Sådan starter du online lykønskningskortbutikken [6 trin]

Kan du lide at designe lykønskningskort på egen hånd? Bliver du ofte rost for din evne til at hilse på den mest unikke måde? Hvis ja, bør du overveje at introducere dit håndværk på markedet og starte din egen online lykønskningskortbutik. Lykønskningskort er populære hos alle aldre, og at sende det ene afspejler den følelse, som den ene person føler for den anden.

Det være sig fødselsdage, mærkedage, bryllupper eller en trist begivenhed som døden. Lykønskningskort er velegnede til alle formål og har derfor en varieret anvendelse.

Der er dog visse tips, du skal huske på, før du starter din egen online lykønskningskortvirksomhed. Disse er kort nævnt nedenfor.

Her er måder at starte online lykønskningskortbutikken på

Trin: 1 Markedsundersøgelser

Du bør gå ud og besøge nogle af de mest populære hilsenbutikker for at se, hvilke produkter de tilbyder til kunder.

Gennemse de forskellige lykønskningskortbutikker online, og prøv at finde noget, som du synes mangler i disse butikker. Du kan derefter arbejde på det manglende produkt og gøre det til din niche.

Folk besøger kun din online lykønskningskortbutik, hvis du har noget at tilbyde, som andre ikke har. Nogle af de unikke nicher, du kan vælge til virksomheden, er:

  • Håndlavede lykønskningskort
  • Personlige beskeder
  • Computer designet tillykke kort
  • Klar til at udskrive hilsner

#BonusTip:    Der er nogle ting, der er meget frustrerende, som et frakoblet telefonnummer, et gammelt websted. Brug Yext til at scanne dine profiler på forskellige websteder, f.eks. Google, Bing, Facebook og mere. Hold dig opdateret om onlinemedier.

____

Trin: 2 materialer til fremstilling af lykønskningskortet

Hvis du planlægger at sælge håndlavede kort i din online lykønskningskortbutik, skal du skaffe en række forskellige materialer til at oprette designs og bringe dem i præsentabel form.

Specialpapirer, glitter, penne og andre dekorationer skal købes i bulk for at behandle kundeordrer. Men hvis du vil sælge digitalt designede kort, skal du købe en printer, scanner og fotopapir.

Sørg for, at du har en computer med et digitalt udgivelsesprogram til at behandle dine designs igennem dem. Sørg for at købe dette udstyr fra engrosleverandører, da det vil koste dig mindre og give dig mulighed for at have en højere fortjenstmargen fra hvert salg.

Husk, at på dette tidlige stadie af virksomheden er det vigtigt, at du får et respektabelt overskud, så du kan opretholde virksomheden effektivt.

#BonusTip – Du    skal fokusere på meget kraftfuld marketing. Hvis du vil øge dine følgere på sociale medier, skal du være aktiv og kreativ afhængig af dagen og festivalen. Du skal deltage i fællesskabet med indhold.

____

Trin: 3 Forretningsplan

Lav en ordentlig forretningsplan for at drive din virksomhed i henhold til den. Planen bør bestå af de mål, du agter at nå med virksomheden i løbet af de næste par dage. Angiv budgetoplysninger, og angiv de leverandører, du vil modtage forbrugsvarer og pris fra.

Din forretningsplan hjælper dig med at få økonomisk hjælp fra banker eller individuelle finansiere, hvis du har brug for lån. Skriv et ordentligt resumé, så folk kan forstå, hvad din virksomhed handler om og driftsmodellen på den første side.

Et velskrevet resumé er nøglen til at få økonomisk bistand fra forskellige typer kreditmyndigheder.

#BonusTip:   Hvorfor skal jeg starte denne hilsenforretning  ? Hvem er kunderne, der køber? Hvor sælger jeg disse produkter? Det er de vigtigste ting at vide, før du starter en virksomhed. Alle disse vigtige spørgsmål vil blive dækket i forretningsplanen. Så lav en god plan.

