Start Spice Business Online

Har du fået en krydderiblanding fra de ældste i din familie, der smager fantastisk? Er det din smag for krydderier, og er dens måling altid tilstrækkelig? Hvis ja, kan du bruge denne erhvervede færdighed og opskrift til at tjene markedet gennem din egen online krydderivirksomhed. Krydderier er altid efterspurgte, da folk bogstaveligt talt ikke kan lave mad uden dem. Krydderierne forbedrer madens smag og tilføjer deres egen smag for at gøre retten endnu mere lækker.

Nogle af de tips, der hjælper dig med at etablere din egen krydderivirksomhed online, er nævnt nedenfor i korte detaljer

___

Trin: 1 Forstå markedet

Din online krydderivirksomhed vil have mange interesserede parter. Uanset om det er restauranter eller enkeltpersoner, er krydderier afgørende for, at hver af dem kan tilberede nogen af ​​de populære retter. Krydderier stammer fra Asien, og derfor er der stor efterspørgsel på markedet. Du skal forstå, hvilke typer krydderier der er de mest eftertragtede på det nærliggende marked, og derefter tilbyde det samme via din online butik.

Du kan gå efter bestemte nicher som mughlai -krydderier eller økologiske krydderier. Hvis du har en speciel krydderiblanding, kan du bringe den på markedet og mærke din krydderivirksomhed online baseret på den. Med disse nicher kan du helt sikkert indtage en tydelig position på markedet blandt et stort antal sælgere både online og offline.

#BonusTip:    kunden er konge. Du bør fordoble din service baseret på dine krav. På et tidspunkt skal der frigives tidsbegrænsede produkter for at tilfredsstille kunderne. Vær fleksibel med hensyn til service, hvorigennem du vil beholde din kunde i lang tid.

__________

Trin: 2 Få krydderierne

Du skal have leverandører, der kan levere krydderier og premium blandinger af højeste kvalitet. Kom i kontakt med de mennesker, der dyrker de forskellige krydderier og får direkte fra dem, dette vil også hjælpe dig med at spare penge på grund af fraværet af mellemmænd.

Få altid krydderier i løs vægt, da det vil reducere de transportomkostninger, der ville være gledet, hvis du havde bragt dem i mindre mængder. Husk, krydderier har en kortere holdbarhed og dør hurtigt, derfor producerer de kun mængderne i henhold til ordren, så kunden kan bruge friske krydderier til deres brug.

#BonusTip:   Et godt og kreativt navn er meget vigtigt i erhvervslivet. Vælg det korrekte navn, lille og relateret til din virksomhed. Registrer et domæne, og start varemærkeprocessen for at gøre krav på dit navn på produkter.

__________

Trin: 3 Forretningsplan

Lav en forretningsplan grundigt, der viser alt, hvad der investeres i virksomheden og forventes at gå i drift i de kommende måneder. En forretningsplan er vigtig for dig, hvis du ønsker at vælge økonomisk hjælp til bankernes forretning eller enhver form for finansmand.

Nævn målforbrugergrundlaget korrekt og opret mål for virksomheden at nå. En forretningsplan sætter pejlemærket for en virksomheds succes.

#BonusTip:    Hvorfor skal jeg starte denne krydderivirksomhed? Hvem er kunderne, der køber? Hvor sælger jeg disse produkter? Dette er de vigtigste ting at vide, før du starter en krydderivirksomhed. Alle disse vigtige spørgsmål vil blive dækket i forretningsplanen. Så lav en god plan.

__________

Trin: 4 licenser

Krydderierne bruges til forbrug, og for at starte din virksomhed skal du indhente den nødvendige tilladelse og licens fra de statslige myndigheder. Sørg også for at få et GST -nummer, så din virksomhed holder sig væk fra eventuelle afgifter og relaterede problemer. Du kan bede myndighederne om at inspicere din fabrik og give virksomheden tilladelse.

Med sådan tilladelse fra myndighederne stoler folk mere på dit brand, og derfor får du et bedre salg!

#BonusTip:   Pris og naturlige ting har betydning for krydderier. En kunde sammenligner deres priser med andre kunder. Men du kan overbevise dem med dine naturlige og uforfalskede produkter. I første omgang starter du med konkurrencedygtige priser, og derefter kan du opkræve en præmiesats, hvis din kunde er tilfreds med deres krydderier.

