WebinarJam Review (Ultimate Platform Guide for 2022)

Webinarer er nu blevet en integreret del af den digitale marketingstrategi for mange virksomheder.

Men hvis du vil få mest muligt ud af dine webinarer, har du brug for en webinar -hostingplatform til at hjælpe dig med marketing og reklame.

Et af de største navne, der kommer til at tænke på, er WebinarJam.

WebinarJam, der bruges af over 30.000 mennesker over hele verden, er en af ​​de bedste webinar -software på markedet lige nu.

For at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning er her en detaljeret WebinarJam -gennemgang sammen med dens mest fremtrædende fordele og ulemper.

Ansvarsfraskrivelse: Jeg modtager affiliate -kompensation for nogle af nedenstående links uden omkostninger for dig. Dette er dog min objektive anmeldelse af WebinarJam, som jeg mener er den mest effektive webinar -software på markedet. Du kan læse vores fulde afsløring af affiliate i vores fortrolighedspolitik.

Hvad er WebinarJam?

WebinarJam er en af ​​de bedste webinar -hostingplatforme på markedet lige nu. Mere end 30.000 brugere bruger det i øjeblikket, og antallet stiger.

Det er i det væsentlige et værktøj til online marketing og har mange fede funktioner, herunder:

 • Direkte streaming til YouTube Live
 • Sikre og adgangskodebeskyttede webinarrum
 • Muligheder for chat, undersøgelse og virtuelt whiteboard
 • Skabeloner, der kan tilpasses meget
 • Mulighed for forudindspillet videoinjektion (til præsentation)
 • Avanceret datasporing og analyse
 • Automatisk webinaroptagelse
 • Giver dig mulighed for at invitere op til seks medpræsentanter
 • Fuldt kompatibel med Windows, Mac og Linux operativsystemer
 • Kompatibel med webbrowsere som Chrome, Firefox, Edge og Internet Explorer
 • Har en indbygget autosvarer
 • Video og lyd i HD -kvalitet med minimal forsinkelse

WebinarJam giver dig en webinarplatform, hvor du kan få mest muligt ud af kundeengagement i form af spørgsmål og svar-sessioner, en-til-en-sessioner for at afklare spørgsmål og live chats. En af de bedste dele af WebinarJam er sandsynligvis dens evne til at tilpasse webinarskabeloner.

Derudover kan du også bruge WebinarJam til at gøre følgende for dig:

 • Opret webinar -registreringssider
 • Send invitationer og tilbud til deltagerne.
 • Let planlægning af begivenheder og sessioner
 • Nyttig information (dataanalyse)

Det garanterer uovertruffen fleksibilitet kombineret med højteknologisk præcision til nogle af de mest overkommelige priser, hvilket adskiller den fra de fleste af sine konkurrenter på markedet.

WebinarJam Review Forside

WebinarJam anmeldelse.

WebinarJam lever op til de bedste webinar -platforme, der er tilgængelige i dag.

Her er en oversigt over alle dens funktioner:

1. Høj grad af automatisering.

WebinarJam hjælper dig med at automatisere hele webinar-hostingprocessen, herunder afgørende trin som registrering, bekræftelse, afsendelse af opfølgende mails til dine registrarer / målgruppe og mere.

WebinarJam om automatiseringsfunktioner

Det bedste er, at det automatisk registrerer webinaret. Det håndterer endda replay -siderne alene, hvilket betyder, at replays automatisk kan sendes til deltagerne.

Nu kan du fokusere på dit webinarindhold og hvor engagerende det kan være; WebinarJam vil sandsynligvis tage sig af resten.

2. Kampagnekontrol lige ved hånden.

Du er helt ansvarlig for din kampagne, når du bruger WebinarJams indbyggede værktøj til udvidet tidsplanstyring. Indstil dine skemaer med de nøjagtige intervaller, du har brug for, det være sig dagligt, ugentligt, månedligt eller årligt.

Plus, WebinarJam justerer automatisk din begivenheds lokale tid baseret på deltageren for at levere en overlegen oplevelse til dine potentielle kunder.

3. Kommunikation efter arrangementet.

Post-event-kommunikation er, hvor de fleste virksomheder fejler. Du har imponeret dit publikum med din præsentation, og nu er det næste trin at følge op, engagere dem og opfordre dem til at tage den sidste handling.

