21 fordele og ulemper ved den udskudte kompensationsplan

For medarbejdere, der tjener nok til at sætte deres løn på den højeste indkomstskattegruppe i USA, er en udskudt kompensationsplan en måde at bidrage med flere midler til pensionering eller et fremtidigt behov.

Forestil dig, at du tjener $ 500.000 om året i din stilling. Hvis du foretager den maksimale udsættelse til dine pensionsordninger ved hjælp af alle tilgængelige muligheder, kan de fleste mennesker omdirigere mindre end $ 20.000 til deres fremtidige behov. Hvor meget vil det give dig mulighed for at nyde dine pensionsår? I stedet for at spare 5% af din indkomst eller mindre, kan du spare betydeligt mere, hvis din arbejdsgiver tillader en § 409A udskudt kompensationsplan.

Den højeste individuelle skatteklasse for 2018 var 37% for enlige eller husholdningsledere, der tjente $ 510.300 om året, mens det for gifte personer, der indgav fælles afkast, var $ 612.350.

Under denne plan kan du udskyde indkomst, der normalt ville blive modtaget nu til et senere tidspunkt. De fleste medarbejdere modtager et engangsbeløb eller en række betalinger 5-10 år efter, at de går på pension eller forlader deres højtlønnede job. Det giver dig mulighed for at gå på pension, som ikke er alvorligt underfinansieret i forhold til din nuværende livsstil.

Hvis du overvejer at bruge en § 409A udskudt kompensationsplan for dit økonomiske velbefindende, er her fordele og ulemper at overveje.

Disse oplysninger er kun til generelle formål og bør ikke betragtes som en erstatning for professionel økonomisk rådgivning.

Liste over fordelene ved en udskudt kompensationsplan

1. IRS tillader ubegrænsede bidrag til en udskudt kompensationsplan.

Internal Revenue Service giver høje lønmodtagere mulighed for at bidrage så meget som de vil til § 409A udskudt kompensationsplan. Det er den eneste mulighed af sin art, der er tilgængelig i en pensionist situation for medarbejdere. Der er nogle unikke risici forbundet med denne mulighed på grund af denne funktion, så du vil vurdere alle dine potentielle muligheder, før du beslutter dig for at overføre din løn til dig.

Hvis alt går efter planen, giver denne mulighed dig mulighed for at udskyde en betydelig del af dagens indkomst til at blive morgendagens pensionistløsning.

2. Der er skattefordele, der kan anvendes med 409A -planen.

Hvis du beslutter dig for at udsætte din indkomst gennem en 409A udskudt kompensationsplan, kan du udskyde din indkomst i år, når du er i topskatten af ​​indkomstskatter. Når du ikke længere arbejder, kan det indkomstniveau, du tjener, være meget lavere. Den udskudte del af din løn ville derefter blive beskattet i det aktuelle interval for det år, du modtog fordelingen i stedet for det øverste interval, når du tjente et højere indkomstniveau. Denne struktur gør det muligt for dine midler at blive beskattet til en lavere sats, så du kan beholde flere af dine penge.

3. Nogle arbejdsgivere tilbyder investeringsmuligheder med deres udskudte kompensationsplan.

Nogle 409A udskudte kompensationsplanmuligheder giver dig mulighed for at vælge specifikke investeringsmuligheder, der giver dine penge mulighed for at vokse over tid, som de ville i en 401k eller IRA. Der kan være nogle planer, der giver investeringsløsninger, men de giver dig ikke mulighed for at vælge, hvilken der skal gælde for din konto.

Investeringsmuligheder er typisk livrenter, forsikringsafviklinger eller værdipapirer. Midlerne kan også reserveres i en trust, selvom pengene stadig tæller som en del af virksomhedens generelle aktiver.

Når denne mulighed er tilgængelig, har du mulighed for at øge din pensionsindtægt som enhver anden pensionsplan. Det ville stadig være underlagt administrationsgebyrer og omkostninger, men det kan være en nem måde at vokse dine penge på, mens du bekymrer dig om at få dit arbejde udført hver dag.

