Start en online smoothiebutik

Smoothies er blandede maddrikke fremstillet af frisk frugt med mælk, yoghurt og is. De findes populært i travle indkøbscentre og motionscentre. Smoothies tilføjer den populære fastfoodkultur, som folk kan lide i disse dage. At gøre en smoothievirksomhed populær afhænger af de førsteklasses ingredienser, du bruger til at lave din smoothie, og hvor innovativ du er med kombinationerne, der gør den tiltalende for folk, der ikke er villige til at ofre en smag for sundhed.

Hvis du vil starte en online smoothievirksomhed, burde du have vidst om den seneste forskning om sundhedsemner som interaktion af næringsstoffer med vores krop, så du kan tilpasse dig ændringer for at blive i virksomheden og lave en innovativ og nærende kombination. af smoothies.

At have erfaring med at lave smoothies derhjemme kan hjælpe dig som ejer. Her er nogle trin til at hjælpe dig med at starte din egen online smoothiebutik.

__

Trin: 1 Undersøgelse

Det første trin er at gøre din research, du skal finde ud af, hvor du kan købe råvarer og ingredienser til engrospris. Ingredienser skal være af høj kvalitet, så dine slutprodukter er velsmagende og nærende. Udvikling af relationer med en lang række distributører eller udgivere giver dig mulighed for at købe dem billigt og i bulk.

Dette giver dig mulighed for at sælge dine produkter til kunder til en markant pris. En anden vigtig del af undersøgelsen er at kende typen af ​​konkurrence på markedet. For at differentiere dine produkter fra resten af ​​markedet er det bydende nødvendigt at kende dine konkurrenter og hvilken type smag de sælger, og hvilke af dem der er populære. Du skal anvende et kundes perspektiv, mens du undersøger markedet og noterer de ting, der tiltrækker dig som kunde.

Du bør også tage et kig på online smoothiebutikker, der underpresterer, da dette vil holde dig informeret om fejl, der kan føre til tab i din virksomhed. Du kan drage fordel af huller på markedet til hurtigt at komme videre og genkende måder at gøre din virksomhed rentabel på.

#BonusTip: Vær altid forberedt på at beholde pladsen i kundernes hjerte. Det første tip er at forblive øverst i sindet ved at lade folk vide, at du bliver rask og meget tæt på hånden, og at du har gode rystelser til de bedste tilbud til utrolige priser. Hvordan fortæller du potentielle kunder om din virksomhed? Det er også en afgørende del af marketing.

___________

Trin: 2 forretningsplan

Hvis du er ny på markedet, vil du gerne finde en indkøbskurv, der giver dig masser af plads at arbejde med med begrænset teknisk erfaring. Udvikling af en forretningsmodel er det næste trin: din virksomheds drifts- og økonomiske planer og tidslinje.

Du bør ikke frigive alle varianter på samme tid og inkludere en prøveperiode i din tidslinje, når du først er sikker på, at bestemte varianter bliver mere populære end de andre, og derefter begynde at fokusere på dem. Du kan få ekspertrådgivning, før du går ind for at få en idé om virksomhedens og markedets art.

#BonusTip –   Bedst hvis din butiks tilstedeværelse er både offline og online. De bedste smoothieforretninger føles ikke bare som en anden detailbutik. Så tilføj Tint of Uniqueness i din virksomhed. lave kreativ emballage, butiksdesign osv. De føler sig som et fællesskab, så tillad ligesindede, så de kan mødes, diskutere om sundhed og drikkevarer og blive venner med hinanden.

___________

Trin: 3 Marketingplan

Brug af sociale medieplatforme kan hjælpe dig med at nå et stort antal mennesker. Du kan bruge platformen til at promovere og besvare dine kunders forespørgsler. Annoncer og onlineindhold kan også hjælpe med at promovere din smoothie -forretning. Der bør gives rabatter hele året og især i juletiderne for at tiltrække kunder, kan du også opretholde tilbud som f.eks. At tilbyde kombinationer for at maksimere salget.

Du har ikke råd til at begrænse din butik til et par varianter, du skal blive ved med at innovere for at tiltrække kunder. Kunder bør have nok muligheder at vælge imellem, da forskellige typer kunder kan lide forskellige varianter. Hvis du får flere ordrer til en bestemt smag, kan du prøve at gøre den mere velsmagende og mere attraktiv. Du kan også tilbyde gruppetilbud, f.eks. At tilbyde rabatter på gruppebestillinger.

