10 trin til at starte en cykelreparationsvirksomhed hjemmefra

Cykler bruges af milliarder af mennesker rundt om i verden som et køretøj til transport. De er det vigtigste transportmiddel i mange regioner i verden. De bruges også til rekreative aktiviteter, generel fitness, messaging, racing og stunts.

Det blev introduceret til Europa i begyndelsen af ​​1800 -tallet. Snart begyndte det at sprede sig over hele verden. En cykelreparationsvirksomhed kan være en pålidelig indtægtskilde for folk, der brænder for cykling og cykler.

Cykling er også en populær sport i mange lande. Cykler går nogle gange i stykker under brug, og de fleste ved ikke, hvordan de skal repareres. Et cykelreparationsfirma reparerer og forbereder cykler til kunder, når de går i stykker.

Start en cykelreparationsvirksomhed hjemmefra

Tag erfaring

Enhver mekanisk tilbøjelig og lidenskabelig omkring cykling vil nyde at drive en cykelreparationsvirksomhed. Du skal have grundlæggende mekaniske færdigheder for at reparere cykler. Hvis du vil drive en succesrig cykelreparationsvirksomhed, skal du have en grundig forståelse af cykler, hvordan de forskellige dele er samlet, og hvordan de fungerer.

Du bør være i stand til at adskille enhver cykel, der kommer til dit værksted til reparation, fejlfinding, fejlfinding og genmontering.

Du kan lære de nødvendige reparationsevner ved at arbejde i et etableret cykelværksted i en sæson.

Omkostninger ved at starte virksomheden  

Startomkostningerne forbundet med cykelreparationsvirksomheden er minimale. Du bliver nødt til at bruge penge på køb af væsentlige ting, der er nødvendige for din virksomhed, såsom åbne nøgler, unbrakonøgler, skruetrækkere, en skralde, trådskærere og justerbar tang, alt dette hører til kategorien grundlæggende værktøjer.

Du bør også bruge på køb af specialværktøjer som dækskovle, kædeafbrydere, dækpumpe, manometer, krumtapskive og andre væsentlige ting som arbejdsstand og justeringsstativ. To ting mere kræves i dine opstartsomkostninger, den ene er arbejdsområdet og den anden er reservedele.

Du kan undgå at bruge meget på disse to ting, se efter et rum i dit hus, der kan dedikeres til dit arbejdsområde, det kan være din garage eller kælder. Dette hjælper dig med at undgå at leje eller leje et arbejdsområde.

I tilfælde af reservedele, herunder deres omkostninger på kundens betalingsfakturaer og kunder, der har brug for dyre reservedele, skal de på forhånd stille et depositum, så depositummet kan bruges til at dække omkostningerne til reservedele. Nødvendige dele. Driftsomkostninger inkluderer medarbejderlønninger, vedligeholdelses- og forsyningsomkostninger.

Forretningsplanlægning

Du skal have en solid forretningsplan, før du starter. Du bør beskrive din forretning og økonomiske mål fra begyndelsen.

Der skal være en driftsplan, der hjælper dig med at indstille de timer, du ønsker at drive din virksomhed om ugen, værktøjerne til at arbejde med både de eksisterende og dem, du skal lære, omfanget af din virksomhed.

Der bør være en tidslinje til at guide din virksomhed, f.eks. Når du vil overveje at udvide og geninvestere i din virksomhed. Planlæg efter din styrke og erfaring, effektiv strategi og planlægning vil gøre din virksomhed succesrig.

Målgruppe

Din ideelle kunde vil være en ivrig cyklist, der brænder for cykling, men ikke ved, hvordan den skal repareres eller ikke har tid nok til at gøre det. Dem, der er involveret i cykelløb eller cykelture, kræver vedligeholdelse ganske ofte, da de bruger deres cykler meget mere end andre.

Typisk får du kunder fra alle aldersgrupper, fra skole, drenge og piger, til mænd og kvinder i 50’erne og 60’erne, fordi cykling er den vigtigste transportform, og det er også let at rejse.

Forretningslancering

Når du har en effektiv forretningsplan og ressourcer klar, vil det være let at starte din virksomhed. Du bør skitsere en liste over tjenester, du vil tilbyde dine kunder.

Services kan omfatte diagnosticering af cykelrelaterede problemer, reparation eller udskiftning af beskadigede dele, ombygning eller ombygning af cykler til regelmæssig brug osv.

Markedsfør din virksomhed

Det har mange salgssteder i cykelreparationssektoren for at sikre din virksomheds succes. Du skal etablere forbindelser med cykelklubber og cykelgrupper, før du starter virksomheden.

Dette hjælper dig med at få de seneste nyheder og få kundeemner. Forbered og distribuer visitkort, deltag i møder, og glem ikke at inkludere din virksomhed i cykel nyhedsbreve og rubrikannoncer.

Når du får fodfæste og etablerer dit ry, skal du begynde at udvide din forretning med mund til mund -marketingteknik. Distribuer brochurer og vis bannere i dit område for at annoncere din virksomhed.

Opfør også din virksomhed på gratis online fortegnelser. Forbedre din webtilstedeværelse ved at promovere din virksomhed på populære sociale medieplatforme.

Opret en side dedikeret til din virksomhed på sociale medier, og prøv at nå mængden online. Det vil også hjælpe dig med at interagere med dine kunder og modtage feedback gennem kommentarer og indlæg.

Opret et websted

Du skal oprette et websted for at drive din virksomhed gnidningsløst. Søg hjælp fra en professionel til at bygge webstedet. Invester nogle penge for at købe et domæne. Dit websted er også en del af din marketingstrategi. Angiv dine tjenester på webstedet sammen med afgifterne.

Nævn også din visionserklæring på webstedet, dette vil bidrage til at øge troværdigheden blandt kunderne. Upload billederne af reservedele på stedet og navngiv dit mærke. Dediker et afsnit på dit websted for at modtage kommentarer og anmeldelser.

Derfor kan du starte en cykelreparationsvirksomhed hjemmefra, så længe du følger ovenstående trin for at etablere virksomheden. Her er de nødvendige trin, du skal tage for at gøre din virksomhed populær og succesrig.

Til sidst

Din virksomhed vil blive udsat for efterspørgsel året rundt, fordi folk bruger cykler på alle årstider, og de har også brug for reparationer i tilfælde af en funktionsfejl. Undersøg markedet, før du begynder at møde konkurrencen, og opdag hullerne på markedet, som du kan udnytte. Yde kundeservice af høj kvalitet sammen med kvalitetsmaterialer.

Lej uddannede og erfarne mekanikere, der er opdaterede på reparation af nye modelcykler, der frigives i disse dage. Frem for alt skal du være i stand til at styre og overvåge virksomheden effektivt som ejer.