13 bedste værktøjer til marketingautomatisering i 2022 rangeret

Automatisering og personliggørelse af dine marketingbudskaber er en afgørende komponent i digital marketing.

Uanset om du er et SaaS-firma, e-handelsmærke, bureau eller blogger, skal du sende de rigtige beskeder til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Og personlige e -mails giver transaktionsrater 6 gange højere end almindelige e -mails.

For at komme i gang har du brug for den bedste marketingautomatiseringssoftware, der kan hjælpe dig med at komme dertil.

Det er dog ikke altid let.

Du skal:

 • Indsaml kundedata
 • Følg op med dine kundeemner
 • Integrer din CRM -software
 • Send automatiserede e -mails
 • Kør målrettede marketingkampagner
 • Udfør leadgenerering
 • Segmenter din e -mail -liste
 • Og mere

I denne vejledning rangerede og gennemgik jeg den bedste marketingautomatiseringssoftware baseret på funktioner, brugervenlighed, priser og mere.

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder tilknyttede links, som jeg modtager en lille provision uden omkostninger for dig. Dette er dog simpelthen de værktøjer, som jeg helt anbefaler, når det kommer til marketingautomatisering. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Hvad er den bedste marketing automation software?

Her er mine bedste valg til den bedste marketingautomatiseringssoftware at prøve i år:

1. ActiveCampaign.

Bedste Marketing Automation Software.

ActiveCampaign marketing automatiseringssoftware

ActiveCampaign er den bedste overordnede marketingautomatiseringssoftware.

Giver kraftfuld e-mailmarketingautomatisering med funktioner som autosvar, målretning, tredjepartsintegrationer, tilpassede e-mail-skabeloner og mere.

Softwaren sender forskellige personlige meddelelser til din målgruppe og hjælper dig med at pleje dine kundeemner automatisk, det være sig en fødselsdagsmail, en velkomstmail eller en anden professionel e -mail. Softwaren giver dig også mulighed for at spore analyser, herunder antallet af webstedsbesøg, kundebegivenheder og tilbyder øjeblikkelig analyse.

NØGLEFUNKTIONER:

Dette er nogle af funktionerne i softwaren, der giver dig et bedre billede af ActiveCampaign.

 • Kraftfuld salgsautomatisering: ActiveCampaign trækker automatisk de nødvendige kundeoplysninger, f.eks. Kontaktoplysninger og brugerdefinerede udløsere. Det importerer også alle de ekstraherede detaljer til din CRM -software.
 • Kundeoplevelsesværktøjer – Softwaren sender målrettede og personlige e -mail -kampagner ud fra tilpassede udløsere og begivenheder.
 • Dynamisk indhold – Opret dynamisk indhold i betragtning af forskellige faktorer såsom kundeinteresser, adfærdsanalyse, sociale data og mere.
 • 24/7 support – Giver brugerne support 24/7 via live chat, telefon, e -mail og online support.

PRISPLANER:

ActiveCampaign -priser

Grundplanen starter ved $ 9 pr. Måned og spænder op til $ 229 pr. Måned for 500 kontakter. Dette tal stiger på en glidende skala baseret på størrelsen på din e -mail -liste.

Kom i gang med en gratis 14-dages prøveversion af ActiveCampaign.

2. HubSpot.

De bedste integrerede marketingværktøjer.

HubSpot Marketing Automation Software

Når det kommer til Inbound Marketing, er HubSpot et af de bedste softwareværktøjer at stole på i marketingautomatisering.

Derudover tilbyder HubSpot en bred vifte af værktøjer, herunder salgssoftware, kundesupport og CRM -værktøj. Udvalget af funktioner, der tilbydes af HubSpot, omfatter destinationssider, webanalyse, SEO, marketing på sociale medier, indholdsstyring og meget mere.

