ShareFile vs DropBox

ShareFile er en løsning til fildeling, indholdssamarbejde og synkronisering. Det er designet til at understøtte dokumentcentrerede opgaver. Den er udviklet af Citrix og er designet til at imødekomme arbejdsgangsbehovet hos virksomheder og mærker af næsten enhver størrelse.

Dropbox er en filhostingtjeneste, der er baseret i San Francisco. Tilbyder personlig cloud -adgang, cloud -lagring og filsynkronisering.

Selvom begge platforme deler fildeling og synkronisering, er Dropbox designet mere til at dele hele projekter med store filer. ShareFile er derimod mere beregnet til onlinesamarbejde mellem medarbejdere, der arbejder på de samme filer, men forskellige steder.

1. Omkostninger og fordele

ShareFile tilbyder en personlig plan, der koster $ 16 om året og faktureres årligt. Det er en enkelt medarbejderkonto med 100 GB lagerplads og en maksimal filstørrelse på 10 GB. En teamplan er tilgængelig for $ 60 om året, hvilket giver mulighed for 5 medarbejderkonti og 1 TB lagerplads med den samme maksimale filstørrelse.

ShareFile tilbyder også en forretningsplan, der koster $ 100 om året. Forretningsplanen tilbyder ubegrænset lagerplads og en maksimal filstørrelse på 100 GB. Til avanceret deling, sikkerhed og kontrol af følsomme data tilbyder Virtual Data Room 5 GB meget sikker lagerplads til $ 295 pr. Måned. En 30-dages uforpligtende prøve tilbydes.

Dropbox tilbyder en gratis personlig plan, der tillader 2 GB lagerplads uden en maksimal filstørrelse. Denne lagergrænse går op til 1 TB for omkring $ 10 pr. Måned. Dropbox Standard for Business koster $ 12,50 pr. Måned pr. Bruger, hvilket giver 2 TB plads og lignende løsninger med høj sikkerhed sammenlignet med ShareFile. Dropbox Advanced tilbyder yderligere adminfunktioner, sporing af hændelser, domæneverifikation og forskellige ekstra funktioner for $ 20 pr. Måned pr. Bruger.

2. Funktioner og muligheder

ShareFile tilbyder tredjepartsintegrationer, brugerdefineret branding og ubegrænsede klientbrugere på alle sine planer. Multifaktorgodkendelse er tilgængelig på tværs af platformen, og alle planer har adgang til en desktop-widget og synkroniseringsprotokoller.

Dropbox tilbyder en lignende oplevelse, men har en trinvis tilgang. Ubegrænsede klientbrugere er ikke tilladt, men licensen er tilgængelig for alle, der kan have brug for adgang til bestemte filer. ShareFile ville kræve den samme konfiguration, hvis et mærke ønskede, at mere end én person skulle bruge platformen på samme tid.

Versionskontrol er tilgængelig på begge platforme, selvom Dropbox har en tendens til at give efter for den grundfilsoftware, der bruges, f.eks. Word til dokumentfiler. Begge platforme giver dig også mulighed for at dele næsten enhver type fil.

3. Samarbejde

ShareFile giver et komplet sæt samarbejdsfunktioner. Der er en check-in eller check-out proces, der giver brugerne fuld kontrol over deres data. Angiv tilladelser for at forhindre uautoriserede tredjeparter i at få adgang til følsomme data. Dens synkroniseringsfunktion holder alle filer synkroniseret automatisk på tværs af alle brugere og enheder. Ved at tilføje den rigtige signatur kan du tilføje elektroniske signaturer til en fil stort set hvor som helst.

Dropbox tilbyder en lignende synkroniseringsfunktion, der giver den opdaterede fil til enhver autoriseret part. Brugere kan få adgang til og downloade den aktuelle fil fra et link, som ejeren deler. Fordi det mere er en opbevaringsløsning end en samarbejdsmulighed, tilbyder ShareFile flere muligheder for at gemme eller dele i forhold til Dropbox.

4. Filfunktioner

ShareFile er et dokumentbaseret system. Det er primært designet til at hjælpe teams med at samarbejde ved at dele og arbejde sammen om dokumenter. Når de er udfyldt, kan disse dokumenter sendes til andre for at underskrive og oprette juridisk bindende kontrakter.

DropBox er et filbaseret system. Stort set enhver filtype kan deles og opdateres via dit system. Hvis den professionelle plan er købt, kan brugerne også indsende og spore deres eget arbejde. Fuldtekstsøgning, dokumentbilledesøgninger og en 120-dages versionshistorik er også tilgængelige for brugerne.

ShareFile vs Dropbox: Hvilken er bedre?

Der er ingen gratis planer tilgængelige via ShareFile, ikke engang til personligt brug. Dropbox tilbyder en begrænset løsning, som nogle kan finde gavnlige gratis. Begge platforme har en gennemsnitlig pris på omkring $ 20 pr. Måned for at maksimere det, de tilbyder.

Begge platforme tilbyder kundesupportmuligheder via e -mail, telefon eller chat. Krypteringsfunktionerne ligner også.

ShareFile er den bedste mulighed for dem, der føler, at samarbejde er en prioritet. Dropbox er den bedste mulighed for dem, der ønsker at diversificere deres opbevaringsløsninger uden at gå på kompromis med deres sikkerhed.

Har du brugt ShareFile og Dropbox? Hvilken synes du er bedre, og hvorfor?