-mailmarkedsføringsværktøjet er en del af en meget større alt-i-en-vækstplatform. HubSpot -platformen indeholder værktøjer til marketing, salg og kundeservice, der giver dig mulighed for at vokse og skalere din virksomhed.

HubSpot e -mailmarketing

HubSpot vs Constant Contact: Funktioner

 • Automatisering: Konstant kontakt giver dig mulighed for at oprette automatiserede e -mailsekvenser, men det er alt, hvad du får med hensyn til automatisering. HubSpots automatiseringsværktøj går langt ud over rammerne for e -mailmarketing. HubSpot lader dig oprette autoresponders, der kan tilpasses og komplekse automatiseringsarbejdsprocesser. E -mails kan udløses, hver gang nogen udfører en bestemt handling eller baseret på en bestemt egenskab, de har, ved at trække fra CRM -data. Du kan bruge en af ​​de forudbyggede automatiseringsworkflow-skabeloner, eller du kan oprette din egen fra bunden. Disse arbejdsgange hjælper dig med at administrere dine e -mail -kampagner,
 • Tilpasning – Den sande kraft ved HubSpots e -mailmarketing kommer fra CRM. Mens Constant Contact har personaliseringskoder, som du kan tilføje til dine e -mails, indsamler HubSpots gratis CRM alle former for data om dit websteds besøgende og kontakter, så du kan tilpasse dine e -mails i stor skala. CRM indsamler ikke kun grundlæggende oplysninger om dine abonnenter, men registrerer også eventuelle interaktioner, de har med din virksomhed.
 • Mere end bare e -mail: HubSpots gratis plan tilbyder meget mere værdi end de fleste e -mailsoftware på grund af det komplette sæt værktøjer, du får, når du tilmelder dig. Der er standard e -mail -plugin -funktioner som formularer, en CRM, destinationssider og marketingautomatisering, men du får også en annonceadministrationsplatform, live chat, en chatbot -generator, software til billetservice til kundeservice. Kunde og mere. Alle disse værktøjer er integreret med e -mailmarkedsføringsværktøjet for at gøre dine e -mails mere effektive. Og det er gratis! Når du skifter til betalte planer, får du endnu mere værdi for at udvikle din virksomhed, f.eks. Indholdsstrategi, SEO og værktøjer til styring af sociale medier. Ud over e -mail har Constant Contact en webstedsbygger og et annonceoprettelsesværktøj, men HubSpot tilbyder generelt mere værdi generelt.

HubSpot vs Constant Contact: prisfastsættelse

 • Constant Contact har ikke en gratis plan, hvilket kan være en hindring, hvis du lige er startet og endnu ikke er klar til at forpligte dig til et abonnement. HubSpots gratis abonnement giver dig ubegrænsede abonnenter og op til 2.000 e -mailsendinger om måneden. Det har alle CRM-funktioner, formularer og pop-ups, live chat og bots og billetsalg gratis.
 • Constant Contact har to betalte planer: E -mail -planen til $ 20 / måned og Email Plus -planen til $ 45 / måned. Begge planer inkluderer ubegrænset afsendelse til 500 kontakter (prisen stiger, når din kontaktliste vokser). Sammenlignet med HubSpots gratis plan er tilmeldingsformularer tilgængelige på $ 20-planen, men pop-ups kun på $ 45-planen.
 • HubSpots betalte planer starter ved $ 50 / måned og låser op for adgang til avanceret automatisering, personalisering og optimering. Prisen ændres også i henhold til kontaktniveauerne. Start med 1.000 gratis kontakter, og betal derefter for hver tusind ekstra.
 • HubSpot er generelt billigere, når du starter eller har en lille abonnentbase. Når du bevæger dig op ad de betalte niveauer, bliver HubSpot dyrere, men du får også meget mere værdi for at vokse din virksomhed.

Kom godt i gang med HubSpot e -mailmarketing.

Prøv HubSpot

2. Moosend

Moosend er en anden alt-i-en marketingplatform, der har forskellige værktøjer til at vokse din virksomhed. Det er et særligt interessant alternativ til konstant kontakt for rejse- og e-handelsvirksomheder.