4. Det er kun beregnet til de højeste ansatte i virksomheden.

Der er regler på plads med 409A udskudt kompensationsplan, der hjælper med at reducere de risici, der er forbundet med investeringer. Planen bruges ofte til fordel for ledere, ejere og de bedst betalte arbejdere i virksomheden. Andre pensionsordninger begrænser bidrag eller deltagelse på grund af regler om indkomstdiskrimination. Det er ikke noget, du skal bekymre dig om med denne løsning. Så længe du tjener nok til at kvalificere dig til udsættelsen, kan du sende så meget af din løn, som du ønsker, til planen.

5. Du kan beslutte at udsætte bestemte indkomstbegivenheder i stedet for en lønprocent.

Når du er en højt lønnet medarbejder, giver 409A udskudt kompensationsplan dig mulighed for at spare til pension på en række forskellige måder. Hvis du allerede har en betydelig indkomst, er det måske ikke nødvendigt at yde en økonomisk bonus for at klare enden. Du kan vælge at udskyde en del af eller hele en årlig bonus på denne pensioneringsmulighed. Det giver dig mulighed for at tage din almindelige løn og samtidig skabe et direkte bidrag til dine fremtidige år.

6. Tilbyder en måde at forsinke modtagelsen af ​​en socialsikringsbetaling.

Hvis du kan bidrage med et betydeligt beløb til din udskudte kompensationsplan, kan dette produkt tjene som din vigtigste indtægtskilde i de første par år af din pensionering. Det betyder, at du kan forsinke fordelingen af ​​dine sociale sikringsbetalinger, indtil du når 70,5 år, hvor de nødvendige minimumsdistributioner sendes uanset hvad. Denne struktur giver dig mulighed for at lade dine skatteudskudte aktiver, f.eks. En 401k-plan, fortsætte med at vokse så længe som muligt.

7. Fleksible betalingsmuligheder er tilgængelige gennem de fleste udskudte kompensationsplaner.

Afhængigt af udformningen af ​​409A udskudt kompensationsplan hos din arbejdsgiver, kan du vælge at foretage tilbagetrækninger af det beløb, du har sparet i op til 10 år. Nogle arbejdsgivere begrænser dette tal til 5 år, mens andre kræver en ballonbetaling med det samme, når den aftalte dato nås. Der er flere arbejdsgivere, der giver alle tre muligheder at vælge imellem, så du kan tilpasse den måde, du modtager indkomst på i dine pensionsår, uden at skulle beskæftige dig med efterløn, som du ville med andre planer.

8. Du har adgang til muligheder for førtidspension under kvalificerede livsbegivenheder.

Selvom du ikke kan få et lån med en § 409A udskudt kompensationsplan, er der tidspunkter, hvor du kan få adgang til disse kontanter, hvis behovet skulle opstå i dit liv. Hvis der opstår en uforudsigelig nødsituation, såsom sygdom eller alvorlig økonomisk nød, kan du få adgang til det udskudte beløb for at imødekomme dine behov. Medarbejdere, der oplever et handicap af en eller anden grund, kan straks få adgang til deres penge. Dine arvinger kan også få udskudt løn, hvis der sker noget uventet med dig.

9. Kontanter er tilgængelige under en fusion eller et køb.

En af de unikke regler, du vil støde på med en udskudt kompensationsplan, er, at der er tidspunkter, hvor du kan få adgang til dine penge, hvis virksomheden skaber et højere risikoniveau. Du modtager muligvis en betaling, inklusive et fuldt engangsbeløb af det, du har, hvis din arbejdsgiver gennemgår en fusion eller et køb. Denne mulighed giver dig mulighed for at sikre din indkomst, selvom det kan være en højere skattesats, end hvis du havde forventet at modtage fordelingen i de kommende år.

10. Du kan stadig gøre krav på dine udskudte lønninger i retten.

Når en udskudt kompensationsplan afviger på grund af en virksomheds dårlige resultater, er det ikke usædvanligt, at de involverede ledere tager organisationen for retten for at kræve den løn, de skylder dem. Derfor beslutter mange virksomheder at finansiere denne mulighed gennem en særlig tillid frem for at beholde den i deres regnskabsafdeling. Dette problem løser ikke kreditoradgangen, der er mulig i tilfælde af konkursanmeldelse, men det kan reducere organisationens juridiske eksponering og samtidig give en bedre chance for at inddrive mindst en del af midlerne.

