Sådan starter du en smykkevirksomhed hjemmefra

Er du en af ​​dem, der elsker smykketilbehør? Mener du, at mode er din stærke side? Har du talentet til at skabe unikke smykker på egen hånd?

Hvis du besvarer et af spørgsmålene med et “ja”, er det tid til, at du planlægger at starte dine smykker ved at sælge en virksomhed og tjene nogle ekstra penge.

Markedet bugner af denne type kostume smykker, og folk køber dem regelmæssigt, da tendensen og mode fortsat udvikler sig dagligt i branchen. Du kan bringe dit talent på markedet og være en succesrig iværksætter.

Sådan starter du en smykkevirksomhed hjemmefra

Vælg en niche

Du skal vælge en bestemt niche, der vil blive betjent af virksomheden. Det giver dig mulighed for at fokusere på behovene hos en målgruppe. Det anbefales at starte en lille virksomhed og derefter sprede vingerne, når den er etableret.

Nogle af domænenicherne er nævnt nedenfor:

 • Personlige smykker
 • Modetrends
 • Papirsmykker
 • Forgyldt trim
 • String og snor smykker
 • Sæsonbestemte smykker at give væk
 • Bohemisk tilbehør

Der er også en række andre muligheder, du kan tage og starte en virksomhed hjemmefra.

Bliv organiseret inden lancering:

Det er nyttigt at begynde at navngive og nummerere dine produkter individuelt for at sikre, at din beholdning og ordrer let spores, når din online tilstedeværelse er i gang.

Det er også af største betydning at tage billeder af dine smykkeprodukter eller designs til brug online.

Du skal sørge for, at de er klare og levende og også ser professionelle ud, og det er tilrådeligt at have en variabel visning af hver ordre, så dine online kunder kan se alle dine samlinger i detaljer.

Legalisering

Der er nogle grundlæggende juridiske overvejelser at huske på, når man er ved at etablere en hjemmevirksomhed.

Man bør vælge et virksomhedsnavn og lave nogle undersøgelser af dets skatteforpligtelser som virksomhed.

Mere specifikt skal du som guldsmed, der arbejder med ædle metaller, sikre, at ædelmetalstykker er markeret korrekt, medmindre deres vægt er under tærsklen for det pågældende ædle metal.

Brug tid på at producere dit design:

Det er sikkert at sige, at uden en ensartet smykkesamling er det svært at blive et hit online.

Så når du starter, kan det virke mere hensigtsmæssigt at tilbyde variation til dine kunder, men før det skal du etablere dit ry som en fuldendt designer med din stil og etablere kollektioner, der har deres egen individualitet, og som adskiller dig fra resten. fans.

At være omgængelig

Brug af sociale medieplatforme til at dele billeder og opdateringer til dine designs er en kraftfuld og let måde at få mere trækkraft på. Så sørg for, at dine sociale indlæg skiller sig ud fra resten med professionelle billeder af dine produkter, konkurrencer for at tilskynde folk til at engagere sig i dit smykkemærke.

Deling af sociale medier er uvurderlig, og hvis det gøres ordentligt og regelmæssigt, vil det spille en afgørende rolle i væksten af ​​din virksomhed.

Kør forretningen online

Hvis du planlægger at køre dine online smykker, der laver hjemmeforretning, skal du have din egen hjemmeside. Disse er de grundlæggende ting, som man skal overveje, for at deres websteder kan bygges korrekt:

 • Hjemmeside – Sørg for, at din hjemmeside informerer brugeren om din virksomhed på en kort, men overbevisende måde.
 • Produktsider – Sørg for, at de indeholder alle de oplysninger, din kunde har brug for for at købe varen, f.eks. Materiale, størrelse, kalender osv.
 • Kontaktoplysninger : Sørg for, at det er let at finde, og at kunden kan kontakte dig med deres forespørgsler. At tilbyde både e -mail og telefonnummer, hvis det er muligt, er en god idé.

Nogle af de ting, der bør overvejes for at forbedre smykkevirksomheden, er følgende:

TRENDER : At følge de nyeste tendenser vil hjælpe dig med at skabe mere interesse blandt købere og tiltrække flere kunder. Tendenser følges af næsten alle aldersgrupper, og de mest populære ting fjerner altid præferencen frem for resten.

Råvarer : Når du er nybegynder, bør du i første omgang ikke gå efter dyre råvarer. Du bør snarere kigge efter nogle billige metaller eller materialer som perler, tråd, belagte metaller, plastik, syntetiske ædelstene osv. Råvarer bør også være let tilgængelige i dit område, så du ikke behøver at bruge en merpris. til transportformål.

Pris: i begyndelsen skal prisen på produkterne holdes lav for at øge masserne, der køber dine produkter. Når du først er begyndt at forbedre din virksomhed, kan du sætte prisen højere ved at give dine forbrugere håndværk af fremragende kvalitet og nogle avancerede ædle og halvædelmetaller eller ædelstene.

Design: Succes som nybegynder i enhver facet af modeindustrien afhænger af en stærk æstetik, et unikt design eller produkt og et konsekvent mærke. Derfor er det af stor betydning at lægge vægt på design og unikhed.

Internet side

Du skal have et websted, der repræsenterer virksomheden online. Det vil sikre, at flere mennesker kender til virksomheden. Ansæt en professionel webdesigner, der kan lave webstedet for dig.

