Wix vs Squarespace: Valg af den bedste webstedsbygger i 2022

Webstedsbyggere er en perfekt løsning for fremtidige bloggere og små virksomheder til at oprette et attraktivt websted uden at gå i stykker. Og beslutningen kan komme fra to af de mest populære platforme: Wix vs Squarespace.

Internettet er oversvømmet med utallige indholdsstyringssystemer (CMS) og webstedsbyggere, så det kan være lidt svært at vælge den rigtige mulighed. På den ene side er der WordPress, et fuldt tilpasseligt CMS. På den anden side er der nemme at administrere webstedsbyggere.

Dette kan ofte være skræmmende for nye webstedsejere, så vi har indsnævret denne artikel til de to mest populære webstedsbyggere: Wix og Squarespace.

Hvad er den rigtige platform for dig?

I denne artikel hjælper jeg dig med at vælge den bedste webstedsbygger ved at gennemgå brugervenlighed, SEO, designfleksibilitet, kundeservice, priser og mere.

Lad os begynde.

Opdeling af Wix vs Squarespace

 • Brugervenlighed – hvilken er bedre for begyndere?
 • Design fleksibilitet
 • Funktioner og værktøjer
 • SEO: hvilken vil rangere højere i søgemaskiner
 • Hjælp og support
 • Priser og pakker
 • Resumé og endelig dom

Brugervenlighed af webstedsbyggeren

Inden de ser på andre parametre, leder de fleste begyndere eller endda eksperter efter brugervenlighed.

Hvad ville fantastiske funktioner være, hvis du ikke engang kan bruge dem til deres fulde potentiale? Det er derfor, det giver ingen mening at gå efter en webstedsbygger, hvis du er helt ude af dit element, mens du bruger det.

Både Wix og Squarespace deler mange samlende egenskaber. For eksempel har de begge træk-og-slip-redaktører, en anden grund til at de er ret nemme at bruge. Vælg bare det element, du vil tilføje til dit websted, og træk det for at placere det, hvor du vil have det. Det kan være hvad du vil, det være sig tekstbokse, billeder, sociale delingswidgets og mere.

Wix er den bedste mulighed, hvis du leder efter en ren træk og slip -webstedsbygger. Med Wix kan du bogstaveligt talt trække og slippe emner i henhold til dine præferencer, så enkelt er det.

Wix Træk og slip

På den anden side er Squarespace bare en semi-træk-og-slip webstedsbygger. Det betyder, at du ikke kan trække og slippe elementer præcis, som du vil, og det tager lidt tid at vænne sig til at navigere i webstedsbyggeren.

Brugervenlig Wix

At bygge dit websted med Wix er ekstremt let, men det er ikke kedeligt, det er faktisk langt fra kedeligt. Måden alle elementerne bevæger sig på er sjov, kreativ og fuld af smidighed. Den bedste del er, at Wix gør alt dette uden at forenkle driften og henvender sig til både begyndere og teknologikyndige.

Og du behøver ikke bruge træk og slip. Hvis du ikke er fortrolig med denne tilgang, tilbyder Wix en unik mulighed kaldet Artificial Design Intelligence (Wix ADI).

Wix ADI

Du skal bare indtaste et par detaljer vedrørende dit websted, herunder navnet, formålet med dit websted, de elementer, du gerne vil inkludere på dit websted, den type emner, du bedst kan lide og mere.

Wix -temaer

Når du har indtastet alle de nødvendige detaljer, opretter Wix ADI automatisk et websted, der bedst stemmer overens med dine præferencer.

Wix tema trin 2

Squarespace brugervenlighed

Mens Squarespace også er en god mulighed for begyndere, er det noget mere teknisk end Wix eller andre platforme som Weebly. Læringskurven er lidt højere. Men når du først er vant til designet og dets brugergrænseflade, bliver tingene meget lettere, og alt begynder at falde på plads.

Træk og slip fra Squarespace

En stor fordel ved Squarespace er, at det giver dig mulighed for at bruge flere skabeloner på én gang til et enkelt websted. Det er også meget let at tilføje indhold til dit websted. Bare klik hvor som helst på dit websted og begynd at skrive.