__________

Trin: 5 websted

Sørg for at have et attraktivt virksomhedswebsted, fordi det primært er en online forretning. Ansæt en professionel webdesigner til at oprette webstedet i henhold til virksomhedens art og få det til at se professionelt ud på samme tid. Tilføj en indkøbsvognfunktion til webstedet, så kunderne kan foretage flere køb. Dette forbedrer den samlede shoppingoplevelse for brugeren.  

Sørg for, at du har en autentisk betalingsproces for kunder, så de ikke skal bekymre sig om deres kredit- og betalingskortoplysninger, som de bruger til betaling. Dit websted skal have billeder af krydderierne og deres forskellige blandinger professionelt skudt på en DSLR. Billeder øger tillidsfaktoren

#BonusTip:   Analyser dig selv og find din position i Google. Start SEO -service til din virksomhed, eller du kan gå med en hvilken som helst betalt annonce for at booste din virksomhed

__________

Trin: 6 leveringskanal

Krydderier skal leveres til kunderne på kortest mulig tid. Når ordren er afgivet, forventer kunden, at leveringen snart kommer, så han kan nyde krydderierne i sine retter og øge den kulinariske fornøjelse.

Du skal samarbejde med budtjenester, der kan levere produkter til tiden til kunderne. Levering til tiden vil sikre, at din online krydderivirksomhed er positivt bedømt af kunden.

#BonusTip:    Begynd at lave forskellige opskrifter og post på Youtube. Videoindhold er virkelig værdifuldt, og selvom det kan koste mange penge at producere professionelle YouTube -videoer, er der intet galt i at prøve det selv. Dette vil give dig stor indsigt i dine produkter.

__________

Trin: 7 Marketing

Markedsfør din online krydderivirksomhed til det optimale niveau. Du skal få en professionel SEO -ekspert til at generere webstedstrafik. Et større antal besøgende på webstedet vil direkte efterlade et positivt resultat i salget. SEO -eksperten skal målrette søgeord for at promovere webstedet og føre det til en højere placering i de forskellige søgemaskiner.

Det er klart, at en bedre placering vil betyde flere besøgende og derfor øget salg. Brug dit brands sociale medier -profiler på den bedst mulige måde til at kommunikere med kunder og forstå deres krav. Bliv ved med at sende regelmæssigt for konstant at være i tankerne og etablere dit mærke i kryddeributikker på nettet. Du kan også gå til e -mail og sms -marketing for at få websidesalg og trafik.

Husk, at kvaliteten af ​​de krydderier, du serverer til kunderne, skal være optimal, så du også kan fastholde kunder og få henvisninger.

#BonusTip:   Marketing er en livsnerve for alle virksomheder. Lav en marketingplan og start marketingaktiviteter både online og offline. Start med at dele dine kvalitetsværker gennem forskellige medier. Du kan være vært for en opskriftsrelateret begivenhed og bygge buzz til dine krydderiprodukter.

__________

Trin: 8 Tredjepartssalg

På den anden side kan du registrere dig som sælger på alle de blomstrende e-handelswebsteder som Flipkart eller Amazon. Der kan du angive dine krydderier og deres forskellige blandinger, som kunderne kan bestille.

Disse websteder har allerede en stor forbrugerbase, og derfor har du en ekstra fordel! De opkræver en del af den fortjeneste, du får for hvert salg. Medmindre du foretager et salg, opkræver de ikke en krone!

#BonusTip: udvid    din kundebase. Tilby eksisterende kunder gratis krydderiprodukt, en måneds gratis service eller anden belønning for at henvise nye kunder. På denne måde kan du beholde din klient i lang tid.

Du kan opnå succes på trods af hård konkurrence. Det eneste, der skal sikres, er din 100% indsats for virksomheden. Hvis du dedikerer dig fuldt ud, vil du helt sikkert tjene utrolige overskud, fordi krydderivirksomheden er ret lukrativ og efterspurgt hele året rundt. Forvent ikke fortjeneste fra dag 1, vær tålmodig og tag små skridt fremad. Succes er sikret! Alt det bedste for din online krydderivirksomhed.