Spis aldrig alene Hurtig oversigt: 15 principper på 3 minutter

Spis aldrig alene er en bog fra 2005 af Keith Ferrazzi. Det giver hemmeligheder til succesrige netværk og relationer, primært for forretningsmænd og -kvinder, men i sidste ende for alle, der ønsker at forbedre kvaliteten af ​​deres sociale netværk.

En 3-minutters oversigt over de 15 hovedlektioner

# 1 Succes er

de mennesker, du møder, og hvad de laver sammen Ifølge Ferrazzi kan succes i dit liv i høj grad defineres af de mennesker, du møder, og hvad du laver sammen. Dette er en anden måde at sige, at det at møde de rigtige mennesker og samarbejde med gode medarbejdere eller venner vil betale større udbytte i alle aspekter af livstilfredshed end at arbejde alene.

# 2 Folk kan hjælpe dig mere, end du tror

Hele bogens præmis er uden tvivl centreret omkring tanken om, at folk giver dig mere skånsomme fordele, end du oprindeligt troede. Mentorer er mere ansvarlige for din ultimative succes end dit talent, og vejledning fra dine jævnaldrende kan hjælpe dig med at blive på vejen til succes frem for at falde ned eller lave for mange fejl.

# 3 Netværk har et formål

Der er netværk i forhold til at finde afslappede sociale bekendtskaber, og så er der målrettede sociale medier, der er designet til at forbinde dig med mennesker, der kan hjælpe dig med at nå dine mål. Du bliver nødt til at finde mennesker, der er lige så succesrige eller mere succesrige end dig og danne reelle forbindelser med dem for at drage fordel af det sande potentiale i netværk.

# 4 Generøsitet er nøglen

En anden vigtig idé fra Ferrazzi er, at gavmildhed er en kæmpe faktor i den samlede succes. Du skal give generøst og være yderst villig til at acceptere andres gavmildhed. Dette bringer mennesker sammen og skaber relationer og institutioner, der er baseret på tillid og gensidig bistand. Generøsitet er langt fra en svaghed; det er det, der gør netværkene super effektive.

# 5 Ingen lykkes alene

Ferrazzi hævder, at myten om manden, der lavede sig selv, er mere skadelig end nyttig. Sandheden er efter hans mening, at ingen lykkes alene, og al værdig indsats udføres af teams, der støtter hinanden og hjælper et projekt eller en forretning med at nå sit fulde potentiale.

# 6 Du skal ikke bekymre dig om, hvad verden kan gøre

Offer You Ferrazzi råder alle til at stoppe med at bekymre sig om, hvad de kan få fra verden og fra deres jævnaldrende. I stedet foreslår det, at du bør fokusere på, hvad du kan tilføje til verden eller give til dine jævnaldrende. Ved at tilføre værdi til andres liv vil dit eget liv blive mere værdifuldt og inspirere til et gavmildhedssystem, der i sidste ende også vil komme dig til gavn.

# 7 Dit netværk bestemmer, hvem du er

I stedet for et individuelt selvfremstillet billede, defineres hvem vi virkelig er af hvem vi kender og med hvem vi bruger vores tid. For eksempel, hvis vi omgiver os med raske og glade mennesker, er vi mere tilbøjelige til at finde os selv både sunde og glade. Tværtimod vil det være vanskeligt at omgå os med negative mennesker.

# 8 Et mål er en drøm med en deadline

Denne lille idé er afgørende, når du danner nye forbindelser med andre og beskriver dine livsmål. Det er vigtigt, at du ikke lader dine drømme komme væk fra det praktiske eller realistiske. Fokuser i stedet på, hvad du realistisk kan opnå – en klar planoversigt, hvor du kan nå alle målmetrics eller sejrsbetingelser.

# 9 Find din passion

Mange mennesker forsøger at fuldføre deres mål eller følge deres drømme uden virkelig at opdage deres passion. Hvis du virkelig læner dig tilbage og tænker på, hvad du virkelig elsker, og hvad du er god til, kan du finde din passion og skabe værdifulde mål, der vil gøre betydelige fremskridt i retning af at skabe et godt liv. Følg ikke bare mængden; Tænk i stedet over dine mål og omgiv dig selv med mennesker som dig.

