14 fordele og ulemper ved nonprofitorganisationer

At være en non-profit organisation betyder ikke nødvendigvis, at du ikke kan tjene penge. Det betyder simpelthen, at deres primære fokus er at levere programmer og tjenester, der hjælper med at levere det overordnede gode for et fællesskab. Hospitaler, madprogrammer og missioner med internationalt omfang er almindelige eksempler på virksomheder, der har en non-profit status. I USA anerkendes en kirke endda øjeblikkeligt som en non-profit organisation.

Hvis du overvejer at starte din egen virksomhed eller ønsker at konvertere din virksomhed til en anden status, er her de vigtigste punkter, du skal overveje, når du ser på fordele og ulemper ved non-profit status.

Her er de 6 fordele ved nonprofit -status

1. Du har ingen skattepligt.

Hvis din organisation modtager almennyttig status, er din virksomhed fritaget for at betale skat. I de fleste tilfælde gælder dette for alle regeringsniveauer, herunder lokale. Nogle virksomheder kan dog blive pålagt at ansøge på hvert regeringsniveau for at denne status officielt kan anerkendes. Dette gør det muligt for overskuddet, der kommer ind, at blive ført tilbage til det fællesskab, der serveres.

2. Donationer til mange almennyttige organisationer er fradragsberettigede.

Hvis din organisations nonprofit -status er opført som 501c3 i USA, vil den føderale regering klassificere alle donationer, folk giver til virksomheden, som skattefradragsberettigede. Dette incitament er blevet indført som et incitament til at reducere husholdningsskatteforpligtelser og samtidig være i stand til at gøre noget rart med deres ekstra penge.

3. Gør en organisation berettiget til offentlige og private tilskud.

En virksomhed, der har nonprofit -status, kan anmode om velgørende donationer fra en lang række demografiske grupper. Tilskud er en del af denne proces. Mange offentlige organer og offentlige / private fonde begrænser ofte de tilskud, de yder hvert år til almennyttige organisationer.

4. Der er en begrænset mængde personligt ansvar, der eksisterer inden for den almennyttige struktur.

I tilfælde af en juridisk tvist med en nonprofit -organisation risikerer medarbejdere i den nonprofit -organisation generelt ikke at bringe deres personlige aktiver i fare. Selvom den almennyttige organisation ikke kan blive et skjold for ulovlige aktiviteter, tildeles personligt ansvar for gæld, der opstår, generelt virksomheden frem for den enkelte, som en enkeltmandsvirksomhed ville.

5. Nonprofitorganisationer modtager ofte rabatter på marketingprodukter.

Mange virksomheder vil tilbyde nonprofitorganisationer nedsatte priser til markedsføring. Nogle gange tilbydes disse produkter endda gratis. Dette giver organisationen mulighed for at konkurrere direkte med profit-virksomheder på tv, radio og andre medier, så større bevidsthed om dens mission kan skabes blandt offentligheden. Selv USA’s føderale regering tilbyder rabatterede portotakster.

6. Der er stadig mulighed for at presse politikerne til resultater.

Selvom almennyttige organisationer generelt ikke kan godkende politiske kandidater, har de lov til at bruge et vist beløb af deres indkomst på lobbyvirksomhed. Op til 20% af dit budget kan faktisk bruges til at lobbyere for problemspecifikke behov i regeringen uden at risikere nonprofit-status.

7. Der er altid mulighed for at gøre noget godt.

Nonprofitorganisationer er i gang med at hjælpe andre på en eller anden måde. Det er måske ikke så rentabelt som andre forretningsmuligheder, men det kan være meget mere givende.

Her er de 7 ulemper ved nonprofit -status

1. Du skal være inkorporeret som en organisation for at kvalificere dig til denne status.

Et partnerskab eller enkeltmandsvirksomhed kan ikke klassificere din virksomhed som en non-profit organisation. Det er kun tilgængeligt for virksomheder, der er indarbejdet som en organisation. Det betyder, at der er meget administrativt arbejde, der skal udføres, før der kan søges nonprofit -status. Den eneste undtagelse fra denne regel i USA er, at et LLC, der udelukkende består af almennyttige organisationer, kan ansøge om almennyttig organisationsstatus.

2. Denne tilstand er ikke en garanti for evigt.

Det er muligt, selv om det er sjældent, at en organisation fratages sin almennyttige status. Hvis vedtægterne ikke overholdes, eller programmerne ikke er beregnet til at tilfredsstille offentlighedens almene velbefindende, kan skattestatus tilbagekaldes. Der er flere begrænsninger, der gælder for nonprofitorganisationer baseret på deres tildelte skattekode -status, så det er vigtigt at sikre, at alle reglerne følges.

3. En organisation skal betale ansøgningsgebyrer for almennyttig inkorporering.

På landsplan i USA kan det koste op til $ 850 at ansøge om nonprofit -status. Det kan tage mellem 6 og 18 måneder for et formelt svar at finde sted efter anmodningen, selvom organisationer kan operere under forudsætning af godkendelse. I visse stater som Californien kræves en separat ansøgnings- og gennemgangsproces, og dette har en ekstra omkostning.

4. Fraværet af skatteforpligtelser betyder ikke, at der ikke er skattepapirer.

IRS kræver i øjeblikket, at alle nonprofitorganisationer indsender en årlig erklæring om deres økonomiske status. Detaljerede optegnelser er påkrævede og er underlagt statslig og national revision. Nogle stater har også separate ansøgninger, der skal indgives årligt ud over IRS -krav. Det betyder, at en non-profit organisation kan ende med at bruge lige så meget tid på skattepapirer som en for-profit virksomhed.

5. Der er en delt kontrol.

Grundlæggerne af en nonprofit nyder generelt at være i stand til at forme rejsen fremad. Når grundlæggeren er et enkelt individ, kan det være svært at overlade denne kontrol til andre. Der er meget begrænset personlig kontrol efter grundlæggelsen og anerkendelsen af ​​en non-profit organisation. Nogle gange kræves flere direktører, og disse direktører kan have magt til at vælge ledelse.

6. Registre over en non-profit organisation er altid åbne for offentligheden.

Folk kan altid anmode om de regnskaber, som en non-profit organisation udgiver. Disse betragtes som offentlige registre og er ofte en del af beslutningsprocessen om, hvilken almennyttig virksomhed der skal modtage en donation. Mange websteder sporer endda udgifterne til nonprofitorganisationer.

7. Overskud kan ikke fordeles til arbejdere.

En non-profit organisation skal betale sine ledere, hvad der betragtes som en “rimelig” løn. Indtjeningen kan ikke deles mellem arbejderne, selvom det gøres ens. En non-profit organisation kan heller ikke betale sin bestyrelse. Selv når en almennyttig organisation opløses, skal aktiverne fordeles til andre almennyttige organisationer, så folk ikke personligt kan få gavn af resultatet.

Fordele og ulemper ved nonprofit -status viser, at det muligvis ikke er egnet til alle virksomheder. Overvej denne tilstand omhyggeligt, fordi den vil påvirke din måde at handle på. Det kan være det bedste, der kan ske for en virksomhed, eller det kan sætte grænser for det, der kan resultere i tab.