Shopify vs Squarespace

Webstedsbyggere dukker op overalt på nutidens internet. Det samme kan siges om e-handelsløsninger. Nogle iværksætterplatforme har fundet en måde at kombinere begge behov i en effektiv service. To af disse platforme, der er steget til toppen af ​​denne industri, er Shopify og Squarespace.

I Shopify vs Squarespace -debatten bør størrelsen og omfanget af dine nuværende forretningsbehov være det første trin i din evalueringsproces.

Shopify er en platform, der giver brugerne adgang til adskillige UX-forbedrende funktioner for besøgende på stedet. Det er en kraftfuld, altomfattende løsning, der kan administrere næsten enhver størrelse e-handelsplatform. Du kan bruge et tilpasset tema med flydende skabeloner eller vælge mellem over 100 forskellige gratis eller premium temaer for at få din butik i gang.

Squarespace er en ret alsidig webstedsbygger, men dens e -handelsplatform er ret begrænset. Hvis du kun tilbyder en håndfuld produkter eller tjenester, der kan købes online, kan denne platform effektivt opfylde dine behov. Brugere får også adgang til en komplet pakke marketingværktøjer, hvilket gør det lettere for en mindre butik at konkurrere om placeringer med større organisationer.

Her er nogle af de vigtigste sammenligningspunkter, du skal overveje, når du overvejer disse to platforme for at imødekomme dine behov.

1. Omkostninger

Shopify tilbyder fem forskellige planer for at give brugerne stor fleksibilitet i designet af deres e -handelsplatform. Hver plan understøttes af en 14-dages gratis prøveperiode for at afgøre, om platformen kan opfylde en brugers behov. Efter at den gratis prøveperiode udløber, er det de månedlige omkostninger forbundet med de fem Shopify -planer.

Lite. For $ 9 om måneden kan brugerne sælge på Facebook, tilføje produkter til et websted eller en blog og acceptere kreditkortbetalinger.

Grundlæggende. For $ 29 pr. Måned kan brugerne låse op for ubegrænsede produkter, gemme filer og udskrive forsendelsesetiketter.

Shopify. Standardplanen for denne platform er $ 79 pr. Måned og tilføjer forladt vogngendannelse som en funktion.

Fremskreden. For $ 299 pr. Måned får brugerne en avanceret rapportgenerator, tredjepartsberegnede forsendelsespriser og de laveste transaktionsgebyrer.

Selskab. Omkostningerne ved dette niveau er personligt oplyst.

Squarespace -planer starter ved $ 18 pr. Måned for personlige websteder eller $ 26 pr. Måned for onlinebutikker. Brugere kan sælge fra deres personlige planer, men personlige websteder står over for et 2-3% transaktionsgebyr, hvis der sker et salg fra platformen. Ubegrænsede produkter er tilladt på personlige websteder, og brugere kan acceptere donationer.

Ovenstående satser er baseret på årlig fakturering. Prisen er cirka 20% højere for månedlig fakturering.

Squarespace -forretningsplaner eliminerer transaktionsgebyrer og effektiviserer betalingsprocessen. Brugere låser op for etiketudskrivning via Shipstation, Xeros indbyggede regnskabs- og skattefunktioner.

2. Betalingsbehandling / gateways

Shopify har sit eget betalingsbehandlingssystem, der giver brugerne mulighed for at acceptere transaktioner online eller personligt. Dette giver forhandlere mulighed for at acceptere Visa, MasterCard, AMEX eller Discover -kort online eller på din lokation. Det er en service, der muliggør et-klik-svar på tilbageførsler, synkroniserede betalingsoplysninger og værktøjer, der hjælper med at holde styr på betalingsbalancer og tidsplaner.

Transaktionsgebyrer er baseret på den type Shopify -plan, der er valgt. Grundplanen tilbyder transaktionsgebyrer, der er 2,7-2,9% af købet, med et gebyr på $ 0,30 for onlinetransaktioner. Shopify-planen tilbyder transaktionsgebyrer på 2,5-2,6%, mens den avancerede plan tilbyder en sats på 2,4%. Brugere kan når som helst ændre deres Shopify -plan.

Shopify tillader også eksterne betalingsgateways, men tilføjer et transaktionsgebyr på 0,5% -2,0%.

Ved at bruge Squarespace som din platform kan dit eCommerce -websted acceptere Visa, MasterCard, American Express, PayPal og Apple Pay. Sælgere i USA kan også acceptere Discover -betalinger. Dette gøres ved at forbinde en kompatibel betalingsprocessor gennem Squarespace Commerce.

I skrivende stund accepterer Squarespace kun Stripe eller PayPal som den foretrukne processor. Du kan også forbinde begge platforme til dit websted, hvis du vil. Begge processorer har transaktionsgebyrer, der skal betales, gennem Squarespace føjer det ikke til denne pris.

3. Content marketing

Shopify er designet til at være en butik først og en indholdsplatform for det andet. Skabeloner er noget grundlæggende og designet til at hjælpe dig med at uploade produkter eller tjenester frem for at oprette en blog eller en autoritativ række ekspertindhold. Du kan oprette disse elementer med den flydende skabelon, men dette kræver som minimum grundlæggende programmeringsevner for at webstedet kan fungere til specifikke behov.

Squarespace er designet til at være mere en drag and drop -webstedsbygger. Det er mere en indholdsplatform først og en e -handelsplatform for det andet. Skabeloner er lettere at bruge og tilbyder mere variation, mens fotoredigering og visningsændring er ganske enkel at bruge. Bloggingfunktionerne på denne platform er også ret stærke.

4. Kreativ brug

Shopify administrerer platformarkitekturen ved hjælp af identifikatorer og linklister. Det er et system, der ikke er kompliceret, men kræver en indlæringskurve for brugerne at drage fordel af platformens fulde funktioner. Du har adgang til flere lag layout, hvilket gør det let at arbejde på sider på dybt niveau. Shopifys muligheder for mobildesign har mindre funktionalitet, men giver en lignende oplevelse.

Squarespace bruger en træk-og-slip designmetode, der får platformen til at føles lydhør og let at bruge. For dem med moderne udstyr kan du hurtigt designe en skabelon eller opdatere en blog uden besvær. Platformskravene kan dog være svære at bruge på ældre eller udstyr på startniveau, hvilket kan forårsage tab af information eller nedbrud, når du prøver at ændre et websted.

5. Import af produkter

Begge platforme tilbyder mulighed for at importere produkter eller servicetilbud til dit nye websted.

Shopify giver dig mulighed for at importere CSV -filer, eBay -fortegnelser eller Magento -oplysninger. Dette gør det muligt at uploade i massevis uden at skulle oprette hver fortegnelse fra bunden. Shopify -brugere kan eksportere alle deres produktdata til en Excel -regnearkfil eller en CSV.

Squarespace tillader import at komme fra Big Cartel, Etsy eller endda Shopify. Det accepterer ikke import af CSV -filer. Squarespace tillader ikke eksport af produktdata, men du kan eksportere indlæg, billeder eller blogsider.

I Shopify vs Squarespace -debatten betyder størrelse noget. Større butikker drager fordel af den one-size-fits-all tilgang, som Shopify tilbyder. Du kan administrere store beholdninger, designe et websted og vedligeholde lokaliseret betalingsbehandling, så e-handelsplatformen let kan administreres. Squarespace er designet mere til SMB’er og freelancere med mere fokus på indholdskompetence og muliggør salg.

Begge platforme har specifikke styrker, der kan gøre det til den rigtige platform for dig. Sammenlign de vigtigste funktioner med dine behov, og du kan finde den rigtige løsning.