Start en dagplejeforretning hjemmefra

Dagpleje er en af ​​de vigtigste tjenester i nutidens økonomi. Det er også noget, der bekymrer forældrene. Du kan starte en dagplejevirksomhed hjemmefra og tilbyde en pålidelig og overkommelig dagtilbud. Forældre er ikke i stand til at passe deres børn ordentligt i disse dage på grund af deres travle arbejdsplan. I de fleste tilfælde ses både mand og kone at arbejde for at dække en families driftsomkostninger, og i processen bliver barnet tilsidesat og ikke passet ordentligt.

Det er meget vigtigt at passe ordentligt på børn og sikre deres vækst uden hindringer både fysisk og psykisk. Børn har mest brug for deres forældre, når de er i en eller anden form for problemer, og det er hver forælders pligt at forblive ved deres børns side, når de står over for vanskeligheder i livet. Desværre er mange børn frataget den forældrepleje, og din dagplejevirksomhed kan fylde dette tomrum i deres liv.

Trin til at starte din hjemmeplejeforretning

Trin: 1 Forretningsplan

Du skal komme med en solid forretningsplan, før du starter. Planlæg efter dine styrker, og vurder dine svagheder. Din forretningsplan bør være en køreplan, der guider din virksomhed. Planlæg, hvordan du får adgang til de økonomiske ressourcer, der er nødvendige for at etablere virksomheden. Planlæg, hvordan og hvornår du skal investere i virksomheden i henhold til en tidsplan.

Planlæg også et navn for virksomheden og dens juridiske struktur. Navnet skal være enkelt, iørefaldende og mindeværdigt. Den juridiske struktur afhænger af den måde, du gerne vil drive virksomheden på. Du kan starte virksomheden som enkeltmandsvirksomhed eller i partnerskab.

#BonusTip: det    første trin er at skabe et brand af dig selv, det betyder at skabe dig selv. Selvom skrivning ikke er din stærke side, bør du begynde at skrive om dig selv eller din evne. Mere læser betyder mere bevidsthed og mere bevidsthed betyder mere forretning. Sådan spreder du budskabet om dig selv og din virksomhed.

Trin: 2 Tag et kig på din placering

Se på den demografiske struktur i din lokalitet, f.eks. Antallet af børn under fem år i dit område. Prøv også at få øje på en forældrefokusgruppe i dit område. Undersøg tilgængeligheden af ​​børnepasningscentre i dit område og også det beløb, de opkræver for deres tjenester. Dette hjælper dig med at forstå niveauet for konkurrence, du står over for, og også hvor meget du skal betale for dine tjenester.

#BonusTip:   sociale medier er kraftfulde. Folk har stor indflydelse på andres meninger om noget. Med millioner af daglige brugere ville det være en fornøjelse ikke at bruge Facebook som et marketingværktøj i disse dage. Find de bedste ideer eller interessante videoer relateret til børnepasning, og du kan dele dem på din profil.

Trin: 3 rum

Du behøver ikke et stort hjem for at starte en daginstitution. Brug dit alrum, køkken og soveværelser til børnepasning. Du kan starte med et lille mellemrum og gradvist udvide det. Men mangel på plads bør ikke være en hindring for at levere kvalitet til børnepasning for enhver pris.

#BonusTip:   Video-indhold er uvurderlig, og du behøver ikke at være professionel til at gøre det. Tag din telefon, og start den bedste video af dine børnepasningstjenester, og begynd at uploade den. På denne måde finder folk dine tjenester og inspirerer dine børn til at tilmelde sig dem.

Trin: 4 Opdag behovet for dine virksomhedstjenester

De fleste familier i dag er ikke modelleret efter en mandlig forsørger og en husholderske. Derfor er der behov for en dagtilbud til børnene i disse familier. Der er tilfælde, hvor forældre skal arbejde nattevagter eller i weekender og kræve en dagtilbud for at tage sig af deres børn om natten eller i weekenden.

Der er også familier, hvor bedsteforældre ikke er tilgængelige til at passe deres børnebørn, da folk tager lang tid at gå på pension. Derfor vil dine dagtilbud være efterspurgte på grund af ovennævnte årsager.