VINDER: Wix

Wix vinder denne fair og fair runde. Selvom begge webstedsbyggere er lette at bruge og nemme at håndtere, havde Wix en fordel med hensyn til at være mere begyndervenlig.

Kom i gang med Wix.

Design fleksibilitet

Alle ønsker at oprette et super stilfuldt websted for at tiltrække deres målgruppe. Og at skabe et kreativt websted er så meget lettere med mere designfleksibilitet og en række forskellige skabelonindstillinger. Der er også andre faktorer, der skal overvejes, herunder hvor let du kan skifte fra et tema til et andet, om designet er let for øjet og så videre.

Lad os se, hvilken webstedsbygger der vinder i form af designfleksibilitet og kreativ kontrol.

Wix skabeloner

Hvis du kigger på den lange liste over Wix -skabeloner, vil du se et stort udvalg og kvalitet af designs. Du er ikke begrænset til et par skabeloner i nogle særlige domæner. I stedet har du mulighed for at vælge mellem over 500 attraktive skabeloner på tværs af forskellige brancher, herunder blogs, fotografer, videoer og mere.

Wix skabeloner

Her er nogle flere fakta at overveje:

 • Skabelonerne ser professionelle ud og tilbyder masser af hvidt mellemrum.
 • Skabeloner reagerer ikke fuldt ud. Det betyder, at for at de skal være mobilvenlige, skal du foretage nogle mindre justeringer på egen hånd.
 • Du kan ikke foretage større ændringer i din eksisterende skabelon uden helt at forny dit websteds indhold. Du kan stadig redigere mindre ting som farve, skrifttyper osv., Men ellers skulle du genopbygge webstedet igen.

Squarespace -skabeloner

Med Squarespace har du ikke så mange skabelonindstillinger som du har med Wix, og selv elementerne er ikke så lette at flytte rundt på.

Squarespace er dog mere fleksibel, når det kommer til at ændre din webstedsskabelon.

Squarespace -skabeloner

Her er nogle flere fakta at overveje:

 • Over 60 professionelle og smukt designede skabeloner at vælge imellem
 • Skabelonerne er fuldt lydhøre og gode til mobil og tablet lige ud af kassen.
 • Skift dine webstedsskabeloner når som helst du vil uden at bekymre dig om tab af indhold.

Skabelon designs

Når det kommer til en lang række skabeloner, bliver Wix en uforlignelig vinder. Udover variationen har Wix også attraktive skabeloner med lydhøre layout.

Når det kommer til designaspektet ved skabeloner, vinder Squarespace imidlertid. Det har imponerende skabeloner med minimale farver og moderne design, der emmer af raffinement. Det er let at se, at hver skabelon er designet med omhu af grafiske designere i top. Og alle er lydhøre over for mobile enheder lige ud af kassen.

I et klassisk tilfælde af kvalitet frem for kvantitet er Squarespace den umiskendelige vinder, når det kommer til skabelondesign.

Tilpasning af skabelon / tema

Det er fastslået, at både Wix og Squarespace har fantastiske skabeloner. Men uanset hvor smukke skabelonerne er, skal du stadig foretage konfigurationsændringer.

Med Wix er det ekstremt let at tilpasse en skabelon, designet specielt til begyndere. Med bare et par klik kan du erstatte næsten alt, herunder billeder, tekst, logo osv. Vælg dog din skabelon omhyggeligt, fordi Wix gør det umuligt for dig at skifte til en anden skabelon senere. Du bliver nødt til at genopbygge dit websted fuldstændigt.

Mens Squarespace har begrænsede træk-og-slip-muligheder, er det stadig en god mulighed, så du kan skifte til en anden skabelon i fremtiden uden besvær. Du kan også foretage andre vigtige ændringer som skrifttyper, baggrund, farve og mere.

VINDER: Squarespace.

Når det kommer til designfleksibilitet, er Squarespace -skabeloner de ultimative vindere. Det har alt, hvad man kræver i en webstedsbygger; Professionelle og attraktive skabeloner, muligheden for at skifte til en anden skabelon i midten og en mobil editor.

