Sådan starter du en personlig træningsvirksomhed hjemmefra

Er du fan af fitness og træningsappen? Har du et færdighedssæt, der er vigtigt og har hjulpet mange mennesker med at nå deres fitnessmål? Hvis dette er din stærke side, er det nu det rigtige tidspunkt at tænke på at starte din personlige trænervirksomhed hjemmefra. Hjemmevirksomheder bliver stadig mere populære på grund af den overkommelige pris, de har, og også fordelen ved at være mindre professionelle og venlige i deres tilgang.

Alle ønsker at komme i form i disse dage, og af samme grund leder de efter en personlig træner, der kan guide dem gennem rutinen og hjælpe dem med at nå deres fitnessmål.

Her har vi nogle af de vigtige tips og forretningsidéer til hjemmet til personlige trænere, der vil være en stor hjælp for dig! Bliv ved med at læse-

Markedsudsigter

Markedet for denne form for træning og fitnessforbedring er bedst, og vokser konstant. Flere mennesker vælger at have en passende livsstil frem for en gang afslappet for at holde sig væk fra de forskellige sygdomme, der ledsager dovenskab og fedme. Det anslås, at virksomheden vil udvide cirka 10% i de næste ti år.

Vælg en niche

Inden du begynder at betjene mennesker, er det vigtigt, at du ved, hvilken bestemt niche eller type fitnessområde du vil servere. Det anbefales at starte i det små og oprette et navn til dig selv frem for at passe på et stort domæne og rote det op. Når du har etableret din personlige trænerhjem, kan du udvide din niche og betjene et bredere publikum. Nogle af de populære nicher på domænet er:

 • Håndfri træning
 • Yogatræning
 • Gym instruktør
 • Aerobic instruktør
 • Meditationsrådgiver
 • Boot camp træner

Som en person, der vil operere hjemmefra, kan du gå til kundens sted med minimalt udstyr og give din træning. Du kan også få klienter til at komme hjem til dig for at træne, hvis du har lavet et setup til det. Hvis du besøger en kundes hjem, skal du sørge for at bruge alt deres udstyr til fulde, da de har brugt en formue på at få det, og derfor ville de gerne bruge dem alle til en pænere og mere tonet krop.

Har du certificeringerne?

De fleste trænere i branchen har en baggrund inden for sundhed og motion, mens nogle af dem slutter sig til erhvervet, fordi de brænder for fitness og finder lykken ved at gøre det samme. Selvom det ikke er absolut nødvendigt at blive fagligt uddannet inden for domænet, tilføjer det altid en kant til CV’et at have modtaget ordentlig træning!

Der er flere institutioner og organisationer, der tilbyder specialiseret træning til personlige fitness -trænere, og kurset dækker detaljeret viden om kinesiologi, træningsteknikker, anatomi og mere. Et sådant certifikat tilføjer en ægte egenskab til din personlige uddannelse fra hjemmevirksomhed.

Motivation er nøglen

Du har måske nogle af de bedste færdigheder inden for personlig træning, men alle kan ikke producere resultater som forventet, hvis du ikke kan motivere dine kunder. Fysisk træning er udmattende, og folk har en tendens til at give op ofte, fordi de føler sig trætte, efter at de første dage med træning er slut. De går ind i en tankegang, hvor de føler, at et sådant niveau af udmattelse ikke nytter noget, og derfor bør de stoppe med at tage den træning.

Dit job som personlig træner ville være at motivere klienter til at fortsætte med at træne for at nå fitnessmål. Mind dem om dit mål, og beløn dem med snyde måltider, så de træner hårdere for at få resultaterne. Tæl tallet højt og skub den stærkeste person, så de kan nå grænserne og få det bedste frem i dem, mens du træner med dig.

Fordele ved at starte en personlig træningsvirksomhed hjemmefra

Når folk kommer i form med din hjælp, kan det være en af ​​de mest tilfredsstillende følelser at opnå. Nogle af fordelene ved virksomheden er:

 • Denne service overtages af folk, der er på den rigere side, og derfor kan du forvente effektiv og problemfri betaling med penge, så længe du giver dem det bedste.
 • Personlige trænere derhjemme eller freelancere skønnes at tjene mere end dem, der er udpeget til et fitnesscenter eller fitnessklub. Med en sådan forretningsstil har du potentiale til at nå flere kunder end nogen, der er udstationeret i et fitnesscenter.
 • I jagten på andres egnethed forbliver du i form og aktiv hele tiden!

Ulemper ved at starte en personlig træningsvirksomhed hjemmefra

Intet er let, og det er vigtigt at påpege, hvad der kan være svært for dig, når du starter din virksomhed. Her går de

 • Det vil tage lidt tid at få klientellet. Du får ikke kunder fra starten, fordi det er en hjemmeforretning og mund til mund er det eneste, der går af vejen for at bringe dig kunder. Så det tager tid!
 • Klienter kan have forskellige sundhedsproblemer og kan også være meget tilgivende og umotiverede, når det kommer til træningssessioner.
 • Der er stor risiko for skader og vælger derfor forsikring, især hvis klienten besøger dit hjem for at få service. Du er ansvarlig for eventuelle skader.
 • Du skal blive. Din fysik og udseende vil spille en meget vigtig rolle for at få kunder. Øv hvad du prædiker for andre!

Få en virksomhedslicens og certificering til at starte din hjemmebaserede personlige træningsvirksomhed. Din passion vil hjælpe dig med at tjene en betydelig indkomst! At holde andre i form er en af ​​de bedste ting, du kan gøre for folk, mens du hjælper deres sag. Alt godt for indsatsen!