Tillidshastighed Hurtig oversigt: 15 principper på 3 minutter + PDF

The Speed ​​of Confidence er en bog fra 2006 af Stephen MR Covey. Indenfor skitserer Covey teknikker, som virksomhedsledere kan bruge til at inspirere tillid til både deres følgere og deres kunder, hvilket er nyttigt i forhold til bureaukratisk politik, der antager ondskab.

En 3-minutters oversigt over de 15 hovedlektioner

# 1 Tillid øger forretningshastigheden

Denne bog er primært nyttig for forretningsmænd og -kvinder, fordi den insisterer på, at relationer baseret på tillid er meget hurtigere, især når det kommer til at gøre forretninger. Mange forretningsforbindelser er baseret på ideen om, at begge parter ikke kan stole på hinanden, så visse bureaukratiske kontroller og balancer skal opretholdes for driftssikkerhed. Covey vidner om, at tillidsfulde relationer giver virksomheden mulighed for at bevæge sig mere gnidningsløst og hurtigt.

# 2 Tillid er overkommelig

I overensstemmelse med det foregående hævder Covey, at relationer, der er bygget på tillid, kan sænke omkostningerne ved hans forretningsmodel. Dette skyldes, at få transaktioner til at køre glattere og hurtigere nødvendigvis sænker driftsomkostningerne. Det undgår også at skulle betale ublu gebyrer for visse bureaukratiske sikkerhedsforanstaltninger, som folk, der har tillid til hinanden, ikke har brug for.

# 3 Stol først på dig selv

Inden du kan stole på andre, skal du først stole på dig selv. Covey ligner tillid til selvtillid, som først skabes, når din kompetence og integritet i din karakter kommer sammen. Du skal først stole på dig selv ved at udvikle fire hovedaspekter af din personlighed og ledelsesstil.

# 4 Integritet, det første aspekt af tillid

Troværdige forretningsfolk og kvinder vil altid have integritet. Covey beskriver integritet som evnen til at være ærlig, uanset hvordan du kan, selvom du laver en fejl eller laver en stor fejl, der koster din virksomhed tid og penge. Denne sårbarhed ses sjældent i erhvervslivet, men den er helt afgørende for alle, du har tillid til.

# 5 God intention

Covey siger, at den anden vigtige egenskab af tillid er indhold. Du skal udvikle en positiv intention for dine handlinger og forretningsmodel frem for bare at forsøge at opnå kortsigtet overskud. Du skal muligvis udvikle en ny intention, når du har lært dette. Men jagt på rigdom er ikke en god hensigt, der vil give dig langsigtede tillidsfulde relationer.

# 6 Kend dine evner

Troværdige mennesker forstår deres egne evner og vil arbejde med at udvikle nye færdigheder og evner over tid. Du skal være i stand til at øve de ting, du ikke er god til, og forstå begrænsningerne i dine egne evner, når du tilbyder dine tjenester og taler med andre.

# 7 Resultater

Troværdige virksomhedsledere får resultater, der understøtter deres påstande om integritet. Nogle gange tager det lidt tid at udvikle sig, men Covey siger, at en pålidelig rekord er mere værd end endda den mest karismatiske overbevisende tale. En god track record kan også repræsentere en demonstration af dine muligheder for potentielle kunder og forretningspartnere.

# 8 Bidrage til at opbygge tillid

Når du opbygger tillid i en virksomhed eller med dine medarbejdere, er det ofte en god idé at bidrage, som du kan. At give tilbage til dine mennesker og organisation, hvad enten det er i form af indsats eller din tid og opmærksomhed, er en måde at opbygge tillid, der reflekterer over dig selv og maler dig som en værdifuld person, som du kan opbygge et forhold til. Det er meget som at markedsføre sig selv.

# 9 Tillidsskatten

Covey siger, at vi nu lever i et samfund, der lider af udbredt mistillid. Dette manifesterer sig i en såkaldt “tillidsskat”, der gør folk mindre åbne om deres virkelige ønsker og frygt og bremser fremskridt og forretningshastighed. Det begrænser økonomisk aktivitet og gør folk mindre tilbøjelige til at tage positive risici.