Moosend Email Editor

Moosend vs Constant Contact: funktioner

 • Automatisering: Moosend har mere avanceret e -mailautomatisering end konstant kontakt. Det præbyggede workflow-bibliotek har flere skabeloner, der er særligt gode til e-handel. E -handelsskabeloner giver dig mulighed for at sende en e -mail til en person, der har efterladt varer i deres indkøbsvogn eller en, der har et særligt stort køb, så du kan følge op uden at skulle huske at følge op. Der er mange udløsere at vælge imellem, herunder når nogen ser et bestemt produkt, eller når nogen abonnerer på en bestemt liste.
 • Tilpasning: Konstant kontakts personaliseringsfunktioner giver dig mulighed for at tilføje bestemte etiketter, der matcher dine kontaktoplysninger, men Moosends personalisering er lidt mere kompleks. Hvis du f.eks. Har en tøjbutik, kan du komme med anbefalinger baseret på vejrforholdene, hvor din abonnent bor, så du kan tilpasse indholdet i din e -mail til at vise varme trøjer og støvler, hvis det er vinter i en del af verden og sandaler. og eget badeværelse i den anden. Du kan generere produktanbefalinger baseret på andre kunder, der foretager lignende køb, eller minde nogen om, hvornår det er tid til at genopbygge et bestemt produkt og tilskynde til gentaget salg.
 • Betal mens du går: Hvis du ikke vil forpligte dig til en månedlig plan, har Moosend en mulighed, de kalder “kreditter”, hvor du har adgang til alle de tilgængelige funktioner i deres Pro -plan, men du skal kun betale for det, du har brug for en gang ..

Moosend vs Constant Contact: prisfastsættelse

 • Moosend har en gratis plan, hvor du kan sende ubegrænsede ikke-transaktionelle e-mails til op til 1.000 kontakter og have adgang til alle former for formularer, layoutmuligheder, automatisering, sporing og de fleste rapporter.
 • De fleste af disse funktioner er kun tilgængelige på Constant Contact Email Plus -abonnementet for $ 45.
 • Moosends betalte planer starter ved $ 10 / måned og giver dig adgang til landingssider, personlige rapporter og flere personlige kundeservicemuligheder.
 • I sidste ende er Moosend en meget billigere løsning end Constant Contact. Som med de fleste e -mail -værktøjer stiger omkostningerne virkelig, når du øger antallet af abonnenter på din plan.

Kom i gang med Moosend.

Moosend test

3. Sendinblue

Både Sendinblue og Constant Contact er brugervenlige e-mailmarketingplatforme, der er perfekte til begyndere, men Sendinblue har også mere sofistikerede funktioner, der gør det til et mere attraktivt alternativ for avancerede marketingfolk.

Sendinblue e -mailmarketing

Sendinblue vs Constant Contact: funktioner

 • Automatisering: Constant Contact tilbyder en velkomstserie og automatiserede sekvenser i sin plan til en højere pris, men generelt har den færre automatiseringsmuligheder end Sendinblue, og Sendinblue har automatiseringsfunktioner til rådighed i sin gratis plan. Automatiseringsfunktionerne, som Sendinblue og Constant Contact har, inkluderer ikke automatiseringsarbejdsprocesser, der bruger hvis / derefter / ellers logik, dynamisk segmentering, automatiseret leadscoring, databaseautomatisering, forladt indkøbsvogn (Constant Contact har det kun med Shopify), hændelsessporing på side , SMS -automatisering og lead -tilskrivning i CRM. Kun automatiske svar er fælles for begge værktøjer.
 • Optimering: Konstant kontakt giver dig mulighed for at a / b teste dine emnelinjer, men Sendinblue giver dig også mulighed for at a / b teste dit indhold. Sendinblue har også optimering af leveringstid, noget som Constant Contact ikke har.
 • Flere marketingværktøjer: Sendinblue er mere end bare et e -mail -værktøj; er en marketingplatform, der giver dig mange forskellige måder at nå nye kunder og vokse din virksomhed på. Både Sendinblue og Constant Contact har en Facebook -annonce og landingssidebygger. Sendinblue har dog også et salg -CRM, retargeting -annoncer, live chat og SMS -marketing.

