Sådan starter du et onlineapotek [7 nemme trin]

At starte en online -apoteksbutik er en god idé, hvis du er villig til at bidrage til forbedringen af ​​sundhedsvæsenet i dit land. Online -apoteksvirksomheden kan være effektiv til at sælge recepter på Internettet og give patienter mulighed for at konsultere en onlineapotek i stedet for fysisk at besøge en apoteksbutik.

Halvtreds procent af mennesker verden over tager ikke deres receptpligtige lægemidler, situationen kan blive bedre, hvis lægemiddelindustrien gennemgår en reorganisering og onlineapoteker kan imødekomme dette behov ved at tilbyde forskellige måder at få adgang til apotekerelateret information eller online lægehjælp.

Hovedformålet med at starte en onlineapotekbutik er, at du er villig til at bidrage til forbedring af lægehjælp. Her er nogle trin til din idé til at starte din egen virksomhed.

Dette er trinene til at starte en online apoteksbutik

Trin: 1 Krav før start

Du behøver ikke at være læge eller farmaceut for at starte en online apoteksvirksomhed, men du skal ansætte en kvalificeret, erfaren og autoriseret professionel til at distribuere online. Som ejer, hvis du ikke tilhører en formel journal, skal du være hårdtarbejdende, flittig og dygtig til at organisere og styre virksomheden.

Du bør have en vis erfaring med at arbejde med leverandører, juridiske fagfolk, inden du starter denne karriere.

#BonusTip:   Marketing er en livsnerve for alle virksomheder. Lav en marketingplan og start marketingaktiviteter både online og offline. Start med at dele dine kvalitetsservices og bedst bedømte produkter via forskellige kommunikationsmidler. Du kan være vært for en sygdomsinformationsbegivenhed og skabe spænding for dine apoteksprodukter.

Trin: 2 potentielle omkostninger

Ifølge skøn er de gennemsnitlige omkostninger ved oprettelse af en apoteksbutik $ 14.000, og omkostningerne kan stige på grund af det uregulerede online sundhedssystem.

Overheadomkostninger inkluderer også licensomkostninger, da læger skal have licens fra den stat, hvor de arbejder (sælger recepter) og de stater, de sælger til. Licensomkostninger kan især variere fra stat til stat.

Du bør ansætte en advokat for at gøre dig bekendt med de regler og forskrifter, der påvirker din virksomhed. Du skal også betale dine medarbejdere en betydelig løn for at sikre sundhedsydelser af høj kvalitet.

#BonusTip –   Et fantastisk websted kan hjælpe dig med at opnå en imponerende fortjeneste. Til apotekets websted har du brug for kreative og attraktive billeder af medicinvarer. Budgettering, sygdom og rabatoplysninger hjælper kunden med at finde bedre resultater og øge salget. Du kan oprette forskellige videoer for at uddanne klienter om medicin og deres brug til at engagere seere.

Trin: 3 De vigtige trin

De trin, du skal tage for at oprette en online apoteksvirksomhed, er:

Planlægning – Du skal have en veldefineret forretningsplan for at få succes som iværksætter. Du skal overveje din virksomheds startomkostninger, målgrupper og hvordan du promoverer din virksomhed.

Oprettelse af en juridisk enhed – Dette er vigtigt, fordi en juridisk forretningsenhed (får licens) forhindrer dig i at være ansvarlig, hvis dit apotek bliver sagsøgt, og du skal også registrere dig for gældende centrale og statslige skatter, før du starter virksomhed.

Åbning af en bankkonto, der er knyttet til din virksomhed – Dette bør gøres for at holde orden på økonomien og få virksomheden til at fremstå professionel overfor kunderne.

Virksomhedsregnskab – Dette er et andet vigtigt skridt i at holde styr på forskellige indtægtskilder og udgifter og også i at holde styr på din virksomheds økonomiske resultater. At føre detaljerede konti hjælper dig også med at indgive dine årlige skatter, at opnå forsikring er et must for alle virksomhedsejere, og apoteker er ingen undtagelse.

Et veldesignet websted – Dette giver kunderne mulighed for at lære mere om din virksomhed og de produkter og tjenester, der tilbydes. Derfor er det meget vigtigt at etablere en levende webtilstedeværelse.