Kommunikation efter begivenheden

WebinarJam er en af ​​de bedste webinar-softwareapplikationer, når det kommer til kommunikation efter begivenheder.

Brug boolsk logik til at nå alle potentielle kundeemner efter et webinar.

Brug af boolsk logik er sandsynligvis en af ​​de bedste funktioner, WebinarJam har.

Det fungerer ud fra princippet om, at hvis A er årsagen, er B virkningen.

Her er nogle eksempler på den boolske funktion (som nævnt af WebinarJam):

Boolske funktioner WebinarJam

Ikke nok med det, WebinarJam kommer med en automatisk responder, der reagerer på e -mails automatisk, hjælper dig med at følge op med alle registrarer lige efter, at de har udfyldt registreringsformularen, blandt forskellige andre funktioner.

Med WebinarJam kan du også segmentere dine interesserede kundeemner fra de uinteresserede og målrette dem på en samordnet måde gennem målrettet kommunikation. Dette hjælper dig med at foretage store forbedringer af dine salgskonverteringstal.

4. Flersproget evne.

Flersproget WebinarJam sørger for, at du ikke går glip af forretninger, bare fordi din målgruppe er på den forkerte side af grænsen.

Med WebinarJams flersprogede kapacitet kan du nedbryde barrierer meget effektivt. Det giver dig mulighed for at vælge dit foretrukne sprog og oversætte alle kundevendte sider til det, alt sammen med et enkelt klik. Ja, det er så let!

Dette er de sprogindstillinger, du kan vælge:

Flersproget webinar hosting mulighed

5. Robust dataanalyse.

Et marketingværktøj er ufuldstændigt uden et robust dataanalyseværktøj. Og WebinarJam skærer heller ikke hjørner i denne afdeling.

Det tilbyder et komplet, topmoderne, integreret og mere avanceret sæt dataanalyseværktøjer, som du får i en webinarplatform.

Dataanalyseværktøj

Med WebinarJams dataanalyseværktøjer kan du analysere en lang række metrics, herunder samlede besøgende, registreringer, personer i rummet, gentagne visninger, antal klik og meget mere.

Desuden giver det dig mulighed for at udnytte praktisk indsigt fra datadrevne resultater og bruge mere tid og energi på de kundeemner, der sandsynligvis vil foretage et køb og afskærme dem, der ikke vil.

6. Registrering med ét klik.

Dit mål er at tilskynde så mange af dine kundeemner til at tilmelde dig dit webinar. Til det skal du sørge for, at din registreringsproces er så enkel som muligt.

For at hjælpe dig med at tiltrække flere registranter tilbyder WebinarJam et-kliks registrering.

WebinarJam-et-kliks registrering

Du skal blot sende et “Klik for at registrere” til hele din e -mail -liste, og alle, der klikker på linket, vil tilmelde dig dit webinar med det samme.

På denne måde kan du effektivt konvertere din ‘klikfrekvens’ til din webinarregistreringskonverteringsfrekvens uden anstrengelse. Det er en attraktiv mulighed at generere fremmøde til dine webinarer i forhold til at udfylde formularer, hvilket tager meget mere tid).

7. Enkel administratorkonfiguration.

WebinarJam tilbyder en af ​​de hurtigste og mest smidige administrationsopsætninger, hvilket gør det let for brugerne at komme i gang. Med den hurtige og lette ‘Quick Setup’ kan du være i gang på 30 sekunder.

Selv ‘Standardkonfigurationen’ tager ikke mere end 5 minutter.

8. Universelt kompatibel … med alt.

Med WebinarJam skal du aldrig bekymre dig om kompatibilitetsproblemer igen.

Du får kompatibilitet med platforme som Windows, Mac og Linux sammen med mange browsere som Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox og mere. Det er endda kompatibelt med Opera, som er meget udbredt i Skandinavien.

9. Omfattende tredjepartsintegrationer.

WebinarJam tilbyder nogle ret imponerende funktioner, der tilbyder automatisering og brugervenlighed. Begge dele er imidlertid også mulige på grund af WebinarJams evne til at integrere med mange værktøjer, herunder e-mailmarkedsføringsværktøjer, tredjeparts CRM, indkøbsvogne og meget mere.

