SEO til bloggere: 6 måder at optimere søgemaskinens indhold

Alle bloggere ønsker at gå fra 0 til 100.000 besøgende så hurtigt som muligt. SEO for bloggere er den vigtigste faktor i at hjælpe dig med at komme dertil.

Ekstraordinært indhold er ikke længere nok, og Google bliver klogere. For at rangere dit blogindhold nu skal det være langtidsformet, korrekt struktureret til SEO, matche brugerens hensigt og have andre relevante websteder med høj domæneautoritet (DA), der peger på det.

Lyder det kompliceret?

Bare rolig, jeg har dækket dig.

En ting, jeg lærte om blogging, er, at du ikke har brug for 100.000 eller endda 10.000 besøgende for at begynde at tjene rigtige penge på din blog. Hvis du behandler din blog som en virksomhed, fokuserer mindre på at skrive og mere på at skalere tilbagekøbskøb, får du fordelene.

Da jeg startede min blog, havde jeg kun 5 “søjleindlæg”-artikler af høj kvalitet i lang form, som jeg let kunne linke til (bonuspoint, hvis de har statistik til lettere henvisning til links). Efter lanceringen fokuserede jeg 100% af min energi på at få links til disse artikler frem for at skrive nyt indhold.

Hvem finder mig, hvis jeg ikke har domænemyndighed? 

Heldigvis var jeg i stand til at finde et par tricks til at skalere min linkopsamling og gæstebloggingstrategi.

Ifølge Ahrefs fik jeg 1.000+ links fra 200+ henvisende domæner på mine blogs i de første 90 dage:

Henvisning domæne tabel

Dette havde også en direkte sammenhæng med mine websteders tidlige organiske trafik:

Organisk trafikgraf

Hvad førte til fremtidig SEO -succes efter 17 måneder:

Ved at implementere et par enkle SEO -taktikker, herunder linkbuilding, optimering af dine titelmærker og overskrifter, forbedring af din indholdskvalitet og opsøgende, kan du øge din trafik på kortere tid.

Hvis du også ønsker at outsource, er der mange virksomheder, der tilbyder SEO -tjenester og andre, der sælger white label SEO, der kan hjælpe dig med at skalere dine processer.

Her er nogle af de bedste SEO -tips til bloggere at prøve i år.

1. Lav søgeordsundersøgelser og fokuser på et eller to søgerord med lang hale, der matcher læserens hensigt.

Optimering af dine blogindlæg handler ikke om at inkludere så mange relevante søgeord i artiklen som du kan (det kan faktisk skade din SEO nu). Det handler om at skrive til mennesker først og søgemaskiner for det andet.

Inklusive 1-2 langhale-søgeord, som du gerne vil rangordne efter, hjælper med at skabe robust indhold, der ikke føles unaturligt eller tvunget. Du bør også fokusere på disse søgeord med lang hale, fordi de er længere, giver mere brugerintention og generelt er mindre konkurrencedygtige.

Sørg for at tjekke de forskellige SEO -værktøjer for at se søgeordets ‘vanskeligheds’ -score og se, hvor stor konkurrence der er om det søgeord. Hvis du har en ny blog og lige er begyndt, skal du målrette langhale-søgeord i området 200-2.000 søgninger pr. Måned med en sværhedsgrad på mindre end 0,2.

2. Medtag disse 1-2 målsøgeord i bestemte områder af dit indlæg

Nu hvor du har afsluttet din søgeordsundersøgelse og har valgt 1-2 gode søgeord, som du gerne vil have, at dit blogindlæg rangerer efter, er det tid til at placere dem i din artikel.

Hvad er de bedste steder at tilføje disse søgeord for at få din SEO -rangering så høj som muligt? Der er fire hovedsteder, beskrevet nedenfor:

1. Titelmærke

Titlen (overskriften) på dine blogindlæg vises på søgemaskinens resultatside (SERP) og vil være det første, søgemaskinen vil bruge til at bestemme relevansen af ​​dit indhold.

Du vil medtage dine målsøgeord i de første 60 tegn i titlen og sørge for, at de er i begyndelsen, så de ikke bliver afskåret (den optimale titellængde er 50 til 60 tegn.

2. Din URL

Søgemaskiner leder stadig efter din URL for at finde ud af, hvad dit blogindlæg handler om. Det er en god idé at optimere dine webadresser på hvert indlæg, du udgiver, da hvert blogindlæg vil leve på sin egen unikke URL.

3. Dine overskrifter og krop

Nævn dine målsøgeord i overskrifterne og kropsindholdet i dit blogindlæg. Du bør holde fast i en naturlig kadence og ikke overdrive det.

For eksempel bør dine vigtigste søgeord være i dine H2 -overskrifter i spørgsmålsform.

“Hvad er de bedste SEO -tip til bloggere?”

