Start en virksomhed på webstedet Online Deals

Tilbudssider tilbyder daglige tilbud til forskellige typer virksomheder. Daglige handler hjælper med at øge en virksomheds salgshastighed. I dag kræver alle små og store virksomheder daglige aftaler for at generere salg og forblive engagerede i deres kundebase. Daglige tilbud spænder fra at tilbyde rabatter til flashsalg, og køb en få en gratis. Du kan tilbyde et tilbud på et enkelt produkt eller på flere produkter.

De daglige handler har fået popularitet i nyere tid på grund af væksten i e-handel. E-handelswebsteder har en forpligtelse til at promovere deres produkter og øge salget.

Daily Deal er en væsentlig del af marketing for dem og hjælper med at øge sandsynligheden for salg og udvide kundebasen. Her er nogle enkle trin til at starte afviklingsstedets butik

_

Trin: 1 Bestem en niche

Du skal bestemme en niche og begrænse dit fokus på den. Det er meget svært at blive generalist i en bargain -forretning. Du skal vælge et marked, som du vil tilbyde dine tilbud til.

Du kan fokusere på restauranter, specialbutikker, sundheds- og fitnessprodukter eller sportsartikler afhængigt af din målgruppe. Start din virksomhed ved at koncentrere dig om et eller to produkter, og gå derefter videre til andre, efterhånden som virksomheden vokser.

#BonusTip – Den  bedste måde at engagere   flere kunder på er at optimere dit websted bedre. Stil trendkuponer og tilbud først op og derefter andre i køen. Tilføj fotografier i høj kvalitet, hvor det er nødvendigt. Du kan vise rabatter, priser, timer og kuponer med korrekt brug af filteret.

________

Trin: 2 Etablering af relationer til købmænd

Du er nødt til at opbygge et arbejdsforhold med købmændene i de daglige handler. Du skal forstå købmandens forretning og krav, før du tilbyder de daglige tilbud. Du skal kende deres behov, f.eks. Antallet af klienter, de vil betjene.

Når du leder efter handlende, skal du også rette din niche før det. Du bør kontakte forretninger, der har et lignende sæt købere til dit websted. Du skal informere forhandlere om specialiteten på dit websted med online -tilbud. Nykommere eller mindre virksomhedswebsteder lægger måske mere vægt på købmænd end på etablerede.

Diskonteringssatsen på tilbud bør fastsættes på en måde, der fører til en korrekt fordeling af overskuddet mellem forhandlerne og dit websted. Der bør være et “vendepunkt” for tilbud, der skal annonceres, ideelt set bør dette være det mindste antal kunder, der kræves for, at tilbuddet kan spille ind. Dette vil beskytte din virksomhed mod tab. Du skal forhandle dine egne aftaler med købmændene.

#BonusTip:   Alle elsker sociale medier. Overvej at bruge sociale netværkssider som Facebook og Twitter for at holde folk opdateret om de nyeste og seneste tilbud i din butik og tiltrække “følgere”. Kør eksklusive særtilbud på dit websted til den bestemte festival med kuponer, som folk kan downloade og indløse.

________

Trin: 3 Konfigurer virksomheden

Du skal konfigurere din virksomhed i henhold til dine planer. Beslut dig om forretningsstrukturen, om du vil være eneejer eller vil der være et partnerskab. Opret virksomhedsnavnet, der afspejler din virksomhedsidentitet. Du skal have tilstrækkeligt kendskab til de love i din stat, der kan påvirke din virksomhed.

Du skal registrere dit virksomhedsnavn, men før det skal du sørge for, at det er tilgængeligt som et webstedsdomæne. Vær forsigtig med at navnet ikke bruges af andre virksomheder og ikke er et registreret varemærke.

#BonusTip:   Daglige handler er muligvis ikke den type marketing, der fungerer sammen med din forretningsmodel. Du skal være forsigtig med kunden til kunden om deres interesse. og tilpasse dit websted efter dine krav. Du kan bruge sporingsplacering og give en tæt besøgsaftale. 

