Thinkific Review: Er det det bedste kursus oprettelsesværktøj i 2022?

Online læringsindustrien oplever eksponentiel vækst.

Det globale eLearning -marked forventes at nå en samlet værdi på op til 325 milliarder dollars inden 2025.

Og når det kommer til online kursusplatforme, er Thinkific et af de første navne, der kommer til at tænke på.

Tag det ikke alene, se på anmeldelser fra hele verden. Mere end 75 millioner mennesker har taget et kursus i Thinkific.

Som pædagog er det al den motivation, du skal bruge for at komme i gang. Vi vil se på alle funktionerne i Thinkific, og hvorfor det er en af ​​de bedste kursusoprettelsesplatforme for trænere, iværksættere og undervisere.

Lad os dykke ned i anmeldelsen.

Hvad er Thinkific?

Thinkifics motto, Power Your Education Empire, beskriver præcist, hvad platformen handler om.

Thinkific er en online kursusplatform rettet mod pædagoger, erhvervstrænere og iværksættere.

Platformen giver dig mulighed for at oprette dine online kurser ved hjælp af forskellige indholdsformater, såsom videoer, tekst, PDF, quizzer, diskussioner og mange lignende indholdsstilarter.

Hvad er Thinkific?

Men det, der får Thinkific til at skille sig ud, er kombinationen af ​​alle de værktøjer, en pædagog har brug for for at sælge kurser online.

Det tilbyder en træk og slip -builder til udvikling af websteder. Du behøver ikke at lære kode eller HTML for at oprette det perfekte sted til din online coachingvirksomhed.

Thinkific gør det muligt for kursusskabere at promovere deres forretning problemfrit. Du kan nemt integrere flere tredjepartsapplikationer og -platforme med Thinkific. Vi vil dykke ned i dens unikke marketingfunktioner i de følgende afsnit af denne artikel.

Endelig har den robuste elevstyringsfunktioner, der gør det muligt for pædagoger at spore elevernes fremskridt ved hjælp af automatiserede e -mails og påmindelser.

Hvor mange mennesker bruger Thinkific?

Jeg sagde tidligere, at du ikke behøver at tage mit ord for det, når jeg siger, at Thinkific er en af ​​de førende platforme for kursusskabere. Her er hvorfor.

 • Mere end 75 millioner kurser er blevet taget på Thinkific.
 • Thinkific har et fællesskab med over 50.000 skabere.
 • Folk i 190 lande bruger Thinkific.
 • Pædagoger har solgt mere end 650 millioner dollars online kurser gennem Thinkific.

Thinkific er kun blevet stærkere siden starten. Med stigningen af ​​online -studerende rundt om i verden bliver platformen kun bedre herfra.

Hvem kan bruge Thinkific?

Thinkific er en kursusoprettelsesplatform, hvilket betyder, at alle, der forsøger at starte en online coachingvirksomhed, kan bruge platformen.

Nogle af Thinkifics topbrugere inkluderer:

 • Erhvervstrænere
 • Iværksættere
 • Online pædagoger
 • Akademiske institutioner
 • Digitale marketingplatforme (Hootsuite)

Og lad mig opklare en af ​​de største myter om onlinekurser: Du behøver ikke tekniske færdigheder for at starte dit kursus online, i hvert fald på Thinkific.

Thinkific giver dig mulighed for at oprette ikke-tekniske kurser, promovere dine kurser online gennem robuste marketingværktøjer og giver et indbygget system til fremdriftssporing.

Lad os tage et kig på de vigtigste tænkelige funktioner og faktorer, der skal overvejes, når du opretter et online kursus.

Thinkific Review: 9 funktioner, der skal overvejes, når du opretter dit første online kursus.

For at give en praktisk oplevelse oprettede vi en anmeldelseskonto for os selv.

Thinkific tilbyder en enkel brugergrænseflade, en trin-for-trin kursusoprettelsesproces og træningsvideoer. Du behøver ikke tekniske færdigheder for at oprette et kursus i Thinkific.