NØGLEFUNKTIONER:

Nogle af de attraktive funktioner, den tilbyder, inkluderer:

 • Rediger og rediger: HubSpot leveres med en brugervenlig træk-og-slip-editor, der giver dig mulighed for at oprette attraktive websider, blogindlæg, websider og e-mail-skabeloner.
 • Formatering og udgivelse: ligesom det er let at redigere indholdet med denne software, er formatering af indholdet og publicering af det på webportalen lige så let og hurtigt.
 • Indbyggede funktioner: HubSpot kan integreres med nogle af de mest populære værktøjer, såsom Netsuite, Salesforce, SugarCRM osv.
 • Automatiseret e -mailmarketing – Når det kommer til automatiserede e -mails, tilbyder HubSpot allerede eksisterende e -mail -skabeloner og tilpasser emnelinjen og indholdet automatisk til din målgruppe.

ULEMPER:

 • Automatiserede marketingværktøjer har en højere pris.

PRISPLANER:

HubSpot -prissætning

For marketingautomatisering skulle du betale et onboardinggebyr, der spænder fra $ 3.000 til $ 6.000 for professionelle og forretningspakker. Bortset fra det spænder den typiske pris fra $ 800 til $ 2.500. Du får også en 30-dages gratis prøveperiode.

Kom i gang med Hubspot Marketing Automation i dag!

3. Omnisend.

Bedre e -handelsmarkedsføring automatisering.

Omnisend Marketing Automation Software

Omnisend er en af ​​de mest populære e -handelsmarkedsføringsautomatiseringsplatforme på markedet. Brug flere marketingkanaler til at skabe den perfekte omnichannel -strategi for din virksomhed.

Det er også et omfattende værktøj, som du kan bruge til ende-til-ende-aktiviteter såsom indsamling af e-mail-adresser og kontaktoplysninger, afsendelse af e-mails, A / B-test, valg af tilpassede e-mails og mere. Ud over det hjælper det dig med holistisk dataanalyse og giver detaljerede rapporter, så du kan få nyttig information til din marketingkampagne.

Den gode nyhed er, at værktøjet leveres med en freemium -version, så du kan blive fortrolig med grænsefladen, før du opgraderer til bedre planer med mere avancerede funktioner.

Hovedtræk:

 • Fleksibel indholdsredaktør – Brug editoren til at vælge fra en lang række skabeloner, trække og slippe væsentlige ting og nemt oprette indhold til almindelige kampagner eller automatiserede e -mails. Det giver dig også mulighed for at bruge de rigtige søgeord og billeder til at påvirke kunderne positivt.
 • Omfattende integrationer – Integreres problemfrit med en række forskellige e -handelsplatforme som Shopify, BigCommerce, Magento, WooCommerce, Yotpo og mere.
 • Campaign Booster – Du kan videresende dine nyhedsbreve og e -mails til potentielle kundeemner, der ikke åbnede din e -mail første gang. Denne funktion forbedrer dramatisk CTR’er og åbne rater og kan øge salget med næsten 30 procent.
 • Dynamiske formularer: Du kan bruge registreringsbokse i form af fleksible widgets og pop-ups til at få kundens kontaktoplysninger uden at være for påtrængende eller vedholdende.
 • Automatisering – Brug kraftfulde automatiseringsfunktioner som smarte udløsere til at nå den rigtige kunde på det rigtige tidspunkt. Derudover kan ‘workflow automation workflow for cart’ hente oplysninger fra omdirigerede og forladte vogne og cookies fra brugercomputere til at identificere og engagere usikre kunder.

Priser:

Omnisend prissætning

Bortset fra den gratis plan er der tre betalte planer. ‘Standard’-planen er $ 16 pr. Måned, Pro-planen er prissat til $ 99 pr. Måned, og “Enterprise” -planen er en tilbudsbaseret plan, som du kan tilpasse ud fra dine krav. Alle planer leveres med en 14-dages gratis prøveperiode.

Kom i gang med Omnisend i dag.