Vigtigst af alt skal butikken være attraktiv for unge, da den nye generation tilhører fastfoodkulturen. Din målgruppe kan også omfatte fitnesscentre og barer, hvor du kan levere dine produkter i bulk.  

#BonusTip:   sociale medier blomstrer. Alle er på de sociale medier. Ikke alene er din blogside en perfekt platform til dette, men det er også en god idé at bruge dine sociale medier til at uddanne kunder om dine Smoothies og Create fans -produkter. Du kan også dele sunde fordelshistorier for dine produkter på Pinterest og Facebook.

___________

Trin: 4 Budget og regnskab

Du skal angive et budget, før du starter. Virksomhedsregnskab hjælper dig med at holde dig opdateret om det foretagne overskud og de tab, der er påført, og også om din butiks økonomiske resultater.

Defekte og hensynsløse investeringer kan reduceres, hvis du kan diagnosticere årsagerne til dine tab og genkende måder at generere mere indkomst på.

#BonusTip: rabatten elsket af alle kunder. De fleste forbrugere reagerer positivt på rabatter, uanset om de er ægte eller ej. Vær forberedt på en loyal kunderabat. Forbrugere i smoothiebutikken passer til mønsteret og faktor i rabatter i deres forbrugerbeslutningsbeslutninger.

___________

Trin: 5 Hjemmesiden

En erfaren webdesigner skal hyres til at designe webstedet til nøjagtige specifikationer. Hjemmesidedesignet skal være pænt og attraktivt. Produktets detaljer skal tydeligt nævnes sammen med troen, visionen osv. af virksomheden. Ud over det skal dit websted også have en indkøbsvogn med 128-bit sikkerhedskryptering, kunderne skal føle sig trygge, når de foretager online betalinger på webstedet.

Hjemmesiden skal være attraktiv med produktbilleder, da kunderne vil se rystelserne praktisk talt og ikke personligt. Billederne skal tydeligt vise, hvordan smagene ser ud, så kunderne kan beslutte, om de vil købe dem eller ej, dette forhindrer din butik i at modtage en negativ anmeldelse.

En bestsellerliste bør uploades til webstedet for at holde kunderne informeret om populære varianter. Websitet skal promoveres på en måde, der når maksimum til dem, der har mest brug for dine produkter, eller som tilhører dine målgrupper, og kundeservicen skal være usædvanlig. Oplysninger som f.eks. Ingredienserne til fremstilling af shaken og de indholdende næringsstoffer bør være tilgængelige på hvert produkts websted.

Feedback skal også indhentes fra kunder via online rating, og der bør være et afsnit på webstedet, der behandler kundens klager vedrørende tjenester, betalinger osv.

#BonusTip – Du   kan bruge forskellige former for marketing til at tiltrække kunder. At holde en begivenhed ved daggry nær enhver have er en glimrende måde at sprede budskabet om din virksomheds rystelser , produkter, tjenester og kvalitet. 

___________

Trin: 6 Pakning

At pakke dine produkter korrekt er en vigtig del af din virksomhed, da shakes skal nå ud til kunderne til tiden og frisk. At rejse bør ikke påvirke smagen af ​​smoothies.

#BonusTip:    Target Niche er det største marked for Smoothies -produkter, hvis det er godt markedsført eller informeret. Smoothiebutikker kan tiltrække kunder, der kommer fra at henvise andre. Prøv at uddanne dem til at få nogle virkelig nyttige sunde tip, og lad dem være medlem af din virksomhed.

Derfor kan det være en god idé at starte en online smoothieshop, hvis du kan skille dig ud fra konkurrenterne og innovere nye produkter med en veldefineret forretnings- og marketingplan. Du skal møde hård konkurrence fra detailmarkedet, da folk muligvis ikke er interesserede i at bestille online på grund af tvivl om produkternes friskhed og den tid, det vil tage at nå dem.

Du skal levere velsmagende smoothies lavet med kvalitetsingredienser, og levering og kundeservice skal være effektive til kernen. Hvis du kan følge disse trin og også gennemgå lovligheden, inden du starter din virksomhed, kan du blive en succesfuld online smoothie -ejer.