Sådan starter du et online pizzeria [6 nemme trin]

Laver du fantastiske pizzaer? Bliver du overøst med komplimenter, hver gang du serverer hjemmelavede pizzaer? Hvis svaret er “ja”, er dette tidspunktet, hvor du kan begynde at leve af dit eget online pizzeria. Pizza er en af ​​de mest forbrugte og elskede fødevarer blandt forskellige aldersgrupper.

Der er en overflod af pizzeriaer, der serverer mennesker både online og på deres populære fysiske forretninger. Dette betyder dog ikke, at markedet er mættet og ikke har brug for flere spillere. Hvis du har færdighederne, er det markedet, du bør stræbe efter at erobre!

Her er nogle af de vigtigste tips at overveje, inden du starter dit eget online pizzeria

Din niche

Med et stort antal franchiser, der betjener markedet, er det vigtigt, at du vælger en bestemt niche og tjener målforbrugerbasen. Nogle af de mere populære nicher, du kan servere via dit online pizzeria, er:

  • Tynd skorpe pizza
  • Ekstra ost pizza eller ost pop
  • Brød lavet pizza
  • Tilpasset pizza
  • Enkelt pizza -salg

Der er også andre nicher, men disse er nogle af de mest eminente på markedet og kan hjælpe dig med at massiv popularisere din virksomhed.

Kvalitet

Hvis du laver pizzaerne på egen hånd, skal du sørge for at få pizza -boller af bedste kvalitet, og smagen af ​​din pizza skal være den samme hver gang. Hvis folk kan lide din pizza, kommer de tilbage med samme smag, og hvis du skuffer dem, vil det medføre tab for dig og virksomheden.

Du skal sikre, at der træffes passende hygiejneforanstaltninger for at lave pizzaen, da folk skal slå alarm, hvis dens forbrug medfører sundhedsfare.

Levering

Online pizzeriaet skal bruge en effektiv leveringskæde, så kunderne kan sende varme og friske pizzaer. Du skal ansætte medarbejdere, der effektivt leverer pizzaerne til kunderne.

Pizza skal serveres inden for 30 minutter for at bevare friskheden, mens kunden åbner pakken. Sørg for, at leveringsfolkene har en cykel, så de hurtigt kan komme til kundens sted. Jo hurtigere du leverer pizzaen, jo bedre indtryk vil du gøre på kunden ved at sikre, at de vil bestille igen.

Forståelse af markedet

Du skal foretage en demografisk analyse for at forstå markedets potentiale og derefter indstille dine priser og menukort i overensstemmelse hermed. De små vælger pizzaer, fordi de er billigere end andre fødevarer og kan fylde dem helt. Familier bestiller pizza, hvis der er en forsamling og leder hovedsageligt efter rabatter. Du bør begynde at give tilbud på bestemte dage, hvor du tror, ​​at salget vil være højere.

Et stort antal salg vil gøre op for de penge, du taber ved at tilbyde rabatterne. Baseret på demografisk analyse kan du tilbyde happy hours til folk, så folk i timer, der ellers ville være inaktive, kommer til dit pizzeria online og bestiller pizzaer.

Webstedet og mobilapplikationen

Dit online pizzeria skal have et veldesignet websted. Få jobbet udført med en designer, og sørg for at tilføje en indkøbsvognfunktion til den, så folk kan bestille mere end én pizza og derved øge dit salg. Websitet skal have billeder, der afspejler virksomheden tilstrækkeligt. Du skal sikre, at professionelt klikket fotos af dine produkter er på webstedet.

Mad sælger bedst, når folk ser, at det serveres på den lækreste måde! Få billeder af dine pizzaer og få kundernes opmærksomhed med det samme. Til dit online pizzeria er det vigtigt at have en mobilapplikation, så folk kan bestille deres yndlingspizza, når de er på farten. Både webstedet og mobilappen skal være let designet, så det ikke tager lang tid at indlæse og fungerer selv med langsomme internetforbindelser. Få en professionel appudvikler, der kan bygge apps på Android, IOS og Windows.

Marketing

Da det er en virksomhed, der ikke har nogen fysisk eksistens, er det vigtigt at markedsføre den ordentligt, så flere ved det. Ansæt en professionel SEO, der kan målrette søgeord og opdatere madblogs på webstedet for at skabe mere trafik. Digital marketing er uundgåelig, men det er også vigtigt at sikre, at du arbejder på at markedsføre din butik på fysiske steder.

Send brochurer og meddelelser ud til offentligheden, så de ved om dit pizzerias online tilstedeværelse. Du skal have et ordentligt logo, der vil blive placeret på hætterne på din mad og også på t-shirts fra de fyre, der leverer maden. Det hjælper dig med at bogmærke dit pizzeria online. Din online tilstedeværelse skal vokse, og for det skal du være aktiv på profiler på sociale medier for at oprette forbindelse direkte til målforbrugerbasen.

Du kan uploade forskellige nye tilbud og varer på pizzeriaet på sociale medier sammen med indhold, der har en opfordring til handling-karakter. Når en person afgiver en ordre, kan forskellige tilbud sendes til mobiltelefonnummeret eller e -mail -id’et for at få dem til at vende tilbage til din butik for mere.

I betragtning af at markedet har hård konkurrence fra ledere som Domino’s eller Pizza hut, klarer små virksomheder sig meget godt på markedet, og serverer folk, der ønsker pizzaer til en overkommelig pris (en af ​​ledernes pizza). På markedet vil koste omkring 300 minimum, hvilket er højt i betragtning af landets sociale struktur). Prøv at lære af markedslederne, hvordan de fungerer selv, og arbejd dig derefter til tops med disse ideer og en unik kombination af dit brand.

Hvis du arbejder hårdt og er tålmodig, er du sikret, at du får det rigtige overskud på et par måneder! Alt det bedste.  

Pizza elsker alle, fordi det er en af ​​de mest populære fastfoodvirksomheder. Inden du starter Pizza Store, skal du kende forbrugernes smag og præference. Her er infografikken, der giver dig mere indsigt i pizza forretningsstatistikker og tendenser. Læs mere