Liste over ulemperne ved en udskudt kompensationsplan

1. Din løn er i betydelig risiko for tab under en udskudt kompensationsplan.

Det vigtigste krav i 409A udskudt kompensationsplan er, at den løn, du afsætter, kan gå tabt, hvis der skulle ske noget med virksomheden i de kommende år. I modsætning til andre pensionskonti, der anvender kvalificerede aktiver til finansiering, er denne mulighed ikke kvalificeret. Det betyder, at aktiverne er knyttet til virksomhedens økonomiske velbefindende frem for at være 100% dine, selvom det er en løn, du allerede har tjent.

Hvis din arbejdsgiver skulle fejle af en eller anden grund, ville organisationens kreditorer have første prioritet til at inddrive dine tab. Jeg ville først opkræve, når al anden gæld er afviklet.

2. Når du beslutter dig for at bruge denne mulighed, kan du ikke ændre den.

Når du vælger at bruge 409A udskudt kompensationsplan, skal du træffe en beslutning om din fremtid i dag. Valget om at udsætte din løn i denne pensionering er uigenkaldeligt. Det vil også afgøre, hvor meget du afsætter, og hvornår du vil blive betalt efter at have forladt virksomheden. Der kan være flere forskellige muligheder for dig, afhængigt af hvad arbejdsgiveren har fastslået som en fordel. Nogle tilbyder måske kun 1-2 muligheder. Du kan opleve, at der er skattemæssige konsekvenser i dag og i morgen, hvis du overholder denne beslutning.

3. Din løn kan stadig blive beskattet med den højere sats.

En af de vigtige fordele ved at bruge 409A udskudt kompensationsplan er, at du kan udsætte din indkomst til et fremtidigt år, når din samlede løn er lavere. Hvis du ikke tjener mere end udbetalingerne fra denne pensioneringsmulighed, kan din indkomst falde ind i en lavere skatteklasse, så du kan beholde mere af det, du har tjent, selvom din samlede indkomst på det tidspunkt, den blev tildelt, placerede den på det højeste spænd .

Dette design bliver en ulempe, hvis din udskudte kompensationsplan kræver en ballonbetaling på distributionstidspunktet. Den eneste fordel, nogle arbejdstagere kan have, er muligheden for at have ekstra indkomst, som de kan bruge på pension, fordi de valgte at modtage mindre tidligt i deres karriere.

4. Det er muligt at miste det meste, hvis ikke alle, af dine lønninger, hvis du overtræder planens vilkår.

Når du beslutter dig for at udsætte din løn til en 409A udskudt kompensationsplan, opretter du en aftale med din organisation om, at du forbliver ansat i et bestemt antal dage. Betingelserne for hver plan kan variere, og denne ulempe gælder muligvis ikke for dig. Hvis en af ​​betingelserne er, at du arbejder indtil en deadline, så er din løn ikke fuldstændigt konsolideret, før du når denne dato. Hvis du beslutter dig for at gå tidligt på pension, fratræder af en personlig årsag eller bliver fyret af en årsag, kan du miste en stor del af din løn.

Denne struktur er grunden til, at 409A udskudt kompensationsplan tjener tilnavnet “de gyldne håndjern”. Virksomheder bruger det som en måde at beholde deres bedste medarbejdere på, fordi omkostningerne ved at forlade for nogle kan være enorme.

5. Investeringsmuligheder er muligvis ikke tilgængelige for 409A -planen.

Medarbejdere vælger ofte at sende deres løn til en udskudt kompensationsplan, fordi deres arbejdsgiver bruger midlerne som et investeringsmiddel til at stabilisere deres indkomststrøm. De fleste planer har en stærk profil på dette område, der kan hjælpe din 409A -plan med at vokse, men ikke alle organisationer prioriterer dette. Du vil muligvis opleve, at der ikke er nogen investeringsmuligheder tilgængelige, hvilket ville betyde, at du potentielt kunne tjene mere, hvis du tog pengene som din løn i dag og investerede dem på egen hånd. Hvis du har tilgængelige muligheder, kan du opleve, at de har høje udgifter, begrænsede muligheder eller et dårligt ry for vækst.

