Sådan starter du en senior tilføjelsesvirksomhed hjemmefra

At starte din egen ældre hjemmeplejevirksomhed kan være en god måde at blive din egen chef på et hurtigt voksende område. Det er en type selvstændig virksomhed, der kan tilbyde muligheder for at generere en solid indkomst og give jobsikkerhed for fremtiden. At være uafhængig reducerer også startomkostninger, da du ikke skal betale franchiseafgifter, gør dette virksomheden mere overkommelig.

Derudover er ældre hjemmepleje virksomheden recession bevis som folk alder og har brug for hjælp uanset om økonomien blomstrer eller recession. At starte en anden hjemmeplejevirksomhed end en franchisemulighed giver dig mulighed for at udnytte et potentielt lukrativt forretningsforetagende. Senior hjemmepleje bureauer er små virksomheder, der giver seniorer og handicappede voksne personlig pleje og lette rengøringstjenester.

Disse tjenester giver ældre og handicappede mulighed for at blive i deres hjem og modtage tjenester der, frem for at flytte ind på et plejehjem.

Nedenfor er trinene til, hvordan du starter en ældreplejeforretning hjemmefra

Forretningsplan

Du skal have en ordentlig forretningsplan, før du starter. Din plan skal indeholde en beskrivelse af dit bureau, dit budget, din marketingplan, betalingssystemer og din plan for rekruttering, uddannelse og betaling af dine omsorgspersoner.

Du skal beslutte, om du skal ansætte administrativt personale med det samme, og om du først skal leje et kontorlokale eller arbejde fra dit hjemmekontor.

Påkrævede færdigheder og uddannelse

Ingen formel uddannelse eller medicinsk uddannelse er påkrævet for at starte en senior hjemmepleje virksomhed. Du skal besidde fire vigtige færdigheder som sund fornuft, medfølelse, ærlighed og organisation. Disse færdigheder hjælper dig med at planlægge klienter, ærinder og gøremål hjemme hos kunderne.

Ærlighed er afgørende, for uden det vil dine kunder aldrig stole på dig eller anbefale dig til andre ældre, det er den bedste måde at opbygge din virksomhed på.

Vælg de tjenester, du vil tilbyde

At lave en liste over de tjenester, du planlægger at tilbyde, er et vigtigt skridt i starten af ​​din virksomhed. Undersøg markedet, og find ud af, hvilke tjenester der efterspørges i dit område. Nogle specialiserer sig i pusterum, andre nyder husarbejde, og endnu andre elsker at løbe ærinder. Kontakt andre ældre hjemmeplejeudbydere for at finde ud af, hvilke tjenester der er mest brug for i din by.

Listen vil være en del af din flyer eller brochure, eller en annonce og dit websted. I slutningen af ​​listen kan du bede om forslag fra kunder, dette giver dig mulighed for at sikre, at du opfylder alle dine potentielle kunders behov. Der er altid en chance for, at du går glip af nogle efterspurgte tjenester, når du laver denne liste.

Navngiv din virksomhed

Når du er færdig med forretningsplanen og listen over tjenester, skal du gå videre til det næste trin i beslutningen om dit virksomhedsnavn. Du bør tænke på et navn, der er iørefaldende og mindeværdigt. Du kan overveje at tilføje dit bynavn eller endda dit eget navn i firmanavnet.

Tjek med din stat, og find ud af, om en anden bruger deres eget navn, og om det er et varemærke og registreret. Nogle eksempler inkluderer “Senior Helpers”, “Elder Care Angels”.

Omkostninger ved at starte virksomheden

Omkostningerne forbundet med at starte en indenlandsk escortvirksomhed for seniorer er ikke så høje. Hvis du har et pålideligt køretøj og en mobiltelefon, har du allerede de nødvendige ting. Behold dit hjemmekontor for at undgå at bruge penge på husleje, forsyningsselskaber og andre omkostninger til et separat kontor.

Brug kun det væsentlige, der kræves for at drive din virksomhed, tænk og opfør dig som en elendighed, indtil din virksomheds indkomst er stabil og solid.

Indstilling af dine priser

Du skal kende de gebyrer, dine konkurrenter opkræver, før du sætter dine egne. Oplad mindre tidligt i virksomheden, men undgå at opkræve for lavt for at undgå tab. Mange nye ældre hjemmeplejevirksomheder begår den fejl, at de ikke opkræver nok til at dække alle deres omkostninger, da de ikke har været i forretning længe nok til at være klar over alle de små omkostninger som licenser, sociale afgifter, vedligeholdelse af køretøjer, der ophobes over tid . Ankom til en rimelig pris, der giver dig mulighed for at opnå en rimelig fortjeneste og stadig gør din kunde glad.

Marketing

Brug forskellige marketingteknikker og strategier til at gøre din virksomhed populær og tiltrække flere kunder. Distribuer visitkort, flyers til kunder og sæt bannere op på overfyldte steder som togstationer, hospitaler for at fortælle folk om din virksomhed. Lokale ældrecentre er et naturligt sted at poste flyers eller aflevere nogle visitkort eller brochurer. Brug populære sociale medieplatforme til at promovere din virksomhed.

Mund til mund marketing teknikken kan være nyttig i denne type forretninger. Når du har dine første klienter og har behandlet dem godt et stykke tid, skal du bede dem om henvisninger. Tilbyde en belønning, f.eks. En gratis shoppingtur i bytte for en henvisning, der bliver en tilbagevendende kunde.

Opret et websted

Du skal oprette et websted, der er godt designet med hjælp fra en professionel. Websitet hjælper dig med at øge din tilstedeværelse på internettet og giver dig mulighed for at interagere med et større antal kunder, der holder sig væk fra din lokalitet. Vis listen over dine tjenester på webstedet og alle andre relevante oplysninger, der er relateret til din virksomhed, f.eks. Dine medarbejderes profil. Webstedet giver dig også mulighed for at få alle relevante kommentarer og anmeldelser.

Det er kort sagt de få trin, der gør det let for dig at starte en senior værelseskammeratvirksomhed hjemmefra og gøre det vellykket. Virksomheden kan blive en rentabel virksomhed, hvis du har evnen til at drive den effektivt og levere service af høj kvalitet til kunderne. Det personale, du ansætter, bør være tålmodig, når du beskæftiger dig med ældre mennesker. Start langsomt, og prøv at bygge det gradvist op med tålmodighed. Glem ikke at registrere din virksomhed hos et regeringsorgan og indhente alle licenser og tilladelser vedrørende ældre hjemmeplejevirksomheder, før du begynder.