________

Trin: 4 Planlæg og design hjemmesiden

Du er nødt til at planlægge dit websted korrekt, uden nogen planlægning bliver webstedet uhåndterligt. Websitet skal være designet på en måde, der er brugervenlig for besøgende. Det skal have et rent layout og overskuelig navigation. Der skal være en sikker betalingskanal på webstedet. Den skal indeholde alle relevante oplysninger vedrørende din virksomhed. Websitet bør forenkles, så det ikke beder brugerne om uønskede oplysninger.

Du bør ikke bruge nogen gratis webhost eller undgå at have et domænenavn for at reducere forretningsomkostninger. Din online forretning skal se professionel ud, og til det skal du købe et domænenavn, der kan hoste web i mindst et år. Du kan også bruge daglige tilbud webstedsskabeloner til at oprette webstedet, da dette vil gøre dit job meget lettere. Tilføj også en erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og politikker for kunder og virksomheden. Der vil være mange brugere, der besøger dine websteder for at søge efter tilbud med deres telefoner og tablets, og webstedet skal svare på dem.

#BonusTip:   Vær klar til 360 måder at markedsføre dit websted til tilbud. Nogle mennesker reagerer på e -mails med det samme. Fordi nogle teknisk kyndige kunder bruger post- eller postkasserne. Direct mail lægger kuponer eller særlige tilbud i dine kunders hænder, og chancerne for nul fordobles.

________

Trin: 5 En registreringsproces

Du kan inkludere en registreringsproces for at føre en liste over medlemmer eller målgrupper. Hvis du har en e -mail -liste, kan du underrette dine kunder om kommende tilbud og tilbud. Dette vil også hjælpe med at opbygge din troværdighed.

#BonusTip: Do ikke  på nogen måde antyde  , at den tilbudte mængde vil dække en hel ramme ordre medmindre du tilbyder et bundt. Du skal være meget sikker i forhold til at tilbyde aftale . Mere tillid til webstedet betyder mere forretning i fremtiden.

________

Trin: 6 Marketing

Ingen virksomheder har succes uden en marketingkampagne. Selvom du tilbyder dine tjenester gratis, kan du ikke være foran dine kunder. Der er mange tilbudssites tilgængelige online, og du skal konkurrere med dem og skille sig ud på markedet.

Du skal udvikle en online marketingplan og promovere din virksomhed ved at bruge velrenommerede sociale medieplatforme. Du kan også ansætte sociale mediekonsulenter, der hjælper dig med at forblive engageret med kunder gennem kampagner og opslag på sociale medier. Marketingteknikker skal påvirke din primære kundebase. Du kan også oprette reklamer og onlineindhold til salgsfremmende formål.

Derfor er onlineforhandlingssteder en ny type forretning, der dukker op på markedet. Bargain -websteder hjælper med at promovere andre virksomheder. Meget ofte ser vi virksomheder både online og offline tilbyde interessante tilbud for at tiltrække kunder. Men de gode tilbud kommer fra de daglige handlerider. Du bør undersøge de andre forhandlingswebsteder og sammenligne dine bud med dem for at finde ud af, hvor du er foran dem, og hvor du halter bagefter. Ansæt folk, der er værdig til jobbet, til at innovere nye og spændende tilbud, der er i harmoni med dine forretningsinteresser. Prøv at eksperimentere med nye ideer for at se, om de virker eller ej, hvis de fejler, og gå derefter videre til din næste idé.

#BonusTip:    Mere kundeservice betyder mere sikkerhed i dit køb. Du vil tiltrække nogle mennesker, der ønsker noget for ingenting. En af de store fordele ved rabatprogrammer er, at hvis kunderne ikke er tilfredse med dit tilbud, kan de nemt returnere deres kupon for en refusion.

Husk de festlige lejligheder, hvor folk er mere tilbøjelige til at købe bestemte produkter, lancere deres tilbud og rabatpakker på det tidspunkt for at maksimere salget. Du kan også tilbyde høflighedstilbud, hvor køb af et produkt, f.eks. En mobilenhed, vil gøre køberen berettiget til et gratis headset eller mobiltaske. Alle disse tilbud hjælper med at holde en virksomhed kørende uden problemer i disse dage, og dit tilbudssite kan være en værdifuld ressource, der hjælper kunder med at spare penge, når de søger efter sådanne tilbud.