4. MoEngage.

Det bedste AI-drevne automatiseringsværktøj.

Marketing automation software MoEngage

MoEngage blev grundlagt i 2014 og er en omnichannel marketing- og kundeengagement -platform drevet af kunstig intelligens. Det gør det muligt for brugerne at analysere kundeadfærd, engagere dem omfattende gennem forskellige kanaler og personliggøre hvert berøringspunkt for en problemfri kundeoplevelse.

Derudover kan MoEngage hjælpe dig med at opnå en 8x klikfrekvens for dit websted. Værktøjet er bedst egnet til brug i brancher som e-handel, rejse og gæstfrihed, telekommunikation, bank og forsikring. I 2019 blev det omtalt i Gartners magiske kvadrant fra 2019 til mobile marketingplatforme.

Hovedtræk:

 • Indholdsoptimering: MoEngage bruger Sherpa, en kunstig intelligensmotor, til at eliminere behovet for manuel indholdsoptimering. Du kan identificere de bedst effektive meddelelser i realtid ved at studere brugerinteraktioner og hjælpe med at vælge det relevante indhold.
 • NATIV -app: Design af meget personligt tilpasset indhold til hver klient kan tage op til 8 uger. Men med den indbyggede NATIV-app kan du få det gjort på få timer og begynde at levere indhold til dine kunder automatisk. I processen kan du dramatisk øge dit investeringsafkast.
 • Datavisualisering: Den leveres med indbyggede datavisualiseringsværktøjer, der giver detaljerede og anvendelige visuelle oplysninger for at forbedre kundernes engagement. Ud over den indbyggede MoEngage-kapacitet kan du også bruge plugins som Tableau, Qlik, Looker og Redash.
 • Push -forstærkning: Denne funktion hjælper brugerne med at køre push -notifikationskampagner. Ved at fokusere på KPI’er som 30-dages tilbageholdelse og månedlige sessioner pr. Bruger, giver det brugerne mulighed for at nå 40% flere kundeemner.
 • SMS -service – Værktøjet giver integration med nogle af de bedste sms -tjenesteudbydere som Nexmo Twilio, Solutionsinfini og Gupshup. Du kan spore metrics som antallet af sendte, leverede tekstbeskeder, CTR og konverteringsfrekvenser, alt fra en enkelt platform. Du kan også problemfrit kombinere SMS med din omnichannel -strategi.

Priser:

Der er tre planer, nemlig ‘Starter’, ‘Vækst’ og ‘Enterprise’ -planen. Mens MoEngage starter fra $ 999 pr. Måned, skal du kontakte salgsmedarbejdere for at få priser for de sidste to planer.

5. Moosend.

Fantastisk alt-i-ét e-mail-automatiseringsværktøj.

Moosend Hjemmeside

Moosend er et e -mailmarkedsføringsværktøj, der automatiserer mange gentagne opgaver, så marketingfolk kan fokusere på at opbygge og pleje relationer til deres potentielle kunder.

Dine e -mails er meget nemme at designe og oprette. Med en drag and drop -kampagnebygger kan du nemt tilføje tekstblokke, billeder, sociale ikoner, links og mere til dine e -mails. Du kan også bruge dit e-mail-skabelonbibliotek til at komme i gang med et velplanlagt layout, der ser godt ud på desktop- og mobile e-mailbrowsere.

Automatiseringsfunktioner er, hvor Moosend udmærker sig. Deres forhåndsdesignede automatiseringsskabeloner, som de kalder “Opskrifter”, tilbyder tre kategorier af automatisering, der hjælper dig med at interagere med kunderne gennem mersalg, nyt kundengagement og kundeloyalitet.

Der er tre komponenter til hver automatisering: udløseren, betingede / kontroltrin og handlinger. Ved at kombinere alle tre kan du filtrere dine målgruppesegmenter og oprette udløsere, der sender dine automatiseringssekvenser ud, når visse begivenheder opstår.