For brugere med begrænset onlineoplevelse tilbyder Thinkific fremragende undervisningsmateriale.

Tænkbar panel gennemgang

1. Thinkific Course Builder -modul.

Som en platform for online kursusoprettelse scorer Thinkific topkarakterer for dens indholds alsidighed, evne til at oprette forskellige medlemsniveauer, tilpasset kursusudseende og drypindholdsfunktioner.

Indholdsstøtte.

Tænkende indholdsformater

At holde online kurser interessante kan være en udfordring for de fleste pædagoger.

Thinkific understøtter mindst 12 forskellige indholdsformater til onlinekurser.

 1. Video
 2. Prøve
 3. Multimedie
 4. Tekst
 5. Afstemning
 6. PDF
 7. Lyd
 8. Downloads
 9. Præsentationer
 10. Brillium eksamener
 11. Opgaver
 12. Liveudsendelse (beta)

For indholdsskabere, der migrerer fra andre platforme, eller som har eksisterende materiale, giver Thinkific dem mulighed for at tilføje flere stykker indhold med deres ‘Bulk Importer’.

Tilpasning af kursusudseende.

Tænkende pædagoger kan uploade tilpassede beskrivelser og billeder til individuelle kurser.

Thinkificks betalte planer tilbyder højere tilpasningsniveauer. Du kan vælge forskellige farvetemaer (lys eller mørk), ændre farve og skrifttype på dit websted, tilføje lektionstags (lektionstypen) og et kursusspillers logo.

Hvis du er en business coach eller influencer, hjælper disse white label -muligheder dig med at fremhæve dit personlige brand på en stærk måde.

Medlemsniveauer.

Som pædagog skal adgang til dine online -kurser ledsages af en ordentlig indkomststrategi. Thinkific giver undervisere mulighed for at oprette forskellige medlemsniveauer. Dette er de medlemsniveauer, vi fandt under vores forskning.

 • Gratis medlemsplan
 • Enkeltbetaling
 • Abonnementsmedlemskab
 • Månedlig betalingsplan
 • Tilpassede prismuligheder

Du skal dog have adgang til Thinkific Pro -planen for at bruge disse medlemsmuligheder.

Tænkbare medlemsniveauer

Drypindhold.

En af fordelene ved at bruge Thinkific til dit kursus er dets evne til at levere indholdsdråber. Som coach kan du kræve, at dine elever dækker tidligere lektioner for at gennemføre ideerne med succes.

Drypindhold giver dig mulighed for at planlægge indlægspostering baseret på brugermilepæle, f.eks. Datoen for tilmelding af studerende, startdato for studiekursus og tilpassede kalenderdage.

Certifikater for gennemførelse af Thinkific -kurset.

Online læringsoplevelsen kan blive forældet uden at give den rette motivation. Som online pædagog skal du holde dine elever motiverede.

For at hjælpe med dette giver Thinkific undervisere mulighed for at oprette professionelle kursusafslutningscertifikater.

Thinkific -kursusafslutningscertifikat

Du kan vælge forudindlæste certifikatskabeloner eller endda tilpasse certifikater med dit brand image. Thinkific tilbyder muligheder som at tilføje dit mærke eller skolelogo, ændre skrifttyper og farver, der matcher dit brand, og tildele et enkelt certifikat til flere kurser.

2. Eftertænksom webstedsbygger.

Dit websted spiller en afgørende rolle for succesen med din online coachingvirksomhed.

Thinkific ligger højt, når det kommer til at oprette et websted til din online skole. Vi gennemgik flere muligheder i forskellige læringsstyringssystemer (LMS), og vi kunne ikke være mere tilfredse.

Det er det, der giver funktionaliteten på Thinkific -webstedet.

Træk og slip sidebygger

For nogen, der ikke er tilknyttet teknologiens verden, kan det være en stor udfordring at oprette en webside, håndtere HTML eller redigere CSS.

Thinkific gør det meget let at oprette en side til dit kursus eller en hvilken som helst anden side på dit websted.

