WordPress sider vs indlæg

Hvad er forskellen mellem WordPress -sider og indlæg?

Når du starter i WordPress, kan terminologien for “sider” og “indlæg” blive lidt forvirrende. Dette er de to hovedtyper af indhold, der tilbydes på denne platform, men de har lignende felter på brugerpanelet. Når du poster, ser udseendet på WordPress -sider kontra indlæg også meget ens ud.

Dette er de vigtigste punkter, du vil vide.

Hvad er WordPress -indlæg?

Hvis du bruger WordPress som platform for din blog, vil det meste af indholdet på dit websted blive offentliggjort som et “indlæg”. Indlæg bruges til indhold, der er placeret i omvendt kronologisk rækkefølge på dit websted, som vises på din blogs hjemmeside. Det betyder, at dit seneste indlæg først vises.

Det giver dine besøgende mulighed for at forbruge dit seneste indhold.

Det ældste indhold placeres på dit websted i den rækkefølge, det blev offentliggjort. Hvis du postede et indlæg i går, vises det herunder. Derefter det indlæg, du sendte for 3 dage siden. Derefter det indlæg, du sendte for en uge siden.

Du kan også konfigurere dit websted til at arkivere ældre indlæg. WordPress tilbyder dig sorteringsmuligheder, der giver dig mulighed for at søge efter indlæg efter måned og år. Fordelen er, at dit nyeste indhold er umiddelbart tilgængeligt. Ulempen er, at dine ældre indlæg kræver, at besøgende foretager lidt research på webstedet for at finde dem.

Hvad er WordPress -sider?

Sider i WordPress ligner et indlæg, men er designet til “statisk indhold”.

Statisk indhold er det, du skal sende for at give specifikke oplysninger om dit websted. En “Om mig” -side er et eksempel på statisk indhold. Selvom dit websted er en blog, er chancerne gode for, at du har statisk indhold på dit websted. Juridiske ansvarsfraskrivelser, en fortrolighedspolitik eller endda en landingsside er gode eksempler på statisk indhold, som dit websted sandsynligvis burde have.

Forskellen mellem en side og et indlæg er, at denne type indhold ikke er designet til at blive delt socialt. Som sådan er siderne tilføjet til dit websted tidløse indlæg. Du kan tilføje sociale delingsknapper til dine sider, men målet er at dele dit brand frem for indholdet, der findes på siden.

WordPress -sider har normalt heller ikke et kommentarfelt. De er kun til orientering. Vil du have, at nogen kommenterer din side med fortrolighedspolitik? Deler du dine juridiske vilkår på Facebook?

WordPress -sider er også designet til at være hierarkiske. Det giver dig mulighed for at oprette undersider uden for hovedsiden. Dette giver dig mulighed for at oprette specifikke brødkrummer, som dine besøgende kan følge, og skabe en salgstragt, der kan føre til højere konverteringer og god ROI.

Hvad er de vigtigste forskelle mellem WordPress -sider og indlæg?

  • Indlæg er designet til at give besøgende rettidig indhold. Sider er designet til at levere permanent, søjle eller statisk indhold til dit websted.
  • Indlæg er designet til at have indhold, der skal deles socialt. Siderne er designet til at forstærke det brandbudskab, der præsenteres for besøgende.
  • Indlæg kategoriseres og arkiveres derefter baseret på dato og klokkeslæt, de blev sendt. Sider er hierarkiske og danner grundlag for den besøgendes brugeroplevelse på webstedet.
  • Indlæg kan nemt medtages i et RSS -feed, mens sider ikke er designet til at blive inkluderet.
  • Indlæg følger webstedsskabelonen, der er blevet uploadet til WordPress. Sider giver adgang til en tilpasset skabelonfunktion, der giver dig mulighed for at strukturere dit vedholdende indhold på en måde, der passer til dine behov.

Hvad er de vigtigste ligheder mellem WordPress -sider og indlæg?

  • Du kan have så mange sider eller indlæg, som du vil.
  • Fordelene ved søgemaskineoptimering kan opnås ved hjælp af en kombination af sider og indlæg ved hjælp af nuværende bedste praksis.
  • Du kan bruge interne links til at drive dine sidebesøgende til dine indlæg eller dine indlæg til dine sider.
  • Både sider og indlæg giver besøgende på webstedet specifikke oplysninger, der hjælper dem med bedre at forstå dit brand og indhold.

Hvis du lige er kommet i gang med WordPress, er debatten mellem sider og indlæg sekundær for værdibaseret indholdsskabelse. Fokuser på at producere information, som dine besøgende vil have brug for. Når du gør det, vil både dine sider og dine indlæg kunne hjælpe dig med at bevæge dig mod dine webstedsmål, uanset hvad de er.