NØGLEFUNKTIONER:

Nogle af Moosends hovedtræk inkluderer:

 • Avanceret listesegmentering – Fra engagerede læsere til e -mails med forladte indkøbsvogn og mere kan du nemt segmentere din liste for at sende e -mails til forskellige typer kundeemner.
 • Brugerdefinerede abonnementsformularer – Godt designede formularer giver læsere mulighed for at abonnere på din liste, hvor som helst de vælger at tilføje deres abonnementsformularer.
 • Out-of-the-box automatiseringsarbejdsgange-Du behøver ikke bekymre dig om kodning i avancerede e-mail-streams. Dens automatiseringsskabeloner og arbejdsgange giver dig mulighed for at sende personlige e -mails og interagere med kunderne på bare et par klik.
 • Træk-og-slip-landingssidebygger-Opret sider med hurtig indlæsning med forhåndsdesignede skabeloner, der er optimeret til konverteringer.
 • Kundesupport: Live chat, e -mail og telefonsupport tilbydes, og hver virksomhedskonto har en dedikeret kontoadministrator. Moosend har også en omfattende vidensbase og video tutorials til at hjælpe med at besvare spørgsmål.

PRISPLANER:

Moosend -priserne stiger med antallet af e -mail -abonnenter. De har en gratis evig plan, hvis du har mindre end 1.000 e-mail-abonnenter, som inkluderer ubegrænsede e-mails, adgang til dine tilmeldingsformularer og rapporter og analyser.

Dine betalte planer starter ved $ 8 om måneden, hvis du har færre end 2.000 abonnenter og giver adgang til dine landingssider, SMTP -servere og transaktionsmails. De tilbyder også tilpassede forretningsplaner, der giver fuld integration og migration, single sign-on (SSO) og security assertion markup language (SAML).

Kom i gang med Moosend. 

6. Prospect.io.

Bedste moderne salgsautomatiseringsplatform.

Marketing automation software Prospect.io

Prospect.io er et fantastisk automatiseret marketingværktøj, der primært bruges til at arbejde med salg og leadgenereringsaktiviteter for virksomheder i alle størrelser. Hvis du arbejder med leadgenerering, prospektering eller anden form for marketing -opsøgende, er Prospect.io det, du har brug for.

NØGLEFUNKTIONER:

Nogle af softwarens fremragende funktioner er:

 • Prospektering – Uanset om det er at sammensætte en e -mail, finde e -mail -adresser eller yderligere kontrollere din e -mail -liste for at sænke din afvisningsprocent, gør Prospect.io det hele for en automatisk efterforskningsoplevelse.
 • Automatiseret e -mailmarketing – Prospect.io tilbyder en komplet e -mailmarketingløsning, herunder personalisering, værktøjer til kampagnestyring, postkasseautomatisering, attraktive skabeloner, variabler og drippekampagner for at øge rækkevidden og generere flere potentielle kunder.
 • Analytics – Dette giver dig mulighed for at spore vigtige metrics som din åbningshastighed for e -mail, klik på dine links, svar og mere. Det fungerer på din kampagnestatistik og giver dig robuste rapporter.
 • Synkronisering: Prospect.io giver brugerne avanceret realtidssynkronisering gennem PieSync, Zapier, Slack og andre CRM-integrationer for at hjælpe dit salgsteam.

ULEMPER:

 • Interfacet kan til tider være lidt langsomt
 • E -mails kan til tider være unøjagtige

PRISPLANER:

Prospect.io priser

Startprisen for Prospect.io er $ 35 pr. Bruger pr. Måned. Du får også 30 dages pengene tilbage -garanti.

7. Ontraport.

Ontraport marketing automation software

Ontraport blev introduceret på markedet i 2006 og er perfekt til individuelle iværksættere, små virksomheder og iværksættere. Softwaren er især berømt for sin solide indsigt og detaljerede rapporter.