Sendinblue vs Constant Contact: priser

 • Sendinblues gratis plan giver dig mulighed for at sende 9.000 e-mails om måneden (eller 300 e-mails dagligt) og leveres med en mobilvenlig e-mail-designer, e-mail-skabeloner, SMS-marketing, fuld CRM-funktionalitet, transaktionsmails samt grundlæggende automatisering og rapporter.
 • Sendinblues prismodel er baseret på antallet af e -mails, der sendes frem for lagrede kontakter, hvilket betyder, at du kan have så mange abonnenter, som du ønsker på tværs af alle planer. Konstant kontaktgebyrer pr. Lagret kontaktperson, hvilket hurtigt kan blive dyrt for en lille virksomhed med en hurtigt voksende liste.
 • Betalte planer for Sendinblue starter ved $ 25 / måned, men flere fede funktioner som fravær af Sendinblue -branding, a / b -test og avanceret rapportering er tilgængelige på højere niveauer på $ 39 / måned og $ 66 til landingssider., Marketingautomatisering og Facebook -annoncer.

Kom godt i gang med Sendinblue.

Prøv Sendinblue

4. Omnisend

Omnisend er et andet godt e-mailværktøj, der er et populært valg blandt onlineforhandlere for sine e-handelsfunktioner og overkommelige prisplaner.

E -mail Marketing Omnisend

Omnisend vs Constant Contact: Funktioner

 • Automatisering: Konstant kontakt tilbyder en vis tilpasning og automatisering, men disse funktioner er ret begrænsede. Omnisend har forhåndsdesignede automatiseringsskabeloner til, når nogen opgiver deres vogn eller bare for at byde en ny potentiel kunde velkommen. Du kan også fremme kryds-salgsmuligheder ved at anbefale produkter til dine kunder baseret på deres tidligere køb. Hver skabelon kan tilpasses til din egen kunderejse.
 • Formularer: Konstant kontakt har ikke brugerdefinerede feltmuligheder, men du kan ændre udseendet af dine formularer, så de matcher din branding. Omnisend har en lang række former med avancerede tilpasningsmuligheder. Omnisend tilbyder pop-ups, indlejringsbare formularer og endda et pariserhjulsform for en mere sjov og gamified e-mail-fangstoplevelse.
 • Analytics og rapportering: Konstant kontakt tilbyder grundlæggende e -mail -metrics som klik og åbninger. Fordi Omnisend er e-handelsorienteret, sporer værktøjets analyserapporter ydeevnen for dine automatiseringsarbejdsprocesser med vigtige salgsdata, så du kan identificere, hvad der driver salget og hvornår. Ud over standardmetoder for engagement kan du måle dit salgs -ROI og bestemme omsætningstilskrivning på tværs af kanaler og enheder.

Omnisend vs Constant Contact: prisfastsættelse

 • Omnisend har en gratis plan, der giver dig op til 15.000 e-mails om måneden (eller 2.000 dagligt), en måneds datahistorik til webstedssporing, 3 aktive tilmeldingsformularer, afslutningsformularer, pop-ups, tilmeldingsbokse, landingssider , unikke rabatkuponkoder, produktindholdsblokke til visning af dine produkter i dine e-mails og flere funktioner til e-handel.
 • Nogle af Omnisends gratis funktioner (e -handelsmarkedsføring og destinationssider) er tilgængelige på e -mailplanen for konstant kontakt til $ 20 / måned. For kuponer og pop-up-formularer, der kan tilpasses, bliver du nødt til at få e-mail Plus-planen for $ 45 om måneden.
 • Betalte planer for MailerLite starter ved $ 16 / måned og inkluderer flere funktioner som automatisering, SMS -marketing, avanceret målretning, ubegrænsede formularer, tilpassede Facebook -målgrupper, prioriteret support og mere.

Kom i gang med Omnisend.

Prøv Omnisend

5. ConvertKit

ConvertKit er et godt Constant Contact -alternativ, som bloggere, YouTubere, freelancere og tilknyttede marketingfolk skal overveje. Platformen blev skabt med indholdsskabere i tankerne.