# 10 3 Tilsynsførende

Ferrazzi anbefaler specifikt, at det er en god idé at oprette et “personligt rådgivende udvalg”. Dette er ikke at sige, at de faktisk bestemmer dine handlinger, men at have tillid til venner, du kan stole på for at få support eller tilsyn, er kritisk. Han rådgiver om at vælge tre venner eller mentorer, der kan støtte, føre tilsyn og stille ham til ansvar.

# 11 Forsvinder ikke

Når du opbygger et netværk, skal du prøve at aldrig forsvinde for længe eller uden en god forklaring. Ude af syne, ude af sind, som man siger. Uanset om du er medarbejder eller direktør, skal du tale med dem over og under din station og altid søge at oprette nye forbindelser.

# 12 50 mennesker

Ferrazzi råder specifikt til, at alle skal tale med mindst 50 mennesker om dagen. Dette sikrer, at du får nok ny social aktivitet til at stimulere dine netværksmuskler, og at du bliver set passende på alle niveauer i din organisation. Jo mere du fokuserer på dit netværk, jo større og bedre bliver det.

# 13 Vær en højttaler

Det er altid godt at dyrke færdigheder, når det kommer til at lytte til andre og absorbere feedback. Men det er endnu vigtigere at blive en selvsikker og troværdig taler. Højttalere har lettere ved at møde andre mennesker og udvide deres netværk. Du bør kigge efter muligheder for at tale på konferencer eller møder for at drage fordel af denne kendsgerning.

# 14 Bliv ekspert

Uanset din passion, er det en god idé at blive ekspert i det. Eksperter har iboende autoritet til det emne, de taler om. Dette giver dem mulighed for at udvide deres netværk af underordnede og overordnede endnu mere effektivt. Eksperter nyder også større livstilfredshed og vil have lettere ved at møde andre eksperter inden for deres område. Sådan en positiv feedback loop er fantastisk til succes i livet generelt.

# 15 Svage slips betyder noget

Selvom allerede stærke forbindelser på dit sociale netværk er vigtige, er svage bånd endnu mere kritiske. Det involverer relationer som bekendte eller kolleger. Fokuser på disse netværksforhold, da de vil hjælpe dig med at finde nye oplysninger, ideer og jobmuligheder. Mere end dit hovednetværk hjælper de dig med at udvide dit sociale web og få nye fordele ved netværk.

Top 10 Spis aldrig citater

  1. “Succes på ethvert område, men især i erhvervslivet, handler om at arbejde med mennesker, ikke imod dem.”
  2. “Rigtigt netværk handlede om at finde måder at gøre andre mennesker mere succesrige”
  3. ”Fattigdom, indså jeg, var ikke bare mangel på økonomiske ressourcer; det isolerede den slags mennesker, der kunne hjælpe dig med at gøre mere ud af dig selv. “
  4. “Hvem du kender bestemmer hvem du er: hvordan du har det, hvordan du handler og hvad du opnår.”
  5. “Uanset hvor du er i livet lige nu, og alt hvad du ved, er resultatet af de ideer, oplevelser og mennesker, du har interageret med i dit liv.”
  6. ”Menneskelige ambitioner er som den japanske karpe; de vokser proportionalt med størrelsen på deres miljø. Vores præstationer vokser i overensstemmelse med størrelsen på vores drømme og i hvilken grad vi er i kontakt med vores mission ”.
  7. “Jeg tror, ​​at enhver samtale, du har, er en invitation til at risikere at afsløre dit sande jeg.”
  8. ”Dit netværk er din skæbne, en realitet understøttet af mange undersøgelser inden for de nye felter inden for sociale netværk og teorien om social smitte. Vi er de mennesker, vi interagerer med ”.
  9. “Ved at give din tid og ekspertise og dele den frit, bliver kagen større for alle.”
  10. “Venskab er skabt ud fra den tidskvalitet, som to mennesker bruger, ikke mængden.”