Ontraport giver dig mulighed for at oprette automatiserede marketingkampagner og synkronisere alle dine marketingværktøjer til en strømlinet oplevelse. Derudover tilbyder den også detaljerede oplysninger, der hjælper dig med at forbedre dine resultater.

NØGLEFUNKTIONER:

Nogle af de væsentlige funktioner i softwaren omfatter:

 • Avancerede kampagner: Ontraport automatiserer alle dine marketingindsatser, mens du kombinerer online marketing og offline kampagner til en fuldt integreret tilgang.
 • Flere handlinger: Kampagnerne her omfatter SMS, e -mails, digital annoncering osv.
 • Automatiske e -mails: Softwaren er i stand til at skrive og sende en e -mail automatisk under hensyntagen til brugerens interesse.
 • Spor kunden: Softwaren er i stand til at skabe en personlig rejse og overvåge kundens adfærd.
 • Online- og offline -resultater: Gennem visuelle rapporteringsværktøjer til kampagneeffektivitet kan brugeren få online- og offline -resultater fra deres marketingindsats.

ULEMPER:

 • Ingen integration af sociale medier
 • Inkluderer ikke traditionelle salgsmoduler
 • Manglende visuel salgstragt

PRISPLANER:

Transportpriser

Oprindeligt tilbyder Ontraport en gratis 14-dages prøveperiode; ingen kredit kræves. Betalte planer starter ved $ 79 pr. Måned for 1000 kontakter og går op til $ 497 pr. Måned for mere end 20.000 kontakter.

8. SendinBlue.

SendinBlue marketing automation software

I første omgang trådte SendinBlue ind på markedet som et digitalt bureau. Virksomheden viste sig senere at være et solidt e -mailmarkedsføringsværktøj, og i dag er det en af ​​de mest populære marketingautomatiseringsplatforme derude.

Softwaren tilbyder fantastiske funktioner, herunder leadscoring, detaljeret rapportering, e -mailmarketing, målretning og mere. Udover det giver SendinBlue dig også mulighed for at arbejde med SMS -kampagner.

Du får også en imponerende freemium -plan, hvor du får en daglig kvote på 300 e -mails.

NØGLEFUNKTIONER:

Nogle af nøglefunktionerne i dette værktøj inkluderer:

 • Impromptu Services: Ud over grundlæggende tjenester tilbyder SendInBlue sine brugere avancerede tjenester såsom transaktionsmails, e -mailmarketing og SMS API -kampagner og værktøjer.
 • Let at bruge: brugeren behøver ikke at have nogen særlige færdigheder for at oprette e -mail -skabeloner eller layout. Arbejdet med e-mailmarketingkampagnen bliver meget lettere med forskellige indbyggede skabeloner og en brugervenlig træk-og-slip-funktion.
 • Sporing og e -mails – Nogle af SendInBlues yderligere og avancerede funktioner inkluderer tilpasset kontaktsøgning, kontaktimport, kampagnerapportering, responsive e -maillayout, marketing e -mailaktivering og mere.

ULEMPER:

 • SMS -marketingtjenester kan være lidt dyre
 • Opfylder ikke GUI -standarder

PRISPLANER:

SendinBlue -priser

Til at begynde med tilbyder den en gratis plan, der tilbyder op til 300 e -mails om dagen. Lite -planen koster $ 25 for op til 40.000 e -mails om måneden. Prisen spænder op til $ 66 pr. Måned for Premium -abonnementet.

9. Pardot.

Bedste B2B Marketing Automation Platform.

Pardot Marketing Automation Software

En væsentlig del af SalesForce, Pardot trådte ind på automationsmarkedet i 2006. Denne skybaserede automatiseringsplatform er bedst egnet til store virksomheder, da det kan tage noget tid at forstå denne marketingautomatiseringsplatform..