# 10 5 Tillidsbølger

Covey organiserer udviklingen af ​​en betroet person eller virksomhed, som den sker i fem bølger. Den første bølge kommer, når du udvikler selvtillid og troværdighed i dig selv. For en virksomhed kan dette vise sig som tillid til den administrerende direktør eller en anden direktør.

# 11 Tillid til relationer og organisation

De næste to faser fokuserer på at skabe et tillidsfuldt forhold mellem dig og dine medarbejdere eller forretningspartnere. Kun når der er et tillidsforhold mellem dig og dine medarbejdere, kan du samarbejde med succes og arbejde effektivt sammen. Organisatorisk tillid er, hvad der sker, når alle i en virksomhed eller gruppe stoler på hinanden, hvilket øger effektiviteten og reducerer omkostningerne ved aktiviteten.

# 12 Marked og samfunds tillid

Den fjerde og femte tillidsbølge refererer til tilliden til markedet og til samfundet som helhed. Markedstillid opnås, når du får et godt ry for din forretningsmodel eller dine resultater. Dette kommer først, efter at der er blevet gjort en betydelig indsats, og du har en god track record under dit bælte. Social tillid er et eventuelt resultat, hvis alle praktiserer de ovennævnte udviklinger af tillidsskabelse, selvom den ikke altid er til stede i nutidens tidsalder.

# 13 Smart tillid

Covey påpeger, at det ikke altid er klogt at have blind tillid til andre. Du behøver ikke at være mistroisk over for mennesker, men du skal lære at udvide tilliden uden at blive for sårbar eller lære at få øje på potentielle passiver eller mennesker, der ville misbruge din tillid. Dette er en færdighed, der kræver en vis erfaring for at lære effektivt og opnås kun, når du stoler på andre.

# 14 Gendan tillid

Covey går også over, hvordan du ændrer din adfærd og reparerer eventuelle skader, du måtte have gjort på den tillid, som andre har på dig. Det kræver normalt stor selvobservation og gentagen god opførsel, ofte uden forventning om belønning. Gendannelse af tillid kan ske, men det kræver eksponentielt mere indsats og gentagen succes end at etablere tillid for første gang.

# 15 Tal ærligt

Langt den bedste adfærd at tage ved opbygning eller gendannelse af tillid er at tale enkelt og enkelt. Selvom du skal levere dårlige nyheder eller indrømme en fejl, vil ærlighed og direkte med din tale gøre mere for at tjene tillid fra dine kammerater og tilhængere end nogen anden adfærd.

Las 10 citas principales de The Speed ​​of Trust

  1. “Vi dømmer os selv for vores hensigter og andre for deres adfærd.”
  2. ”En leders første job, på arbejdet eller derhjemme, er at vække tillid. Det får det bedste frem i mennesker ved at betro dem meningsfuldt forvaltning og skabe et miljø, hvor interaktion med stor tillid inspirerer til kreativitet og muligheder. “
  3. “Tillid er lige dele karakter og kompetence … Du kan se enhver ledelsessvigt, og det er altid en fiasko hos det ene eller det andet.”
  4. ”Det bedste tidspunkt at plante et træ er for tyve år siden. Det næstbedste tidspunkt er i dag. “
  5. ”I et tillidsfuldt forhold kan du sige det forkerte, og folk vil stadig forstå din mening. I et forhold med lav tillid kan du være meget målt, endda præcis, og de vil stadig misforstå dig. “
  6. ”Vi dømmer os selv for vores hensigter og andre for deres adfærd. Derfor er en af ​​de hurtigste måder at genoprette tillid på, som vi vil se senere, at indgå og opfylde forpligtelser, selv meget små, med os selv og med andre ”.
  7. “Uanset om du er på et sportshold, på et kontor eller et familiemedlem, hvis du ikke kan stole på hinanden, vil der være problemer.”
  8. “(S × E) T = R ([Strategi ganget med eksekvering] ganget med tillid er lig med resultater)”
  9. “Den tillid, vi har til mennesker og organisationer, kommer delvist fra at tro, at de er ligeglade.”
  10. “For hver tusinde mennesker, der skærer ondskabens blade, er der en, der rammer rødderne.”

Gratis download i PDF af resuméet for at gemme eller udskrive

Gå her for at downloade Speed ​​of Trust PDF -oversigten .