Simplenote vs Evernote

Simplenote beskrives bedst som en app til notater. Det tilbyder salgssupport, tværplatformsprogrammer og kan tilgås via de fleste webbrowsere.

Evernote er også en cross-platform applikation designet til at tage noter. Det tilbyder også organisation, arkivering, lister og opgaveunderstøttelse.

Begge platforme har det samme grundlæggende formål: at give brugerne mulighed for at gemme noter i forskellige medieformater, så de kan konsulteres på et senere tidspunkt.

Hvis du leder efter en let måde at forblive organiseret på, er Simplenote vs Evernote -debatten noget for dig. Her er de vigtigste forskelle mellem de to platforme, der skal overvejes.

1. Funktioner og muligheder

Simplenote er hovedsageligt fokuseret på dets kompatibilitet med lister. Brugere kan optage et næsten ubegrænset antal tekstbaserede noter på platformen. Når noten er komponeret, kan den fastgøres øverst på en liste for øjeblikkelig adgang. Der er begrænsede muligheder for ændring af skrifttyper til at tage noter, afhængigt af rich text -formatet til at fuldføre en note.

Tænk på Simplenote som en platform, der forsøger at fjerne de distraktioner, der ville forhindre dig i at skrive en note. Der er meget lidt rod.

Evernote giver mulighed for tekstbaserede noter, men gør det muligt at placere lyd- og fotonoter sammen med tekstnoter. Afhængigt af hvordan noten er konstrueret, kan nogle medieelementer kombineres til en enkelt note. Evernote tilbyder også en webklipningsfunktion til lagring af internetindhold. Fed, kursiv og farvede skrifttyper er også tilladt.

Brugere skal muligvis navigere i værktøjslinjer og menubaserede muligheder for at få adgang til funktioner, men ved at følge Evernote-indlæringskurven kan de støt blive mere produktive.

2. Synkronisering

Simplenote tilbyder ikke brugerne en indbygget webklient. Det bruger Notational Velocity, en open source -klient til Mac -platforme, til at udføre synkroniseringsoperationer.

Evernote har en proprietær webklient til Windows- og Apple -brugere. Applikationerne kan bruges til at oprette databaser til kontakter, bevare opskrifter eller gastronomiske oplevelser og øge læsbarheden af ​​onlineindhold. Evernote tilbyder endda en app kaldet Peek, der kan bruges til at organisere personlige studienoter.

3. Priser

Simplenote er gratis. Det leveres til brugere i en grundlæggende version og er afhængig af et skybaseret lagersystem for at bruge dets funktioner. For at kompensere for sine omkostninger placerer platformen små annoncer i brugergrænsefladen, der kan være irriterende for nogle brugere, der ofte bruger platformen til at tage noter. Der er ingen grænser for antallet af noter, der kan gemmes, mens du bruger denne platform.

Evernote tilbyder en begrænset gratis version, men de bedste funktioner og muligheder følger med deres betalte præmieplaner. Den gratis version har begrænsninger på uploads og begrænser adgangen til funktioner, f.eks. Søgning i en PDF. Premiumversionerne af Evernote koster mellem $ 5 og $ 45 pr. Måned. Hvis du bruger den gratis plan, pålægges en månedlig uploadbegrænsning på 40 MB.

4. Operativsystemer

Både Simplenote og Evernote kører på Windows, Mac OS, iOS og Android -systemer.

Simplenote er lavet af det samme firma bag WordPress, hvilket giver dig et par meget nyttige muligheder. Brugere kan rulle gennem flere versioner af deres note for at spore udviklingen, hvis de ønsker det. Det er også muligt at publicere på Internettet direkte fra platformen med et enkelt klik. Det betyder, at du kan fokusere på at skrive og ikke bekymre dig om, hvorvidt du har gemt din version eller ej, fordi den automatisk gemmes, mens du arbejder.

Evernote tilbyder også nogle fordele her. Du kan tilføje billeder til noter, flette flere noter til en note og trimme indhold, der kan gemmes som en note. Du har muligvis ikke den ubegrænsede mulighed for alle de operativsystemer, Simplenote har, men det giver brugere i næsten alle O / S flere muligheder for at tage noter, så det er enkelt og let at organisere.

Simplenote vs Evernote: hvilket er bedre

Simplenote er afhængig af brugervenligheden og den generelle enkelhed for at give en fordelagtig brugeroplevelse. Tilbyder et program, der kører konsekvent og hurtigt og ikke bruger mange systemressourcer.

Evernote er afhængig af yderligere lagrings- og adgangsmuligheder for at give en fordelagtig brugeroplevelse. Det gør platformen mere kompliceret at bruge, men der er muligheder for at gemme flere typer data i en note.

Hver bringer noget til bordet, der kan opfylde dine individuelle behov. Vælg den, der giver mest mening for dig.

Har du brugt Simplenote og Evernote? Hvad syntes du om din oplevelse med disse to platforme?