Så dine svar på disse spørgsmål bør være i nummererede H3 -overskrifter.

I sidste ende skal du skrive med læserens intention. Så hver gang du skriver et indlæg, skal du først fokusere på det, der betyder mest for dit publikum, ikke hvor mange gange et søgeord er på siden.

4. Din metabeskrivelse

Dette er den beskrivelse, der vises under din sidetitel i SERP’erne og er meget vigtig for klikfrekvenser.

Nøgleordene i Meta Description er ikke lige så vigtige som titelmærket, men en klar beskrivelse, der matcher dine læsers hensigt, er et godt sted at starte.

3. Kvalitetsindhold er konge

De nyeste Google-algoritmer belønner lange, indholdsrige artikler, der indeholder ting som videoer, billeder og infografik.

Sigt efter mere end 2.500 ord, da det gennemsnitlige resultat på første side indeholder 1.890 ord. Bare husk, at kvaliteten og relevansen af ​​indholdet spiller en enorm rolle i rangordningen af ​​siderne. Eksklusiv oprettelse af et langt blogindlæg hjælper ikke din placering, hvis indholdet ikke er relevant for brugerens forespørgsel.

4. Linkbygningsstrategier til bloggere

Linkbuilding er en af ​​de vigtigste og vanskeligste dele af SEO for bloggere. Google ser links til din blog som en indikation på dit websteds autoritet.

Hvert link er et signal til søgemaskinen om, at du har et kvalitativt, autoritært websted, som igen rangerer det højere. Husk, at den første nøgle til at modtage flere indgående links er at skabe indhold, som andre virkelig vil dele.

Her er fire flere ideer til opbygning af links til din blog:

1. Skriv gæsteposter

Et gæstepost er et indlæg, du skriver til en andens blog, der er værdifuldt for dit publikum. Du kan nå ud til lignende bloggere i din niche.

En let måde at gøre dette på er via e -mail eller bare Facebook. Spørg dem, om de accepterer gæsteposter på din blog, opret en oversigt for dem og skriv indholdet.

Sørg for at inkludere 1 eller 2 relevante links til dit websted. Nævn kun dit brand, når det er fornuftigt at gøre det, så det ikke ligner spam. At skrive gæsteposter kræver meget arbejde, men det er en fantastisk måde at linke til dit websted.

2. Opret en statistisk infografik

Blogforfattere elsker statistik. Hvis du kan bringe en stor mængde statistik til et let tilgængeligt format, giver du værdi til forfattere, der leder efter disse oplysninger.

Hvis du giver dette indhold gratis væk, vil mange brugere lægge det på deres websted eller blot linke til dit websted som den oprindelige kilde til indholdet.

3. Glem ikke de interne links

At linke til andre stykker indhold på dit websted hjælper brugere med webstedsnavigation og kan også bidrage til SEO -succes.

Sørg for at identificere de vigtigste sider på dit websted, vær strategisk med din ankertekst og link kun til relevant indhold.

4. Opbyg relationer med andre bloggere.

Ægte relationer er en stor del af linkbuilding. Folk er meget mere tilbøjelige til at hjælpe nogen, de kender og stoler på, end en fremmed, de aldrig har interageret med før.

Tænk altid på andre bloggers mål, og sørg for at dele deres indhold, kommentere deres indlæg, videresende dem og finde andre måder at samarbejde på.

5. Giv læserne mulighed for at abonnere

Inkluder fremhævede links, der giver læsere mulighed for at abonnere på din e -mail -liste. Dette giver dig mulighed for regelmæssigt at interagere med dit publikum og maksimere virkningen af ​​din blog.

Jeg bruger i øjeblikket OptinMonster til at indsamle e -mail -adresser i min blogs sidebjælke, i selve indlægene og i exit -hensigten. Et gratis tilbud lokker også brugerne til at abonnere, og det behøver ikke at være særlig detaljeret. En simpel tjekliste på én side fungerer fint.

Sørg også for at inkludere muligheder for social deling, så læsere kan sende til Facebook, Twitter, Pinterest og andre netværk.

6. Optimer dine billeder med alternative tags

Når du uploader et foto til din blog, skal du sørge for at inkludere søgeord i filnavnet og udfylde alt-tekstfeltet med en kort, søgeordsrig beskrivelse af fotoet.

Da søgemaskiner ikke kan “se” billeder, skal de få at vide, hvad de er med alternativ tekst. Tilføjelse af denne alt -tekst til dine billeder vil forbedre SEO for bloggere.

SEO til bloggere – Resumé

Jeg forventer ikke, at du medtager hver af disse SEO bedste praksis i din blogstrategi med det samme. Men efterhånden som dit websted udvikler sig, bør du se til disse SEO -tip for at hjælpe dig med at rangere højere organisk og i sidste ende tjene penge på din blog.