Kom godt i gang med Squarespace.

Funktioner og værktøjer

Du har skabt et fascinerende design til dit websted, og nu er du klar til at byde dine besøgende velkommen … men vent et øjeblik. Selvom det er vigtigt at oprette et attraktivt websted for at tiltrække flere besøgende, for at de kan blive og udforske dit websted mere, skal du levere attraktive funktioner og muligheder.

Derfor er det vigtigt at gå efter webstedsbyggeren med de bedste funktioner og værktøjer.

Hvis dit mål er at oprette et websted uden at skrive en enkelt kodelinje, så er Wix en god mulighed for dig. Det tilbyder forskellige værktøjer til at oprette websteder til forskellige brancher: e-handel, virksomhedswebsteder og mere.

Du behøver ikke engang at inkorporere yderligere værktøjer og funktioner. De fleste af de tilbudte værktøjer er native og kan tilgås direkte fra kontrolpanelet. Men hvis du vil have flere muligheder, kan du installere tredjepartsværktøjer via Wix App Market.

Wix App Market

Den eneste mulige ulempe er, at de fleste af disse apps har begrænsede funktioner i deres freemium -pakke. For at få en fuld oplevelse skal du betale ekstra penge. Du kan dog stadig bruge de grundlæggende funktioner gratis.

Squarespace og andre alternativer har ikke et så stort appmarked som Wix. Derfor drives den af ​​en række forskellige værktøjer og funktioner i selve kontrolpanelet.

Squarespace -funktioner

Både Squarespace og Wix har enestående værktøjer og funktioner til tre forskellige funktioner:

 • E-handelsværktøjer
 • Blogværktøjer
 • Marketingværktøjer

Hvis du bygger en online butik, skal du tænke over transaktionsgebyrer, uanset om du vil sælge et par produkter eller et ubegrænset beløb, og

Når det kommer til et nyt e -handelswebsted, deler både Wix og Squarespace de fleste af de samme kernefunktioner.

Wix e -handel

Wix tilbyder en række muligheder for e-handelsskabeloner, og alle mulighederne leveres med fantastiske indbyggede værktøjer. Nogle nøglefunktioner inkluderer ingen provision, Google Analytics til at spore effektivitet, ingen annoncer, ubegrænset båndbredde, op til 50 GB lagerplads og mere.

Wix e -handel

Squarespace e -handel

Squarespace tilbyder også attraktive e-handelsmuligheder. Den første mulighed er primært designet til produkt merchandising og salg af nogle produkter, mens de andre temaer bruges til rige brugeroplevelser.

Squarespace e -handel

Igen, ligesom Wix, tilbyder Squarespace også fantastiske e -handelsfunktioner som forbedret ubegrænset båndbredde, indkøbskurv, e -mailmarketing og mere.

Blogværktøjer

At oprette din egen blog er meget mere end bare at publicere tekstblokke. Derfor er yderligere blogværktøjer og funktioner ekstremt vigtige for at udvide din blog.

Wix lader dig vælge et smukt design og en blog med det samme. Det har fantastiske funktioner som feeds, gallerier, e-mail-kampagner, indbyggede skabeloner, der hjælper dig med at vokse din blog og tage den til større højder. For en bedre oplevelse kan du også tilføje Wix Blog -appen til dit websted.

Wix blogs

Squarespace kommer også med fantastiske blogværktøjer, alt sammen indbygget i selve WYSIWYG -editoren. På grund af sine visuelt tiltalende blogskabeloner er Squarespace især nyttig til fotografier i høj kvalitet og blogs med grafisk design. Det tilbyder også andre nyttige funktioner såsom bidrag fra flere forfattere, social deling, kategorisupport og mere.

Squarespace -blogs

Marketingværktøjer

Dit websted promoverer ikke sig selv. For at få det til at vokse sig større og øge din rækkevidde, har du brug for nogle effektive marketingværktøjer. Og både Wix og Squarespace skåner ingen indsats, når det kommer til deres marketingværktøjer.