Du kan vælge mellem forskellige sektioner, herunder bannere, opfordring til handling, tjekliste, nedtællingstimere, billedgalleri, anmeldelser, videoer og meget mere. Tilføjelse af en ny sektion kræver, at du blot trækker elementet til den ønskede position.

Du kan vælge mellem standardsideskabeloner eller oprette helt nye layout til dit websted.

Eftertænksom træk og slip sidebygger

Temabibliotek

En anden cool funktion, vi fandt på Thinkific, er dets foruddesignede temabibliotek.

I stedet for at oprette et websted fra bunden, kan kursusskabere vælge en skabelon som base. Thinkific tilbyder flere temaer og en enkel tilpasningsgrænseflade.

Thinkific Tematisk bibliotek

Fra nu af er der tre forskellige temaer med ti variationer til rådighed for kursusskabere.

Tilføj tilpasset domæne

Thinkific giver kursusskabere mulighed for at bruge tilpassede webadresser til deres kursuswebsted, selvom funktionaliteten kun er tilgængelig med betalte planer.

Hvis du lige er startet din online coachingvirksomhed, kan du bruge et gratis underdomæne, som Thinkific tilbyder medlemmer under GRATIS abonnementsplan.

SSL certifikat

SSL er et must for alle websteder i dag. Det beskytter ikke kun de oplysninger, som dine elever må dele på dit websted, men det sikrer også, at dit websted ikke viser en advarsel “Ikke sikker” i Chrome -browseren.

Thinkfic tilbyder et grundlæggende SSL -certifikat til alle planer. Hvis du vil bruge din brugerdefinerede SSL, skal du opgradere til ‘Premier’ -planen.

Hvide mærkningsløsninger

Thinkific tilbyder en mulighed for at fjerne din branding fra kursusskabernes websteder, dvs. “Powered by Thinkific” tekst.

Hvis du er virksomhedstræner eller vil bruge dit brand, skal du bruge Pro -planen med vækstpakken for at fjerne Thinkific -mærket.

3. Tænkende betalingsmuligheder.

At give fleksibilitet med betalingsmetoder er en anden kritisk komponent i online kursussalg. Dine elever skal kunne vælge en betalingsmetode, som de føler sig trygge ved.

Thinkific yder support til både Stripe og PayPal.

Stripe tilbyder kortbetalinger, både kredit og debet. PayPal er derimod tilgængelig i over 200 lande, hvilket betyder, at dine studerende sandsynligvis kender betalingsbehandleren.

En anden vigtig faktor, som vi opdagede om Thinkific, er deres direkte betalinger til sælgernes PayPal- eller Stripe -konto. Der er ingen ventetid eller ventetid på betalinger. Du får straks adgang til dine betalinger.

Thinkific giver kursusskabere mulighed for at tilføje tilpassede konverteringselementer til deres betalingssider, herunder anmeldelser, videoer og muligheden for at øge salget. Du kan implementere mersalg med et klik på siden “Tak for din tilmelding”.

4. Tænkende marketingværktøjer.

Promovering af dit kursus online bør være hjørnestenen i din marketingstrategi.

Thinkific har overraskende nogle fantastiske marketingværktøjer og integrationer til sine online kurser.

Kuponer

En af de bedste måder at motivere dine kundeemner på er at tilbyde en rabat. Thinkific giver kursusproducenter mulighed for at oprette kuponer til en øjeblikkelig rabat.

Du kan vælge at tilbyde en procentvis rabat eller en fast rabat. Det er muligt at generere flere kuponkoder for hvert kursus.

Dine elever kan anvende det ved kassen, selvom der er mulighed for automatisk kuponapplikation, når shoppere kommer direkte til din betalingsside.

Salgs widgets

Promovering af dit indhold på partnernetværk eller websteder er en anden god måde at øge dit salg på.

Thinkific tilbyder salgswidgets for at gøre marketing lettere. Du kan bruge disse kodestykker på websteder til at øge salget af dine kurser. Du kan bruge forskellige variationer, herunder knapper eller kursuskort.