For at uploade billeder af de fantastiske smykker, du har på lager, så folk vil blive tiltrukket. Du kan også oprette et e-handelswebsted og begynde at sælge smykkerne online hjemmefra.

Med stigningen i e-handelstendensen vil en sådan virksomhed sikkert have en enorm vækst på kort tid.

Opret og salg hjemmefra

Hvis du er en kreativ person og god til design, er dette den rigtige mulighed for dig. Du kan oprette et unikt smykkesæt derhjemme og sælge dem hjemmefra.

Du kan åbne en butik direkte hjemme hos dig og sælge alle dine egne designede og samlede smykker igennem den. Et sådant telt vil ikke tage meget plads, og hvis du har det derhjemme, sparer du de penge, du skulle bruge for at betale husleje for teltpladsen.

Du skal kun indrette rummet og betale butikkens elregning. Hvis du har en unik samling, kan du være sikker på, at salget finder sted, og virksomheden kan også gå viralt i området.

Bliv en direkte salgspartner

Du behøver ikke at vide, hvordan man laver smykker for at starte en smykkevirksomhed i hjemmet. Få kontakt med ethvert smykkefremstillingsfirma, der har brug for en partner til at sælge deres lager.

Du kan oprette en imponerende beholdning ved hjælp af den enorme samling, som disse smykkeselskaber har. Nogle af de førende virksomheder, der kommer til at tænke på, er: Stella & Dot, Paparazzi og Origami Owl.

Der er også mange andre på markedet, der kan hjælpe dig med at oprette en opgørelse og designe forskellige stilarter ved hjælp af det mest egnede smykketilbehør. Fortjenstmargenen for denne type hjemmeforretninger er ret høj, fordi den investering, du foretager, fordobles i forhold til det salg, du pådrager dig.

Hvis du er god til salg og fejlfrit kan kommunikere med mennesker, så er dette forretningen for dig.

Youtube

Da du kender kunsten at lave smykker, kan du optage videoer af alt smykkefremstillingsarbejdet og uploade dem som en tutorialvideo på din YouTube -kanal. YouTube er en fantastisk måde at tjene indkomst på, og indkomsten er temmelig stabil.

Der er mange mennesker, der tjener mange penge på YouTube, og det også fra deres hjem! Du kan lave tutorialvideoer af denne type, da de er meget efterspurgte blandt en bestemt gruppe mennesker i samfundet.

Når du har registreret et vist antal visninger på videoerne, betaler YouTube dig. Du får også annoncer på videoer og påtegninger på et senere tidspunkt.

Disse kilder tilføjer betydeligt de penge, du kan tjene ved at vise dine færdigheder på YouTube.

Du kan også sætte de særlige smykker til salg i den samme video og give kontaktoplysninger, hvor folk kan placere ordren efter at have set videoen.

Marketing

I denne internetalder skal din virksomhed promoveres godt på mange sociale medieplatforme. Opret profiler på Facebook, Twitter og Instagram, og upload billeder og tilbud til siden for publikum. Du kan også sælge gennem disse profiler.

Tag online ordrer på Facebook og lever produktet efter modtagelse af betalingen. Sæt plakater og flyers op i områderne for at fortælle folk om din smykkesalgsvirksomhed.

Flere mennesker, der kender din virksomhed, vil betyde, at flere vil gå til butikken og foretage indkøb. Send også direkte e -mails til folk, der er interesserede i domænet, for at henvise dem til din smykkesalgsvirksomhed hjemmefra.

Nogle trin, der ville tage din marketingplan til det næste niveau, er:

 • Sæt simple marketingmål,
 • Identificer dine konkurrenter
 • Kend din målgruppe
 • Smykker marketing strategier både online og offline.
 • Tjek dine resultater.

Afslutningsvis kan en klar marketingstrategi hjælpe dig med at forstå dine kunder og konkurrenter og planlægge salgsfremmende aktiviteter, der er målrettet netop de mennesker, du vil sælge til.

Ikke kun det, ved at lære et par nøgleordninger til små virksomheders markedsføring, bliver du mere effektiv i dine bestræbelser og giver dig mere tid til at lave flere smykker, som du i første omgang rigtig gerne vil gøre.

Husk på, at for at virksomheden skal trives og skinne, skal den være fuldt ud dedikeret til formålet. Bliv ved med at arbejde hårdt for din smykkevirksomhed i hjemmet for at nå de mål, der var planlagt for det. Husk, at denne type virksomhed tager tid at slå de rigtige akkorder, og derfor bør du ikke miste din tålmodighed.

Efterspørgslen efter fantastiske og unikke smykker er altid stor, og derfor er der ingen tvivl om, at hvis forretningen først er afviklet, vil du tjene et betydeligt beløb på forretningen, mens du er hjemme.

Afslutningsvis kan en klar marketingstrategi hjælpe dig med at forstå dine kunder og konkurrenter og planlægge salgsfremmende aktiviteter, der er målrettet netop de mennesker, du vil sælge til.

Ikke kun det, ved at lære et par nøgleordninger til små virksomheders markedsføring, bliver du mere effektiv i dine bestræbelser og giver dig mere tid til at lave flere smykker, som du i første omgang rigtig gerne vil gøre.