Pardot tilbyder mange vigtige funktioner til at drive dine marketingkampagner, herunder automatiseret e -mailmarketing, CRM -integration, leadscoring, lead -pleje og detaljeret ROI -rapportering. Det sporer også dine webstedsbesøgendes adfærd og giver robust analyse, som er nyttig til at engagere dine potentielle kunder.

Det kommer til en stor pris med den grundlæggende pakke på $ 1250 pr. Måned. Men hvis du vil have mere avancerede funktioner som A / B -test, support på sociale medier og mere, skal du opgradere til en dyrere prisplan.

NØGLEFUNKTIONER:

Nogle af de mest attraktive funktioner i automatiseret software omfatter:

 • Avancerede marketingkampagner – Pardot tilbyder et tilpasset dashboard, der hjælper dig med at oprette dynamiske og omfattende marketingprogrammer.
 • Kampagne preflight – Værktøjet identificerer huller i dine marketingkampagner og retter dem korrekt inden den sidste lancering for at forbedre kundeoplevelsen.
 • B2B Marketing Analytics-Giver en dybdegående analyse af din marketingpræstation, så du kan udføre datadrevne handlinger meget gerne Google Analytics.
 • Integreret med flere platforme: Pardot arbejder effektivt med platforme som SugarCRM, SalesForce, Microsoft Dynamic CRM, Netsuite, e-handel, content marketing og multikanal marketingværktøjer.

ULEMPER:

 • Nogle af funktionerne kan være svære at forstå.
 • Grundplanen har begrænsede funktioner.

PRISPLANER:

Priser for Pardot

Den grundlæggende plan er $ 1.250 pr. Måned, og priserne går op til $ 4.000 for mere avancerede funktioner. Du får også en 30-dages gratis prøveperiode til at teste produktet.

10. Keap.

InfusionSoft Marketing Automation Software

InfusionSoft (nu kendt som Keap) er et privat e-mailmarkedsføringsfirma, der er velegnet til små og mellemstore virksomheder.

Hvis du vil øge din omsætning, kundeopkøbsrate og lead management, har InfusionSoft dækket dig. Det fokuserer primært på udvikling af små virksomheder og vækst gennem sine automatiserede marketing- og teknologitjenester.

Fjern behovet for manuelt at udføre gentagne opgaver som fakturering, opfølgning, kontaktstyring og mere.

NØGLEFUNKTIONER:

Nogle af de funktioner, du vil nyde med InfusionSoft, er:

 • Improviseret sporing af websteder – Hjælper dig med at visualisere og forudsige brugeradfærd og giver detaljerede rapporter om metrics som konverteringsfrekvens, købsrate, første kundebesøg, det samlede antal kunder online, tidsforbrug, som kunder sender videre til en side osv.
 • Salgsautomatisering: InfusionSoft eliminerer behovet for manuelt at spore kundeemner ved at automatisere hele salgs- og marketingprocessen.
 • Større arbejdskapacitet: softwaren er i stand til at levere 29 milliarder e -mails, styre 396 millioner kontakter og udføre mere end 450 tusinde kampagner.
 • Pålidelig kundesupport – Leverer live support døgnet rundt,
 • online support.

ULEMPER:

 • Mangler native integrationer
 • Softwaren hævder at levere en 98% leveringsrate på e -mail, men den opfylder ikke kravet.

PRISPLANER:

InfusionSoft Prissætning

InfusionSoft Starter -pakken starter ved $ 79 pr. Måned og varierer op til $ 199 pr. Måned. Du kan også prøve softwaren, før du foretager dit sidste køb, da den tilbyder en gratis 14-dages prøveperiode.

11. Marketo.

Bedste virksomhedssoftware til Salesforce -brugere.

Marketo Marketing Automation Software

Hvis du ikke ønsker at betale mere end $ 2000 til automatiseret marketingsoftware, men stadig vil have pålidelig software med levedygtige automatiseringsværktøjer til en organisation på 100+, så er Marketo en god mulighed.