ConvertKit -mails

ConvertKit vs Constant Contact: funktioner

 • Automatisering: ConvertKit tilbyder mere avancerede e -mail -automatiseringsfunktioner. Mens Constant Contacts automatiseringsfunktion er begrænset til autosvar og e -mail -drippekampagner, bruger ConvertKit “hvis dette, så den” -logik for at give dig mulighed for at oprette marketingautomatiseringsarbejdsprocesser og salgstragte.. Du kan også kombinere flere drop -kampagner til en enkelt arbejdsgang og tag abonnenter baseret på dine præferencer for mere specifikke kampagner.
 • E -mailbygger og skabeloner: Konstant kontakt har et meget bredere udvalg af skabeloner end ConvertKit. Convertkits skabeloner er ret grundlæggende. De vil opfordre brugerne til at oprette enkle e -mails uden for meget distraherende design. Constant Contact har en træk-og-slip-generator, mens ConvertKit har en rich text-editor. Så her kan valget afhænge af dine personlige præferencer.
 • Formularer: Convertkit giver dig mulighed for at oprette forskellige former for formularer, der er særligt relevante for indholdsskabere, f.eks. Indholdstilbud, nyhedsbrevsabonnementer og blogabonnementsformularer til bestemte blogkategorier. Formularværktøjet er let at bruge og giver dig mulighed for at oprette en bekræftelses -e -mail, når nogen lige har tilmeldt sig.

ConvertKit vs Constant Contact: prisfastsættelse

 • ConvertKit har en gratis plan, der giver dig mulighed for at sende e -mails til op til 1.000 abonnenter. Du får også ubegrænset destinationssider og formularer, domæner, der kan tilpasses, og abonnentmærkning.
 • De ConvertKit -funktioner, der er mest værdifulde (dvs. automatiseringer og streams) er tilgængelige på den betalte plan, startende fra $ 29 / måned og prisstigningerne baseret på antallet af abonnenter, du har.
 • Selvom Constant Contact ikke har en gratis plan, er den billigste betalte plan ($ 20 / måned) billigere end ConvertKits betalte plan og inkluderer også landingssider, registreringsformularer og tilpassede domæner. Men ConvertKits $ 29 -plan giver mere værdi end Constant Contact’s $ 45 -plan med hensyn til automatisering.

Kom godt i gang med ConvertKit.

Prøv ConvertKit

6. MailerLite

MailerLite har for nylig vundet popularitet og er et godt alternativ til konstant kontakt for alle, der har brug for et overkommeligt e -mailmarkedsføringsværktøj.

MailerLite e -mail -editor

MailerLite vs Constant Contact: Funktioner

 • Automatisering: Som med de fleste e -mail -værktøjer på denne liste overgår MailerLite konstant kontakt, når det kommer til e -mail -automatisering. Automatiseringsarbejdsgangsbyggeren er mindre sofistikeret end avancerede platforme som HubSpot eller ActiveCampaign, men det fungerer med e-mail. Aktiveringsmuligheder inkluderer formularindsendelser, klik og indkøb af vogn.
 • Email Builder og skabeloner – Både Mailerlite og Constant Contact er klar til opgaven, når det kommer til at bruge selve e -mail -builderen. Begge tilbyder mulighed for en træk-og-slip-editor og en HTML-e-mail-editor til dem, der foretrækker at kode deres e-mails selv. Begge understøtter undersøgelser i e -mails og e -handelskampagner, men Constant Contact har et bredere udvalg af e -mail -skabeloner.
 • RSS -e -mail -kampagner – MailerLites RSS til e -mail -funktion indsætter automatisk dine seneste blogindlæg i en e -mail og er tilgængelig på den gratis plan. Konstant kontakt har overraskende nok ikke denne funktion.

MailerLite vs Constant Contact: prisfastsættelse

 • MailerLite har en gratis plan, der giver dig valget mellem en træk-og-slip-e-mail-editor eller en rich text-editor, men du har ikke adgang til nyhedsbrevskabelonerne. Denne plan omfatter op til 1.000 abonnenter og 12.000 e -mails om måneden. Du får destinationssider, tilmeldingsformularer og pop-ups, en sidebygger til afmelding, e-mail-automatisering, RSS-kampagner, A / B-test, e-mail-kampagnerapporter og undersøgelser.
 • For at få sammenlignelige funktioner skal du tilmelde dig abonnementet Constant Contact Email Plus fra $ 45 / måned.
 • Betalte planer for MailerLite starter ved $ 10 / måned, og omkostningerne stiger, når du overstiger 1.000 abonnenter. Disse planer inkluderer adgang til den tilpassede HTML-editor, nyhedsbrevskabeloner, tilpassede domæner, salgsfremmende pop-ups, der ofte bruges i e-handel, mulighed for automatisk at videresende abonnenter, der ikke åbnede deres første e-mail, optimering af levering af tidszone, dedikerede IP -adresser og avanceret sporing.