Wix ‘pakke med marketingværktøjer lader dig starte din e-mailmarketingkampagne ved at sende attraktive nyhedsbreve. Det hjælper dig også med at spore din succesrate, hjælper dig med marketing på sociale medier og mere.

Squarespace hjælper dig også med at køre fantastiske e -mail -kampagner og sende fantastiske nyhedsbreve, der kan tilpasses. Andre funktioner omfatter integration med sociale medieplatforme, integreret analyse og mere.

VINDER: DET ER EN VEJLEDNING

Begge disse giganter til webstedsopbygning tilbyder et utroligt sæt værktøjer og funktioner, der hjælper dig med at bygge dit websted. Mens Wix har en ekstra bonus fra sin App Store, kompenserer Squarespace det ved at tilbyde lige så fantastiske værktøjer indbygget lige i instrumentbrættet.

SEO funktioner

Jo mere trafik dit websted modtager, jo mere vellykket bliver det. Og at få meget trafik bliver decideret lettere med en vindende søgemaskineoptimeringsstrategi, da det hjælper dig med at rangere højere på søgemaskiners resultatsider.

Både Wix og Squarespace er det rigtige valg i denne henseende. Fra at optimere dit websted til at være mobilvenligt til at inkludere metadata og højtstående søgeord, dækker disse webstedsbyggere næsten alle aspekter af SEO.

Andre samlende funktioner omfatter tilføjelse af alt -tekst til billeder, optimering til overskrifter, gratis SSL -certifikat og mere.

Wix SEO

Wix tilbyder også en udvidet SEO -guide til at hjælpe dig i gang. Som forventet fra Wix er denne vejledning designet til begyndere, der er nye i SEO -verdenen.

Wix SEO

Og det er ikke det! Wix tilbyder også Wix SEO Wiz – en tilpasset installationsplan til at hjælpe nybegyndere bloggere. Du skal bare indtaste dine oplysninger og andre oplysninger, f.eks. Formålet med dit websted, indtaste et par søgeord, der er relevante for din branche, og derefter læne dig tilbage, Wix vil gøre alt andet for dig.

Wix tilbyder også andre indbyggede funktioner, såsom:

 • Hurtig sideindlæsningstid
 • Automatiseret mobiloptimering
 • Øjeblikkelig Google -indeksering
 • XML sitemap
 • Standard metatags

Squarespace SEO

I mellemtiden sørger Squarespace også for at inkorporere nogle af de mest fremtrædende SEO -teknikker på alle Squarespace -websteder.

De implementerer flere strategier for at hjælpe dit websted med at blive vist højere i søgemaskineresultater, såsom:

 • Generer automatisk et passende sitemap
 • Tilbyder gratis SSL -certifikater
 • Ryd op i HTML -markering
 • Automatisk billedmærkning
 • Rene webadresser for nem indeksering
 • Opret en let version af websider for at sikre hurtigere indlæsningshastighed på mobile enheder
 • Søgeordsanalyse i Google -søgning

Ligesom Wix giver Squarespace også en omfattende vejledning til at hjælpe begyndere med deres SEO -strategi. Det tilbyder dog ikke den samme brugerdefinerede trin-for-trin SEO-installationsproces som Wix.

Jeg havde også nogle problemer med Squarespace sitemap, da det var at udtrække de skråstreg “/” og ikke efterfølgende skråstregversioner af mine webadresser. Dette var et simpelt problem uden tilsyneladende løsning, der kunne påvirke ranglisten på grund af duplikeret indhold.

VINDER: Wix

Til at begynde med kommer begge webstedsbyggere med anstændige omfattende SEO -funktioner. De vil dog aldrig være så stærke som et WordPress -websted.

Læs min fulde anmeldelse af Wix vs. WordPress.

Men takket være din personlige vejledning og de mangel på problemer, jeg fandt med Squarespace, vinder Wix denne runde.

Det starter med et Wix -websted.

Kunde support

Det er vigtigt at vide, hvilken webstedsbygger, der giver den bedste kundesupport, og hvor hurtigt de kommunikerer med dig.

