Volusion vs Shopify

Hvis du leder efter en e-handelsløsning i høj kvalitet til dit brand og din virksomhed, er Volusion og Shopify to hovedmuligheder at overveje. Hver mulighed har særlige styrker, som den kan bringe til din online tilstedeværelse, så en direkte sammenligning af funktionerne fra hver platform er nødvendig for at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning om, hvilken du skal bruge.

I Volusion vs Shopify -debatten er her de vigtigste punkter at tænke på.

E -handelsværktøjer: Volusion vs Shopify

Du kan ikke have en omfattende e -handelsløsning, hvis din platform ikke har det korrekte grundlæggende. Du skal bygge op fra et fast fundament. Både Volusion og Shopify giver dig mulighed for at behandle ordrer hurtigt og effektivt, så de største forskelle i denne kategori kommer til transaktionsomkostninger.

Volusion opkræver ikke et transaktionsgebyr hver gang et salg foretages. Hvad du skal gøre er at spore, hvor meget båndbredde der bruges til dit e -handelswebsted på denne platform, da du har en grænse for, hvad der tilbydes. Volusions Mini -plan tilbyder kun 1 GB båndbredde, mens Premium -abonnementet tilbyder 35 GB. Hvis du løber tør for båndbredde, bliver du nødt til at vente på, at grænserne nulstilles, eller du bliver opkrævet for hver GB overdrev, du har.

Shopify opkræver et transaktionsgebyr for hvert salg, der behandles. Der er forskellige planer at vælge imellem, men “Shopify -planen” plejer at være den mest populære. Oplad et transaktionsgebyr på $ 0,10 for hver $ 10, der sælges. Afhængigt af den plan, du har valgt, kan dit transaktionsgebyr variere fra 0,5% til 2% af hvert salg. Til gengæld modtager du ubegrænset båndbredde til din butik.

Platforms -apps: Volusion vs Shopify

Når du vil have mere end det grundlæggende for din e -handelsplatform, er apps vejen frem. Ved at installere værktøjer, der kan hjælpe dig med at finjustere dine skabeloner og funktionalitet, er det muligt at oprette en individualiseret besøgsoplevelse. Hver platform tilbyder en let tilgængelig appbutik.

Volusion giver forbrugerne adgang til mere end 80 applikationer på sit marked. De tilgængelige kategorier dækker alle de grundlæggende behov, som hver e-handelsplatform står overfor, fra marketing til regnskab til kundeservice. Nogle af apps er gratis, men flere kræver et gebyr for at installere.

Shopify giver forbrugerne adgang til mere end 1.500 applikationer ad gangen. Nogle er gratis, men der er flere, der er blevet skabt af eksterne designere. Applikationsinstallationsgebyrer, når de anvendes, kan være ret variable.

Design: Volusion vs Shopify

Når du designer en e-handelsløsning, er optikken i dit endelige design vigtig. Hvis dit websted ikke ser ud til at være skabt professionelt, kan du ikke maksimere den tillid, der kan opbygges med hver besøgende. Manglende tillid vil skabe mangel på troværdighed, hvilket gør det svært at etablere et stærkt brand og en forretning i fremtiden.

Volusion giver adgang til næsten 400 forskellige temaer at vælge imellem. Der findes en bred vifte af industrier, selvom nogle brancher kun har en håndfuld relevante emner i deres kategori. Nogle af temaerne reagerer mobilt, og flere af dem er gratis. Prisen på et premium -tema på Volusion spænder fra $ 50 til $ 895. Omkring 1 ud af 4 premium -temaer på platformen har en maksimalpris.

Shopify giver brugerne adgang til aktuelle, professionelle og konstant opdaterede temaer. De er ret lette at navigere fra en gæsters perspektiv, så brugerne kan undgå at trykke på “tilbage” -kommandoen i deres browser for at orientere sig. De fleste af de tilgængelige temaer reagerer på forskellige browsere og mobile platforme. Gebyrer for et tema spænder fra gratis til $ 180 eller mere.

Kundesupport: Volusion vs Shopify

At have en e -handelsplatform til dine kunder og kundeemner betyder, at du skal være aktiv 24/7. Det er godt, fordi det betyder, at dine døre altid er åbne. Det er også en dårlig ting, fordi det betyder, at du også har brug for kundesupport døgnet rundt. Hvis du er freelancer eller en SMV, kan det være en vanskelig opgave at håndtere. Derfor er de integrerede kundesupporter, der er tilgængelige med hver platform, så afgørende for succesen for et brand og en virksomhed.

Volusion er en af ​​de få e-handelsplatforme, der giver support døgnet rundt. Den er tilgængelig via e -mail, live chat eller over telefonen, selvom chat er den foretrukne metode på deres websted. Du har også mulighed for at oprette din egen billet til at administrere din anmodning via en sikker online portal.

Shopify tilbyder også en omfattende 24-timers kundesupportoplevelse. Du kan nå dem 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, via e -mail, via live chat eller ved at ringe til dem på telefonen. Fora er også tilgængelige, så der kan stilles spørgsmål til andre Shopify -brugere, så nyttige tips kan udveksles relativt let.

Prissætning: Volusion vs Shopify

En e -handelsløsning er ikke gratis, hvis du ønsker en omfattende løsning til dit brand og din virksomhed. Når du sammenligner platforme, skal du sikre dig, at du er en god forvalter af dit budget og din økonomi. Derfor bør en direkte prissammenligning også medtages som et af de vigtigste punkter at overveje.

Volusion tilbyder planer, der starter med kun $ 15 om måneden. Der er også en lille mellemklasseplan til $ 35 pr. Måned og en stor mellemklasseplan, der koster $ 75 pr. Måned. Den tilbudte præmieplan er $ 135 pr. Måned. Køb af tjenester 12 måneder i forvejen giver 10% rabat på de endelige omkostninger. Kreditkortbehandling er tilgængelig med en 2,15% transaktionsrate, et månedligt minimumsgebyr på $ 25, et månedligt indgangsgebyr på $ 17,99 og gebyrer for PCI -overholdelse og diverse erklæringer.

Shopify tilbyder planer, der starter ved $ 29 pr. Måned. Der er også en mellemklasseplan, der er tilgængelig for $ 79 pr. Måned og en avanceret plan, der koster $ 299 pr. Måned. Hvis du vælger at bruge Shopify Payments som din betalingsbehandler, gælder de transaktionsgebyrer, der er nævnt i det første nøglepunkt, ikke. Transaktionsgebyrer på kreditkort bærer et online transaktionsgebyr på $ 0,30 plus 2,4-2,9% af den endelige pris. Stryg personlige transaktioner har et transaktionsgebyr på 2,2-2,7% for køb af kreditkort.

Hvilken e -handelsløsning er den rigtige for dig?

Volusion er en billig løsning for SMV’er, der lige er startet med en e-handelsplatform. Det er en solid mulighed for iværksættere og freelancere, der ønsker at starte deres egen tilstedeværelse på Internettet.

Shopify kan koste lidt mere, men det giver også en storstilet løsning til mærker og virksomheder. Dens største fordel er manglen på båndbreddegrænser.

Hvilken side foretrækker du i Volusion vs Shopify -debatten?