Kom godt i gang med MailerLite.

Prøv Mailerlite

7. ActiveCampaign

ActiveCampaign er en anden vækstplatform, der omfatter marketing, salg og service. Det er et godt alternativ for mere erfarne marketingfolk, der ønsker at integrere avanceret automatisering i deres marketingstrategi.

ActiveCampaign -e -mails

ActiveCampaign vs Constant Contact: funktioner

 • A / B -test: Som nævnt ovenfor er et af de største tilbageslag ved konstant kontakt det faktum, at det kun tillader a / b -test af emnelinjen. Med ActiveCampaign kan du ikke kun teste både emnelinjen og e -mailens indhold, men du kan også teste ydeevnen for hele din automatiseringsarbejdsgang med op til 5 versioner på én gang. Alt, hvad du kan automatisere, kan du prøve.
 • Automatisering: Konstant kontakt har meget enkle automatiseringsfunktioner, der kan være ganske begrænsende, hvis du ønsker at skalere. ActiveCampaign bruger udløsere og handlinger i forbindelse med site- og eventsporing til at skabe nogle virkelig kraftfulde automatiseringer. Udløsere, du kan tilføje, inkluderer, når nogen abonnerer på eller afmelder fra en liste, når nogen indsender en formular, sender en e -mail igen, svarer på en e -mail, opgiver sin vogn og mere. ActiveCampaign leveres også med en indbygget CRM, som du kan kombinere med automatiseringsværktøjer til at forbedre dit salg.
 • Analytics og rapportering: Konstante kontaktrapporter indeholder standard e-mail-metrics: åbne satser, klikfrekvenser, afvisningsfrekvenser og afmelding. Du kan også sammenligne op til 5 e -mails for at se, hvordan de sammenligner med hinanden. ActiveCampaign -rapporter er meget mere omfattende. De er opdelt i fem rapporteringskategorier: Kampagner, automatisering, mål, kontakter og chats. Hver af disse rapporter underrapporteres derefter for yderligere detaljer.

ActiveCampaign vs Constant Contact: prisfastsættelse

 • ActiveCampaign har ikke en gratis plan, men deres lavest betalende plan starter ved $ 9 / måned, hvilket er betydeligt lavere end Constant Contact’s laveste plan til $ 20 / måned. ActiveCampaign’s Lite -plan har generelt mere at tilbyde end Constant Contact’s e -mail -plan, især marketingautomatisering og ubegrænsede formularer og autosvar. ActiveCampaign’s Lite -plan inkluderer ubegrænset afsendelse af e -mail til 500 abonnenter.
 • For $ 20 / måned lader Constant Contact -e -mailplanen dig også sende ubegrænsede e -mails til 500 abonnenter, men den indeholder ikke formularer, og den eneste automatisering, der er tilgængelig på denne plan, er at videresende til folk, der ikke har åbnet deres e -mail..
 • De højeste niveauer af ActiveCampaign starter ved $ 49 / måned og inkluderer mere avancerede funktioner som Facebook tilpassede målgrupper, integrationer og SMS -marketing. Dybdegående automatisering og maskinlæring er tilgængelig fra $ 149. Priserne ændres baseret på antallet af abonnenter, du har.

Kom godt i gang med ActiveCampaign.

Prøv ActiveCampaign

8. GetResponse

GetResponse er et andet interessant Constant Contact-alternativ, især for udgivere, e-handel, blogs eller startups.