WebinarJam Tredjepartsintegrationer

10. Fleksible delemuligheder.

Med WebinarJam er der ingen begrænsninger for, hvad du kan vise og dele.

Vælg mellem muligheder som:

 • Inkludering af kommentarer
 • Del skærm
 • Billede i billede
 • Ansigt til ansigt
 • Videoinjektioner
 • Diasshow
 • Undersøgelser og meningsmålinger

Et af højdepunkterne er den forbedrede kontrol, den giver. Det er et glimrende værktøj til enhver eller virksomhed, der ønsker at bruge det til at øge salg og omsætning, hvor data i realtid er af største betydning.

WebinarJam prissætning.

WebinarJam tilbyder utrolig fleksible prisplaner, der kommer med en lang række funktioner.

Du får tre prisplaner:

WebinarJam -prisplananmeldelse

1. Grundplanen (for begyndere).

Den første plan er “Grundlæggende” planen. Det koster $ 479 om året, når det faktureres årligt, og er bedst egnet til begyndere i webinarrummet.

Grundplanen omfatter:

 • 3 oplægsholdere pr. Webinar
 • 500 deltagere pr. Webinar
 • Kundeservice 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen

2. Pro -planen (for fagfolk).

Den anden plan er ‘Pro’ -planen. Denne plan koster $ 783 om året, når den faktureres årligt. Det er især perfekt til fagfolk, der er vært for regelmæssige webinarer.

Pro -planen indeholder:

 • 4 oplægsholdere pr. Webinar
 • 1000 deltagere pr. Webinar
 • Kundeservice 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen

3. Premiumplanen (for eksperter).

Den tredje plan er “Premium” -planen. WebinarJam hævder, at denne plan kan tilbyde sine brugere 10 gange flere faciliteter, strøm og fordele sammenlignet med de to andre planer.

Denne plan koster $ 997 om året, når den faktureres årligt, og er en af ​​de dyreste planer på markedet. Denne plan er bedst egnet til eksperter, der har fremragende arbejdskendskab til webinarer og deres anvendelser. Det kan også udnyttes effektivt af virksomheder, der er stærkt afhængige af webinarer til marketing og kan bruges som frontlinjeværktøjer.

Premium -abonnementet omfatter:

 • 6 oplægsholdere pr. Webinar
 • 5000 deltagere pr. Webinar
 • Kundeservice 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen

WebinarJam tilbyder en 100% risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti med alle tre planer.

Webinar Jam Fordele.

Nogle af de mest fremtrædende fordele ved WebinarJam er:

 • Meget let at bruge, med en intuitiv brugergrænseflade.
 • “Grundlæggende” planen tilbydes til nogle af de laveste priser på markedet.
 • Fuldt integreret med flere træningsvideoer for at give dybdegående hjælp til brugerne.
 • 24/7 live kundesupport, som også inkluderer chat support uden ekstra omkostninger.
 • Registrerer automatisk hver webinar -session.
 • Det tilbyder fleksibel og dynamisk layoutkontrol, der optimerer skærmen.
 • Fuldt kompatibel med en lang række operativsystemer (Windows, Linux, Mac) og webbrowsere (Chrome, Firefox, Edge).
 • Giver meget tilpasselige destinationssideskabeloner til specifikke webinarer.
 • Giver mulighed for at sende offentlige og private beskeder til webinardeltagere.
 • Indarbejde uploade videoer problemfrit i dit webinar.
 • HD -skærm (krystalklar læsbarhed).
 • Meget fleksibel (giver præsentanter mulighed for at bruge tegninger, kladder, geometriske former, tekst, farve, skrifttype og meget mere).
 • Det tilbyder en fantastisk visuel editor kaldet PageJam -motoren, der let kan tilpasse et bibliotek med professionelt designede registreringssider.
 • Gør det let at tilmelde sig webinarer.
 • Det kan integreres med de bedste CRM-, e -mail- og indkøbsvognapplikationer, såsom Zapier, MailChimp, Drip, iContact, Kartra osv.
 • Indbygget automatisk respons- og planlægningsstyringsværktøj.
 • 30 dages pengene tilbage garanti.
 • Det har evnen til at kommunikere på flere sprog.
 • Effektiv integration af sociale netværk (Facebook, Twitter og mere).
 • Problemfri integration med en række forskellige e -mail -udbydere såsom Gmail, Hotmail og Yahoo!
 • Det har en unik evne til at sende SMS og talebeskeder som advarsler til registrerede deltagere lige før webinarets start.
 • Det giver dig mulighed for nemt at kombinere webcams, skærmdeling og forudindspillede videoer til et enkelt webinar.