____

Trin: 4 Pas på sæsonbetonede tendenser

Husk på, at der er flere lejligheder, hvor lykønskningskort skal foræres. Du bør udnytte disse muligheder og designe specialprodukter til sæsonen. For eksempel kan du vælge at lave personlige kærlighedsmeddelelser i Valentinsdag -perioden.

Hvis dit produkt er unikt, kan du registrere et stort salg og etablere en brandidentitet for dit fantastiske og kreative lykønskningskort. Andre lignende lejligheder kan være det nye år, det regionale nytår eller Diwali -hilsner.

#BonusTip:    Et godt og kreativt navn er meget vigtigt i erhvervslivet. Vælg det korrekte navn, lille og relateret til din virksomhed. Registrer et domæne, og start varemærkeprocessen for at gøre krav på dit navn.

____

Trin: 5 websted

Lykønskningskort er primært beregnet til at muntre op og få en person til at smile. Du skal designe dit websted i overensstemmelse hermed med tilstrækkelig charme til, at det vil imponere den besøgende. Få hjælp fra en professionel webdesigner til at oprette dit websted. Du bør have et professionelt udseende efter folk, der stoler på dine tilbud og virksomhedens ægthed.

Sørg for at tage snapshots i høj kvalitet af dine kreationer til at poste på dit websted. Folk skal se, hvad de bestiller for at få en idé om produktet og kvaliteten.

Fotografierne får webstedet til at se attraktivt ud og taler for sig selv, samtidig med at det understreger det unikke ved designene.

Folk går efter onlinebutikker, fordi de er praktiske, så du skal sørge for, at webstedet ikke er for tungt og tager for lang tid at indlæse. Design et mobilvenligt websted, så folk kan gennemse deres telefoner og endda afgive ordrer, hvis de har en langsom internethastighed.

For betalingsformål skal du sikre dig, at processen er sikker for kunderne. Installer en passende betalingsgateway, så der ikke er nogen risiko for økonomisk uheld.

#BonusTip –   Mange mennesker, og de vil sige, at de får mange e -mails  i løbet af dage. Nogle siger måske for mange, men 86% af forbrugerne foretrækker kun e -mail, når de kommunikerer i forretningsøjemed. Lav en effektiv e -mail og start marketingprocessen.

____

Trin: 6 Marketing

Markedsfør din lykønskningskortvirksomhed online så meget som du kan for at tjene penge på den. Du skal nå et maksimalt antal mennesker, for at dit brand kan etablere sig på markedet. Følg markedslederne nøje for at forstå deres marketingmetoder, og derefter kan du adoptere dem med dine unikke produkter.

Ansæt en professionel SEO til at drive trafik til webstedet med korrekt søgeord og blogindlægsmålretning.

Gør god brug af dit brands sociale medieprofiler til at kommunikere med kunder og forstå deres krav.

Vær åben for kommentarer, og besvar dem professionelt på Internettet for at få et bedre offentligt billede af mærket. Lever særlige tilbud via sms og e -mails til tider for effektivt at fange forbrugernes opmærksomhed.

Du kan også køre annoncer for at popularisere din virksomhed hos din målgruppe.

#BonusTip:  alle virksomheder har noget lignende produkter, men kun én ting, der adskiller dem, er den  rigtige kombination  af idé. Forskellig viden, forskellige færdigheder har forskellige resultater. så invester i mere forskning for at skabe et unikt kort og være unik end de andre.

____

Selvom der er stor konkurrence fra store mærker i lykønskningskortindustrien, vil din online lykønskningskortbutik finde masser af købere, hvis du følger disse tips nøje.

Du skal være fuldt dedikeret til virksomheden og have tålmodighed for at det kan tjene penge. Succes kommer ikke på en dag, og derfor skal du konstant presse dig selv, og om et par måneder begynder det at betale sig, og du vil kunne tjene en ordentlig levebrød! Alt godt for indsatsen.