Sådan starter du online kaffebar

Drikker du kaffe hver dag? Eller har du en fantastisk smag og viden om kaffebønner? Hvis svaret er “ja”, elsker du virkelig kaffe og er seriøs med din kop te! Din passion kan hjælpe dig med at tjene til livets ophold, hvis den kanaliseres korrekt. Da online shopping klart er tendensen, er det tilrådeligt at starte en online kaffebar. Din passion for emnet vil drive forretningen.

Hvis du vil være din egen chef og arbejde med dine styrker, skal du følge disse enkle tips til at åbne din egen online kaffebar.

Trin: 1 Vælg din niche

Ligesom enhver anden virksomhed er det vigtigt, at du har en bestemt niche, som kunderne vil blive taget højde for. Nogle af nicherne i denne forretning er:

  • Ristede kaffebønner
  • Hærdede kaffebønner
  • Kaffeudstyr
  • Kaffekunst
  • Chokolade kaffe

Disse er nogle af de hotteste nicher i denne kategori, og arbejdet med nogen af ​​dem for at komme i gang vil give virksomheden mulighed for at vokse hurtigt.

Tip #Bonust: præsenter dig selv   for andre lokale virksomhedsejere. Planlæg et lokalt forretningsværksted.

__________

Trin: 2 afsender og udbyder

Det er vigtigt, at du får en passende kvalitetskontor, der kan levere kaffeprodukter til dig. Kaffebønner og frø af højeste kvalitet skal sendes til virksomheden gennem private label -forhandlere, hvor du kan sætte din kaffebaremærke online og sende den til kunderne. Denne type forsyningskæde sikrer, at der ikke er behov for et lagersted for produkterne, og da det er letfordærveligt, kan opbevaring af kaffebønner eller frø i en længere periode forårsage produktskade og medføre tab.

#Bonust -tip: Start med at teste e -mail -kampagnen. For at gøre det skal du oprette flere tilgange og opdele test af dine forsendelser for at måle påvirkning.

__________

Trin: 3 Forretningsmodel

En online kaffebar kan være en risikofri affære, hvis den er planlagt på en måde, der har få investeringer. Du bør vælge en sådan leverandør, der ikke opkræver gebyr for oprettelse af forsyningskæden i første omgang. Dette giver dig nok penge, som du kan bruge til professionelt at designe og markedsføre din online butik. Når du begynder at generere salg, kan du vælge at opdatere pakken med direkte afsender for at kunne udføre flere ordrer, og på det tidspunkt kan du også betale leverandøren i overensstemmelse hermed.

#Bonust Tip: Start og opret en Twitter -konto. Besvar eller retweet en anden på Twitter. Du kan også oprette en Foursquare -konto til din virksomhed.

__________

Trin: 4 Branding Tips

Domæneeksperter foreslår, at du bygger dit brand på grundlag af en niche og får den rigtige oplevelse og berømmelse på markedet for det. Dette giver dig mulighed for at indstille en bestemt målgruppe og derefter levere tilbud i overensstemmelse hermed og øge populariteten på dette domæne. Du kan også arbejde med andre mærker på markedet og øge dit brands synlighed med aggressive kampagner. Kaffe er bedst parret med rejsebureauer, film og bøger, og markedsføring gennem disse vil føre til bedre brandgenkendelse blandt mennesker.

#Bonust Tip: Vær mere aktiv for god SEO. SEO er afhængig af links fra andre websteder til dit websted. Ved at opbygge mere autoritative links til dit websted kan du få god trafik til dit websted.

__________

Trin: 5 Konkurrencedygtig analyse

Det er altid vigtigt at vide, hvad dine konkurrenter gør for at få en bedre idé om markedstendensen. Du skal vide, hvad markedslederne gør, så du kan inkorporere disse ideer i din virksomhed og popularisere din online kaffebar. Målgruppen skal analyseres demografisk for at hjælpe med positionering af brandet og skabe et image for virksomheden.  