Virksomheden blev etableret i 2006 og har hovedsæde i Californien med flere filialer i populære lande som Dublin, Sydney, Tel-Aviv og mange flere.

Populær blandt små og mellemstore virksomheder, Marketo tilbyder spontan kundesupport. Softwaren muliggør også integration med Salesforce.

NØGLEFUNKTIONER:

Marketo tilbyder en bred vifte af funktioner, såsom:

 • One-stop-shop: Marketo har flere funktioner til automatisering af din marketingindsats, herunder tilpassede skabeloner til websider, automatiserede e-mails, webanalyse, leadudvikling, marketing på sociale medier og meget mere.
 • Personaliseret berøring – Softwaren tilføjer et personligt præg til dine automatiserede marketingkampagner ved at sende personlige, lasermålrettede e -mails til dit publikum.
 • Forøg omsætning – Hjælper dig med at identificere din målgruppe sammen med deres problemer og krav, og hjælper dig med at engagere dit publikum og i sidste ende konvertere dem til betalende kunder.
 • Kundesupport: Softwaren leveres med 24/7 support via online kommunikation og giver øjeblikkelige svar.

ULEMPER:

 • Priserne stiger eksponentielt, hvis du opgraderer din plan for at få adgang til mere avancerede funktioner.
 • Begrænset funktionalitet til administration af sociale medier

PRISPLANER:

Prisplaner starter fra $ 895 pr. Måned og går op til $ 3.195 pr. Måned. Der er ingen omtale af den gratis prøveperiode på webstedet.

12. GetResponse.

Det bedste Mailchimp -alternativ.

GetResponse Marketing Automation Software

En af de bedste ting ved GetResponse er, at den er perfekt til både små og store virksomheder.

Denne marketingautomatiseringsløsning hjælper dig med at få mere udført på kortere tid ved at tilbyde tjenester som automatiseringsskabeloner, automatiseringssegmentering af din e-mail-liste, trafik og leadgenerering, opfølgning efter vognopgivelse og mere.

NØGLEFUNKTIONER:

Nogle af de mest attraktive funktioner i softwaren er:

 • Flere sprog: Værktøjet kan bruges til at generere automatiske svar på e -mails på 21 sprog. Dette øger læsernes komfortniveauer og gør det muligt at spore kundens rejse baseret på deres adfærd og historie.
 • Let og avanceret: giver dig mulighed for at oprette selv de mest komplicerede marketingkampagner med en brugervenlig træk-og-slip-editor. Det er også nyttigt, når du designer kraftfulde arbejdsgange og tragte.
 • Autoresponder: Autoresponder hjælper dig automatisk med at følge op på dine kundeemner uden manuel indgriben.
 • Split Test – Hjælper dig med at implementere den bedst mulige løsning ved at køre en A / B -test, før du kører kampagnen.
 • Webinar Hosting – Giver dig mulighed for at være vært for webinarer på platformen.

ULEMPER:

 • Træk og slip -editoren er ikke til at lave
 • For at bruge marketingautomatiseringsfunktionerne skal du opgradere til dyrere prisplaner.

PRISPLANER:

GetResponse -prissætning

Der er fire GetResponse -planer. For op til 1000 abonnenter starter planerne ved $ 15 og går op til $ 1999. Omkostningerne stiger, når du tilføjer flere abonnenter til din e -mail -liste.

13. Autopilot.

AutoPilot Marketing Automation Software

Autopilot modtager stor ros for sine attraktive automatiserede marketingløsninger. Det tilbyder også en ren, brugervenlig editor, der hjælper dig med at oprette engagerende marketingkampagner.

Det hjælper virksomheder med hurtig automatisering, når det kommer til tjenester som lead tracking, e -mailmarketing, fakturering osv.

NØGLEFUNKTIONER:

Her er nogle hurtige punkter for at lære om softwarens funktioner.