GetResponse e -mail -editor

GetResponse vs Constant Contact: Funktioner

 • Automatisering: Med GetResponse kan du sende to typer automatiske meddelelser: tidsbaserede meddelelser (du kan f.eks. Bruge denne til at sende meddelelser om tillykke med fødselsdagen) og handlingsbaserede meddelelser (med dine standardudløsermuligheder). Du kan også bruge værktøjet til automatisk at tagge og vurdere kontakter eller flytte dem til en anden liste. Disse automatiseringstragte integrerer registreringsformularer, destinationssider, e -mails, online betalinger og endda webinarer. Konstant kontakt har derimod begrænsede automatiseringsmuligheder (automatiske svar og videresendelse til dem, der ikke åbnede din e -mail), selv med den mest avancerede plan.
 • Email Builder og skabeloner: Med GetResponse kan du a / b teste indholdet af din e -mail -besked, emnelinjer, formularfelter og den dag og det klokkeslæt, du sender hver e -mail. Som nævnt ovenfor tillader konstant kontakt kun a / b -testemnelinjer. GetResponse tilbyder 200+ tilpassede e -mail -skabeloner og 5.000+ gratis lagerfotos. Konstant kontakt giver dig adgang til over 100 tilpassede e -mail -skabeloner, men med et begrænset antal gratis lagerbilleder. GetResponse har også spam -test, der kontrollerer dine e -mails for kendte spamord og anden adfærd for at sikre, at dine e -mails ikke ender i dine modtagers spam -mapper, en funktion, der ikke er tilgængelig på platformen. ConstantContact. GetResponse giver dig også mulighed for at oprette nyhedsbreve med RSS.
 • Analyse og rapportering: GetResponse tilbyder de samme rapporteringsfunktioner som konstant kontakt, men det sporer også din e -mailaktivitet i realtid, giver dig et geografisk kort, så du kan se, hvor dine abonnenter, der åbnede dine e -mails og klikkede, er placeret i dine links i verden.

GetResponse vs Constant Contact: prisfastsættelse

 • Både GetResponse og Constant Contact betales fuldt ud (som i, ikke freemium), og deres prismodeller er baseret på det antal kontakter, du har.
 • Selvom GetResponse ikke har en gratis plan, er det stadig et billigere Constant Contact -alternativ, der starter ved $ 15 / måned. Denne plan starter med 1.000 kontakter og omfatter al e-mail, destinationssider og formularfunktionalitet samt en vis automatisering, hvilket er mere end Constant Contacts plan på topniveau.
 • GetResponses planer i topniveau starter ved $ 49 og inkluderer avanceret automatisering, forladt ordregendannelse og adgang til deres webinar-software.

Start med GetResponse.

GetResponse test

9. Mailchimp

Endelig er Mailchimp et gratis Constant Contact -alternativ til SMB’er, der tilbyder en god blanding af marketingværktøjer til at udvikle din virksomhed.

Mailchimp e -mail -editor

Mailchimp vs Constant Contact: funktioner

 • Automatisering: Konstant kontakt har enkle automatiske svar og tilpasning. Med Mailchimp kan du sende personlige produktanbefalinger og købe opfølgninger og udløse e-mails baseret på, hvordan dine abonnenter interagerer med dig.
 • Formularer – Begge har formbyggere, men Mailchimp har flere tilpasningsmuligheder med brugerdefinerede felter til at indsamle oplysninger, der derefter sendes direkte til CRM. Feltene Konstant kontakt tilbyder kun standard afkrydsningsfelterne for navn, firmanavn og så videre. Du kan også oprette en QR -kode, der linker til din formular inden for Mailchimp -platformen. For at gøre det samme i konstant kontakt skal du bruge en tredjepartsapp.
 • Analytics og rapportering: Konstant kontaktrapporter om grundlæggende metrics som åbninger, klik og fremad. Mailchimp har mere avancerede rapporter for mere detaljeret at forklare forskellige e -mail -metrics. Du kan se, hvordan brugerne interagerer med dine e -mails med klikkortfunktionen.

Mailchimp vs Constant Contact: prisfastsættelse

 • Mailchimp-priser er meget mere fleksible end konstant kontakt med en gratis plan, to billige planer og en præmieplan.
 • Den gratis plan giver dig mulighed for at sende 12.000 e -mails om måneden til op til 2.000 abonnenter. Du får grundlæggende målretning, adfærdsmæssig målretning, undersøgelser, grundlæggende skabeloner, en webstedsbygger, noget automatisering og de fleste e -mail -muligheder. Lignende funktioner med Constant Contact er kun tilgængelige på $ 45 -abonnementet.
 • Mailchimps Essentials og Standard -planer til henholdsvis $ 9,99 og $ 14,99 per måned giver dig adgang til mere avancerede CRM -funktioner, automatisering og optimering samt mange flere e -mails og abonnenter. Premium -planen er prissat meget højere til $ 299 pr. Måned for avanceret målretning, multivariat test og tilpasninger til større teams.