Tredjepartsintegrationer

Hvis du allerede bruger marketingværktøjer, såsom Mailchimp eller Aweber eller en anden marketingplatform, giver Thinkific dig mulighed for at forbinde disse e -mailmarketingplatforme til din Thinkific -konto.

Tænkende tredjepartsintegrationer

Vi fandt tredjepartsintegrationer for flere kategorier, herunder:

 • E -handel: Stripe, PayPal, Shopify, Awesome
 • Automatisering: Zapier, Infusionsoft
 • Analyse: Google Analytics, Facebook, Segment.io
 • E -mailmarketing: Mailchimp, ConstantContact, ConvertKit, Aweber
 • Elevsucces: Zoom, Troværdig, Disqus
 • Vækstværktøjer: Sumo

tilknyttet program

En af de bedste og mest populære digitale marketingtaktikker er at arbejde med partnere for at promovere dine kurser.

Thinkific giver dig mulighed for at tilføje tilknyttede virksomheder til dine kurser. Du kan tilmelde dine nye eller eksisterende studerende som tilknyttede virksomheder eller blot promovere dine affilierede tilbud til eksterne brugere.

Thinkific giver dig mulighed for at holde styr på dit partnerprogram og godkende provisioner. Du skal dog foretage betalinger til dine datterselskaber uden for Thinkific -platformen. Det understøtter ikke direkte betalinger på nuværende tidspunkt.

5. Eftertænksom rapporteringskapacitet.

Oprettelse af en online coachingvirksomhed kræver flere systemer på plads. Evnen til at spore dit salg sammen med elevengagement er et kritisk aspekt af denne proces.

Thinkific leveres med et robust rapporteringssystem. Du kan få information i realtid om din virksomhed med Thinkific-matricer.

Thinkific Advanced Reporting System

Thinkific eksperimenterer med sine avancerede rapporteringsmuligheder (Beta), men vi kan allerede godt lide det, vi ser.

Avancerede rapporter giver kursusskabere mulighed for at holde styr på:

 • Indkomst: Du kan holde styr på din samlede indkomst ved hjælp af dette segment. Thinkific leverer flere filtre, så du kan identificere, hvilke kurser og kanaler der driver mest salg. Du kan bruge forskellige filtre, herunder kurser, kursustyper, betalingsudbydere, betalingstype, kundetype (ny eller tilbagevendende) og lignende kategorier.
 • Ordrer – Dette afsnit hjælper dig med at gennemgå gennemførte ordrer i forskellige perioder. Du kan adskille ordrer ved hjælp af forskellige filtre, herunder kuponer, betalingsmetode og -type og elevtyper.
 • Tilmelding – Tilmeldingsafsnittet giver dig mulighed for at spore gratis og betalte tilmeldinger over tid. Dette er fantastisk, hvis du forsøger at øge kursussalget ved at tilbyde et reklamekursus eller et gratis kursus til dine studerende.
 • Elevengagement – For at levere indhold, der sikrer den største læring og elevoplevelse, tilbyder Thinkific indsigt i, hvordan eleverne bruger deres kursus. Du kan kontrollere din interaktion med forskellige typer medier, den gennemsnitlige tid, der kræves for at afslutte et kursus, testresultater og lignende data fra studerende.

6. Tænksom elevledelse.

Studenterledelsesmodulet er kernen i ethvert LMS. Thinkific udmærker sig, når det kommer til et brugervenligt elevstyringssystem.

Thinkific har en problemfri onboarding-proces for studerende, der giver alle nødvendige detaljer til nye tilmeldinger via e-mails, meddelelser og muligheden for at deltage i relevante fællesskaber.

For online -kursusskabere kan du tilføje klare segmenter, filtre og bruge forskellige Thinkific -funktioner til at udvikle et omfattende læringsøkosystem.

Bemærk: Thinkific tilbyder muligheden for at tilmelde ubegrænsede studerende til sine kurser til alle planer (herunder gratis plan).