Brug af sociale medieplatforme kan tiltrække et større antal kunder. Webstedet bør også give oplysninger om almindelige og sjældne sygdomme og måder at helbrede dem på, bivirkninger ved stofbrug.  

#BonusTip:    Find forskellige måder at udvide din kundebase på. Tilby eksisterende kunder et gratis produkt eller rabatter, en gratis måned med sundhedsrelaterede tjenester eller en anden belønning for at henvise nye kunder. På denne måde kan du beholde din klient i lang tid.

Trin: 4 Annoncering

Kunder leder ikke kun efter lave priser på deres medicin, men også effektive og bekvemme råd om deres recept.

Annoncering af tjenesterne på dit websted er meget vigtigt. En anden måde at promovere dine tjenester på er at etablere et forhold til læger i dit område, dette giver dig mulighed for at finde måder at reklamere specifikt for patienter.

Dette kan gøres ved direkte anbefaling fra læger eller ved at distribuere trykte brochurer på hele hospitalet.

#BonusTip – Du    kan stille op som et lokalt landmændsmarked, Blood Camp, sommerkarneval eller sundhedsmesse er et godt sted at oprette en bod til dit apotek. Du kan møde nye patienter og potentielle kunder og øge bevidstheden om de produkter og tjenester, dit apotek tilbyder.

Trin: 5 Lever kvalitetstjenester

Det næste vigtige trin er at levere sikre og pålidelige lægemidler med en lige så pålidelig behandlingsplan. Læger og farmaceuter skal have effektive kommunikationsevner og evnen til at udvikle et forhold til patienter, de skal have den nødvendige viden til at reagere positivt på patienthenvendelser.

Du bliver nødt til at opbygge et team for at sikre fremragende kundeservice og patientvenlighed, det afhænger af, hvor mange produkter og tjenester du tilbyder.

#BonusTip:    Vær en professionel marketingmedarbejder, og design nogle garantier for dit brand. Brug skjorter eller T-shirts med dit apoteks navn og logo for at promovere din virksomhed. Hvis du gør det, kan du subtilt vise folk, at du er dedikeret til din virksomhed og hjælper dit samfund. At bruge et par timer på at støtte en lokal sag eller organisation kan øge bevidstheden

Du kan gøre din apoteksvirksomhed rentabel ved at inkludere premium -abonnementspakker, efterhånden som virksomheden gradvist vokser. Patienter, der abonnerer på sådanne pakker, bør have ret til de særlige fordele ved at benytte direkte farmaceutisk behandling fra en autoriseret læge, personlige behandlingsplaner osv.

Rabatter og salg

At tilbyde rabatter og lukninger øger din virksomheds indkomst. Du skal have et helårs lager af essentielle lægemidler til at støtte dine kunder.

Medicin Aktier

Lagre af efterspurgte lægemidler bør opretholdes i visse årstider, hvor mennesker er tilbøjelige til hoste og forkølelse, viral feber og skoldkopper. Produkter bør spænde fra alt det væsentlige til livreddende lægemidler, som de ikke umiddelbart er tilgængelige på markedet.

Din målgruppe kan omfatte diabetespatienter, patienter med hjertesygdomme, kunder, der kræver babyprodukter, der kræver medicin året rundt for at forblive sunde.    

I sidste ende skal du huske på, at når du starter en apoteksvirksomhed, uanset om det er online eller offline, skal du sikre kvalitet, det er noget, du ikke kan gå på kompromis med. At tjene penge er vigtigt for enhver virksomhed at blomstre, men når det kommer til et apotek, er millioner af menneskers liv på spil.

Hurtig levering

Det er afgørende at sikre hurtig levering til kunderne, da medicin er nødvendig, og nødprodukter og tjenester skal forblive uafbrudt.

Din virksomheds vision, tro og motto skal tydeligt nævnes på webstedet og salgsfremmende platforme for at opbygge tillid blandt kunderne. Online -apoteksvirksomheden bliver konkurrencedygtig for hver dag og skal konkurrere med populære virksomheder som Netmeds, Medlife, Practo for at blive på markedet.

Udforsk online muligheder

Derfor, hvis du er villig og sikker på at etablere en online -apoteksbutik, er en vej værd at undersøge, i betragtning af den stigende efterspørgsel efter kvalitetslægemidler og onlinetjenester kan spare værdifuld tid og energi for patienter. Og deres pårørende.