10 trin til at starte dans- og musikskolen hjemmefra

Mange menneskers interesse for musik og dans går ud over at høre og se det. Mange mennesker, der nyder at lytte til musik og se danseoptrædener, er også interesserede i at lære dem.

En musik / dans lektion virksomhed giver nybegyndere musikere og dansere en måde at lære dem på og giver mere erfarne musikere og dansere avanceret træning for at hjælpe dem med at forbedre deres færdigheder.

Disse virksomheder kan tilbyde private eller gruppetimer hjemme eller i klasseværelset.

Folk, der brænder for musik, og som godt kan spille mindst ét ​​instrument, kan være interesseret i at starte en musikundervisning.

Musiklærerne på skolerne og bandets medlemmer er særligt kvalificerede, da de begge har legitimationsoplysninger og forbindelser med folk, der elsker musik. Men folk behøver ikke at være musiklærer eller være i et band for at starte en musikundervisning. På den anden side er det en vidunderlig ny virksomhed at starte en danseundervisningsskole, da danseskoler har vist sig økonomisk forsvarlige i årtier.

Forretningen kan fokusere på danseundervisning generelt eller på bestemte dansestile som tap eller swing. Den innovative iværksætter, der starter og driver en dans / musikskole, kan også øge indtægter og overskud ved at optage undervisningstimer og sælge videoerne via mail og online.

Dine kunder vil variere afhængigt af den type danse / musikstudie, du beslutter dig for at åbne. Du kan have en undersøgelse strengt for voksne, en der fokuserer på undervisning for børn eller en undersøgelse for alle aldre.

Start dans- og musikskolen hjemmefra

I takt med at efterspørgslen efter dans- / musiktimer stiger, stiger det faktum, at dansestudievirksomheden er meget efterspurgt. Dette kan tilskrives stigningen i popularitet af tv -shows og mange reality -programmer, der promoverer dans i disse dage. Uanset hvad, skaber det en mulighed for fremtidige iværksættere på dette område.

At drive sådan en studievirksomhed kræver, at du er meget disciplineret, har gode organisatoriske evner og er forretningsorienteret, så du ikke driver det som en velgørende organisation. At drive et studie handler ikke kun om at danse og synge; Der er andre aspekter af virksomheden, såsom at tage sig af det administrative aspekt af virksomheden.

De faktorer og incitamenter, der får iværksættere til at vove sig ind i dans / musikstudieindustrien, er evnen til at tjene godt afkast på deres investering. Det er en økonomisk rentabel og rentabel forretning.

I denne type virksomhed behøver du ikke at ansætte arbejdere, hvis du ikke har meget kapital i en tidlig fase. Du kan multitaske og påtage dig flere roller i virksomheden, mens du får dine venner og familie til at hjælpe dig.

Forretningstips og ideer til musik- og danseskoler

  • Start et musik- / danseakademi – Hvis du har et godt kendskab til musik eller dans gennem mange års praksis, kan du starte et uddannelsesakademi, så du kan dele din oplevelse med andre. Mange mennesker vil lære dette, og som sådan kan du opleve, at du måske har flere kunder, end du nogensinde havde troet var muligt. Hvis du har flere kunder, end du kan klare alene, kan du ansætte andre lærere til at arbejde sammen med dig.
  • Detail -cd’er: Hvis du kan lide musik eller dans, er salg af cd’er, vinyl -LP’er og kassetter en god måde at blive en del af branchen. Fordi de ikke forringes, kan du købe anstændige gamle aktier til en meget lav pris og sælge dem i detailhandelen med en fortjenstmargen.
  • Start et websted for anmeldelse af musik / dans – Online -indlæg er vildt populære lige nu, og du kan drage fordel af at starte et til musik- eller danseelskere. Hvis du ved meget om nye former for musik og dans, kan du begynde at tjekke koncerter og plader. Hvis folk begynder at lide dine anmeldelser, læser de dem hele tiden. At få følgere online er en nem måde at generere bæredygtig indkomst for dig selv.
  • Organiser en festival: hver festival skulle starte et sted. Hvis du allerede er i kontakt med fantastiske bands eller dansegrupper og populære artister, vil du måske starte en ny musikfestival. Du skal bruge fremragende organisatoriske evner, hvis du vil have denne forretningsidé til at fungere på lang sigt. Alt du skal finde er det rigtige sted til den rigtige pris.
  • Åbn en natklub: Natklubber er dybest set, hvor folk kommer for at danse til forskellige sange for at lindre dagens stress. At eje og drive en natklub kan være en meget spændende og indbringende forretning for en iværksætter. Succes i natklubbranchen er meget mulig, hvis den gøres rigtigt; det kræver dedikation og omhyggelig opmærksomhed på alle detaljer i din virksomhed.
  • Musikblog: Hvis du elsker at skrive, og du også elsker musik, kan du flette begge interesser og starte en musikanmeldelsesblog, hvor du vil diskutere musikindustriens udvikling, kritisere nye sange, fremtidige artister samt livet og karrieren for dem, der allerede er. etablerede kunstnere.
  • Produktionschef – Produktionsledere er ansvarlige for alle tekniske produktionselementer i et live show, herunder lyd, belysning og iscenesættelse. Hvis du har de nødvendige færdigheder, kan du blive musik- / dansproduktionschef.
  • Bryllupsband – Som musiker eller danser kan du specifikt fokusere på at optræde ved bryllupper og bryllupsrelaterede begivenheder. Du skal oprette et attraktivt websted og markedsføre dine tjenester, så par kan finde dig og booke dine tjenester. For let at komme ind på markedet kan du vælge at tilbyde dine tjenester lidt billigere end dine konkurrenter.
  • Pladeselskabsejer: Du kan fokusere mere på forretningssiden og starte dit eget pladeselskab og ansætte forskellige kunstnere til at indspille arbejde under dit mærke.

Musik / danseindustrien har ændret sig meget i de sidste par årtier. De store etiketter har ikke længere monopol på rent salg, og du har bestemt ikke brug for dem for at opbygge en succesrig karriere.