Forestil dig, at du sidder fast med noget på dit websted: du kan ikke forbinde dit domænenavn, du sidder fast med et designproblem osv. Du har brug for god kundeservice for at hjælpe dig.

Det er grunden til, at kundeservice er en vigtig foranstaltning, man skal overveje, inden man bruger et mærke.

Både Wix og Squarespace tilbyder fremragende kundesupport med forskellige måder at løse dine problemer på. De har begge vidensbaser, fora til kundesupport og trin-for-trin videoguider.

Wix kundesupport

Når det kommer til at give en hånd med, tilbyder Wix forskellige kanaler til kundeservice.

Wix kundesupport

Wix tilbyder hjælp og support på tværs af platforme, såsom:

 • E -mail
 • Sociale mediekanaler
 • Et dedikeret supportcenter
 • Om telefonen
 • Trin-for-trin vejledninger
 • Fora
 • Blogs og informative artikler

Squarespace kundesupport

Ligesom Wix tilbyder Squarespace også forskellige hjælpemidler til sine kunder. Ud over vejledninger og andre fælles funktioner tilbyder Squarespace også live chat-support. Oven i det har Squarespace en kundeservicepolitik om at besvare hver e -mail inden for en time.

Squarespace kundesupport

Squarespace understøtter sine kunder via platforme som:

 • Trin-for-trin vejledninger
 • 24/7 e -mail -svarsteam
 • Video workshops
 • Fællesskabsfora
 • Webinarer
 • Live chat
 • Blogs og informative artikler

Op til dette punkt har både Wix og Squarespace næsten lignende kundesupportfunktioner.

Når det kommer til hjælp på siden, er Wix dog meget bedre.

Med Wix har du adgang til indbygget hjælp på dit websteds redigeringsside. Så når du sidder fast med noget, behøver du ikke forlade siden. Bare klik på ‘hjælp’, og du får adgang til svarene på alle de spørgsmål, du muligvis har brug for hjælp til.

Wix On Page Support

Squarespace, på den anden side, tilbyder ikke support på siden. Men det har stadig kanten over Wix med hensyn til dens imponerende mulighed for live chat.

VINDER: Wix

Det er ret svært at erklære en ultimativ vinder, når det kommer til hjælp og støtte. Både Squarespace og Wix har deres specialer. For eksempel har Squarespace en indbygget live chat-funktion til bedre kundesupport. Wix tilbyder derimod telefonsupport. Det er dog Wix unikke sidestøtte, der hjælper dig med at vinde denne runde.

Kom i gang med Wix.

Website priser og pakker

Både Wix og Squarespace er ekstremt populære for deres utrolige planer og prispakker.

Deres pakker er designet til at have forskellige målgrupper i tankerne, uanset om de er små eller mellemstore organisationer eller store organisationer med et websted på mere end 30 websider.

Lad os se de planer, de tilbyder.

Squarespace -priser

Squarespace har 4 præmieplaner.

De to første planer er bedst egnet til grundlæggende websteder. Den sidste af de to pakker er designet til e-handelswebsteder.

Prisplaner for Squarespace

Den personlige plan, prissat til $ 12 pr. Måned (faktureres årligt), er perfekt til et grundlæggende, men attraktivt websted. Hvis du vælger den månedlige plan, koster planen dig $ 16 pr. Måned.

Det tilbyder fantastiske funktioner til et starterwebsted, herunder ubegrænset båndbredde og lagerplads, mobiloptimering, webstedsmetrics, gratis domæne, gratis SSL -certifikat og mere.

Forretningsplanen, prissat til $ 18 pr. Måned (faktureres årligt), er bedst egnet til virksomheder i alle størrelser. Hvis den faktureres månedligt, ville det koste dig $ 26 pr. Måned. På den ene side tilbyder den alt tilgængeligt i den personlige plan, men med flere af sine egne funktioner.

Yderligere funktioner inkluderer salgsfremmende pop-ups, $ 100 Google Ads-kredit, Google-virksomheds-e-mail og mere.