Brugergrupper, fællesskaber, diskussioner

Hvis du opretter et nyt kursus, er en af ​​de vigtigste faktorer at overveje at drive brugerinteraktion. Thinkific giver flere funktioner til at fremme elevaktivitet inden for dit kursus. Du kan oprette grupper, grupper og diskussioner om kursusindhold eller andre emner.

 • Grupper: Thinkific giver dig mulighed for at opdele dine elever i forskellige kohorter ved hjælp af grupper, selvom denne funktion ikke er tilgængelig med grundplanen. Hvis du tilbyder et gratis kursus for at drive salg i kurser af høj værdi eller en pakke med kurser, kan du nemt adskille disse brugere i en anden gruppe.
 • Fællesskaber: Du kan forbedre kursusoprettelsesprocessen og den samlede brugeroplevelse ved at oprette fællesskaber. Disse fællesskaber udgør en platform for levende og meningsfulde diskussioner blandt dine elever.
 • Diskussioner – Det er en almindelig tendens blandt potentielle købere at tjekke fællesskabsdiskussioner, før de tilmelder sig medlemswebsteder. Thinkific giver dig mulighed for at tilføje diskussioner til dit online coachingwebsted. Medlemmer kan tjekke hele historien og forstå mere om de tidligere elevers fremskridt. Det er en effektiv måde at fremme kursussalg.

Elevforløbsrapporter, anmeldelser, certifikater

Inden du opretter ubegrænsede kurser inden for dit online akademi, skal du forstå, hvordan eleverne har det med dine kurser. De fleste nye pædagoger vil blive overrasket over læringskurven, der er involveret i denne proces.

Thinkific har flere funktioner til sporing af elevernes feedback og fremskridt, herunder statusrapporter, anmeldelser og certifikater.

 • Elevforløbsrapporter – Fremskridtsrapporter hjælper dig med at analysere dine tilmeldte elevers fremskridt. Du kan følge elevernes fremskridt i forskellige kurser, gennemførelsesfrekvenser og loginaktivitet.
 • Anmeldelser – Hvis du leder efter feedback fra dine elever, er anmeldelser en god måde at gå. Du kan også bruge anmeldelser til at øge dit salg. En af Thinkific’s nyttige funktioner er muligheden for at redigere anmeldelser og integrere dem på din kursuslandingsside. Du kan bruge anmeldelser på din salgsside eller hele dit websted til at øge kundernes tillid.
 • Certifikater – En anden grund til, at Thinkific er et populært værktøj til oprettelse af kurser, er dets brugervenlighed. Du kan oprette kursusafslutningsattester blot ved at vælge en af ​​de tilgængelige skabeloner. Thinkific giver dig mulighed for at bruge brugerdefinerede billedbaggrunde til kursuscertifikater.

Opgaver, spørgeskemaer, undersøgelser

En integreret del af enhver kursusbygningsplatform er dens evne til at måle en studerendes fremskridt. Thinkific leverer flere testmetoder for at sikre, at dine elever tager kurset godt.

Du kan oprette opgavetimer på Thinkific. Thinkific giver dig mulighed for at tilføje en prøvefil eller skabelonfil til studerende. Den maksimale størrelse for elevpræsentationer er 100 MB, hvilket vil være tilstrækkeligt til de fleste regnearksbaserede tests.

Du kan også tilføje flere quizzer til dit Thinkific -kursus. Du kan tilføje et eller flere svar til en quiz. Thinkific har en WYSIWYG -editor, som giver dig mulighed for nemt at tilføje grafik eller videoer til dine quizzer.

Tænksom quiz

Thinkific giver undervisere mulighed for at oprette en spørgsmålsbank for hvert spørgeskema. Platformen vælger tilfældige spørgsmål til hver elev og hjælper dig med at oprette unikke quizzer.

Hvis dit kursus inkluderer webinarer eller live klasser, kan tilføjelse af undersøgelser være en glimrende idé til at identificere læringsresultater eller elevernes præferencer. Du kan også indarbejde undersøgelser i dit kursus for at få kritisk information fra studerende.

