Tænk og bliv rig Hurtigt overblik med gratis PDF -download

Tænk og blive rig: 6 trin til at opnå dit ønske er en bog fra 1937 skrevet af Napoleon Hill. Det er en selvforbedrings- og personlig udviklingsbog inspireret af Andrew Carnegies filosofier for dem, der ønsker at forfølge deres mål og blive rige gennem handling.

En 3-minutters oversigt over de 15 hovedlektioner

# 1 Udvikle

Desire Hills første fokus for alle, der læser denne bog, er udviklingen af ​​deres ønske. For at blive rig skal du have et stærkt brændende ønske, der kan bære dig igennem alle forhindringer mod dit mål og hjælpe med at motivere dig, når tingene bliver hårde. Du skal imidlertid fremme ønsket gennem meget specifikke trin. Disse seks trin følger nu.

# 2 Husk

et monetært mål En af de bedste måder at størkne dit ønske og motivere dig selv til at fortsætte, når tingene bliver hårde, er at have et nøjagtigt beløb i tankerne. Ikke nøjes med at blive rig; Få et præcist monetært mål størknet, før du begynder dine bestræbelser. Dette slutpunkt skal være højt, men opnåeligt og gøre det så skarpt og præcist som muligt. Det går endda ned i øre, hvis du vil.

# 3 Bestem dine færdigheder / tjenester

Naturligvis skal du også bestemme, hvad du vil give i bytte for disse rigdom. Ingen bliver rige uden at gøre noget. Du bliver nødt til at analysere dine færdigheder og talenter og finde ud af, hvad du bedst kan bruge til at blive rig og nå dit monetære mål. Som med det monetære mål, vær specifik i, hvad du planlægger at gøre for at erhverve disse kontanter.

# 4 Vælg en dato

Hill råder dig også til at vælge en dato, på hvilket tidspunkt du skal have det monetære mål, du satte dig i begyndelsen af ​​disse trin. Dette er slutspillet, og det hjælper med at motivere dig og skubbe dig igennem perioder med inaktivitet i din proces. Det vil også tænde en ild under dig, hvis du i øjeblikket er på vej til at nå dit monetære mål i tide inden din deadline.

# 5 Lav en plan

Dernæst skal du fokusere på at sammensætte en plan, der vil føre til din rigdom og succes. Denne plan skal være ekstremt detaljeret, så du kan følge en trinvis proces og nå dit monetære mål til tiden. Så snart din plan størkner, skal du begynde at implementere den med det samme. Den tid, der ikke bruges på planen, er den tid, der ikke bruges på at nå dine mål.

# 6 Skriv det hele ned

Alt, hvad du lige har tænkt på, skal skrives i en klar erklæring. Dette fungerer ikke kun som en effektiv rekord, så du kan holde styr på dine mål og planlægge, hvis det er for kompliceret, men det kan også fungere som en tjekliste, som du kan krydse dine mål af, når du opfylder dem. Intet er mere motiverende end at se de fremskridt, du har gjort hidtil.

# 7 Læs det højt!

Hill foreslår også, at du læser din skriftlige erklæring højt to gange om dagen. De bedste tidspunkter for denne læsning er første ting om morgenen og lige før du skal sove om natten. Med andre ord vil din plan og dine mål være de første og sidste ting i dit sind, der hjælper dig med at drømme om bedre måder at nå dine penge på.

# 8 Manglende selvtillid er din største svaghed

Hill siger, at den største svaghed, man kan have, er mangel på selvtillid. Enhver, der planlægger at blive rig, skal have en masse selvtillid til overs, da dette kan blive til mod og motivation for deres planer. Hvis du ikke har selvtillid endnu, er der måder at få det på.

# 9 Autosuggestions

Hill gennemgår begrebet autosuggestion, som planter en idé eller tanke i dit underbevidsthed. Autosuggestion opfattes bedst som et automatiseret program, der kører i baghovedet på dig, der kan arbejde med dine følelser og ønsker og hjælpe dig med at træffe smarte beslutninger og bevæge dig mod dine mål uden selv at skulle tænke over det.

# 10 Fejl er ikke slutningen

Alle succesrige mennesker fejler på et eller andet tidspunkt i deres liv. Forskellen mellem reelle succeser og reelle fiaskoer er, at dem, der snubler, ikke når deres mål. Denne bog gennemgår, hvor vigtigt det er for dig at planlægge for dine fiaskoer og acceptere midlertidigt nederlag uden at miste det store overblik. Du skal lære at stå op igen efter hvert tab.

# 11 The Mastermind Group

Hill går stærkt ind for, at du omgiver dig selv med masser af smarte mennesker, der kan give dig gode råd, og som vil hjælpe dig. Disse mennesker skal også være ambitiøse eller motiverede, da umotiverede mennesker kan trække dig ned.

# 12 Beslutningen er bedre 

Når du har en beslutning at tage, er det altid bedre at være afgørende frem for at arbejde flere muligheder igen og igen. Bestem dine egne meninger og følg dem, medmindre nogen i din intellektuelle gruppe modsiger din mening med tankevækkende råd. Alle ledere skal lære at være afgørende, hvorfor det gør dig godt at slippe for ubeslutsomme vaner.

# 13 Bevar vedholdenhed

Et andet centralt tema i denne bog er vedholdenhed. Du skal nægte at holde op med at ryge, uanset hvad dine mål er, økonomiske eller professionelle. Udholdenhed er en sindstilstand, og det kommer fra at vide, hvad du vil, dyrke et stærkt ønske, udvikle en plan og følge den plan hver dag.

# 14 Underbevidsthedens regler og styres af følelser

Hill påpeger, at mange af vores beslutninger træffes af vores underbevidsthed, som også er placeringen af ​​vores motivation. Da underbevidstheden styres af følelser, skal du knytte dine følelser til dine mål og forbinde dem med dine automatiske forslag. Underbevidstheden er ikke opmærksom på logik.

# 15 Opret forslag

Automatiske forslag Du kan oprette automatiske forslag ved at tale dine mål højt og kræve handling fra dig igen og igen. Bind dine mål og handlinger til dine følelser, og til sidst vil din underbevidsthed inkorporere din tale og ønsker i sig selv.

Top 10 Tænk og bliv rige citater

  1. ”Udgangspunktet for al præstation er LYST. Husk dette hele tiden. Svagt begær giver svage resultater, ligesom en lille ild producerer en lille mængde varme ”.
  2. “Når nederlaget kommer, tag det som et tegn på, at dine planer ikke er solide, genopbyg disse planer og sej endnu en gang mod dit eftertragtede mål.”
  3. “Sæt dit sind på et bestemt mål, og se, hvor hurtigt verden trækker sig væk for at lade dig passere.”
  4. “Succesvejen er stien til den kontinuerlige søgning efter viden.”
  5. “En person, der giver op, vinder aldrig, og en vinder giver aldrig op.”
  6. “Lykke findes i at gøre, ikke bare at besidde.”
  7. “Hver modgang, hver fiasko, hver hjertesorg bærer frøet af en lige eller større fordel.”
  8. “Der var blevet udvundet mere guld fra menneskers sind end jorden selv.”
  9. “Vi nægter at tro på det, vi ikke forstår.”
  10. “Sæt din fod på nakken af ​​frygt for kritik ved at tage beslutningen om ikke at bekymre dig om, hvad andre mennesker tænker, gør eller siger.”

Gratis download i PDF af resuméet for at gemme eller udskrive

Gå her for at downloade Think & Grow Rich PDF -resuméet .