Sådan starter du en online tekstforfattervirksomhed

En person, der kan skrive, siges at være i stand til at bringe brød og smør hjem, selvom han ikke er tilknyttet et almindeligt kontorjob som sine andre venner eller familie. Det er ikke let at blive forfatter; den er snarere en af ​​de sværeste. Dette er dog bestemt et erhverv for de mennesker, der elsker fleksibilitet i deres arbejde og den metode, de arbejder på. Hvis du har været indholdsforfatter i årevis, er det sandsynligvis på tide at skifte til din egen tekstforfattervirksomhed.

Det vil ikke være let at oprette virksomheden fra bunden, men hvis du går systematisk i den rigtige retning, bliver du en vinder. Du kan overveje trinene nedenfor, hvis du vil starte din virksomhed online.

_

Trin: 1 Vælg en niche

Det er rigtigt, at du kan skrive om en række emner, herunder sundhed, medicin, rejser og meget mere. Du har også mulighed for at overveje akademiske skrivetjenester, hvor du skal acceptere elevopgaven og fuldføre dem baseret på din erfaring.

I dag er det ekstremt vigtigt for forfatteren at have autoritet om et bestemt emne, frem for at fokusere på en række emner. Det er vigtigt, at alt hvad du skriver er i stand til at afspejle erfaring og individualitet.

Så du skal være klog nok og vælge et emne fra en branche, som du har tilstrækkelig viden om, eller du kan vise dit udførte eksempelarbejde frem, når kunderne begynder at samle det op til deres arbejde.

# Yderligere tip: SEO er ikke godt, men det er det bedste. SEO er afhængig af links fra andre websteder til dit websted. Ved at oprette flere autoritative links til dit websted kan du få flere besøgende.

___________

Trin: 2 Oprettelse af en blog

Når du er interesseret i at skrive, bør du oprette en blog, da dette vil være dit første trin i at fremhæve de skrivefærdigheder, du har. Din blog skal være passende navngivet, og navnet skal kunne repræsentere den niche, du har valgt.

Dette er vigtigt, fordi du senere, når du har oprettet dit websted; Dine kunder kender de typer af nicher, du arbejder i. En blog er også den bedste måde at vise din portefølje på.

Du skal tilpasse din blog efter det indhold, du gerne vil modtage i fremtiden. Hvis du er interesseret i at få rejserelaterede job, skal du ikke skrive en anmeldelse på den nyeste Mac, som Apple har frigivet.

Din blog burde ikke virke forvirrende, ellers forsvinder dine potentielle kunder, før de overhovedet giver dig en chance.

# Bonustip: Opret en digital version af dine prøvejobs, og lav en uddeling af dine evner. Du kan oprette et responsivt layout til tekstforfattertjenesten og fortsætte med at dele dine værker .

___________

Trin: 3 budget

Uanset hvilken virksomhed du starter, skal du huske på et passende budget. Du må tænke på, at siden du starter en online skrivevirksomhed, har du ikke brug for penge. Du tager fejl. Du har brug for større software til at bedømme kvaliteten af ​​din skrivning eller se, om du ved et uheld har kopieret linjer fra et andet websted.

Du skal bruge penge på at købe de fuldt betalte versioner af grammatik- og plagiatkontrollerne, og de koster meget. Desuden kan du ikke bare have en gratis blog; Du skal også oprette et websted for at få din virksomhed til at se professionel ud. Uden et budget vil det være umuligt for din virksomhed at forblive stærk.

# Bonus tip: skriv en elevator tale . Din indledningstale er meget vigtig for din tekstforfattertjeneste. Du kan skrive eller tilmelde dig en konference for at vise dine evner foran verden .

___________

Trin: 4 Oprettelse af et websted

Dette er en af ​​de vanskeligste dele af din virksomhed, især hvis du ikke aner, hvordan du kan oprette dit websted. Du bør ansætte webstedsdesignere og bede dem om at designe på webstedet på en sådan måde, at kunderne tiltrækkes af webstedet.

Link din blog til dit websted og opret en porteføljesektion, så hvis klienter beder om eksempler på dit tidligere arbejde, kan du omdirigere dem til porteføljen på dit websted.

# Bonustip: brug e -mailmarketing og begynd at målrette mod små virksomheders iværksættere . Brug kort revet, skær, tilbehør og kuverter kalder opmærksomhed at gøre en indvirkning på deres afsendere Target.

___________

Trin: 5 Udarbejdelse af en biografi

Husk, at din bio er en vigtig del af dit websted. En god og ordentlig bio bør liste den erfaring, du har, og få dig til at se troværdig ud i de nicher, du har besluttet at dække. Angiv relevante job, uddannelsesmæssige kvalifikationer, hvor længe siden du har blogget, eventuelle praktikoplevelser du har osv.

Dine kunder vil også have information, hvis du virkelig brænder for de emner, du har valgt at skrive om. Dette giver dem mulighed for at tilbyde dig job inden for din foretrukne niche. Du kan også angive alle de relevante interesser, du har, så potentielle arbejdsgivere kan komme i kontakt med dig på et professionelt plan.

Du skal også være opmærksom på, at den samme bio skal være på din blog og på webstedet, fordi to forskellige biografier kan få det til at virke mindre troværdigt.

# Bonustip: Du skal først starte en personlig blog. Skriv blogindlæg regelmæssigt. Du kan også dele det samme på forskellige sociale mediekonti.