7. Eftertænksom datasikkerhed.

Identificer tilfælde af tyveri er stigende. En grundig analyse af Federal Trade Commission -data indikerer en stabil vækst i datatyveri.

Kilde: Insurance Information Institute

Som online pædagog kan denne statistik være bekymrende, især hvis du bruger plugins til at køre dine kurser (WordPress).

Thinkific tager sig af eventuelle sikkerhedsproblemer, du måtte have. Kursusbyggerværktøjet tilbyder gratis SSL -kryptering med alle dine medlemskaber, selv den gratis plan.

Thinkific bruger sikker cloud -hosting til at beskytte dine og dine elevers data. Hvis det er sædvanligt at tage daglige sikkerhedskopier af dit websted eller tidligere kurser, tilbyder Thinkific stor lettelse med automatiske sikkerhedskopier.

Thinkific anvender opdateringer automatisk til alle websteder. Hvis du bruger Thinkific API til et privat kursus, kan du henvise til Thinkific API -dokumentationen.

Kort sagt behøver du ikke bekymre dig om dine data. Thinkific giver dig mulighed for at fokusere på det, du gør bedst, og skabe fantastiske kurser.

8. Tænkelige prisplaner.

Nu hvor vi har grundigt diskuteret, hvorfor Thinkific er et af de bedste kursusbygningsværktøjer derude, er det tid til at tage et kig på dets prisstruktur.

Thinkific giver undervisere mulighed for at starte med en GRATIS plan, som giver dem mulighed for at oprette op til tre kurser, tilmelde ubegrænsede studerende og få øjeblikkelig adgang til midler. Lærere får begrænsede typer indhold, men det er en god nok plan for alle, der tester vandene.

Her er hvad Thinkific -planer tilbyder og deres priser.

Eftertænksom prisplan
Eftertænksom plan funktioner
 • Gratis plan: Den gratis plan er ideel til nogen, der prøver online coaching eller opretter et kursus for første gang. Det giver nogle grundlæggende funktioner til at starte dit første kursus.
 • Grundplan – Hvis du er klar til at tage din træning online, giver grundplanen dig adgang til alle de funktioner, du har brug for for at bygge et godt forløb, sammen med muligheden for at vælge et tilpasset domæne.
 • Pro -plan: Thinkific Pro -planen er rettet mod forretningstrænere eller fagfolk, der er klar til at tage deres coachingvirksomhed til et næste niveau. Thinkific tilbyder alle de funktioner, du skal bruge for at køre et komplet kursus med alle bekvemmeligheder. Nogle af de køligere funktioner inkluderer Live Lessons med Zoom, Certifikater, Prioritetssupport og muligheden for at tilføje op til 5 kursusledere eller forfattere.
 • Premier Plan – Hvis du har en succesfuld online coachingvirksomhed, og du vil gøre din virksomhed til en virksomhed, er Premier -planen det rigtige for dig. Masterplanen er designet til maksimal automatisering og vækstopsætning. Du kan oprette fem webstedsadministratorkonti, tilføje op til 50 kursusadministratorer og have en onboarding -pakke til hurtigt at uddanne forfattere.

Ud over disse planer tilbyder Thinkific også Plus-planer, der er ideelle til små og mellemstore virksomheder, der leder efter platforme til uddannelse og læringsledelse.

9. Tænksom kundesupport.

Som skaber af et nyt kursus vil du måske have hjælp til at komme i gang. Thinkific klarer sig godt, når det kommer til kundesupport.