#BonusTip:    Den bedste måde at udvide din kunde rækkevidde på er at tilbyde eksisterende kunder en produktgave, en gratis måneds service eller en anden belønning for at henvise nye kunder . På denne måde kan du øge dit barns styrke.

Trin: 5 Vælg en niche

Du skal finde ud af de behov, som de eksisterende planteskoler i dit område ikke kan dække. En aldersgruppe eller tidsperiode kan blive ignoreret. Dette hjælper dig med at rette din niche og planlægge din virksomhed i overensstemmelse hermed. Du kan vælge at tilbyde dine tjenester på traditionelle arbejdsdage, før eller efter skoletid, om aftenen, om natten eller i weekenden og også for en bestemt aldersgruppe, f.eks. Mellem 5 og 12 år. Prøv at fokusere på din niche og specialiser dig ved at tilbyde tjenester baseret på den.

#BonusTip:    marketinggarantien er det vigtige for alle virksomheder. Udskrivning af et visitkort er meget billigt, men meget nyttigt for erhvervslivet. Få dig nogle smarte visitkort, og giv dem derefter ud til alle, du ser. Hvert håndtryk skal have et visitkort.

Trin: 6 Modtag uddannelse

Der er en række områder, du skal uddanne dig inden du starter en dagplejevirksomhed. Du skal have tilstrækkelig viden om forskellige ting såsom førstehjælp, hjerte -lungeredning og hvordan du håndterer nødsituationer. Har tilstrækkelig viden om sundhed, ernæring og børns udvikling. Du skal sikre dig, at dit hjem er sikkert for børn.

Fortsæt desuden med at kommunikere med forældrene og holde dem opdateret om deres børns behov, deres aktiviteter får dem til at kende specialet i din vuggestue. Du kan skille dig ud fra resten på markedet ved at holde dig opdateret om den seneste udvikling inden for børnepsykologi, sundhed og sikkerhed. Du skal være ekspert i børns ernæringsmæssige, uddannelsesmæssige og udviklingsmæssige krav.

#BonusTip: Lad os      organisere begivenheder for at vise forældre om dit arbejde. Planlæg en begivenhed eller klasse for at organisere, udskriv derefter flyers og post dem i forskellige rum, f.eks. I forskellige lejligheder eller på bilens bindestreg.

Trin: 7 Priser

Priserne skal være omhyggeligt fastsat og overkommelige for forældre. Tilskud og lån giver dig mulighed for at holde dine priser lave og gøre din virksomhed berettiget til skattefradrag. Du kan holde priserne høje for natpleje eller weekendpleje.

#BonusTip – Sæt   et magnetisk tegn på din firmabil for at opbygge mærkebevidsthed, mens du kører rundt i byen, eller du kan dele børnepasningsrelaterede tips Information om forskellige WhatsApp -kontakter for at generere forretningsbevidsthed.

Trin: 8 Marketing

Formuler effektive marketingstrategier for at hjælpe din virksomhed med at lykkes. Prøv at etablere dit ry som en professionel iværksætter. Ansæt grafiske designere og forfattere i dit område til at hjælpe dig med marketing. Opret en side på sociale medier for at tiltrække og nå kunder. Kør avisannoncer for at promovere din dagpleje.

Du kan også oprette et websted og vise dit centers speciale og resultater på det. Websitet vil også hjælpe dig med at komme i kontakt med dine kunder hjemmefra og også få værdifuld feedback og feedback fra dem.

Derfor kan det være en vellykket forretningsidé at starte en dagpleje hjemmefra, hvis du har vilje og engagement til at tage dig af børnene i dit område, hvis forældre ikke kan afsætte tid til dem. Du skal ansætte erfarne og uddannede medarbejdere til jobbet, styre det og overvåge det præcist. De skal have tålmodighed til at håndtere børn og holde dem interesserede og engagerede gennem historiefortælling, spil, sange og andre aktiviteter. Brug alderssvarende legetøj til deres underholdning og lær dem gode manerer. Få alle tilladelser og licenser, før du starter virksomheden.

Børnepasningsvirksomheder er grundigt reguleret i alle lande. Du bør være bekendt med alle de love, der påvirker din virksomhed, og ansætte en advokat til at hjælpe dig i denne sag. Behandl alle børn lige og yde service af høj kvalitet ved at opfylde alle deres behov og krav.