WebinarJams opmærksomhed på detaljer, kundecentrisk tilgang og brugervenlighed har hjulpet den til at skille sig ud fra så mange andre webinar-hostingplatforme.

Og vidnesbyrdene og anmeldelserne kan vidne om alle dens imponerende funktioner og egenskaber.

WebinarJam Stjernebedømmelser

Ulemper ved WebinarJam.

WebinarJam er en af ​​de mest pålidelige webinarer på markedet lige nu. Det er dog ikke uden sine ulemper.

Her er nogle af dem:

 • ‘Premium’ -planen har en høj pris og er lavet til eksperter og fagfolk.
 • Sjældne tilfælde af forsinkelse ved streaming af livevideo
 • Undersøgelsesdata kan ikke spore, hvilken deltager der har klikket på hvilken indstilling
 • Viser knappen “Tilslut igen – forbindelsesproblemer”, nogle gange selv når forbindelsen er fremragende

Klager over WebinarJam har været få og har yderligere forstærket sit ry som en af ​​de bedste webinar -hostingplatforme.

Prøv WebinarJam

Ansvarsfraskrivelse: Jeg modtager affiliate -kompensation for nogle af nedenstående links uden omkostninger for dig. Dette er dog min objektive anmeldelse af WebinarJam, som jeg mener er den mest effektive webinar -software på markedet. Du kan læse vores fulde afsløring af affiliate i vores fortrolighedspolitik.

Hvilke WebinarJam -alternativer er der?

Hvis du stadig har spørgsmål og ikke er helt udmattet ved at bruge WebinarJam til at være vært for dit næste webinar, er her nogle alternativer til dig. Som sådan er der mange alternativer til WebinarJam.

Her er et kig på nogle af de platforme, der kan konkurrere med WebinarJam:

1. EverWebinar.

Webinar Jam Alternativ EverWebinar

EverWebinar, der startede i 2015, er et kraftfuldt softwareværktøj og en webinarplatform med fokus på forretningsautomatisering. Det er fantastisk til at gennemføre stedsegrønne webinarer og leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Fordele:

 • Forudformede landingssider for maksimal registrering.
 • Glat og let opsætning.
 • Det leveres med et indbygget avanceret programmeringssystem.
 • Integrerede avancerede simuleringsværktøjer til at øge konverteringer.
 • Giver problemfri integration med MailChimp, GetResponse, Kartra og mange andre marketingværktøjer.
 • $ 100 rabat ved registrering.
 • Tilbyd et affilieret program.
 • Integreret live chat -simulator.
 • Indbygget automatisk reaktionsevne.
 • Tilbyder avanceret dataanalyse for at forbedre kundeoplysninger.

Ulemper:

 • Mangler Facebook Live og YouTube Live integrationer
 • Der har været nogle klager over live webinar -funktionen.
 • Det kan være svært for dig at oprette automatiserede kampagner med EverWebinar.

Priser:

EverWebinar kommer med en fast sats på $ 597 om året.

2. Klik på Møde.

Alternativt WebinarJam ClickMeeting

ClickMeeting er en browserbaseret webinar-softwareplatform, der tilbyder lyd- og videobaserede webinarer. Derudover giver det en bred vifte af funktioner, herunder venteværelse med dagsorden, automatiserede webinarer, brugerdefineret grænseflade og mere.

Fordele:

 • Tillader brugere at tjene penge på deres webinarer.
 • Intuitiv og brugervenlig brugergrænseflade.
 • Integration med Facebook og YouTube Live.
 • Det tillader integration af afstemninger og undersøgelser.
 • Adgang til tavler for at lette ideer.

Ulemper:

 • Nogle gange kan det udgøre forbindelsesproblemer.
 • Skærmdeling kan gøre nogle forbedringer.
 • Kundesupporten er ikke så imponerende som WebinarJam eller andre webinar -platforme på denne liste.