 • Design og opret en salgstragt – giver dig mulighed for at oprette en komplet salgstragt uden teknisk eller kodende viden. Det er lige så enkelt som at tegne på en tavle.
 • Teamsamarbejde – Det er en af ​​de få marketingautomatiseringssoftware, der giver dig mulighed for at samarbejde med dit team.
 • Forskellige integrationer: Tilbyder integrationer med et af de mest populære marketingværktøjer såsom Salesforce, LiveChat, Pipedrive osv.
 • Smart Insights – Analyser hele kunderejsen og opret detaljerede effektivitetsrapporter.

ULEMPER:

 • Begrænsede skabelonmuligheder
 • Tilbyder integration med begrænsede applikationer
 • Grænsefladen kunne være mere intuitiv

PRISPLANER:

Autopilot pris

Du får en 30-dages gratis prøveperiode uden at indtaste dine kreditkortoplysninger. Betalte planer starter ved $ 49 pr. Måned og går op til $ 249 pr. Måned.

Hvis du har mere end 10.000 kontakter, giver AutoPilot også en tilbudsbaseret prisplan.

14. Mautic.

Mautic marketing automation software

Mautic er en anden stor og unik open source marketing automatiseringssoftware på denne liste.

For at hjælpe dig med at reducere din arbejdsbyrde og få mest muligt ud af din marketingkampagne tilbyder den imponerende funktioner som automatiserede drop -kampagner, sporing af dine besøgende på webstedet, robust analyse, e -mail -segmentering og mere.

NØGLEFUNKTIONER:

Nogle af de Mautic -funktioner, som vi nyder mest, er:

 • Hurtig automatisering – Tilbyder tjenester som tilmeldingsformularer, workflow -e -mails, målretning, tekstbeskeder, overvågning af sociale medier, webmeddelelser, CRM -integration og meget mere.
 • Enkel sporing – Ved hjælp af Mautic er det let at spore dine kunders adfærd. Derefter kan du følge op med handlinger baseret på bestemte udløsere.
 • E -mail og kampagnearbejde – Hjælper virksomheden med flere processer og resultater, der er baseret på tilpassede udløsere og handlinger.

ULEMPER:

 • Påført fejl i begyndelsen
 • Nogle af funktionerne er svære at implementere.
 • Det er lidt kompliceret at installere og bruge.

PRISPLANER:

Den grundlæggende plan for softwaren er helt gratis. Betalte planer starter ved $ 100 pr. Måned.

Bemærk: Værktøjer, der endnu ikke er blevet gennemgået og inkluderet på denne liste, omfatter Act-On, Eloqua og Microsoft Dynamics 365.

Du kan henvise til denne artikel om Microsoft Dynamics 365 Marketing for at lære flere måder at samle kundeoplysninger på.

Marketing Automation Software – Resumé.

Brug af database marketing og marketing automation værktøjer kan hjælpe med at gøre din marketing mere personlig og generere flere indtægter.

Men det er svært at følge med i skiftende marketingtendenser og håndtere al belastning på egen hånd. Og derfor er marketingautomatiseringsværktøjer ved at blive et hit hos marketingfolk.

Internettet er imidlertid oversvømmet med utallige marketingværktøjer, hvilket gør det svært at identificere det, der er bedst egnet til din virksomhed.

Fra denne liste ville ActiveCampaign være perfekt til små og mellemstore virksomheder. Det er ikke kun rimeligt prissat, men det tilbyder også imponerende funktioner, der kan konkurrere med nogle af de dyrere værktøjer.

Hvis du er klar til at bruge penge på forretningsværktøjer, er det bedst at bruge Marketo, HubSpot eller Pardot. Begge værktøjer er de bedste for store virksomheder. Og hvis dit eneste mål er at generere kundeemner og øge din potentielle rækkevidde, ville Prospect.io være den bedste løsning.

I sidste ende afhænger det hele af dit budget, krav, forretningsformål og virksomhedens størrelse. Deleger ikke – automatiser din marketingindsats i dag.