___________

Trin: 6 Udnyttelse af LinkedIn

LinkedIn er den bedste måde at vise den oplevelse, du har, til potentielle kunder. Du bør bruge lidt tid og udfylde LinkedIn -profilen grundigt. De tre hovedområder, der skal udfyldes, omfatter erfaring, resumé og ekspertise.

Sørg for at nævne de emner, du normalt dækker, og brug flere skriverelaterede ord. Hvis du er specifik nok, begynder du at modtage invitationer fra kundeemner.

Indsæt også dit bloglink på LinkedIn for at give dine forbindelser en detaljeret ide om dine skrivefærdigheder. Via LinkedIn kan du også få mange henvisninger.

# Bonustip: følg med på LinkedIn. Mere opmærksomhed betyder flere værker. Flere og flere mennesker leder efter kvalificerede freelancere på Linkedin. Du kan også søge med de relevante hashtags og kontakte personen direkte .

___________

Trin: 7 Beslut priserne

Du skal have en klar idé om, hvor meget du vil opkræve for hvert ord. Du kan også opkræve gebyrer baseret på de projekter, der er leveret til dig. Vær specifik omkring satser og betalingsbetingelser, så der er ingen problemer, efter at jobbet er blevet tildelt dig.

# Bonustip: Du kan tilbyde en gratis e-bog- download eller gratis gave, så folk er villige til at tilføje din e-mail-adresse til deres liste. Du kan målrette forskellige små iværksættere gennem dit arbejde og tilbyde dem gode job.

___________

Trin: 8 Post regelmæssigt

Du skal skrive regelmæssigt. Uanset hvor stort eller lille dit stykke er, skal du regelmæssigt poste det på din blog. Der er chancer for, at din blog vil tiltrække sig en målkundes opmærksomhed, men hvis de besøger bloggen og ser, at du sidst indsendte for måneder siden; forlader straks dit websted. Det er ikke nødvendigt at skrive dagligt, men lad ikke bloggen forblive tavs i lange perioder.

# Bonustip : du kan bruge Fivestar -plugins. FiveStars er et fantastisk værktøj, som virksomheder kan bruge til at belønne deres hyppigste kunder.

___________

Trin: 9 Udsendelse af indhold på andre blogs: Marketing

Den bedste måde at markedsføre din virksomhed på er ved at være gæsteskribent på velrenommerede blogs. Du kan altid tilføje et link til din profil i slutningen af ​​dine gæsteposter. Hvis potentielle klienter er interesseret i kvaliteten af ​​din skrivning, kontakter de dig via det link, du har angivet.

Derudover hjælper det med at øge din portefølje ved at være gæsteskribent på mange velrenommerede blogs. Når kunderne ser, at dine artikler er blevet accepteret af velrenommerede blogs, får de sikkerhed for, at du vil levere kvalitetsarbejde til dem.

# Bonustip: Del en interessant infografik relateret til dit arbejde. Infographics er utroligt kraftfulde og interessante marketingværktøjer. De er attraktive for øjet, de er lette at lære, lette at fordøje, og folk elsker at dele dem frit.

___________

Trin: 10 Tilslutning af dine blogs til dine profiler på sociale medier

Dette er en anden form for marketing, som er kendt som social media marketing. Du skal sikre dig, at hver gang du udgiver et blogindlæg, vises det også på dine profiler på sociale medier.

Rækkevidden af ​​sociale medier kan ikke sammenlignes med nogen anden platform, og du ved aldrig, hvem der finder dine skrivefærdigheder og henviser dig til en klient, der leder efter en som dig. Hvis dette sker, vil det være et kæmpe vendepunkt for din virksomhed.

# Bonustip: Hvis du finder ud af, at e -mailmarketing fungerer, skal du tilføje en Perfect din e -mail -signatur . Du kan også tilføje lyd-, video- og social delingsfunktioner til dine e -mails.

___________

Trin: 11 Svar på alle kommentarer

Når din blog begynder at blive berømt, skal du svare på de kommentarer, som andre bloggere giver. Uanset om kommentarerne er negative eller positive, bør du tage dem med en sporty luft.

Svar med “Tak” for positive kommentarer, og spørg, hvordan du kan forbedre de bloggere, der har efterladt negative kommentarer. Når du modtager råd fra andre bloggere og tilegner sig de kvaliteter, de har, vil du vise dig mere succesrig i dit erhverv.

Når potentielle kunder ser, at du tager både negativ og positiv feedback på den bedst mulige måde, vil de blive imponeret over dig.

Når du interagerer med andre, viser du, at du er dedikeret til det arbejde, du laver og ekstremt lidenskabelig for den niche, du har valgt.

# Bonustip: Hvis dit budgetforfatterbudget til tekstforfatning er stramt, har du muligvis ikke altid råd til indholdsforfattere til at forberede indhold til din blog eller dine job, så kan du tage hjælp af allerede skrevne artikler for at få flere ideer..

___________

Trin: 12 Letter tilslutning

Du bør gøre det enkelt og let for potentielle kunder at kontakte dig. Nævn altid dit telefonnummer og din e -mail -id på dit websted, så de kan kontakte dig direkte for at udarbejde projekter.

Med disse tips i tankerne er det let at finde kunder og tage din virksomhed til det næste niveau. Bed dine kunder om at give feedback, når du har afsluttet jobbet med succes, så andre kunder vil blive tiltrukket af denne positive feedback. Over tid vil du se din virksomhed blomstre og blive meget succesrig.

# Bonustip : Pinterest kan hjælpe dig mere med hensyn til at vise din færdighed. Start med at oprette en Pinterest -konto og tildele et kreativt navn, oprette et par tavler fra søgeordsforskning og bygge derfra.