Priser:

Du kan bruge platformen i 30 dage gratis for op til 25 deltagere.

Derefter koster den anden plan $ 25 pr. Måned, når den faktureres årligt. Og den tredje plan koster $ 40 pr. Måned, når den faktureres årligt.

For krav, der kræver høj tilpasning og skalerbarhed, kan du kontakte os for et tilpasset tilbud til en mere personlig plan.

3. Demio.

Demio cover

En af de bedste webinarplatforme på markedet lige nu, Demio tilbyder en enkel webinaroplevelse uden download til sit publikum. Det giver brugerne et væld af marketingværktøjer til at få de bedste resultater og er bedst egnet til live events og marketingkampagner.

Fordele:

 • Let at bruge med en intuitiv brugergrænseflade.
 • Ingen downloads nødvendig (on-the-go online platform).
 • Bred vifte af tredjeparts platformintegrationer som Zapier.
 • Kundeservice døgnet rundt (live chats til rådighed).
 • Indbygget dataanalyseværktøj.
 • Ubegrænset webinarer og optagelser til 100 optagelser.
 • 14-dages gratis prøveperiode for en rumstørrelse på op til 25 deltagere.

Ulemper:

 • Prisplaner mangler mangfoldighed.
 • Du kan have problemer med forbindelse.

Priser:

“Starter” -planen koster $ 34 pr. Måned, hvis den betales årligt. ‘Vækst’ -planen er $ 69 pr. Måned betalt årligt, og “forretningsplanen” er $ 163 pr. Måned. Du kan spare 30% på det årlige abonnement.

4. EasyWebinar.

WebinarJam alternativ EasyWebinar

EasyWebinar har over 6 millioner deltagere og er i det væsentlige en komplet webinar-suite, der kan udføre HD-kvalitet, latensfri streaming og skærmdeling med op til 4 personer.

Fordele:

 • Alt-i-en, live, permanent automatiseret webinar-platform.
 • Giver en bred vifte af API -integrationer.
 • 14 dages gratis prøveperiode.
 • Giver kundesupport på mere end 15 sprog.
 • Meget effektiv 24/7 kundesupport (mulighed for live chat).
 • Tilbyder webinarplanlægning.
 • Avanceret dataanalyse.
 • Flere præsentanter er tilladt (HD -skærmdeling).

Ulemper:

 • Opsætningen kan være vanskelig for en nybegynder.
 • Forbindelsesproblemer kan opstå.

Priser:

‘Standard’ -abonnementet koster $ 78 pr. Måned, “Pro” -planen er $ 129 pr. Måned, og “Enterprise” -planen koster $ 499 pr. Måned. Med EasyWebinar får du også en 3-måneders gratis periode, men kun på årlig fakturering.

5. GoToWebinar.

GoToWebinar webinar -hostingplatform

GoToWebinar er en populær webinarplatform, der er i stand til at levere optagede webinarer efter behov. Det er kendt som en af ​​de mest stabile og pålidelige webinar -platforme, der er tilgængelige i dag.

Fordele:

 • Giver fleksibel planlægning.
 • Høj tilpasning til branding (du kan tilføje dine egne logoer, tilpasse skabeloner osv.)
 • Let at bruge webinar platform.
 • Lyd og video i HD -kvalitet.
 • Fremragende undersøgelsesfunktion.
 • 7-dages gratis prøveperiode (med op til 100 deltagere).
 • Fremragende tredjepartsintegrationer.
 • Indbygget dataanalyseværktøj til alle planer.

Ulemper:

 • Et af de dyreste softwareværktøjer.

Priser:

‘Starter’ -planen koster $ 89 pr. Måned, “Pro” -planen koster $ 199 pr. Måned, og “Plus” -planen koster $ 429 pr. Måned. Det bedste er, at du kan spare 20% på et årligt abonnement.

De tilbyder også en meget personlig og personlig ‘Enterprise’ -plan, der tillader op til 5000 webinar -deltagere.

Ansvarsfraskrivelse: Jeg modtager affiliate -kompensation for nogle af nedenstående links uden omkostninger for dig. Dette er dog min objektive anmeldelse af WebinarJam, som jeg mener er den mest effektive webinar -software på markedet. Du kan læse vores fulde afsløring af affiliate i vores fortrolighedspolitik.