Dine supportmuligheder omfatter:

 • E -mail -support: Thinkific leverer et robust e -mail -supportsystem. Deres standard svartid er 24 timer eller endda tidligere. Platformen fortsætter med at sende e -mails for at hjælpe dig med at komme i gang og holde dig motiveret under hele kursusoprettelsesprocessen.
 • Telefonsupport: Thinkific skinner, når det kommer til telefonsupport. Ingen af ​​de andre platforme, vi gennemgår, tilbyder telefonsupport, hvilket giver Thinkific en fordel i forhold til konkurrenterne.
 • Læringscenter: Thinkific har skabt et stort læringscenter. Kursusskabere kan se trin-for-trin videotutorials for at bruge forskellige Thinkific-funktioner.
 • Aktivt Facebook -fællesskab – Ud over sine direkte supportmuligheder har Thinkific et aktivt Facebook -fællesskab. Du kan forvente et hurtigt svar fra andre medlemmer af samfundet. Derudover giver Facebook dig en platform til at oprette forbindelse til andre kursusskabere.

Tænkbare anmeldelser: fordele og ulemper

Thinkific er et af de bedste kursusbygningsværktøjer, som vi er stødt på under vores forskning. Imidlertid bør en rimelig gennemgang forklare platformens mangler, så her er vi.

Tænkelige fordele

 • Gratis grundplan: Thinkific er en af ​​de eneste platforme til oprettelse af kurser, der tilbyder en gratis grundplan med mulighed for at starte et kursus. Du kan opgradere efter behov, men der er ingen forudbetalte gebyrer.
 • Nul -transaktionsgebyrer: Thinkific har ingen ekstra transaktionsgebyrer, hvilket er en god funktion for de fleste undervisere.
 • Øjeblikkelig adgang til midler til alle planer – Uanset hvilken plan du bruger, tilbyder Thinkific øjeblikkelig adgang til dine midler. Dette er en funktion, som selv platforme som Teachable og Udemy mangler.
 • Tilpasset domæne: For dem, der planlægger at bruge deres eget domæne, leverer Thinkific tilpassede domæner fra deres grundlæggende planer.
 • Telefonsupport: Thinkific er en af ​​de få platforme, der tilbyder telefonsupport. Thinkific’s e -mail -support er også ret lydhør.
 • White Labelling Solution: Uanset om du er en virksomhedskonsulent eller en lille virksomhed, tilbyder Thinkific.com hvid mærkning med vækstpakker. Du kan slippe af med Thinkific -mærket for altid.
 • Stærke tredjepartsintegrationer: Thinkific tilbyder ikke indbygget e-mail-support eller et stærkt marketingmodul, men kompenserer for disse manglende funktioner med tredjepartsintegrationer. Du kan finde de fleste af de populære e -mailmarketingplatforme, analyseplatforme og to af de mest udbredte betalingsgateways.

Ulemper ved Thinkific

 • Kompliceret navigation: Thinific rangerer højt i de fleste parametre, men navigationen er ikke en af ​​dem. Platformen har forbedret sit visuelle og navigationsmæssige udseende, men den halter bagefter sine modstandere med hensyn til slankt udseende.
 • Betalingsproces i to trin: Thinkific har en betalingsproces i to trin, som kan øge antallet af kortopgivelser for undervisere. Platformen kræver, at brugerne opretter en konto, før de køber et kursus. Op til 22% af brugerne opgiver deres indkøbsvogn, når de bliver bedt om at oprette en ny konto. Thinkific har brug for at strømline sin betalingsproces.
 • No Course Marketplace – Thinkific tilbyder ikke en Course Marketplace, hvilket kan være en stor udfordring for dens gratis brugere. Uden e -mailintegrationer eller marketingplugins til den gratis plan vil kursusskabere have svært ved at markedsføre deres kursus.

Oversigt

Thinkific er et af de bedste kursusoprettelsesværktøjer på markedet. Thinkific’s enkle design, rige funktioner og priser sætter det i spidsen for pakken.

Som kursusbygger er den vigtigste del af din forretningsstrategi at forstå de funktioner, du har brug for fra en platform. Når du har en plan på plads og de funktioner, der passer til dine krav, er du klar til at bygge dit online uddannelsesimperium.

Som en platform er Thinkific funktionsrig og tilbyder alle de værktøjer, du har brug for for at tjene penge online ved at sælge meget rentable onlinekurser.