19 Statistik, tendenser og analyse af Kinas sportstøjindustri

Sportsbeklædning har længe været et USA-domineret segment på verdensscenen. I de seneste år har det kinesiske marked for sportstøj oplevet en enorm stigning, som snart kan fortrænge USA som det mest værdifulde marked i verden.

Mange af nutidens globale sportstøjsmærker har allerede fanget. I 2016 rapporterede Adidas, at salget i Greater China steg med 28%, hvilket var det hurtigste tempo i nogen anden region i verden. Virksomhedens globale nettooverskudsvækst nåede 60% på grund af kraften i Kinas sportstøjindustri.

Nike har ikke rapporteret specifikke tal, men de har sagt, at deres produkter oplevede tocifrede vækstrater i Kina.

Mellem Nike og Adidas deler de to mærker mere end 30% af det samlede marked for sportstøj. De største lokale mærker kontrollerer kun 10%. En del af årsagen til denne succes er, at forbrugere i Kina ser mærker som Adidas og Nike som modemærker ud over sportstøjsprodukter.

Fascinerende statistik fra Kinas sportstøjindustri

# 1. I Kina tegner sportsrelaterede industrier sig kun for 0,7% af BNP. Til sammenligning bidrager sport med 3% af BNP i USA. Industriens samlede værdi er $ 294 mia. (Forbes)

# 2. I 2022 forventes sportstøj at overgå luksusvarer med hensyn til den samlede værdi. Sportsbeklædningssegmentets forventede værdi på 42,6 milliarder dollar afspejler tocifret procentvis vækst, siden Kina var vært for OL. (Daxue Consulting)

Kinas sportsbeklædningsindustri Statistik Markedsprognose

# 3. I 2016 steg sportstøjindustrien i Kina med 11%, hvilket genererede $ 27 mia. I omsætning. Til sammenligning steg det samlede tøjsalg i Kina med kun 5%. (Daxue Consulting)

# 4. Modevirksomheder generelt er blevet påvirket af udvidelsen af ​​sportstøjindustrien i Kina. Belle International Holdings, der er det næststørste fodtøjsselskab med hensyn til salg, oplevede et fald på 9% fra året før. Trænernes indkomst steg dog med 16% for virksomheden. (Finansielle tider)

# 5. Siden 2008 er medlemskab af gymnastiksalen fordoblet i Kina. Mere end 6,6 millioner mennesker er i øjeblikket medlemmer af et lokalt fitnesscenter i landet. (China Business Research Academy)

# 6. Siden 2009 siger mere end 6 millioner flere mennesker i Kina, at de regelmæssigt dyrker yoga, hvilket skaber en befolkning på 10 millioner, der er interesseret i sportstøjsprodukter. (Finansielle tider)

# 7. I 2016 blev der afholdt mere end 100 maratonløb i Kina. I 2014 var landet kun vært for 51 maratonløb. (Finansielle tider)

# 8. Anta rapporterede, at dets nettoresultat steg 17% i 2016 og nåede rekordhøje 347 millioner dollars. Virksomhedens driftsoverskudsgrader var også meget høje med 24%. Til sammenligning havde Nike en driftsoverskudsgrad på 14%, mens Adidas kun havde 8%. (Finansielle tider)

# 9. E-handelsaktiviteter tegner sig for 26% af salget af sportstøj, der finder sted i Kina. (Azoya Group)

# 10. I august 2017 registrerede den kinesiske fitness -app Keep sin 100 mio. Bruger. (Forbes)

Kina Sportswear Industry Statistik efter kategori

# 11. Den kinesiske regering forsøger aktivt at øge antallet af tilgængelige skisportssteder fra 500 til 1000 inden 2030. Der er også et mål om at tilskynde 300 millioner skiløbere til at ramme pisterne hvert år, sammenlignet med 5 millioner skiløbere derude i dag. aktiv. (Finansielle tider)

# 12. I Kina er der i øjeblikket 300 millioner aktive basketballspillere, hvilket er lige under den nuværende befolkning i USA. (Forbes)

# 13. Den engelske Premier League bemærker, at der er cirka 307 millioner fodbold (fodbold) fans, der følger deres sport regelmæssigt. (Forbes)

# 14. Li-Ning, en af ​​de førende forhandlere af sportstøj i Kina, havde mere end 8.000 forretninger i landet i 2011. Dens første offentlige tilbud som virksomhed var i 2004. (ATKearney)

#femten. De årlige disponible indkomstniveauer i Kina er vokset med 8,4% om året. På samme tid har nettoindkomsten for landboere i landet oplevet tocifret vækst i det sidste årti, herunder en vækst på 11,4% i 2011. (Fung Group)

#seksten. Den gennemsnitlige husstand i Kina bruger omkring 1.600 yuan på tøj om året, hvis de bor i et byområde. Landbrugsudgifterne til tøj pr. Husstand er dog omkring 400 yuan om året. (National Bureau of Statistics of China)

# 17. Byfamilier bruger omkring 11% af deres samlede årlige udgifter på tøj. Landlige familier bruger omkring 7% af deres indkomst på tøj. (National Bureau of Statistics of China)

# 18. 90% af forbrugerne i Kina køber tøj i henhold til deres praktiske behov, og derfor oplever sportstøjsegmentet en så stærk vækst. Kun 50% af forbrugerne siger, at rabatter eller tilbud påvirker deres shoppingvaner. (Hong Kong Business Development Council)

# 19. 39% af indkøbene sker i personlige varer, fritids- eller tøjbutikker, mens 38% af salget sker i traditionelle stormagasiner. (Euromonitor)

Kinas sportsbeklædningsindustri statistik efter markedsandel

China Sportswear Industry Trends and Analysis

I kinesisk kultur blev muligheden for at dyrke motion et sted betragtet som en luksus. De fleste gymmedlemskaber i landet var prissat til omkring RMB 5.000 om året og krævede fuld betaling ved tilmelding. Dette tal svarede til det, der viste sig at være den mediane nettoløn for en universitetsuddannet i Kina.

I de senere år er indkomstniveauet imidlertid begyndt at stige. Sportsrelaterede industrier vokser med 10% eller mere over hele linjen. Når tendensen med at deltage i et fitnesscenter kombineres med tendenserne til at bruge fitness -trænings -apps og deltage i gruppeoplevelser, oplever sportstøjindustrien en imponerende vækst.

I 2022 forventes mere end 700 millioner mennesker at blive tilmeldt en eller anden form for program, der tilskynder til motion mindst en gang om ugen. Mere end 435 millioner mennesker vil dyrke motion regelmæssigt. Målet er, at sportsindustrien skal nå en værdi på 5 billioner yuan eller 773 milliarder dollar i 2025.

Sportsbeklædningen i USA oversteg 100 milliarder dollar i 2016, eller cirka 75 milliarder dollars mere end det kinesiske marked producerede. Selvom der stadig er meget plads mellem disse to markeder, hvis tendensen med stigende indkomst og ønsket om at være aktiv fortsætter i Kina, er det meget muligt, at det vil begynde at nå størrelsen på det amerikanske marked inden 2028.