Sådan kommer du i gang med WebinarJam?

At komme i gang med WebinarJam er ret ligetil.

Den gode nyhed er, at WebinarJam i øjeblikket kører et tilbud, der giver dig mulighed for at komme i gang med WebinarJam til den 14-dages prøveperiode for kun $ 1.

Dette er trinene for at konfigurere det.

Klik først på “Registrer” i øverste højre hjørne af webstedet.

WebinarJam registrering

Du bliver omdirigeret til prisplanerne.

Nu skal du vælge din plan, indtaste dine kontooplysninger og til sidst dine kortoplysninger.

Webinar til oprettelse af konto

Da du får en 60-dages gratis prøveperiode, vil intet blive trukket fra din konto for nu.

Når du først logger ind som en ny bruger, bliver du omdirigeret til en side for at downloade softwaren. Download WebinarJam -pluginet, og følg alle instruktioner (angivet nedenfor).

Google Chrome er den mest understøttede webbrowser, når man skal hoste et webinar med WebinarJam. Du kan også bruge Firefox, men Chrome er den bedste løsning.

Under præsentationen skal du også altid bruge din personlige computer eller stationære computer til de bedste resultater, fordi:

 • Selvom mobiltelefoner har kolossal hukommelseskapacitet, kan du opleve forsinkelse under live video streaming
 • Videokvaliteten kan også påvirkes og undgås bedst til en webinar -session.
 • En stationær eller pc-udsendelse kan hjælpe dig med bedre at bruge kontrollerne og nyde afstemninger, meningsmålinger og en-til-en-engagementer.

Følg derefter nedenstående trin for nem opsætning:

Start:

Log ind på WebinarJam -konto, gå til “Mine webinarer”.

Klik på “Dine links” i afsnittet “Klar til start”.

Introduktion til WebinarJam

Ting at gøre og undgå:

 1. Undgå at køre programmet på en pc eller stationær computer, der har lav hukommelsesplads.
 2. Det er god praksis at frigøre hukommelse, før du kører et webinar på WebinarJam for maksimal hastighed.
 3. Undgå at køre programmer med høj båndbredde som Netflix på samme tid som webinaret.
 4. Oprethold en internetforbindelse med høj hastighed. Det er bedst at sikre, at der ikke er tilsluttet andre enheder, da du får brug for al den båndbredde, du kan få, hvis du vil have streaming i god kvalitet i realtid.
 5. Sørg for at lukke alle andre faner og browsere.

Test:

Du vil ikke starte et webinar og derefter finde ud af, at du har glemt at forbinde lyd og video. Det er værd at være forsigtig første gang.

Sørg for at teste dine mikrofoner og ændre indstillingerne i henhold til dine præferencer.

Mikrofon test webinar

Her er en bekræftelse på, at du har sikkerhedskopieret indstillingerne til brug.

Test webinar for bekræftelse af video

Gå ind i rummet:

Klik derefter på ‘Indtast værelse’ i øverste højre hjørne, og du er klar til at gå.

For at komme i gang skal du blot klikke på ‘Ja’, når du bliver bedt om forespørgslen ‘Start begivenhed?’

Start dit live webinar

Tillad en forsinkelse på 40 sekunder til 1 minut, før softwaren kan indlæses fuldt ud for alle deltagere.

Derefter vil du være i live og klar til at gå.

Resumé.

Talrige imponerende funktioner og et betydeligt antal positive anmeldelser og ekstatiske onlinebrugere er et vidnesbyrd om WebinarJams fremragende kvalitet.

Derudover tilbyder WebinarJam nok indbyggede trin-for-trin videotutorials til at guide dig på vej og hjælpe dig med at være vært for et webinar, selvom du er nybegynder.

Den er fyldt med attributter, der kan bruges meget effektivt til små, mellemstore og store virksomheder. Derudover tilbyder WebinarJam moderne og avancerede kundeengagement- og engagementfunktioner, hvilket gør det til et godt supplement til din indsats, hvis dit mål er at drive salg og generere indtægter gennem dine webinarer.

Det bedste er, at du får en 60-dages gratis prøveperiode til at hjælpe dig med at afgøre, om det er det, du leder efter eller ej.