6. Du har ingen kontrol over dine aktiver med denne plan.

Når du vælger en 409A udskudt kompensationsplan, tager du beslutningen om at give din arbejdsgiver mulighed for at kontrollere dine midler. Du skal acceptere disse vilkår som en del af IRS -reglerne, der tillader ubegrænsede bidrag i første omgang. Fordi der ikke er kontrol over dine penge, har du måske lidt at sige om, hvordan de investeres. Der er muligvis ikke en måde at forhindre virksomheden i at gå konkurs. Denne proces skaber endnu et sæt “håndjern”, fordi du er tvunget til at indtage en position, hvor du skal gøre alt, hvad du kan for at redde organisationen og undgå betydelige tab.

7. Udskudte kompensationsplaner i USA er ikke bærbare.

Selvom du forlader en arbejdsgiver på mindelige vilkår, og din 409A udskudte kompensationsplan ikke kræver straf for handlingen, er det ikke noget, du kan tage med dig til et andet job. Denne pensioneringsmulighed er ikke bærbar som en IRA eller en 401k rollover. Midlerne forbliver hos virksomheden indtil den aftalte distributionsdato. Medmindre du oplever en kvalificerende livsbegivenhed, der udløser en forskudsbetaling, ville dette scenario sætte din fremtidige pensionist i tvivl indtil den dag, du modtager betalingerne eller din ballonkompensation.

8. Du kan ikke få et lån med en 409A -plan.

Hvis du finder ud af, at din nuværende løn ikke er nok til at styre dine leveomkostninger, så giver den udskudte kompensationsplan på 409A dig ikke en vej ud. Du må ikke optage et lån mod de midler, der er på denne konto, fordi det er en ukvalificeret struktur. Pengene er ikke dine, før virksomheden sender dig en distribution. Det er en anden væsentlig forskel, når man sammenligner denne pensionsplan med de andre muligheder, der er tilgængelige på markedet i dag.

9. Hvis du vælger betalingsmuligheden, påtager du dig yderligere kreditrisiko.

Selvom du når kvalifikationsdatoen for din første udskudte kompensationsplanudbetaling, er der stadig en kreditrisiko at overveje. Lad os sige, at du valgte at tage 10 års betalinger fra denne pensioneringsmulighed som en måde at give dig selv et årti med struktureret indkomst. Hvis der sker noget med virksomheden i løbet af den tid, er dens omsætning stadig i fare. Hvis der opstod en konkurs eller dom, ville kreditorer stadig have adgang til dine midler. Det betyder, at dine betalinger kan blive opbrugt, så længe du har lidt kendskab til, hvordan virksomheden drives.

10. Du kan muligvis ikke standse en fremskyndet betaling fra afsnit 409A -planen.

Selvom du beslutter, at den fleksible betalingsløsning er den bedste fremgangsmåde at tage med din § 409A udskudte kompensationsplan, er der ingen garanti for, at den struktur, du vælger, er den, du vil modtage. Virksomheder kan have ret til at fremskynde deres tilbagebetalingsbetingelser afhængigt af planens struktur. Denne mulighed er almindelig i en situation, hvor du uventet skal afsted. Det resulterer i, at din indkomst får en stor og uventet kontant sum, der kan skabe en betydelig skatteeffekt, især hvis du modtager en fratrædelsespakke sammen med denne betaling.

11. Din økonomiske situation kan ændre sig over tid.

Det finurlige ved at tvinge dig til at vælge, hvilken kompensationsmetode du foretrækker på tidspunktet for udskudt kompensationsplanoprettelse, kan blive irriterende for nogle mennesker over tid. Der er altid mulighed for, at hvis du valgte at acceptere betalinger over tid, ville en hurtigere tidsplan eller en engangsbetaling have reageret bedre på dine behov. Du vil opdage, at det omvendte også er sandt. Nogle mennesker vælger at modtage et engangsbeløb for at reducere deres eksponering for risiko for fortabelse kun for at finde ud af, at de stadig har en anstændig indkomst og ville have foretrukket strukturerede betalinger frem for et spring ind i den næste skattemængde.

Fordele og ulemper ved en udskudt kompensationsplan gør det muligt for højtlønnede at udsætte en betydelig del af deres løn for at opretholde deres livsstil i pensionistårene. Hvis du er villig til at acceptere de risici, der er forbundet med denne bevægelse af kontanter, kan det være en glimrende indtægtskilde med dine andre investeringer for at skabe et behageligt liv for dig selv. Det kan også være klogt at overveje, hvilke investeringsmuligheder der er tilgængelige for at se, om du også kan slå vækstraten efter skat på egen hånd.