Worldpay vs Paypal

WorldPay er en kreditkortprocessor, der tilbyder en sikker proprietær platform, der gør det muligt for en organisation at acceptere en lang række betalingstyper. PayPal tilbyder en købmandskonto via Payments Pro, der tilbyder en lignende gateway for virksomheder, så kredit- og betalingskortbetalinger kan modtages sikkert og direkte.

Hvis du bygger en e-handelsplatform og har brug for en måde at behandle salg på, så er WorldPay vs PayPal-debatten noget for dig. Disse er de vigtigste punkter, som du vil overveje.

1. Business Gateway

WorldPay giver brugerne mulighed for at acceptere PayPal -transaktioner via deres Business Gateway -konto. Dette giver dig mulighed for at se dine transaktioner ét sted, mens kunderne modtager en hurtig betalingsproces. Du kan afregne midler eller foretage refusioner, når det er nødvendigt via din PayPal -konto. Der er ingen yderligere WorldPay -gebyrer for denne service, men der opkræves PayPal -gebyrer. Kunder kan også bruge deres eget kredit- eller betalingskort, hvis de foretrækker det.

PayPal Express -betalinger er i øjeblikket kun tilgængelige for britiske WorldPay -kunder.

PayPal tilbyder en lignende service via Merchant Gateway. Købere kan betale sikkert med deres kredit- eller betalingskort, selvom de ikke har en PayPal -konto. Midlerne indsættes derefter øjeblikkeligt på kontoen og kan bruges med et udstedt betalingskort. Hvis en køber har deres egen PayPal -konto, kan de overføre penge fra deres konto til din.

PayPal accepterer også Discover, hvilket WorldPay ikke accepterer.

2. Transaktionsgebyrer

WorldPay tilbyder britiske kunder to konkurrencedygtige prisplaner at overveje. Du kan betale, mens du går, hvilket er et 2,75% + £ 0,20 transaktionsgebyr, eller du kan betale et fast månedligt gebyr på £ 19,95 og derefter have et 2,75% transaktionsgebyr for kreditkort. Kredit og et 0,75% transaktionsgebyr for debet kort. Volumenpriser er tilgængelige for sælgere med mere end 1.000 transaktioner om måneden. Der er ingen gebyrer for at acceptere betalinger i fremmed valuta.

PayPal opkræver et transaktionsgebyr på 2,9% + $ 0,30 på det beløb, der modtages fra en køber. Dette ville betyde, at et køb på $ 100 ville resultere i et gebyr på $ 3,20. Hvis du sender nogen en faktura eller anmoder om penge, gælder dette gebyr også. Internationalt salg på PayPal har et transaktionsgebyr på 3,9% plus et fast gebyr baseret på den modtagne valuta. PayPal Her opkræver kortlæsersalg 2,7% transaktionsgebyr, når kortet er skubbet, eller et gebyr på 3,5% + $ 0,15 for transaktioner, der indtastes manuelt. Payments Pro -planen koster $ 35 pr. Måned.

Der er ingen installationsgebyrer for begge konti. Du behøver ikke at have en Payments Pro -plan for at acceptere onlinetransaktioner via PayPal.

3. Integrationer

WorldPay integreres med mange forretningssystemer og applikationer. Dette inkluderer ApplePay, QuickBooks, Oracle, NCR og CyberSource. Du kan også importere data fra WorldPay til PayPal for at generere brugerrapporter inden for din PayPal -konto.

PayPal tilbyder færre integrationer, men flere CMS -platformmuligheder. Du kan integrere Payments Pro med Shopify, 123 Contact, Graivty Form, Bookeo og Magento.

4. Hovedtræk

WorldPay er designet til at hjælpe SMV’er med deres kreditkorttransaktioner online eller offline. Det er kompatibelt med mange salgssteder, tilbyder udviklingsgrænseflader, der kan tilpasses og inkluderer ATM -behandling. Virksomheder modtager også support til mobilbetalinger med både kontanter og kredit- / betalingskort.

PayPal tilbyder næsten global betalingsaccept og betjener transaktioner i mere end 200 lande, men er beregnet til at betjene virksomheder af enhver størrelse. Freelancere og enkeltmandsvirksomheder får de samme fordele som større organisationer og virksomheder. Der er også almennyttige understøttelser, som inkluderer reduktioner i transaktionsgebyrer på 0,5%. PayPal tilbyder en enkel kundebetalingsprocedure til dem, der handler online. Offlinetransaktioner er også hurtige og velkendte med en fleksibel betalingsproces, der understøtter flere betalingsmetoder.

5. Beskyttelse

WorldPay tilbyder en lang række tjenester mod svig, men det er kun tilgængeligt for britiske kunder med en Business Gateway Plus-konto.

PayPal tilbyder beskyttelse til brugere ved at fryse transaktioner til undersøgelse, hvis der er mistanke om svig. Meddelelser er typisk øjeblikkelige, så sælgere kan stoppe med at opfylde ordrer, indtil de er afregnet. Kunder har stadig mulighed for at debitere et køb, og der er forsikringsmuligheder for at sikre, at køberen modtager det korrekte produkt.

I debatten mellem WorldPay og PayPal vil placering være en vigtig faktor. Hvis du bor og / eller opererer uden for Storbritannien, er WorldPay en konkurrencedygtig betalingsbehandling. Globale brugere uden for Storbritannien kan se flere fordele ved at bruge deres PayPal -konto til forretningstransaktioner gennem Payments Pro -programmet.