#Bonust -tip: Linkbuilding   er en fantastisk måde at vise søgemaskiner som Google på, at dit websted er populært. Start med at lave et gæstepost på den relaterede blog for at få mere indtryk på dit websted.

__________

Trin: 6 Hjemmesiden

Der er ingen tvivl om, at din online forretning skal bruge et websted, der er professionelt i sit udseende og brug. Dit websted skal være sikkert for, at ordren kan behandles, og det skal også have en indkøbsvognfunktion. Der er flere tredjeparts e-handelsplatforme, såsom Shopify eller Selz, der kan oprette et websted for dig på den mest avancerede måde. Når dine kunder betaler for deres ordrer, skal kredit- eller betalingskortoplysningerne, de indtastede pålideligt, opbevares sikkert på webstedet. Det er uundgåeligt at sikre, at webstedet er let, rent og tilgængeligt fra enhver enhed!

Tip #Bonust:   Ser dit websted for små virksomheder stadig ud fra 1990’erne? Prøv at opdatere og optimere dit websted for bedre menneskelig kontakt og søgemaskine -crawling.

__________

Trin: 7 Pakning

Din emballage hjælper med at skabe og definere dit brands udseende. For opstart som din, anbefales det, at du går efter brun papiremballage, hvor du kan bruge dit eget blækstempel til branding eller sortpapiremballage, hvor du kan bruge dine logomærkater til at gøre brandingen effektivt. Disse er de mest egnede emballeringsteknikker til kaffe og relaterede produkter, da de tilføjer et strejf af elegance til leveringen.

#Bonust Tip: Efter lancering af din butik. Der er mange måder, du skal kende dit omdømme på Internettet . Den ledelse ry er ikke kun for store mærker: små virksomheder også brug for at vide, hvad dine kunder er at sige om dem.

__________

Trin: 8 Content Marketing

Dit websted skal visuelt og tekstuelt tiltrække besøgende. Start med at tage dine produkter i en professionel opsætning med DSLR -kameraer. For hver side skal der være et afslappende billede, der afspejler meget om kaffe og dens natur. Du bør skrive gode kopier til alle siderne og beskrivelsen af ​​produktet, så folk vil blive tiltrukket af at foretage købet efter at have læst teksten.

Tip #Bonust: Du kan fremvise dit produkt på LInkedin . LinkedIn kan være en god platform til at forbinde med lokale forbrugere såvel som andre ejere af små virksomheder.

__________

Trin: 9 Marketing

På grund af din kaffebar online karakter, skal du altid holde et separat budget til SEO. SEO er en af ​​de mest effektive måder at generere webstedstrafik på. Med korrekt søgeordsmålretning og regelmæssige blogindlæg kan dit SEO -team tage dig højere op på Googles søgesider og hjælpe dig med at øge din popularitet. Du skal altid være proaktiv for at virksomheden skal lyse.

Kom derud og kommuniker med mennesker, spred budskabet om din online kaffebar. Dette vil hjælpe dig med at vinde kunder og også gøre virksomheden populær. Sociale mediekonti på Facebook, Twitter og Instagram vil hjælpe virksomheden med at kommunikere med målgruppen. Denne effektive kommunikation hjælper med at opbygge brand equity mellem kunden, og folk vil begynde at stole på dig.

Med disse enkle tips i tankerne kan du starte din egen online kaffeforretning. Husk dog, at “Rom ikke blev bygget på en dag”, og derfor er tålmodighed nøglen til succes. Online forretningen kræver meget arbejde og investeringer, men det sker ofte, at ejeren mister håbet, lige når resultaterne er ved at komme. Hold dig til dit mål, og vi forsikrer dig om, at du snart får et sundt liv.  

Inden vi begynder, tror vi på, at der er mange sådanne spørgsmål, du tænker på. Efter at have fået et ordentligt svar gik iværksætteren videre på sin forretningsrejse. Her er infografikken, der vil guide dig på mange måder. Tjek og læs mere for inspiration.