Squarespace grundlæggende og avancerede prisplaner

Grundplanen for din online butik, som prissættes til $ 26 pr. Måned, når den faktureres årligt, er perfekt til at få din virksomhed i gang. Når den faktureres månedligt, er den prissat til $ 30 pr. Måned. Hvis du bygger din nye e -handelsbutik, er dette planen for dig.

Nøglefunktioner omfatter kraftfulde handelsmetrics, integreret regnskab via Xero, betaling på dit domæne, etiketudskrivning via ShipStation og mere. Udover det tilbyder den også alle de funktioner, der er inkluderet i forretningsplanen.

Den avancerede plan, prissat til $ 40 pr. Måned (faktureres årligt), er bedst egnet til din voksende e -handelsvirksomhed. Det vil koste dig $ 46, når det betales måned til måned.

Det giver nogle kraftfulde funktioner som automatisk gendannelse af forladt vogn, indeholder gavekort med dine marketingkampagner, fleksible rabatter osv.

Wix -priser

Wix tilbyder flere forskellige muligheder med hensyn til pakker og priser.

Det har en bred vifte af syv Premium -planer i alt. Disse planer er opdelt i webstedsplaner og forretnings- og e-handelsplaner.

Webstedsplaner tilbyder alle de vigtige funktioner, der er nødvendige for at køre dit websted og skalere det for større rækkevidde. I mellemtiden er kommercielle og e-handelsplaner bedre egnet til administration af din online butik og giver dig mulighed for at acceptere betalinger via dit websted via PayPal og kreditkort.

Wix planer

Wix prisplaner

Kombinationsplanen, prissat til $ 11 pr. Måned, er den billigste plan, der tilbydes af Wix. Selvom det er en god plan, hvis du bare lærer ind og ud af dit websted, er det ikke ideelt til en langsigtet plan.

Kombinationsplanen tilbyder minimum basale funktioner som 3 GB lagerplads og 2 GB båndbredde, domæneforbindelse, fjernelse af Wix Adverts og 1 års gratis domænekupon (kun årsplaner).

Den ubegrænsede plan, prissat til kun $ 14 pr. Måned, er perfekt til freelancere og bloggere. Det har alle de sædvanlige funktioner, man kan have brug for for at starte deres virksomhed eller blog som freelancer.

Funktioner inkluderer domæneforbindelse, fjernelse af Wix -annoncer, 10 GB lagerplads og ubegrænset båndbredde og Wix -kuponer og premium -apps. Det giver dig også mulighed for at uploade op til 1 times video.

Nu for $ 19 pr. Måned kan du drage fordel af Wix Pro -planen, en af ​​de mest populære tilgængelige webstedsplaner. Det leveres med fantastiske funktioner som øget lagerplads (op til 20 GB), muligheden for at uploade op til 2 timers video med Wix Video, brugerdefineret domæne, professionelt logo, ubegrænset båndbredde og meget mere.

Du har derefter VIP -abonnementet, som deler de fleste funktioner med Pro -planen, bortset fra et par ekstra funktioner som prioriteret support. Det betyder, at du får prioritetsbaseret kundeservice uden at vente i længere tid. Det koster 29 dollar om måneden.

Wix e -handelsplaner og priser

Wix’s e -handel og forretningsplaner er perfekte til at udvide din online butik.

De tre planer er som følger:

 • Grundlæggende forretning
 • Ubegrænset forretning
 • Business vip
Wix e -handelsplaner

Business Basic -planen koster $ 20 pr. Måned og er perfekt til en ny e -handelsbutik. Med denne plan kan du kun acceptere online betalinger på dit websted og også drage fordel af flere funktioner som et gratis domæne i 1 år, webstedsforstærker -app, Google Analytics osv.

Derefter tilbyder Wix Business Unlimited -abonnementet, prissat til $ 25 pr. Måned, for yderligere funktioner som et professionelt logo, sociale mediefiler, tilladelse til at uploade videoer op til 10 timer og mere.

Endelig tilbyder Wix Business VIP -abonnementet for $ 35 pr. Måned. Med denne plan får du det fulde sæt af imponerende funktioner som prioriteret respons, VIP -support og alle de funktioner, der er tilgængelige i Business Unlimited Plan.

