Sådan starter du luftballonoperatøren hjemmefra

Bor du et af de eksotiske steder, der har en stor vidde af åbent land og surrealistiske udsigter og landskaber? Har dit hjem en betydelig jord, der kan bruges til at understøtte en luftballongtur? I så fald bør du begynde at tænke på at starte din luftballonoperatørvirksomhed hjemmefra. Det er et lukrativt og spændende domæne at arbejde i, og dets efterspørgsel på markedet vokser for hver dag. Dit hjem i en eksotisk beliggenhed er en af ​​de største forretningsmuligheder på grund af den store mulighed i turistindustrien.

Her er nogle ideer og tips til en virksomhed af denne type:

Heltid eller deltid

Du kan være deltids- eller fuldtids luftballonoperatør; det afhænger af hvad du foretrækker. Hvis du vil drive virksomheden i løbet af messe- eller festivaltid, skal du starte forberedelserne, før tiden er den rigtige. Hvis der er en høj turistsæson, skal du vælge den periode for at drive virksomheden hjemmefra. Folk myldrer i løbet af perioden, og det vil øge chancerne for, at din virksomhed får mere opmærksomhed og efterspørgsel!

Betjen hjemmefra

Du driver virksomheden hjemmefra, og derfor er det vigtigt, at dit hjem har den nødvendige plads til at understøtte et sådant forretningsarrangement. Virksomheden skal være koncentreret omkring dit hjem for at gøre det til en hjemmevirksomhed. Bortset fra midlerne skal du være i stand til at styre mængden, der kommer til varmluftsballongture. Hav et parkeringsområde, hvor luftballonen vil blive opbevaret, så folk kan gå ombord og forberede turen. Området skal være åbent, så ballonen kan flyde over jorden uden problemer eller forhindring.

Du skal vide, at virksomheden ikke kan være helt hjemmebaseret og kræver meget mere investering og indsats end nogen anden form for etableret virksomhed. Kun en lille del af virksomheden kan holdes under dit tag, mens resten er udendørs! Dette formodes at være en fritids- og sjovorienteret forretning og derfor forvente et positivt afkast tidligt, når folk besøger en feriedestination for at tilbringe og nyde så meget som de kan.

Licens

Du skal vælge en privat luftfartslicens for at kunne flyve luftruten med din luftballon. Gennemgå luftfartslove, og få kontakt med afdelingen for at få licens til at drive virksomheden. Pilotlicensen er afgørende for at drive en sådan virksomhed.

Planlæg og evaluer din virksomhed

Du skal bestemme den forventede indkomst fra virksomheden. Undersøg andre tjenesteudbydere og se, hvad de opkræver, og hvordan de tjener profit på virksomheden. Tilføj de samlede omkostninger, der er tjent på en måned, med de omkostninger, du har betalt for at få en idé om det overskud, du vil få fra din hjemmeluftballonvirksomhed.

Lej besætning

Du kan ikke drive virksomheden helt alene. Du bliver nødt til at ansætte folk, der kan hjælpe dig med forretningen og få den til at køre problemfrit. En luftballonoperatør har brug for mennesker, der er af samme domæne, for at kunne yde deres værdifulde hjælp.

Fra sikkerhedskontrol til guidning af turister bør alt arbejde deles mellem besætningen, så alt pres ikke overtager dig, og du kan koncentrere dig om andre aspekter af forretningen.

Internet side

Du skal oprette et websted for virksomheden. Folk vil vide mere om luftballonforretningen efter at have besøgt webstedet. De kan også foretage reservationer fra webstedet på forhånd, så snart de planlægger en ferie på deres sted. Websitet er nøglen til denne type virksomhed, da det hjælper med at tilføje en tillidsfaktor.

Ansæt en professionel webdesigner, der vil bygge webstedet i henhold til forretningstemaet og sørge for, at det ser professionelt ud. Websitet skal have veloptagede billeder af dine varmluftsballoner i aktion, så folk har yderligere grunde og attraktion til at vælge din service.

Nævn dine kontaktoplysninger korrekt, så folk ikke støder på problemer, hvis de vil tale med dig personligt.

Andre former for luftballonservice

Bortset fra det turistmæssige aspekt kan du også vælge at betjene politi- og administrationsafdelingen. Der er forskellige frisørsøgningsordre, der ofte startes af administrationen for at finde alt, hvad der mangler, eller for at opspore en kriminel, der har været på flugt. Som varmluftsballonoperatør kan du opfylde dette formål og hjælpe afdelingen.

Det vil være billigere end at leje et fly til dem, mens formålet med at få et fugleperspektiv af scenen også er muligt. Den kan bruges til at spore en gerningsmand og informere vejkøretøjer om gerningsmandens placering, så de kan nå og gribe ham. Din hjemmeforretning kan tjene en større sag og også give dig mulighed for at tjene et betydeligt beløb på disse måder.

Sørg for at få forsikringsdækning, fordi denne type virksomhed har mange risikoelementer. Markedsfør luftballonforretningen i det optimale omfang, så folk er klar over din tilstedeværelse der og ved, at du har et ry på dette område for servicekvalitet. Giv vidnesbyrd til nye kunder for at opmuntre dem til at fortsætte eventyret og få en unik oplevelse.

Luftfotoet har altid været fascinerende for mennesker, og det er nødvendigt at drage fordel af det for at tiltrække flere kunder til virksomheden. Vær tålmodig, fordi det tager tid for en hjemmevirksomhed at etablere sig og producere positive afkast! Alt det bedste.