BEMÆRK: Alle præmieplaner, der tilbydes af Wix, er forskellige fra land til land.

VINDER: Wix.

Takket være sin gratis plan og mere diversificerede og rentable tilbud viser Wix sig at være den endelige vinder. Sammenlignet med Wix koster Squarespace -planer mere, og du får ikke rigtig meget mere. I sidste ende kunne en e -handelsplatform som Shopify have flere funktioner, men Wix er den klare vinder her.

Kom i gang med Wix.

Resumé og endelig dom

Efter nøje vurdering af alle funktionerne er det sikkert at sige, at Wix er vinderen, omend med en lille margin. Begge webstedsbyggere deler mange fælles egenskaber, men blot et par ekstra elementer er nok til at gøre en forskel.

I sidste ende afhænger det af dine præferencer og krav. Hvis du vil have mest værdi for pengene, så burde Wix være det rigtige valg for dig. Men hvis du kan lide minimale og klassiske skabelondesigner, er Squarespace det perfekte valg.

 • Kom i gang med Wix.
 • Kom godt i gang med Squarespace.

For at hjælpe dig med at styrke din beslutning er her en perfekt FAQ baseret på nogle vigtige Wix- og Squarespace -forespørgsler.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

1. Hvem skal bruge Wix?

Hvis du er helt ny inden for webstedsudvikling, så er Wix det rigtige valg for dig. Og hvis ideen om at være vært for dit eget domæne og styre WordPress -plugins lyder vanskelig, er Wix en god mulighed.

Det har bedre samlet funktionalitet end Squarespace og Weebly. Med hjælp til redigering på stedet og en let træk-og-slip editor, behøver du ikke have nogen forudgående viden om webstedsudvikling. Wix er også perfekt til solo -iværksættere, små og mellemstore virksomheder og personlige websteder.

2. Hvem skal bruge Squarespace?

Squarespace er perfekt til kreative industrier. Deres skabeloner oser af klasse og raffinement i overflod. Selvom det også er perfekt til begyndere, er det stadig nødvendigt at have et lille kendskab til de tekniske aspekter. Squarespace er perfekt til fotografer, grafiske designere og kunstnere, der ønsker at oprette porteføljesider.

3. Hvilken webstedsbygger er lettest at bruge?

Som nævnt ovenfor er Wix en af ​​de nemmeste og mest begyndervenlige webstedsbyggere på internettet. Du kan bogstaveligt talt vælge et element og placere det, hvor du vil på webstedet. Squarespace er også ret let at bruge, men Wix er noget helt andet med hensyn til brugervenlighed.

4. Hvilken webstedsbygger er bedre med hensyn til skabelondesign?

Squarespace vinder her. Selvom Wix tilbyder flere skabeloner, er Squarespace i sin egen liga, når det kommer til visuel appel. Dette er ikke at sige, at Wix ikke tilbyder attraktive skabeloner, men de skabeloner, Squarespace tilbyder, er omhyggeligt designet af fagfolk for at bringe den bedste visuelle æstetik til dit websted.

5. Hvilken webstedsbygger tilbyder den bedste værdi for pengene?

Efter at have nedbrudt webstedsplanerne for begge webstedsbyggere, ville det være sikkert at sige, at Wix giver bedre værdi for pengene. Det tilbyder ikke kun mere varierede planer, men det tilbyder også billigere muligheder for folk, der ikke er villige til at bruge mere på forhånd. Udover det har Wix også en gratis pakke.

6. Hvilken webstedsbygger har den bedste kundesupport?

Både Wix og Squarespace har fremragende support og vidensbaser, men Wix har en lille fordel på grund af sin indbyggede support og telefonsupport. Wix er også meget omfattende og tilbyder også trin-for-trin vejledninger til at hjælpe dig med at oprette dit websted. Squarespace er ikke langt bagud, herunder en let tilgængelig live chat -mulighed.

I sidste ende er det tæt, men jeg anbefaler Wix.